- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.261
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.241
Ben açıkçası bu doktora tavsiye üzerine gittim. Kayınvalidemin arkadaşının kızının ilk denemesinde oluverdi. Sebep pko yaş 31. 10 senelik evlilikte ilk kez irenbede hamile kalabilmiş. O yüzden deniyorum işte. Zaten 3.gün embriyosu benimkilerHayirli olsun tedaviniz insallah pozitif sonuclanir.Ama size demek istedigim su doktor ne kadar iyi olursa olsun onemli olan laboratuvar kosulari ve embriyolog .benim de ilk denemem smyrna da oldu ,2.irenbe ,4.irenbe nedense kaliteli embriyo elde edemiyorlar ,soruna da sebebsiz denince dalga gecer gibi ,ben daha da kendimi denek gibi kullandirmayi dusunmuyorum .Siz insallah benden daha iyi deneyimlere sahip olursunuz.
Geçmiş olsun öncelilke.İnşallh bir dahakine bebişlerini kucağına alırsın.Kaan Bey'in muayene ve tüp bebk ücreti ne kadar?Genetik test yaptırmamızı söyledi, ek vitaminler yazdı, serum tedavisi uygulanmalı dedi. Ben kendisiyle devam etmeyeceğimi söyledim, yeni tedavimiz için bunları uygulamamızı söyledi.
Geçen yıl 1000 lira kendisine 6500lira da Tavmergen e vermiştik. Takipleri muayenesinde yapıyor, yumurta toplama ve transferde Tavmergen de oluyor. Bunun dışında ilk muayeneden de 400lira alınmıştı. 2020 ücreti ne bilmiyorum 2.denememi orada yaptırmayacağım için sormadımGeçmiş olsun öncelilke.İnşallh bir dahakine bebişlerini kucağına alırsın.Kaan Bey'in muayene ve tüp bebk ücreti ne kadar?
Anladım, yani biz baya moralimiz bozuk gittik. İlk başta kendiside söyledi ya genetik bir sıkıntı var yada nedensiz %20 lik kısımda kaldınız dedi. O yüzden ilk önce bize genetik test, bizde sorun çıkarsada embriyoya test istedi. Era testini ben istedim mesela ona gerek görmedi. Her doktor farklı birşey söylüyor bende şimdi İstanbul daki merkezlere bakıyorum ama hepsi takibide orada yapmak istiyorlar, gel git İzmir den çok zor olacak nasıl yaparız bilmiyorumBenim de 3 negatifim var da ondan sordum size de. Biz kendimize genetik test yaptırdık ancak embriyolara yaptırmadık. Kaan beyle mesajlaştığımda gerek yok dedi. Şimdi ali öner erdoğdu ya gidiyorum o da gerek görmedi. Bilmiyorum ben de ne yapacağımı
Sizi takipteyimBen açıkçası bu doktora tavsiye üzerine gittim. Kayınvalidemin arkadaşının kızının ilk denemesinde oluverdi. Sebep pko yaş 31. 10 senelik evlilikte ilk kez irenbede hamile kalabilmiş. O yüzden deniyorum işte. Zaten 3.gün embriyosu benimkiler
İnşallah, dediğiniz gibi istanbula gidilse daha iyi, ama maddi manevi bizim böyle bi imkanımız yok malesefSizi takipteyimumarım pozitif sonuç alırsınız, sizin sonucunuza göre bende sizin doktorunuza yönelebilirim.
Merhaba İrenbede hangi doktora gidyorsunuzGecen gun televizyonda prof.Hakan Yarali vardi,laboratuvar kullanilan arac gerecler cok onemli ve tup bebekte %80 basariyi etkiliyor diyordu .Bende irenbe hastasiyim 4.denemem olacak Ocak sonu negatif olursa bir daha Izmir de denemeyecegim.Istanbul Cem Celik yada Sisli Memorial dusunuyorum ,Izmire daha da sans vermeye gerek yok eger sorununuz benim gibi neredeyse hic yoksa
Kim yapıyor bunları sizce? Valla neye inanacağımızı şaşırdık..Bu konuyu takip eden herkes bunu okusun yılmadan fake yorumları farkettikçe yazacağım. Üye olur olmaz ilk mesaj Kaan beyi övmek olamaz, insanın bu forumda yazdığı tek mesajda bunlar olamaz. Doktor seçerken buradaki yorumlara bakıyorsanız kim yazmış ne kadardır buralarda bir bakın. Şu yazanların gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum, kesinlikle sorulan sorulara cevap alamadım ve gelen insanlarında bundan şikayetçi olduğunu kendi kulaklarımla duydum. Bu işin reklamı fake mesajı olmaz insanların umutlarını çalmayın!
Bu arada Kaan beyin bu tür saçmalıklarla uğraştığını kesinlikle düşünmüyorum, bu işi kimin yaptığı o kadar belli ki..
Muayenesinde tam 4 kadın çalışan var. Biri telefona bakıyor biri sizi muayene masasına götürüyor biri muayenede yanında durup not alıyor biride ilaç yazıyor. Adam zaten 2 dklık periyotlarla hasta alıyor ne ara yazsın bunları. Gözümle görmediğim şeyi söylemekten nefret ederim ama sonuna kadar hakediyorlar tüm sitelerde aynı yorumları gördüm ayıp artık. Herkes işini yapsa zaten hastaları övecek, bir doktorun buna ihtiyacı olmamalı. Yalan işle bu gemi yürümez çok ayıpKim yapıyor bunları sizce? Valla neye inanacağımızı şaşırdık..
yine yazayım dedim de artık ben yıldım yorumunu görünce ohh dedim ağzının payını vermişBu konuyu takip eden herkes bunu okusun yılmadan fake yorumları farkettikçe yazacağım. Üye olur olmaz ilk mesaj Kaan beyi övmek olamaz, insanın bu forumda yazdığı tek mesajda bunlar olamaz. Doktor seçerken buradaki yorumlara bakıyorsanız kim yazmış ne kadardır buralarda bir bakın. Şu yazanların gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum, kesinlikle sorulan sorulara cevap alamadım ve gelen insanlarında bundan şikayetçi olduğunu kendi kulaklarımla duydum. Bu işin reklamı fake mesajı olmaz insanların umutlarını çalmayın!
Bu arada Kaan beyin bu tür saçmalıklarla uğraştığını kesinlikle düşünmüyorum, bu işi kimin yaptığı o kadar belli ki..
Bunları görünce bi 10 sayfa geriye gidip okudum, sizin yazdıklarınızıda gördüm. Gerçekten utanmıyorlar ama bende hiç bıkmadan yazacağım.yine yazayım dedim de artık ben yıldım yorumunu görünce ohh dedim ağzının payını vermişbela oldular sayfaya resmen azalacaklarına çoğalıyorlar şaka gibi .hiç utanma da yok ne yüzsüzler ya hatta yüzsüz direk
Cok ama cok memnun kaldik esimle birlikte, hamileyim ! :) 10 gunde hamileligim gerceklesti, butun personal cok ama cok ilgileniyor. Dr Kaan ve ekibine ulasmak cok kolay gunun her hangi saattinde ben australiada arastirma yaptim ve oyle Dr Kaan buldum ve gelmeden butun sorularima cevap veren tek yerdi ondan burayi sectim iyikide sectim. Geri dondum ve hayla ihtibattayiz. Mutlaka Bebek sahibi olmak isterseniz Dr Kaan Bozkurt ve ekibinle mutlaka gorusun :)Kızlarrrrr. Doktor Kaan Bozkurt artık İrenbe'deymiş. Özel Ege Tüp Bebek'ten transfer olmuş biliyor musunuz... İlk bebeğime beni kavuşturmuştu. İkinci yavrum da kı:smet olur inşallah. Bu hafta randevum var:))))
Tedaviniz kac gun surdu ?hangi igneleri kullandiniz ?hangi hastanede transfer yapti ?transferden sonra hangi ilaclari verdi ?embriyo kaliteniz neydi kac embriyo dondurdu ?tup bebek ucreti nedir ,sorununuz neydi ?Cok ama cok memnun kaldik esimle birlikte, hamileyim ! :) 10 gunde hamileligim gerceklesti, butun personal cok ama cok ilgileniyor. Dr Kaan ve ekibine ulasmak cok kolay gunun her hangi saattinde ben australiada arastirma yaptim ve oyle Dr Kaan buldum ve gelmeden butun sorularima cevap veren tek yerdi ondan burayi sectim iyikide sectim. Geri dondum ve hayla ihtibattayiz. Mutlaka Bebek sahibi olmak isterseniz Dr Kaan Bozkurt ve ekibinle mutlaka gorusun :)
Sizce tekrar giriş yapacak mı forumaTedaviniz kac gun surdu ?hangi igneleri kullandiniz ?hangi hastanede transfer yapti ?transferden sonra hangi ilaclari verdi ?embriyo kaliteniz neydi kac embriyo dondurdu ?tup bebek ucreti nedir ,sorununuz neydi ?
Keske yazsaydi ,ben de ona cok guz3l seyler yazacaktimSizce tekrar giriş yapacak mı foruma
Bugün başka bir doktor bilgi ve hasta yorumlarının bulunduğu sitede yorumum yayınlandı(aynı tarihlerde arka arkaya yapılan yine fake kokusu taşıyan yorumları görünce bende kendi deneyimimi paylaşmak istedim) ve daha üzerinden 1 gün geçmeden aynı siteden bana “yapmış olduğum yorumun tekrar onaylanması için talep aldıklarını “ söyleyen bir mail geldi. Sonra düşündüm ben bana yapılanları burada anlattığım veya bir sitede paylaştığım için mi böyle uğraşıyorlar? O zaman gerçekten hakettikleri dersi vermem lazım diye düşündüm. Hiç üşenmeden sırf bu forumdan en az 100 sayfa geriye gittim, fake olduğunu düşündüğüm yorumların çıktısını aldım. Dilekçemi yazıp tüm sitelerdeki yorumlarıda çıktı alıp eke koydum. Ben bu yorumlara bakıp doktor seçtim ve maddi manevi emek verdim. Bu yorumlar eğer fake ise herkesin hakkettiği cezayı almasını istiyorum bu nedenle Pazartesi adliyeye gidip dilekçemi vereceğim, IP adresleri çıksın ortaya. Eğer aynı veya bağlantılı kişilerin IPleri çıkarsa ortaya gerçekten üşenmeden kardeşim vasıtasıyla bu kişilerle adli olarak hesaplaşacağım. Bugün benim bir yorumum için bile uğraşıyorlar ki bu uğraşı keşke geçen haftadan beri ellerinde bekleyen tahlil sonucumu bana iletmek için verselerdi ben bunu yapmazdım ama bundan böyle sürekli takip edeceğim. Lütfen herkes bu konuda duyarlı olsun