Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

mayısta 32 olacağım 88 doğumluyum canım.11 yıldır olmuyo bebişimiz.
TRANSFER Hazırlığına ne zaman başlayacaksın.benim ilaç 5 gün kaldı bu hafta başlarım regl olduğumda estrofeme
Ben dün adet oldum. Yarın muayeneye gidiyorum. Herhalde yarın başlarım tahminim

Hangı vitaminleri kullandın yazabılrmısn alıcam yumurtalıklarını varmıydı da çoğaldı hıcmı rezerve yok bende prp Yaptrıcam hala düşğnuyorm

Nerede bu doktor hangı sehırde

Kızlar merhaba kaan hocanın ismini görünce yorumsuz kalamadım. Benim mucize doktorum... tedavimin en başından beri her konuda bana destek olan hiç sıkılmadan yorulmadan hafta içi hafta sonu geç erken demeden sorduğum bütün sorulara cevap veren hep olumlu düşünmemi sağlayan ve bana haberlerin en güzelini veren koca yürekli adam şükürler olsunki 7 yıl sonra önce Allahimin sonrada kaan hocamınbtedavisi sayesinde hamileyim ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin

4 başarısız tüp bebek uygulaması sonrası 5.uygulamayı beraber yaptığımız hocamızdan Allah razı olsun. Bebeklerimizi inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olur

4 başarısız tüp bebek uygulaması sonrası 5.uygulamayı beraber yaptığımız hocamızdan Allah razı olsun. Bebeklerimizi inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olur
Bıkmadınız sahte hesaplarla sahte yorum yapmaktan.

Bu doktorun sahte yorumu nedense çok fazla. Kim yaptırıyor merak ediyorum
Sahte olmayabilir , başarılı sonuç alana rica ediyorlardır belki üye olup yorum yapın diye kimbilir. Ama giden hasta sayısını düşününce bu yapılan yorumlarda eğer benim düşündüğüm gibi başarılı olanlarsa oran yinede çok az. Ben ekimde başlamıştım tedaviye en az 50hastası vardı tüp bebek yaptıran. Bundan 3 4 tanesi gelip burada yorum yapıyorsa diğerleri olumsuz demekki diye düşünüyorum

Belki. Ama dikkat ediyorum bu hesaplar bir daha asla girmiyor ve yorum yazmıyor. Hiç mi ben bu siteyi kullanayım demiyorlar? Ben sahte olduklarını düşünüyorum

DR Kaan beyde tüp bebek tedavisi olduk kendisi gerçekten işinde oldukça başarılı bir doktor sayesinde 4 senelik bekleyişimiz sona erdi bebeğimizin kesesini gördük hayırlısı ile haftaya kalp atışlarını duyucaz

Hıhı mutlaka.

bende kaan hocamın sayesinde hamile kaldım çok şükür ben bir problem veya sorunla karşılaşmadım gayet iyi cana yakınlardı kaan hocam gerçekten işin ehli bence kendisine minnettarız çok kısa zamanda transfer ve mutlu sonucu aldık Allah razı olsun bütün hekimlerimizden ...

Son birkaç yoruma bakarsanız üyeliklerin yeni açıldığını ve açılır açılmaz sadece kaan bozkurta övücü yorum yapılıp hiçbi şekilde tekrar kullanılmadığını, giriş bile yapılmadığını görürsünüz. Bu sizce de garip değil mi? Siz elbette kaan beyin hastası olabilirsiniz, her sonucunuzu da paylaşabilirsiniz bunda aksi bi durum yok çünkü sahte hesap değilsiniz. Benim yorumlarım sahte hesaplara idi.

Sizin gerçekten içiniz fesat bişey diyemiyorum buraya insanlar mutluluklarını paylaşıyor burda ve tabiki kimin sayesinde olduğunuda paylaşıcaz benim için rahat sahte falan değil hesabımda sen özellikle Kaan hocayı kötülemeye mi geldin buraya onu merak ediyorum bundan önce kaç arkadaşım Kaan hocaya gittiyse hepsi bebeklerini kucağına aldı insanları yargılarken bi daha düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…