- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.281
mayısta 32 olacağım 88 doğumluyum canım.11 yıldır olmuyo bebişimiz.29 olacağım haziranda. Sen?
Ben dün adet oldum. Yarın muayeneye gidiyorum. Herhalde yarın başlarım tahminimmayısta 32 olacağım 88 doğumluyum canım.11 yıldır olmuyo bebişimiz.
TRANSFER Hazırlığına ne zaman başlayacaksın.benim ilaç 5 gün kaldı bu hafta başlarım regl olduğumda estrofeme
hadi hayırlısı canım yarın gelişmeleri yazarsın.şansın açık olsun...Ben dün adet oldum. Yarın muayeneye gidiyorum. Herhalde yarın başlarım tahminim
Çok sağol, yazarım inşallahhadi hayırlısı canım yarın gelişmeleri yazarsın.şansın açık olsun...
Hangı vitaminleri kullandın yazabılrmısn alıcam yumurtalıklarını varmıydı da çoğaldı hıcmı rezerve yok bende prp Yaptrıcam hala düşğnuyormŞükürler olsun ki Kaan hocamla tanıştım. Tüp bebek hastasıydım yumurta rezervim az olduğu için. Bir dönem Antalyada bulunduğumdan dokayı ilk tüp bebek tedavimi antalya tüpbebek merkezinde denemiştik. 7 adet yumurtam olmuştu topladılar ve hepsi boş çıktı dediler beni geçiştirip gönderdiler. Sonra Kaan hocamla tanıştim irenbedeydi o zaman elimizde evraklar ön görüşme için gitmiştik. Ön görüşme olmasına rağmen bizimle çok fazla ilgilenmişti. Beni ilk adetimde muayeneye çağırmıştı irenbeden ayrılmıştı ve kendi kliniğine gittik. Yumurta rezervim az olduğu için tedavilerden önce yumurtalık prp si yapıldı. Ve vitaminler kullanarak tedaviye başladık. Prp den sonra ki ilk adetimde yumurta sayımda ve amh değerimde çok fazla artış olmuştu. Tedaviyi sadece 1 ay erteledik ve o ay normal yollarla gebe kaldım şükürler olsun ki. Şuan gebeliğim çok şükür Kaan hocam sayesinde iyi gidiyor. Önce Allah ın izniyle sonra da Kaan hocam sayesinde inş evladımı kucağıma alıcam. İyi ki tanıştım Kaan hocamla..
Nerede bu doktor hangı sehırdebende kaan hocanın hastasıydım.. Onda tedavi gören arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim.. 2018 yılında iki düşüğüm oldu.. daha sonra hamile kalamadım.. zaten gebeliklerimde 1 ayı görmeden olumsuz sonuçlanıyordu.. Biz ilk tüp bebek denememizde şükür olumlu sonuç aldık.. Ama gerçekten ekibi ve kendisi çok ilgilendi.. 7/24 bütün sorularıma bıkmadan cevap verdiler.. onun tedavisi sayesinde hamile kaldım.. inşallah rabbim hepinize bebek sevincini yaşatır..
4 başarısız tüp bebek uygulaması sonrası 5.uygulamayı beraber yaptığımız hocamızdan Allah razı olsun. Bebeklerimizi inşallah sağsalim kucağımıza almakta nasip olur
Bıkmadınız sahte hesaplarla sahte yorum yapmaktan.Kızlar merhaba kaan hocanın ismini görünce yorumsuz kalamadım. Benim mucize doktorum... tedavimin en başından beri her konuda bana destek olan hiç sıkılmadan yorulmadan hafta içi hafta sonu geç erken demeden sorduğum bütün sorulara cevap veren hep olumlu düşünmemi sağlayan ve bana haberlerin en güzelini veren koca yürekli adam şükürler olsunki 7 yıl sonra önce Allahimin sonrada kaan hocamınbtedavisi sayesinde hamileyim ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bizim yorumlarımızı da gören vardır elbetBıkmadınız sahte hesaplarla sahte yorum yapmaktan.
Bu doktorun sahte yorumu nedense çok fazla. Kim yaptırıyor merak ediyorumBizim yorumlarımızı da gören vardır elbet
Sahte olmayabilir , başarılı sonuç alana rica ediyorlardır belki üye olup yorum yapın diye kimbilir. Ama giden hasta sayısını düşününce bu yapılan yorumlarda eğer benim düşündüğüm gibi başarılı olanlarsa oran yinede çok az. Ben ekimde başlamıştım tedaviye en az 50hastası vardı tüp bebek yaptıran. Bundan 3 4 tanesi gelip burada yorum yapıyorsa diğerleri olumsuz demekki diye düşünüyorumBu doktorun sahte yorumu nedense çok fazla. Kim yaptırıyor merak ediyorum
Belki. Ama dikkat ediyorum bu hesaplar bir daha asla girmiyor ve yorum yazmıyor. Hiç mi ben bu siteyi kullanayım demiyorlar? Ben sahte olduklarını düşünüyorumSahte olmayabilir , başarılı sonuç alana rica ediyorlardır belki üye olup yorum yapın diye kimbilir. Ama giden hasta sayısını düşününce bu yapılan yorumlarda eğer benim düşündüğüm gibi başarılı olanlarsa oran yinede çok az. Ben ekimde başlamıştım tedaviye en az 50hastası vardı tüp bebek yaptıran. Bundan 3 4 tanesi gelip burada yorum yapıyorsa diğerleri olumsuz demekki diye düşünüyorum
Hıhı mutlaka.DR Kaan beyde tüp bebek tedavisi olduk kendisi gerçekten işinde oldukça başarılı bir doktor sayesinde 4 senelik bekleyişimiz sona erdi bebeğimizin kesesini gördük hayırlısı ile haftaya kalp atışlarını duyucaz
Niye böyle şeyler yazıp insanların canını sıkıyorsunuz. Ben de 4 sene önce Kaan beyin tedavisi ile hamile kaldım. Olumlu sonuç da olabilir olumsuz da. Buraya gelipte insanlarla dalga geçer gibi yazı yazmanız çok ayıp!Hıhı mutlaka.
Son birkaç yoruma bakarsanız üyeliklerin yeni açıldığını ve açılır açılmaz sadece kaan bozkurta övücü yorum yapılıp hiçbi şekilde tekrar kullanılmadığını, giriş bile yapılmadığını görürsünüz. Bu sizce de garip değil mi? Siz elbette kaan beyin hastası olabilirsiniz, her sonucunuzu da paylaşabilirsiniz bunda aksi bi durum yok çünkü sahte hesap değilsiniz. Benim yorumlarım sahte hesaplara idi.Niye böyle şeyler yazıp insanların canını sıkıyorsunuz. Ben de 4 sene önce Kaan beyin tedavisi ile hamile kaldım. Olumlu sonuç da olabilir olumsuz da. Buraya gelipte insanlarla dalga geçer gibi yazı yazmanız çok ayıp!
Son birkaç yoruma bakarsanız üyeliklerin yeni açıldığını ve açılır açılmaz sadece kaan bozkurta övücü yorum yapılıp hiçbi şekilde tekrar kullanılmadığını, giriş bile yapılmadığını görürsünüz. Bu sizce de garip değil mi? Siz elbette kaan beyin hastası olabilirsiniz, her sonucunuzu da paylaşabilirsiniz bunda aksi bi durum yok çünkü sahte hesap değilsiniz. Benim yorumlarım sahte hesaplara idi.