Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.

UOTE="cycas, post: 37800891, member: 474399"]o kadar zor ki o kötü düşünceleri kafadan atmak ama bol bol dua ediyorum elimden bir tek bu geliyor :KK36: senin içinde dua ediyorum canım inşallah bu kez sağlıklı embriyoların olur anneciğine evlat olur..[/QUOTE]
cycas cycas canım böyle olumsuz düşünceleri kafandan at canım güçlü olman lazım emin olki bebişin sana sımsıkı sarılıyor senin gibi tatlı bir anneye sahip olucak hiç seni bıraksbilirmi annesi hem belkide bir degil iki taneler icini ferah tut canım seni böyle görmeye alışkın değiliz hadi enerjini bize ver ve topik canlansın:KK49:

Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.
canım herşeyin yolunda olamasına çook sevindim bencede bu kadar nazlı olduğuna göre kızdır o kız :KK49::KK49: sen kızım diye sev eğer erkekse ceza olmuş olur annesine ve doktor amcasına kendisini göstermeme cezası :KK20::KK20:
tabiki dediğin gibi sağlıklı ve hayırlısı olsun hakkında..
ben sana birşey sormak istiyorum belki sormuşumdur daha önce ama sen bu estrofeme falan ne kadar süre devam ettin?

Merhaba arkadaşlar, bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşları da okudukça mutlu oluyorum, sağlıkla hepiniz ponçiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. :KK66: Temmuzdan beri vitaminleri kullanıyorum ama benim için asıl yolculuk yeni başladı. İğnelere devam. Daha önce sözde iyi bir yerde başarısız alelacele yapılan bir tüp bebek tedavisinden sonra, bu sefer olacağına inancım çok yüksek. Emin ellerdeyiz, iyi bir kaptanımız var. Benim başta yaptığım kararsızlıkları yaşayan bir merkez seçmekte zorlanan arkadaşlar içinde yazıyorum aslında. Kaan Bey, yaptığı işin bizim için ne kadar özel olduğunun farkında, sonuna kadar birşey atlamadan yanımızda olan bir hekim. Doğru araştırmayı baştan yapabilseydim kimbilir geçen yıl ki sıkıntıları yaşamamış belki de şimdi mutlu bir anneydim. Neyse olasılıkları geçelim, umarım bu yolda ilerlediğim arkadaşlarla yakın zamanda hamişlerin arasına katılırız.
Sevgiler hepinize :KK15::KK15:
canım aramıza hoşgeldin inşallah bu kez beklediğin mutlu başlangıca ulaşırsın :KK37:

cycas cycas canım böyle olumsuz düşünceleri kafandan at canım güçlü olman lazım emin olki bebişin sana sımsıkı sarılıyor senin gibi tatlı bir anneye sahip olucak hiç seni bıraksbilirmi annesi hem belkide bir degil iki taneler icini ferah tut canım seni böyle görmeye alışkın değiliz hadi enerjini bize ver ve topik canlansın:KK49:
canım benim çok sağol iyiki buradayız birbirimize destek oluyoruz iyiki varsınız. ama annelik iç güdüsü sanırım kanımızda bhcg salınmaya başladığı an başlıyor daha şimdiden o minik haşhaş taneme birşey olacak diye korkuyorum yada dediğin gibi haşhaş tanelerime :nazar::nazar::KK37::KK37::KK37:

Canım herseyin yolunda olmasina cok sevindim kız ve ya erkek hayırlı sağlıklı evlat olsun canım

Dışarıdan sizi okuduğum süreçte düşündüğüm gibi sıcak bir grup olduğunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz en güzel hayalimize kavuşacağız inşallah. Arkadaşlardan biri sorunu sormuş, tespit edilen bir sorun ikimizde de olmadı ama her zaman belli bir nedene bağlı olmuyor. Cetrotide ve Gonapeptyle kullanmıştım. Şuan Saizen, Fostimon ve Merional ile hazırlıklara devam :KK68:

cycas cycas canim cok teşekkür ederim :) aynen dedigin gibi yapayım hakkaten. Canim ben estrofemi bantlari vs ilaclari bebek 10 hafta olana kadar kullandim.
Kızlar bende kullanıcam estrofemi günde 3kez aç karnınaymış 8saatte bir mutlaka tok oldugum bir zamana denk geliyor nasıl ayarlicam bakalimo_O

Dışarıdan sizi okuduğum süreçte düşündüğüm gibi sıcak bir grup olduğunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz en güzel hayalimize kavuşacağız inşallah. Arkadaşlardan biri sorunu sormuş, tespit edilen bir sorun ikimizde de olmadı ama her zaman belli bir nedene bağlı olmuyor. Cetrotide ve Gonapeptyle kullanmıştım. Şuan Saizen, Fostimon ve Merional ile hazırlıklara devam :KK68:
İzmirdemi oturuyorsun canım ilk denemenmi olucak yaşın kaç cok soru sordum galiba:eek:

cycas cycas canim cok teşekkür ederim :) aynen dedigin gibi yapayım hakkaten. Canim ben estrofemi bantlari vs ilaclari bebek 10 hafta olana kadar kullandim.
teşekkürler canım :KK37: peki hep aynı dozdamı devam ettin ?yoksa azaldımı? biz ilaçalrı doktora yazdırıyoruz ama malum develt sadece günde bir tanesini karşılıyor ayda bir ancak bir kutu yazdırabiliyoruz olmazsa eczacıya borçları ödeyelim hep böyle devam ederse eczacı batacak :KK66::KK66:

Kızlar bende kullanıcam estrofemi günde 3kez aç karnınaymış 8saatte bir mutlaka tok oldugum bir zamana denk geliyor nasıl ayarlicam bakalimo_O
canım ben günde 4 tane içiyorum ama sabah 2 akşam iki içiyorum sabahları kalkınca içiorum akşamları dediğin gibi aç olmuyorum ama midem boş oluyordur tani 2 saat birşey yemediğinde aç sayılırsın ve iiçmiş olursun. 8 saat arayla olmasını kaan beymi söyledi bence her yemek öncesi içsen kafidir diye düşünüyorum yinede bilemedim belki başka bir arakdaş daha yardımcı olur eminim ki :KK56::KK56::oops:

canım ben günde 4 tane içiyorum ama sabah 2 akşam iki içiyorum sabahları kalkınca içiorum akşamları dediğin gibi aç olmuyorum ama midem boş oluyordur tani 2 saat birşey yemediğinde aç sayılırsın ve iiçmiş olursun. 8 saat arayla olmasını kaan beymi söyledi bence her yemek öncesi içsen kafidir diye düşünüyorum yinede bilemedim belki başka bir arakdaş daha yardımcı olur eminim ki :KK56::KK56::oops:
Evet canım 25inde başlıycam günde 3defa 8 saatte bir dedi bakalim ayarlicaz bir şekilde folik asit bemiks c mi iciyorsun sende birde saizen diye bir igne kullandinmi

Evet canım 25inde başlıycam günde 3defa 8 saatte bir dedi bakalim ayarlicaz bir şekilde folik asit bemiks c mi iciyorsun sende birde saizen diye bir igne kullandinmi
canım ben saizen kullanmadım hiç kullananlar vardı ama burada. peki estrofemi ne kadar kullancaksın? canım sabah 8 de içersin zaten aç olursun akşam 4 te aç olacağını düşünüyorum sonuçta öğlen yemeğini çoktan yemiş olursun akşamda 12de saati kur iç uyuyakalırsan diye dedim.
ben folik asiti ayrıca almıyorum b12 plus bemiksc ace plus falan içiyorum. sanırım b12 plus içinde vardı folik asit artık hangi ilacı neden içtiğimi unuttum otamatiğe bağladım saati gelince içiyorum cuma günleri sayım yapıyorum :KK70::KK70:haftasonuna yetecek varmı diye mesela ecoprin içiyordum onun azaldığını gözümden kaçırmışım pazartesi ilk iş onu almak olacak :KK58::KK58:

canım ben saizen kullanmadım hiç kullananlar vardı ama burada. peki estrofemi ne kadar kullancaksın? canım sabah 8 de içersin zaten aç olursun akşam 4 te aç olacağını düşünüyorum sonuçta öğlen yemeğini çoktan yemiş olursun akşamda 12de saati kur iç uyuyakalırsan diye dedim.
ben folik asiti ayrıca almıyorum b12 plus bemiksc ace plus falan içiyorum. sanırım b12 plus içinde vardı folik asit artık hangi ilacı neden içtiğimi unuttum otamatiğe bağladım saati gelince içiyorum cuma günleri sayım yapıyorum :KK70::KK70:haftasonuna yetecek varmı diye mesela ecoprin içiyordum onun azaldığını gözümden kaçırmışım pazartesi ilk iş onu almak olacak :KK58::KK58:
Canım çok yardımcı oldun çok teşekkürler :) benim b12iyi çıktı 2-3günde bir al dedi bemiks c de varmış folik asti ordan karşılıyacakmış sizde olmasanız kendimi cok yanliz hissedicem iyiki varsınız kızlar:KK73::KK72:

Canım çok yardımcı oldun çok teşekkürler :) benim b12iyi çıktı 2-3günde bir al dedi bemiks c de varmış folik asti ordan karşılıyacakmış sizde olmasanız kendimi cok yanliz hissedicem iyiki varsınız kızlar:KK73::KK72:

Canim bi yanlislik olmasin.. folik asit b12 plusta var... Onu hergun icmen gerekiyor olabilir... Bemiks b ve c vitamini iceriyor... Kafani karistirmiyim ama...

CaUOTE="cycas, post: 37803076, member: 474399"]teşekkürler canım :KK37: peki hep aynı dozdamı devam ettin ?yoksa azaldımı? biz ilaçalrı doktora yazdırıyoruz ama malum develt sadece günde bir tanesini karşılıyor ayda bir ancak bir kutu yazdırabiliyoruz olmazsa eczacıya borçları ödeyelim hep böyle devam ederse eczacı batacak :KK66::KK66:[/QUOTE]
Canim ayni dozda devam ettim aynen.

Canım, iyi olmasına çok sevindim. Nazlı bir kız olacak bencede. Hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelir inşallah. Darısı başımıza.

X