- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.301
Can8m rahat ol yarım litre içmen yeterli oluyor insallah ilk denemenfe bebeğine kavuşursun allahın izniyleaynen ben de öyleydim, kabus gibiydi. neyse içim rahatladı birazşimdi sayenizde.. inşallah bu aşamayı da sorunsuz atlatırız
inşallah canım..tamam yarım litre içerim, zaten ben çok çabuk sıkışırım normalde. çok sağol..Can8m rahat ol yarım litre içmen yeterli oluyor insallah ilk denemenfe bebeğine kavuşursun allahın izniyle
ayy ne kadar güzel bi duygu içinde yawaş yawaş büyüyen minik bir yürek we onu izlemekGünaydın sevgili arkadaşlarım. Aşırı heyecanlıyım yarın Kaan Beyle randevumuz var. Bebişi görmeye gidicem. İlk defa 1 ay aradan sonra göreceğim için sanırım fazla merak var:) Ve tabi beraberinde " acaba gelişimi nasıl diye" yapmış olduğum biraz stres... Saat 11 de randevum. Orda olacak arkadaşlar var mı yarın bilmiyorum ama gelecek olan varsa görmeyi çok isterim. Herkese sevgiler. Güzel bir cuma günü olsun inşallah.
Canım inşallah bebişinin kalp atışlarını dinlediğin günlerde gelicek içinde bir canın olduğunu ozaman anlayacaksın birde hareketlerini hissettiğinde en güzelide o zaten insallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle...Kızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı..Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
süper canım değerin iyi artmış hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallahKızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı..Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
İnşallah canım.. çok sağol.. inşallah buradaki herkesten bu haberleri alırız...Canım inşallah bebişinin kalp atışlarını dinlediğin günlerde gelicek içinde bir canın olduğunu ozaman anlayacaksın birde hareketlerini hissettiğinde en güzelide o zaten insallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
çok sevindim canım annesine minik elleriyle el sallıyacakÇok teşekkür ederim canım. 17+4 olduk bugün. Yarın hem cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta. Bende başlarda çokaz bir kasık ağrısı oldu bir daha olmadı çok şükür. Gerçi kasık ağrısı hiç kalır atlattığım badirelerin yanında:) Ölümden döndüm ama iyiyim şimdi çok şükür. Bel ağrısı adet dönemi gelince oluyor bende. Regl olamadığımız için o da sanırım. Çok kendini dinleme kesinlikle. O zaman stres oluyorsun günlük hayata adaptasyon sağlayamıyorsun. Sadece dikkat et ağır kaldırma. Her şey güzel olacak inşallah:)
Çok teşekkür ederim ama sanırım çoğul gebelik değil, çoğul olsaydı bhcg değerinin daha yüksek olması gerekmez miydi?süper canım değerin iyi artmış hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah
değerin çok iyi maşallah canım, çok sevindim. inşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarsın..ayy çok heyecanlı gerçektenKızlar 2. bhcg değerim 902 çıktı..Kaan Bey artış çok güzel, iyi dedi... çok mutlu oldum... haftaya salı veya çarşamba muayeneye gidicem... kesesini görcez inşallah...çok heyecanlıııı.....
sağol canım... salıya kadar zor beklerim artık...değerin çok iyi maşallah canım, çok sevindim. inşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarsın..ayy çok heyecanlı gerçekten
Ben Kaan Bey'le devam edicem canım ama etmeyecek olanlar da var sanırım. Çünkü uzak mesafede olanlar var. Gerçi bende çok yakın değilim ama bulunduğum yerde güvenebileceğim biri yok. Hem Kaan Bey.2den başkası da içime sinmiyor nedense:)hamile arkadaşlarım sanırım hepiniz Kaan Bey'le devam ediyorsunuz değil mi doğuma kadar?
inşallah canım :) sizlere en kısa sürede nasip olsun bu duygu.çok sevindim canım annesine minik elleriyle el sallıyacak
evet kesinlikle güven çok önemli, ki bu işi ticari amaçla yapan doktor da çok. insan doktoruna güvendi mi ayrılması zor oluyor. Kaan bey'in verdiği güven, pozitif enerji tartışılmazBen Kaan Bey'le devam edicem canım ama etmeyecek olanlar da var sanırım. Çünkü uzak mesafede olanlar var. Gerçi bende çok yakın değilim ama bulunduğum yerde güvenebileceğim biri yok. Hem Kaan Bey.2den başkası da içime sinmiyor nedense:)
hamile arkadaşlarım sanırım hepiniz Kaan Bey'le devam ediyorsunuz değil mi doğuma kadar?
beta hcg kaçtan bu değere yükseldi? genelde 3 katladığında çoğul gebelik diyorlar ama bazı kişilerde hiç belli olmuyormuş.
aynen hayırlısı canım belli de olmaz ikiz de olabilir, hadi bakalım kese görününce asıl o zaman belli olacak tek mi çift mibenim pazartesi 117 çıkmıştı, bugün 902... hayırlısı..olsun da bir de iki de başımızın üstüne...