Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim bi yanlislik olmasin.. folik asit b12 plusta var... Onu hergun icmen gerekiyor olabilir... Bemiks b ve c vitamini iceriyor... Kafani karistirmiyim ama...
Canim bemiks c de de folik asit varmış bende başta anlamadım b12folik asti 3gün arayla iç bemiks c ye devam dedi bende öyle zannetmiştim

Dışarıdan sizi okuduğum süreçte düşündüğüm gibi sıcak bir grup olduğunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz en güzel hayalimize kavuşacağız inşallah. Arkadaşlardan biri sorunu sormuş, tespit edilen bir sorun ikimizde de olmadı ama her zaman belli bir nedene bağlı olmuyor. Cetrotide ve Gonapeptyle kullanmıştım. Şuan Saizen, Fostimon ve Merional ile hazırlıklara devam :KK68:
Sanırım aynı zamanlarda opu olacağız :KK49:

Canım ben saizen kullandım ve kullanıyorum gün aşırı. Kafana ne takıldı ki.
Ben aldım geldim saizeni ama biraz zormuş hazırlanması hemşire tarif etti bana ama ben hazırlayamam hazırlarken kırılıyor çöpe gidiyor dedi bakalım burda bir anlayan bulabilecekmiyim izmirde oturmuyorum

can sesi post: 37801773 .!.:
Merhaba arkadaşlar, bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşları da okudukça mutlu oluyorum, sağlıkla hepiniz ponçiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. :KK66: Temmuzdan beri vitaminleri kullanıyorum ama benim için asıl yolculuk yeni başladı. İğnelere devam. Daha önce sözde iyi bir yerde başarısız alelacele yapılan bir tüp bebek tedavisinden sonra, bu sefer olacağına inancım çok yüksek. Emin ellerdeyiz, iyi bir kaptanımız var. Benim başta yaptığım kararsızlıkları yaşayan bir merkez seçmekte zorlanan arkadaşlar içinde yazıyorum aslında. Kaan Bey, yaptığı işin bizim için ne kadar özel olduğunun farkında, sonuna kadar birşey atlamadan yanımızda olan bir hekim. Doğru araştırmayı baştan yapabilseydim kimbilir geçen yıl ki sıkıntıları yaşamamış belki de şimdi mutlu bir anneydim. Neyse olasılıkları geçelim, umarım bu yolda ilerlediğim arkadaşlarla yakın zamanda hamişlerin arasına katılırız.
Sevgiler hepinize :KK15::KK15:
Aramiza hosgeldin Can sesi Can sesi :KK45::KK45:hakkimizda hayirlisi olur insallah

[QUOozlem_arica, post: 37802762, member: 618367"]Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.[/QUOTE]
Kiz ozlem sen yazinca ben duygulaniyorum hep yaaa :KK61::KK61:

cycas cycas ne zaman kese görmeye gideceksin canım @menekseg5 sen neler yapıyorsun?
biz @menekseg5 ile ayarlayabilirsek aynı gün gideceğiz kese görmeye pazartesi günü testlerimizi tekrar ettikten sonra kaan beyle görüşeceğiz ona göre gideceğiz canım haftaya cumartesi büyük ihtimal kaan bey bana perşembe cum görünür gibi dedi ama eşim cuma nöbetçi perşembede gitmeyelim dedi daha 1 haftam var yani :KK51:

biz @menekseg5 ile ayarlayabilirsek aynı gün gideceğiz kese görmeye pazartesi günü testlerimizi tekrar ettikten sonra kaan beyle görüşeceğiz ona göre gideceğiz canım haftaya cumartesi büyük ihtimal kaan bey bana perşembe cum görünür gibi dedi ama eşim cuma nöbetçi perşembede gitmeyelim dedi daha 1 haftam var yani :KK51:
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

Selam arkadaslar. Dun opu vardi. 3. Opu ve yine tek yumurta. Maalesef dolleme olmamis. Biz ptsye kadar takip edecegiz dediler ama islem gormemis. Kaan bey vitamin ilaclarimi degistirdi. Daha guclulerini yazdi. Arkadaslar yaklasik 2.5 ay ara verecegiz. Ben bu sure zarfinda isten de cikacagim. Dinlenecegim. Kafamdan cikaracagim biraz bebek olaylarini
Insallah bu aradan sonra 4. Toplamada daha fazla yumurta cikar ve embryo olur ve artik transfer icin hazirlaniriz. Hakkimizda hayirlisi.. elimizden geleni yapiyoruz bu ugurda. Alah nasip eder insallah..

Ben aldım geldim saizeni ama biraz zormuş hazırlanması hemşire tarif etti bana ama ben hazırlayamam hazırlarken kırılıyor çöpe gidiyor dedi bakalım burda bir anlayan bulabilecekmiyim izmirde oturmuyorum
Evet saizen biraz antika:KK12: Cart Cart döndürülüyor da pek bilmiyorum bende irenbede hazırlattım. Agopa sen nerden geliyorsun canım. Unuttum beno_O

Selam arkadaslar. Dun opu vardi. 3. Opu ve yine tek yumurta. Maalesef dolleme olmamis. Biz ptsye kadar takip edecegiz dediler ama islem gormemis. Kaan bey vitamin ilaclarimi degistirdi. Daha guclulerini yazdi. Arkadaslar yaklasik 2.5 ay ara verecegiz. Ben bu sure zarfinda isten de cikacagim. Dinlenecegim. Kafamdan cikaracagim biraz bebek olaylarini
Insallah bu aradan sonra 4. Toplamada daha fazla yumurta cikar ve embryo olur ve artik transfer icin hazirlaniriz. Hakkimizda hayirlisi.. elimizden geleni yapiyoruz bu ugurda. Alah nasip eder insallah..
Canım hayırlısı olsun. Söylenecek söz bulamadım :110: umarım p.tesi güzel hbr verirler. Ve bir süre ara iyi olur sanki. Dinlenir toparlanırsın.

canım ne desek boş tek kelime hayırlısı... belki o tek embriyon geçte olsa pazartesiye kadar can bulur inşallah.. ara vermen çok iyi olur artık hem sen hem vücudun yoruldu.. istemesende stres yaıyorsundur ve buda hormonları etkiliyordur. biraz soluklan kendine gel işten çıkınca kendine güzel bir uğraş bu biraz gez sevdiğin insanların yanına git sana çok iyi gelecektir eminim.. enrjini topla ve gel malum hamile kalıp bebeğin doğunca hiç vaktin olamayacak :KK52:

canım ne desek boş tek kelime hayırlısı... belki o tek embriyon geçte olsa pazartesiye kadar can bulur inşallah.. ara vermen çok iyi olur artık hem sen hem vücudun yoruldu.. istemesende stres yaıyorsundur ve buda hormonları etkiliyordur. biraz soluklan kendine gel işten çıkınca kendine güzel bir uğraş bu biraz gez sevdiğin insanların yanına git sana çok iyi gelecektir eminim.. enrjini topla ve gel malum hamile kalıp bebeğin doğunca hiç vaktin olamayacak :KK52:
Pilatese baslayacagim insallah. Ara vermistim iyi olacak. bir kardan bebegim var o bana guc veriyor :)

X