Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın sevgili arkadaşlarım. Aşırı heyecanlıyım yarın Kaan Beyle randevumuz var. Bebişi görmeye gidicem. İlk defa 1 ay aradan sonra göreceğim için sanırım fazla merak var:) Ve tabi beraberinde " acaba gelişimi nasıl diye" yapmış olduğum biraz stres... Saat 11 de randevum. Orda olacak arkadaşlar var mı yarın bilmiyorum ama gelecek olan varsa görmeyi çok isterim. Herkese sevgiler. Güzel bir cuma günü olsun inşallah.
ayy ne kadar güzel bi duygu içinde yawaş yawaş büyüyen minik bir yürek we onu izlemek :KK37:

Kızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı.. :KK76: Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
Canım inşallah bebişinin kalp atışlarını dinlediğin günlerde gelicek içinde bir canın olduğunu ozaman anlayacaksın birde hareketlerini hissettiğinde en güzelide o zaten insallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle...

Kızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı.. :KK76: Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
süper canım değerin iyi artmış hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah :KK70:

Canım inşallah bebişinin kalp atışlarını dinlediğin günlerde gelicek içinde bir canın olduğunu ozaman anlayacaksın birde hareketlerini hissettiğinde en güzelide o zaten insallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
İnşallah canım.. çok sağol.. inşallah buradaki herkesten bu haberleri alırız...

Çok teşekkür ederim canım. 17+4 olduk bugün. Yarın hem cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta. Bende başlarda çokaz bir kasık ağrısı oldu bir daha olmadı çok şükür. Gerçi kasık ağrısı hiç kalır atlattığım badirelerin yanında:) Ölümden döndüm ama iyiyim şimdi çok şükür. Bel ağrısı adet dönemi gelince oluyor bende. Regl olamadığımız için o da sanırım. Çok kendini dinleme kesinlikle. O zaman stres oluyorsun günlük hayata adaptasyon sağlayamıyorsun. Sadece dikkat et ağır kaldırma. Her şey güzel olacak inşallah:)
çok sevindim canım annesine minik elleriyle el sallıyacak:KK25:

değerin çok iyi maşallah canım, çok sevindim. inşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarsın..ayy çok heyecanlı gerçekten :KK73:

hamile arkadaşlarım sanırım hepiniz Kaan Bey'le devam ediyorsunuz değil mi doğuma kadar?
Ben Kaan Bey'le devam edicem canım ama etmeyecek olanlar da var sanırım. Çünkü uzak mesafede olanlar var. Gerçi bende çok yakın değilim ama bulunduğum yerde güvenebileceğim biri yok. Hem Kaan Bey.2den başkası da içime sinmiyor nedense:)

Ben Kaan Bey'le devam edicem canım ama etmeyecek olanlar da var sanırım. Çünkü uzak mesafede olanlar var. Gerçi bende çok yakın değilim ama bulunduğum yerde güvenebileceğim biri yok. Hem Kaan Bey.2den başkası da içime sinmiyor nedense:)
evet kesinlikle güven çok önemli, ki bu işi ticari amaçla yapan doktor da çok. insan doktoruna güvendi mi ayrılması zor oluyor. Kaan bey'in verdiği güven, pozitif enerji tartışılmaz

X