Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ayyy çok güldüm yaa canım bende hep düşünüyordum kaan bey burayı okuyormudur diye öğrendim ayy azcık tuhaf oldum yaa
bu arada canım geçmiş olsun az kaldı hemde çok az hemen ekleyim seni kusura bakma ben sayfaları tek tek gezmedim aklımda olnları yazdım o yüzden arada muhakkak kaçırdıklarım vardır affola.. hemen eklerim canım.

Canim ellerine saglik. 1 numara beni yazmissin hehhe yalniz kucuk bir harf sira hatasi olmus ama.olur okadar duzeltelim mi :)
zaten ilk yazdığımda da en baştaymışsın hiç bozmadım bende hem öyle en sonda olacağım yazınca üzüldüm 1. sırada ol sen bir arkadaşımız daha demiş ya en taze hamiş olacaksın aramızda
bu arada evet bir hata yapmışım bir dahakinde düzletme yaparım özür

Ben hepsini 9 eylülün polikliniğin var karşıyaka nikah dairesinin çaprazında kalıyor orada yaptırıyorum. Sadece ileri tarihe veriyor kalabalıktan ama transfer hemen olmayacağı için problem olmadı birde iki seferde yaptırmak zorunda kaldım o da devlet sınır getirdiği için. Daha önce medikalparkta yaptırmıştım kadın doğumcudan randevu alıp doktordan testleri istemiştim. Sgk dan 60 tl para alıyorlar sanırım muayene için.

medical parkta ben de geçen sene test yaptırmıştım ama orada ekstra ücret almışlardı hormon tahlilinden, dışarıda yapıyorlarmış..o nedenle oraya gitmedim bir daha, hem muayene ücretleri çok artmış diye duydum..zübeyde hanım polikliniği aklıma yattı, bir daha sefere oraya gideceğim bakalım. dokuz eylül pol. de mantıklı olabilir..sağol canım, sevgiler

transfer olan arkadaşlarıma birşey soracağım, transfer sırasında çok fazla sıkışık olmamızı istiyor mu kaan bey? sıkışıklık beni acayip strese sokuyor, sonrasında idrara çıkamıyorum mahvoluyorum.

Sikisik olman ultrasonda daha iyi gormelerini sagliyor o yuzden mumkun oldugunca sikisik olmak gerekiyor ama hic stres yapma cnm.. sadece yarim saat tutman gerekiyor, sonra tuvalete gidebilirsin.. bekleyemeyecek kadar sikisirsan da surguyle yardimci oluyorlar hemen..

birinci aşılamamda çok fazla sıkışmıştım, uzun bir süre yapamadım sonra çok zorluk çektim.. 2. aşılamamda kendim ayarlamıştım, yine zorlanmıştım ama ilki gibi sıkışık değildim. ama aşılamada bir saat kaldırmamışlardı. yarım saat yine iyiymiş

Ben vermemiştim hormonlara ekstradan para sonradan çıkardılar mutlaka. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Transferden önce sıkışıklık isteniyor ama hiç stres olma zaten transfer olunca sıkışıklığa takılmıyorsun şahsen benim aklıma bile gelmedi bana artık işeyebilirsin dediler yoo ben iyiyim biraz daha yatayım modundaydım

önceki doktorumun hemşiresi altına yapacak kadar sıkışacaksın demişti bana, bende öyle bir sıkışmışım ki hamile karnı gibi karnım şişmişti trajikomik ya..o kadar patlamaya gerek yok sanırım

Yok güzelim sen hiç stres yapma o kadar yediğimiz iğnelerden sonra vız gelir o sıkışıklık merak etme

canım normal standart bir muayenede olman gereken sıkışıklıkta olsan yeterlidir.. tek nedeni rahimi daha rahat görebilmek. transferden yarım saat önce 500 ml su içsen yeterli olur. açıkcası ben o kadar bile içmemiştim ama heyecandan acayip gelmişti. anlattım daha önce transfer öncesi 2 kez biraz boşalttım. trasnfer sonrası 40 dk sonra çıktım bir yaptım bir yaptım bian hiç bitmeyecek hep çişimi yaparak yaşayacağım sanmıştım

Ben gecen sene 3 lt su içtim transfer aninda titriyordum ve agliyordum cabuk olun diye bagirarak işlem bitti hemen sonda taktilar ama sondadan sonraki mutluluk tarif edilemez kaan beye anlattim bu olayi cok kizdi stres yapmislar sana diye bir miktar sivi alman yeterli dedi rahat ol dedi

aynen ben de öyleydim, kabus gibiydi. neyse içim rahatladı birazşimdi sayenizde.. inşallah bu aşamayı da sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…