Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın sevgili arkadaşlarım. Aşırı heyecanlıyım yarın Kaan Beyle randevumuz var. Bebişi görmeye gidicem. İlk defa 1 ay aradan sonra göreceğim için sanırım fazla merak var:) Ve tabi beraberinde " acaba gelişimi nasıl diye" yapmış olduğum biraz stres... Saat 11 de randevum. Orda olacak arkadaşlar var mı yarın bilmiyorum ama gelecek olan varsa görmeyi çok isterim. Herkese sevgiler. Güzel bir cuma günü olsun inşallah.

Günaydın, ozlem_hakaan .. inşallah güzel haberler alırsın yarın... bence hiç stres yapma bebişini izlemenin tadını çıkar...

Hayirlisi ile gelisimi güzeldi r canim git bebisini izle bizede bol bol dua et

Gunaydin ve Hayırlı cumalar arkadaslar... :) nasil gidiyor hamisler bulanti falan varmi aklima bisey geldi size sormak istiyorum bizde yakinda transfer olacagiZ insallah transferden sonra o bekleme suresinde neler yaptiniz ne yediniz ne yemediniz ozel biseyler yedinizmi mesela ben ilk transferimden sonra hergun biraz kabak Çekirdeği ve ananas yemistim tutunmaya yardimci oluyor diye duymustum tabi bi ise yaramadi da neyse :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar.. ozlem_hakaan güzel güzel büyümüştür bebeğin kalbini ferah tut..atlamışım sanırım şimdi kac haftalık ? hala kasık ağrın falan var mı benım belım cok ağrıyor.sag ve sol kasıklarıma sancı gırıyor bazen agrı olmayınca da tedırgın oluyorum hep kendımızı mı dınlıcez böyle...

valla canım ben hiç özel birşey yapmadım... ilkinde gün full yatmıştım olmadı. bu sefer gün istirahat ettim . gün abartmasam da ayaklandım, bahçede dolaştım, ağır ev işleri hariç gündelik hayatıma döndüm. gün sonunda da işime geri döndüm... hasta gibi yatmamak daha iyi, yoksa aklın hep orda oluyor, stres oluyorsun.. çok düşünmemeye çalış, kendi oyala..

Günaydın canım . Valla ben şimdi düşünüyorum da çok büyük cesaret 2.günü denize bile gitmiştim. Tabi girmedim ama koca gün o sıcakta sahilde yattım:)) Yürüdüm çok olmamakla beraber. Özel bişey yemedim normal rutin devam ettim. Hayırlısı nasip işi bu inşallah herkese nasip olur:)

Çok teşekkür ederim canım. 17+4 olduk bugün. Yarın hem cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta. Bende başlarda çokaz bir kasık ağrısı oldu bir daha olmadı çok şükür. Gerçi kasık ağrısı hiç kalır atlattığım badirelerin yanında:) Ölümden döndüm ama iyiyim şimdi çok şükür. Bel ağrısı adet dönemi gelince oluyor bende. Regl olamadığımız için o da sanırım. Çok kendini dinleme kesinlikle. O zaman stres oluyorsun günlük hayata adaptasyon sağlayamıyorsun. Sadece dikkat et ağır kaldırma. Her şey güzel olacak inşallah:)

ozlem_hakaan cok gecmıs olsun canım.. ayy heyecanlı olman cok normal bebişinin cinsiyetini öğreneceksin bakalım ilk kız teyzeleri mi olacağız oğlan teyzeleri mi.. denizaa ben transfer gunu ve ertesı gun dınlenıp sonrasında çalışmaya başladım.transferden bır kac gun oncesı ve sonrasında nar hurma kabak cekırdegı cekırdeklı kuru uzum yedım transferden sonra ozellıkle bol su ıcmeye dıkkat ettım normalde hıc ıcmem.. yürüyüşü özellikle Kaan beye sordum zorunda kalmadıkça yürüme ve motora binme dedi transferden sonra 3 saat arabayı kullanarak eve geldım..ilk iki gün sonra pek dikkat etmedim sakınan göze çöp batar misali..Allah nasip ederse olacak sonuçta. çok dua ettım elım karnımda hep konuştum önce birbirinizi sonra beni bırakmayın diye..

güzel haberlerini bekliyoruz canım hiç stres yapma..bence annesi çok iyi bakmıştır bebişe

canım ne güzel darısı başımıza inşallah içine ne doğuyor cinsiyet konusunda rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. yarın orda olmayacağım ama belki başka bir zaman görüşürüz .. bebeğine doya doya bak aklına kazı o onları

canım şuan bulantı için erken belki haftaya başlayabilir .. ben rapor aldım ve hala raporluyum evde yatıyorum ilk iki gün sürekli yattım wc ve yemek dışında.. ikinci günden sonra evde hareket ettim dışarıya çıktım biraz dolaştım.. 5. gün duş aldım. transfer öncesi rahim kalınlaştırma aşamasında nar yedim. transfer sonrası onu yemedim kabak çekirdeği yedim zaten evde sıkınlınca insanın birşeyler yiyesi geliyor gerçekten çok iyi oldu benim için :) ben hep evdeydim ama evde olmak yada işte olmak tutunma açısından çok farketmiyor ben iş yerimde kimyasallar ve elktromanyetik alan fazla olduğu için işe gitmiyorum daha uzun süre gitmeyeceğim.. kadın programları süper

Nedemek anne 'nin affı mı olurmuş. Çok sık giremediğim için hatırlattım kendimi :)

Amin canım inşallah. Cinsiyet konusunda hiç fikrim yok. Esasında başta kız gibi içime doğuyordu. Ama çevremdeki herkes özellikle deneyimli tecrübeli kişiler oğlan diyorlar:)) Tabi bunu neye göre söylediklerini bende bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı. Bu oğlan olursa diğer kardan bebeklerim kız olur inşallah ya da tam tersi:)) Rabbim tez zamanda sizlere de nasp etsin inşallah.

herşeyin hayırlısı, ikisi de güzel kız veya oğlan sağlıklı, hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlı bebeğimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…