Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ayy ne kadar güzel bi duygu içinde yawaş yawaş büyüyen minik bir yürek we onu izlemek

Canım inşallah bebişinin kalp atışlarını dinlediğin günlerde gelicek içinde bir canın olduğunu ozaman anlayacaksın birde hareketlerini hissettiğinde en güzelide o zaten insallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle...

süper canım değerin iyi artmış hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah

İnşallah canım.. çok sağol.. inşallah buradaki herkesten bu haberleri alırız...

çok sevindim canım annesine minik elleriyle el sallıyacak

değerin çok iyi maşallah canım, çok sevindim. inşallah kısa zamanda da kalp atışlarını duyarsın..ayy çok heyecanlı gerçekten

hamile arkadaşlarım sanırım hepiniz Kaan Bey'le devam ediyorsunuz değil mi doğuma kadar?
Ben Kaan Bey'le devam edicem canım ama etmeyecek olanlar da var sanırım. Çünkü uzak mesafede olanlar var. Gerçi bende çok yakın değilim ama bulunduğum yerde güvenebileceğim biri yok. Hem Kaan Bey.2den başkası da içime sinmiyor nedense:)

evet kesinlikle güven çok önemli, ki bu işi ticari amaçla yapan doktor da çok. insan doktoruna güvendi mi ayrılması zor oluyor. Kaan bey'in verdiği güven, pozitif enerji tartışılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…