Merhaba,
Yazdıklarınızı öncelikle anne adayı kimliği, diğer taraftan avukat kimliğim ile okudum. Kendimden bahsetmem gerekirse ; Anne olmak için çokça yer dolaşmış, İzmir’ de tedavilerin yanı sıra İstanbul da Memorial Hastanesi’nde tedavi süreci gerçekleştiren. Daha sonra Acıbadem Üniversite Hastanesi’nde ünlü bir profesörün hastası olarak yaklaşık 8 - 10 kez yumurta toplama işlemi,
PRP işlemi ve diğer bir sürü işlemleri olan ve bu tedavilerle 3 yıllık serüvenim içerisinde maddi – manevi büyük yaralar alan şuan ise 6 haftalık hamile olan Kaan Hoca’nın danışanıyım. Maddi kısmı çok önemsememekle beraber öncelikle şunu belirtmek istiyorum, hocalar ile İlk görüşmelerde görüşme fırsatı yakaladım daha sonrasında ise asla muhatap olamadım. Muhatap olmayı bırakın cep telefonları dahi bende olamadı bu sebeple de yazdıklarınız bana oldukça garip ve şaşırtıcı geldi. Neden derseniz çok sefer bende hırslanarak dava açma aşamasına geldim ki avukat olduğumu gözetirseniz en can alıcı konuda dava açmak benim için fazlasıyla sizden daha kolay… Ancak asla ortak paylaşım noktalarından hakaret derecesine varan yazışma yapma fikri aklıma gelmedi. Araştırmalar ve öneriler sayesinde Kaan Hoca ile tanışma fırsatım oldu ve şuan onun çabaları ve uygulamış olduğu uygulamalar neticesinde anne adayıyım. Yaptığınız yorumlara istinaden senelerini vermiş tecrübeli cana yakın bir doktoru sosyal paylaşımdan karalamak acaba size ne katmıştır bunu merakla sormak istiyorum. Birde haklı olduğunuz dahi muamma iken nasıl bu kadar cesaretle paylaşım yapabiliyorsunuz. Bu paylaşımlarınıza muhtemelen Kaan Hoca muhtemelen cevap vermeyecektir.Ama hastası olarak ve bir avukat olarak ben dayanamayarak size şunu söylemek istiyorum… Kimseyi elinizde haklı olduğunuza dair bir belgeniz olmadan karalayamazsınız. Bu durum döner dolaşır ve sizin aleyhinize döner. Lütfen doktorumuzu karalamayalım. 10 başarısız denemeden sonra başarılı olduğum , her seferinde kolayca ulaşarak tatmin edici cevaplar aldığım, ekibi ve kendisi her anlamda bu süreçte fazlasıyla yanımda olan doktorumu karalamanıza iznim olmayacaktır.
O yüzden en kısa sürede yasal haklarınızı kullanmalısınız. Çünkü bu yorumlar Doktor Bey'e yapılan bir siber saldırıdır. Gerçek dışı olumsuz yorumların defalarca Doktor Takvimi , Kadınlar Kulübü gibi sitelerde yazılmış olması Doktor Bey'i karalamak amacıyla yapıldığını göstermektedir. Ayrıca yazılan gerçek dışı yorumların sıklığı ,birden fazla siteden yapılmış olması Türk Ceza Kanunu m. 123 anlamında Kişilerin Huzur ve Sükunun bozma suçunu oluşturmaktadır. Dr. Kaan Bozkurt’un da buradan beni takip etmesi, yazımı okuması halinde gönüllü olarak avukatı olacağımı bildirmek isterim.