-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.221
Biraz kendini topla oyle tedaviye baslayalim demisti..nasipse ocak ayindaki adet ile gideceğimMerhabalar ümit hanımla nasıl gidiyor ?
Evet canım onda tedavi görüyorum bakalım inş hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Nasıl önerilerde bulundu pekiBu arada dün Kaan hocaya muayene oldum, negatif sonuçtan üzüntü duyduğunu bize hissettirdi. Besin takviyeleri ile ilgili bilgi verdi, muayeneden sonra da ilk defa ayrıntılı bilgi verdi. 2. deneme için önerilerde bulundu. Biraz iyileşme var gibi geldi yakındığım durumda, gitmek isteyen olursa diye yazmak istedim buraya.
Genetik test yaptırmamızı söyledi, ek vitaminler yazdı, serum tedavisi uygulanmalı dedi. Ben kendisiyle devam etmeyeceğimi söyledim, yeni tedavimiz için bunları uygulamamızı söyledi.Nasıl önerilerde bulundu peki
Embriyolara genetik test mi yoksa kendinize miGenetik test yaptırmamızı söyledi, ek vitaminler yazdı, serum tedavisi uygulanmalı dedi. Ben kendisiyle devam etmeyeceğimi söyledim, yeni tedavimiz için bunları uygulamamızı söyledi.
İkisinide yaptırmamızı tavsiye ettiEmbriyolara genetik test mi yoksa kendinize mi
Benim de 3 negatifim var da ondan sordum size de. Biz kendimize genetik test yaptırdık ancak embriyolara yaptırmadık. Kaan beyle mesajlaştığımda gerek yok dedi. Şimdi ali öner erdoğdu ya gidiyorum o da gerek görmedi. Bilmiyorum ben de ne yapacağımıİkisinide yaptırmamızı tavsiye etti
Gecen gun televizyonda prof.Hakan Yarali vardi,laboratuvar kullanilan arac gerecler cok onemli ve tup bebekte %80 basariyi etkiliyor diyordu .Bende irenbe hastasiyim 4.denemem olacak Ocak sonu negatif olursa bir daha Izmir de denemeyecegim.Istanbul Cem Celik yada Sisli Memorial dusunuyorum ,Izmire daha da sans vermeye gerek yok eger sorununuz benim gibi neredeyse hic yoksaBenim de 3 negatifim var da ondan sordum size de. Biz kendimize genetik test yaptırdık ancak embriyolara yaptırmadık. Kaan beyle mesajlaştığımda gerek yok dedi. Şimdi ali öner erdoğdu ya gidiyorum o da gerek görmedi. Bilmiyorum ben de ne yapacağımı
Evet sebepsiz deniyor. Ama irenbede ilk denemeye yapıyorum, daha önce memleketimde ve smyrnada deneme yapmıştım. İrenbe ve Ali öner erdoğdu için hep olumlu yorumlar duyuyorumGecen gun televizyonda prof.Hakan Yarali vardi,laboratuvar kullanilan arac gerecler cok onemli ve tup bebekte %80 basariyi etkiliyor diyordu .Bende irenbe hastasiyim 4.denemem olacak Ocak sonu negatif olursa bir daha Izmir de denemeyecegim.Istanbul Cem Celik yada Sisli Memorial dusunuyorum ,Izmire daha da sans vermeye gerek yok eger sorununuz benim gibi neredeyse hic yoksa
Hayirli olsun tedaviniz insallah pozitif sonuclanir.Ama size demek istedigim su doktor ne kadar iyi olursa olsun onemli olan laboratuvar kosulari ve embriyolog .benim de ilk denemem smyrna da oldu ,2.irenbe ,4.irenbe nedense kaliteli embriyo elde edemiyorlar ,soruna da sebebsiz denince dalga gecer gibi ,ben daha da kendimi denek gibi kullandirmayi dusunmuyorum .Siz insallah benden daha iyi deneyimlere sahip olursunuz.Evet sebepsiz deniyor. Ama irenbede ilk denemeye yapıyorum, daha önce memleketimde ve smyrnada deneme yapmıştım. İrenbe ve Ali öner erdoğdu için hep olumlu yorumlar duyuyorum