- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.321
Gunaydin ve Hayırlı cumalar arkadaslar... :) nasil gidiyor hamisler bulanti falan varmi aklima bisey geldi size sormak istiyorum bizde yakinda transfer olacagiZ insallah transferden sonra o bekleme suresinde neler yaptiniz ne yediniz ne yemediniz ozel biseyler yedinizmi mesela ben ilk transferimden sonra hergun biraz kabak Çekirdeği ve ananas yemistim tutunmaya yardimci oluyor diye duymustum tabi bi ise yaramadi da neyse :)
valla canım ben hiç özel birşey yapmadım... ilkinde gün full yatmıştım olmadı. bu sefer gün istirahat ettim . gün abartmasam da ayaklandım, bahçede dolaştım, ağır ev işleri hariç gündelik hayatıma döndüm. gün sonunda da işime geri döndüm... hasta gibi yatmamak daha iyi, yoksa aklın hep orda oluyor, stres oluyorsun.. çok düşünmemeye çalış, kendi oyala..
Çok teşekkür ederim canım. 17+4 olduk bugün. Yarın hem cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta. Bende başlarda çokaz bir kasık ağrısı oldu bir daha olmadı çok şükür. Gerçi kasık ağrısı hiç kalır atlattığım badirelerin yanında:) Ölümden döndüm ama iyiyim şimdi çok şükür. Bel ağrısı adet dönemi gelince oluyor bende. Regl olamadığımız için o da sanırım. Çok kendini dinleme kesinlikle. O zaman stres oluyorsun günlük hayata adaptasyon sağlayamıyorsun. Sadece dikkat et ağır kaldırma. Her şey güzel olacak inşallah:)
Kızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı..Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
Bellimi olur degeri düşük olup ikiz olanlar var forumda çok okudumbanusu35 post: 37792268 .!.:Çok teşekkür ederim ama sanırım çoğul gebelik değil, çoğul olsaydı bhcg değerinin daha yüksek olması gerekmez miydi?
Herseyin hayirlisi canim.. kac tane olursa olsun saglikla gelsin de...Bellimi olur degeri düşük olup ikiz olanlar var forumda çok okudum
canım ne güzel hraika bir haber 5 günde ne güzel yükselmiş bu arada çoğul olmaz falan demişsin ya o hiç belli olmaz hcg değeriyle pek saptanamıyor maalesef Rabbim hayırlısını versin hakkında.Kızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı..Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
Cok tesekku ederim canim... Allah ne ederse guzel eder... 1 de guzeell 2 de...canım ne güzel hraika bir haber 5 günde ne güzel yükselmiş bu arada çoğul olmaz falan demişsin ya o hiç belli olmaz hcg değeriyle pek saptanamıyor maalesef Rabbim hayırlısını versin hakkında.
Bu sefer merional ve fostimon verdi ve en yüksek doz. Kaan bey hakikaten kişiye göre tedavi uyguluyor ve bu sefer benimde yüzümü güldürür inşallah veririm hepimizin yüzü gülsünCanim kaan bey 2.toplama icin en yuksek dozu uyguluyorum dedi. Gunde 4 igne vuruyordum. ignelerin hepsi ayni . Saizeninden merional e tum igneler vardi. Daha regl olmadan 3.ye gectik bu sefer sadece tek igne iki doz merionel vurdum. Baska igne yoktu. 2.den sonra bu bana cocuk oyuncagi geldi :)
günaydın canım evet topiğimiz epey canlandı sen ilaçlarına başlamışsın hayırlı olsun canım ilk kontrolün ne zaman ?Günaydın kızlar. Oku oku bitiremedim ne çok yazışmışsınız.iyi oldu topiğimiz canlandı inşallah güzel haberler arttıkça daha da çoşarız.
Evet dün asıl iğnelere başladım canım. Umarım herşey yolunda gider. Çarşamba canım kontrol ve sanırım cuma günüde opum olur. Sen nasılsın canım bebiş nasıl annesigünaydın canım evet topiğimiz epey canlandı sen ilaçlarına başlamışsın hayırlı olsun canım ilk kontrolün ne zaman ?
hayırlısı olsun canım inşallah güzel güzel embriyoların olur eğer cumartesi olursa opun ben o gün kontrole gitmeyi düşünüyorum kaan bey pazartesi testi tekrar et dedi o gün tekrar konuşacağız kontrol nezaman olacak diye inşallah iyidir canımeskiden sadece tutacakmı diye korkuyordum şimdi korkum daha büyük beni bırakmasından korkuyorum Allah ın izni ile doğduğunu bir görebilsemEvet dün asıl iğnelere başladım canım. Umarım herşey yolunda gider. Çarşamba canım kontrol ve sanırım cuma günüde opum olur. Sen nasılsın canım bebiş nasıl annesitest tektarladınmı canım
Canım yüksek dozda kullandığım için c.tesi gününe sarkarmı acaba ama inşallah c.tesi olur eşimde bende daha rahat oluruz. Ve tabiki seni görürüm karnına dokunur anneni sakın bırakma derimhayırlısı olsun canım inşallah güzel güzel embriyoların olur eğer cumartesi olursa opun ben o gün kontrole gitmeyi düşünüyorum kaan bey pazartesi testi tekrar et dedi o gün tekrar konuşacağız kontrol nezaman olacak diye inşallah iyidir canımeskiden sadece tutacakmı diye korkuyordum şimdi korkum daha büyük beni bırakmasından korkuyorum Allah ın izni ile doğduğunu bir görebilsem
o kadar zor ki o kötü düşünceleri kafadan atmak ama bol bol dua ediyorum elimden bir tek bu geliyorCanım yüksek dozda kullandığım için c.tesi gününe sarkarmı acaba ama inşallah c.tesi olur eşimde bende daha rahat oluruz. Ve tabiki seni görürüm karnına dokunur anneni sakın bırakma derimcanım sakın olumsuz düşünme herşey yolunda devam edecek Allahın izniyle.boş zaman olunca düşünmeden edemiyor insan.kafandan olumsuzlukları çıkar canım benim.
Allah yardımcın olsun canım. Bende çok dua ediyorum hepimiz için. Sağol canım güzel yüreğinle ettiğin dualar kabul olur inşallaho kadar zor ki o kötü düşünceleri kafadan atmak ama bol bol dua ediyorum elimden bir tek bu geliyorsenin içinde dua ediyorum canım inşallah bu kez sağlıklı embriyoların olur anneciğine evlat olur..
Hayırlı olsun can sesi. Umarım bu. Sefer mutluluzun kapısından içeri girersin. Büyütücü iğnelere başladınız sanırım. Yakında opunuzda olur. Sorun neydi acaba? ve hoşgeldiniz topiğimizeMerhaba arkadaşlar, bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşları da okudukça mutlu oluyorum, sağlıkla hepiniz ponçiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Temmuzdan beri vitaminleri kullanıyorum ama benim için asıl yolculuk yeni başladı. İğnelere devam. Daha önce sözde iyi bir yerde başarısız alelacele yapılan bir tüp bebek tedavisinden sonra, bu sefer olacağına inancım çok yüksek. Emin ellerdeyiz, iyi bir kaptanımız var. Benim başta yaptığım kararsızlıkları yaşayan bir merkez seçmekte zorlanan arkadaşlar içinde yazıyorum aslında. Kaan Bey, yaptığı işin bizim için ne kadar özel olduğunun farkında, sonuna kadar birşey atlamadan yanımızda olan bir hekim. Doğru araştırmayı baştan yapabilseydim kimbilir geçen yıl ki sıkıntıları yaşamamış belki de şimdi mutlu bir anneydim. Neyse olasılıkları geçelim, umarım bu yolda ilerlediğim arkadaşlarla yakın zamanda hamişlerin arasına katılırız.
Sevgiler hepinize
Hoşgeldiniz aramıza böyle yeni katılan arkadaslari görünce cok mutlu oluyoruz tedaviniz hayırlısı olsun bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz insallahMerhaba arkadaşlar, bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşları da okudukça mutlu oluyorum, sağlıkla hepiniz ponçiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Temmuzdan beri vitaminleri kullanıyorum ama benim için asıl yolculuk yeni başladı. İğnelere devam. Daha önce sözde iyi bir yerde başarısız alelacele yapılan bir tüp bebek tedavisinden sonra, bu sefer olacağına inancım çok yüksek. Emin ellerdeyiz, iyi bir kaptanımız var. Benim başta yaptığım kararsızlıkları yaşayan bir merkez seçmekte zorlanan arkadaşlar içinde yazıyorum aslında. Kaan Bey, yaptığı işin bizim için ne kadar özel olduğunun farkında, sonuna kadar birşey atlamadan yanımızda olan bir hekim. Doğru araştırmayı baştan yapabilseydim kimbilir geçen yıl ki sıkıntıları yaşamamış belki de şimdi mutlu bir anneydim. Neyse olasılıkları geçelim, umarım bu yolda ilerlediğim arkadaşlarla yakın zamanda hamişlerin arasına katılırız.
Sevgiler hepinize