Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba,

Yazdıklarınızı öncelikle anne adayı kimliği, diğer taraftan avukat kimliğim ile okudum. Kendimden bahsetmem gerekirse ; Anne olmak için çokça yer dolaşmış, İzmir’ de tedavilerin yanı sıra İstanbul da Memorial Hastanesi’nde tedavi süreci gerçekleştiren. Daha sonra Acıbadem Üniversite Hastanesi’nde ünlü bir profesörün hastası olarak yaklaşık 8 - 10 kez yumurta toplama işlemi, PRP işlemi ve diğer bir sürü işlemleri olan ve bu tedavilerle 3 yıllık serüvenim içerisinde maddi – manevi büyük yaralar alan şuan ise 6 haftalık hamile olan Kaan Hoca’nın danışanıyım. Maddi kısmı çok önemsememekle beraber öncelikle şunu belirtmek istiyorum, hocalar ile İlk görüşmelerde görüşme fırsatı yakaladım daha sonrasında ise asla muhatap olamadım. Muhatap olmayı bırakın cep telefonları dahi bende olamadı bu sebeple de yazdıklarınız bana oldukça garip ve şaşırtıcı geldi. Neden derseniz çok sefer bende hırslanarak dava açma aşamasına geldim ki avukat olduğumu gözetirseniz en can alıcı konuda dava açmak benim için fazlasıyla sizden daha kolay… Ancak asla ortak paylaşım noktalarından hakaret derecesine varan yazışma yapma fikri aklıma gelmedi. Araştırmalar ve öneriler sayesinde Kaan Hoca ile tanışma fırsatım oldu ve şuan onun çabaları ve uygulamış olduğu uygulamalar neticesinde anne adayıyım. Yaptığınız yorumlara istinaden senelerini vermiş tecrübeli cana yakın bir doktoru sosyal paylaşımdan karalamak acaba size ne katmıştır bunu merakla sormak istiyorum. Birde haklı olduğunuz dahi muamma iken nasıl bu kadar cesaretle paylaşım yapabiliyorsunuz. Bu paylaşımlarınıza muhtemelen Kaan Hoca muhtemelen cevap vermeyecektir.Ama hastası olarak ve bir avukat olarak ben dayanamayarak size şunu söylemek istiyorum… Kimseyi elinizde haklı olduğunuza dair bir belgeniz olmadan karalayamazsınız. Bu durum döner dolaşır ve sizin aleyhinize döner. Lütfen doktorumuzu karalamayalım. 10 başarısız denemeden sonra başarılı olduğum , her seferinde kolayca ulaşarak tatmin edici cevaplar aldığım, ekibi ve kendisi her anlamda bu süreçte fazlasıyla yanımda olan doktorumu karalamanıza iznim olmayacaktır.

O yüzden en kısa sürede yasal haklarınızı kullanmalısınız. Çünkü bu yorumlar Doktor Bey'e yapılan bir siber saldırıdır. Gerçek dışı olumsuz yorumların defalarca Doktor Takvimi , Kadınlar Kulübü gibi sitelerde yazılmış olması Doktor Bey'i karalamak amacıyla yapıldığını göstermektedir. Ayrıca yazılan gerçek dışı yorumların sıklığı ,birden fazla siteden yapılmış olması Türk Ceza Kanunu m. 123 anlamında Kişilerin Huzur ve Sükunun bozma suçunu oluşturmaktadır. Dr. Kaan Bozkurt’un da buradan beni takip etmesi, yazımı okuması halinde gönüllü olarak avukatı olacağımı bildirmek isterim.
Burası bir forum ve herkes kendi deneyimini paylaşıyor bunun neresi sizi rahatsız etti anlamadım? Kaan beyle olumsuz geçen tedavimden bahsettim ben 10 deneme yapmadım o nedenle diğerleride böyleydi Kaan beyde böyle o zaman susayım diyemezdim. Siz başarılı olmuşsunuz tebrikler ama ya herkesin tedavisi sizin ki gibi sürmediyse? Siz bizim tedavimizde yaşanılanları nereden biliyorsunuz da gerçek dışı diye yorum yapabiliyorsunuz? Kendisiyle de görüştüm kimse onun başarısız doktor olduğunu söylemiyor ben heryerde deneyimimi paylaşıyorum paylaşmaya da devam edeceğim. Siber saldırı olduğunu düşünüyor ve ispat ediyorsanız lütfen kullanın her türlü hakkı. Çünkü bende bu siteden bunu talep ettim , ısrarla fake yorum gördükçe ben buraya yazacağım.2000 küsür sayfalık bir konu haricinde sanırım Google yorumu da canını sıktı anladığım kadarıyla ama asla silmeyeceğim, kendisine de söyledim asla ve asla unutamayacağım kötü bir deneyim yaşadım, siz bunun gerçek dış bir deneyim olduğunu nerden biliyorsunuz da bununla beni suçluyorsunuz?

Merhaba,

Yazdıklarınızı öncelikle anne adayı kimliği, diğer taraftan avukat kimliğim ile okudum. Kendimden bahsetmem gerekirse ; Anne olmak için çokça yer dolaşmış, İzmir’ de tedavilerin yanı sıra İstanbul da Memorial Hastanesi’nde tedavi süreci gerçekleştiren. Daha sonra Acıbadem Üniversite Hastanesi’nde ünlü bir profesörün hastası olarak yaklaşık 8 - 10 kez yumurta toplama işlemi, PRP işlemi ve diğer bir sürü işlemleri olan ve bu tedavilerle 3 yıllık serüvenim içerisinde maddi – manevi büyük yaralar alan şuan ise 6 haftalık hamile olan Kaan Hoca’nın danışanıyım. Maddi kısmı çok önemsememekle beraber öncelikle şunu belirtmek istiyorum, hocalar ile İlk görüşmelerde görüşme fırsatı yakaladım daha sonrasında ise asla muhatap olamadım. Muhatap olmayı bırakın cep telefonları dahi bende olamadı bu sebeple de yazdıklarınız bana oldukça garip ve şaşırtıcı geldi. Neden derseniz çok sefer bende hırslanarak dava açma aşamasına geldim ki avukat olduğumu gözetirseniz en can alıcı konuda dava açmak benim için fazlasıyla sizden daha kolay… Ancak asla ortak paylaşım noktalarından hakaret derecesine varan yazışma yapma fikri aklıma gelmedi. Araştırmalar ve öneriler sayesinde Kaan Hoca ile tanışma fırsatım oldu ve şuan onun çabaları ve uygulamış olduğu uygulamalar neticesinde anne adayıyım. Yaptığınız yorumlara istinaden senelerini vermiş tecrübeli cana yakın bir doktoru sosyal paylaşımdan karalamak acaba size ne katmıştır bunu merakla sormak istiyorum. Birde haklı olduğunuz dahi muamma iken nasıl bu kadar cesaretle paylaşım yapabiliyorsunuz. Bu paylaşımlarınıza muhtemelen Kaan Hoca muhtemelen cevap vermeyecektir.Ama hastası olarak ve bir avukat olarak ben dayanamayarak size şunu söylemek istiyorum… Kimseyi elinizde haklı olduğunuza dair bir belgeniz olmadan karalayamazsınız. Bu durum döner dolaşır ve sizin aleyhinize döner. Lütfen doktorumuzu karalamayalım. 10 başarısız denemeden sonra başarılı olduğum , her seferinde kolayca ulaşarak tatmin edici cevaplar aldığım, ekibi ve kendisi her anlamda bu süreçte fazlasıyla yanımda olan doktorumu karalamanıza iznim olmayacaktır.

O yüzden en kısa sürede yasal haklarınızı kullanmalısınız. Çünkü bu yorumlar Doktor Bey'e yapılan bir siber saldırıdır. Gerçek dışı olumsuz yorumların defalarca Doktor Takvimi , Kadınlar Kulübü gibi sitelerde yazılmış olması Doktor Bey'i karalamak amacıyla yapıldığını göstermektedir. Ayrıca yazılan gerçek dışı yorumların sıklığı ,birden fazla siteden yapılmış olması Türk Ceza Kanunu m. 123 anlamında Kişilerin Huzur ve Sükunun bozma suçunu oluşturmaktadır. Dr. Kaan Bozkurt’un da buradan beni takip etmesi, yazımı okuması halinde gönüllü olarak avukatı olacağımı bildirmek isterim.

Özür dilerim ama burada yorumlar önce Kadın sonra da insan kimliği ile yazılmaktadır. Eğer üyelerimiz yazdıkları mesajda suç işlemiyorlar ise biz yayıncı olarak asla müdahale etmiyoruz. Üyelerimiz, hakaret etmeden mesleki onuru ve itibarı zedelemeden yorum yazabilirler.

Bu konuyu takip eden herkes bunu okusun yılmadan fake yorumları farkettikçe yazacağım. Üye olur olmaz ilk mesaj Kaan beyi övmek olamaz, insanın bu forumda yazdığı tek mesajda bunlar olamaz. Doktor seçerken buradaki yorumlara bakıyorsanız kim yazmış ne kadardır buralarda bir bakın. Şu yazanların gerçek olduğuna kesinlikle inanmıyorum, kesinlikle sorulan sorulara cevap alamadım ve gelen insanlarında bundan şikayetçi olduğunu kendi kulaklarımla duydum. Bu işin reklamı fake mesajı olmaz insanların umutlarını çalmayın!
Bu arada Kaan beyin bu tür saçmalıklarla uğraştığını kesinlikle düşünmüyorum, bu işi kimin yaptığı o kadar belli ki..

Böyle bir şüpheniz var ise bize bildirmelisiniz.
Sizin bu sitede maalesef şu sahte profil, bu sahte profil deme gibi bir teknik bilginiz yok. İzin verirseniz bunu biz yapalım... Size özel mesaj yazdım cevap döner misiniz ?

Herkese tekrar merhaba, tatsız yazışmalar neticesinde Kazen beyle görüşme imkanım oldu. Açıkçası konuşmaya kadar forumun yöneticiler tarafından böyle detaylı incelendiğini bilmiyordum. Tek giriş yapıp yorum yapan kullanıcılar ile ilgili dilekçemi pazartesi günü savcılığa gidip vermek istedim , hakaret olmadığı için işlem yapmanın yersiz olduğunu söylemişlerdi ancak benim bugüne kadar hesapların fake olduğu ile ilgili düşüncem hep olduğu için buraya yazıp onları cesaretlendirmek istememiştim. Peki şimdi niye yazıyorum çünkü Kazen beyle görüştükten sonra düşüncelerim değişti, nasıl dürüstçe buraya olumsuz deneyimimi yazdıysam daha önce yaptığım yorumda bahsettiğim fake hesaplarla ilgili de hataya düştüğümü yazmak istedim. Bu hesaplar farklı adreslerden, muhtemelen pozitif sonuç alan hastalar üye olup bir kereliğine yorum yazıp bir daha giriş yapmıyorlar. Sonuç olarak fake olarak düşündüğüm hesaplar fake olmayabilir bunu farkettim. Ancak benim yaşadığım olumsuz deneyimi diğer yorumlar ve deneyimler kesinlikle değiştiremez tekrar söylüyorum asla Google da ve diğer sitelerde yaptığım yorumları/deneyim paylaşımlarını silmeyeceğim. Bu açıklamayıda bu konuyu takip eden ve benimle aynı düşüncede olan arkadaşlar için paylaşıyorum. Bundan sonra yorum yapmaya ve burada kalmaya devam edeceğim hemde eskisinden de fazla.
Benimle iletişe geçip olayı aydınlattığı içinde tekrar tekrar K Kazen beye teşekkürler

Ben açıkçası bu doktora tavsiye üzerine gittim. Kayınvalidemin arkadaşının kızının ilk denemesinde oluverdi. Sebep pko yaş 31. 10 senelik evlilikte ilk kez irenbede hamile kalabilmiş. O yüzden deniyorum işte. Zaten 3.gün embriyosu benimkiler
mrblar tedaviniz ne durumda hangi aşamadasınız?

Ben pkoluyum 27 YUMURTA TOPLANDI 20 si işleme alındı 18 döllendi 6 tane 3.gün 4 tane 5.gün 2 tane 6.gün embriyosu var canım ben irenbe de doktorum ümit inceboz .
Sayı çok iyi, mesela benim de 10 tane daha vardı ama 2.kaliteymiş. 5.güne gidemediler

sağol canım allah yardımcımız olsun.Haberleşelim aynı ay da transfer olacağız.Kaçıncı denemen bu?problem ne özel değilse.
Benim 4.deneme. Şimdiye kadar bi sorun bulunamadı, ilk kez ali öner erdoğdu rahim duvarımın ince olduğunu farketti hatta prp yaptı. Yani sorun rahim duvarı inceliği gibi görünüyor.

Benim 4.deneme. Şimdiye kadar bi sorun bulunamadı, ilk kez ali öner erdoğdu rahim duvarımın ince olduğunu farketti hatta prp yaptı. Yani sorun rahim duvarı inceliği gibi görünüyor.
kader aynı arkadaşım benmde 4.denemem hicbiri tutmadı şimdiye kadar.senin de mi olmadı?bizde kalite sorunu dedi doktorumuz bu kez şükür kaliteli embriyolarımız oldu. :dua:

kader aynı arkadaşım benmde 4.denemem hicbiri tutmadı şimdiye kadar.senin de mi olmadı?bizde kalite sorunu dedi doktorumuz bu kez şükür kaliteli embriyolarımız oldu. :dua:
Evet hiçbiri tutmadı. Taze-dondurulmuş 3.gün embriyosu 5.gün embriyosu hepsi denendi şimdiye kadar ama sonuç yok. 4 denemeyi de irenbede mi yaptınız?

Evet hiçbiri tutmadı. Taze-dondurulmuş 3.gün embriyosu 5.gün embriyosu hepsi denendi şimdiye kadar ama sonuç yok. 4 denemeyi de irenbede mi yaptınız?
afyonda görevdeyken ilk denememi orada sıradan bi merkezde yapıldı.2.denemem ankara da recai papuçcu da 3.denemem raporla izmir tepecik ssk da yapıldı.irenbede ilk denemem olacak.bugüne kadar hiç dondurulmuş transferi yapılmadı bana.bu kez ilk olacak.

afyonda görevdeyken ilk denememi orada sıradan bi merkezde yapıldı.2.denemem ankara da recai papuçcu da 3.denemem raporla izmir tepecik ssk da yapıldı.irenbede ilk denemem olacak.bugüne kadar hiç dondurulmuş transferi yapılmadı bana.bu kez ilk olacak.
Ben de senin gibi farklı yerlerde yaptırdım. Ama dondurulmuş denenmediyse onun denenmesi en iyisi

X