-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.121
ilk muayene ücretsiz daha sonraki muayeneler ücretli cnmBu hafta içerisinde Dr. Kaan Bozkurt ile önce ilk defa bir tanışma ve öngörüşmemiz olacak. Bu ilk görüşmede daha önceki tahlil sonuçları ve tedavileri inceliyor sanırım. peki ne zaman ilk ücretli muayene ve ilaç, destek tedavi aşamlarına geçiyoruz?
canım ben evrakları goturdum nasıl yol izlenecek o yazıldı ama benım doktorum ümit hanım sonra histereskobi oldum bu reglde baslıcam tedaviye vitamin vs verdi baslangıctaİlk muayene genelde eski tahlillerin değerlendirilmesi mi. İlaç, tedavi vs. ilk muayene sonrası mı. ve ücretli muayene ne zaman yapılıyor
Tedaviniz hayırlı olsun umarım tez zamanda guzel sonuç alırsınızMrb arkadaşlar. Kaan Bozkurtla ilk görüşme ve tedavimizi olduk. benim ve eşim için çok sayıda ilaç verdi sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı. birtakım testler istedi yaptırmamız için. bir ay sonra tekrar değerlendirecek durumumuzu. çok yoğun olduğunu gördüm. bakalım nasıl bir yol izleyecek bunu sanırım önümüzdeki ay daha net görebileceğiz.
Merhaba ilaçlar 2500 den fazla tutacaktır ayrıca muayene ücreti haricinde yumurta takibi içinde ücret alıyorlar fiyatlar gerçekten pahalı ama bir istanbul ankaraya gitseniz bundan çok daha yüksek paralar ödemek zorunda kalacaksınız dediğiniz gibi 15000 rahat bulur sonuç iyi olsuna artık verdiğimiz para olsun negatif olunca elinde bir hiç le ortada kalıyorsun bu çok kötü oluyorMerhabalar, Dr Kaan Beye muayenemiz sonucunda ön görüşme sonrası irenbe de ücretli muayene(yumurtalık rezervi için) 400 tl, spermiyogram testi 150 tl ve bazı ilaç destekleri 750 tl civarı eczaneden , şeklinde oldu. bir ay sonra bir sonraki adet döneminde tekrar muayene var; yani kullanılan ilaçların ne derece etkili olduğunu görmek için yine yumurtakalitesi ve rezervi ile tekrardan spermiyogram testi yapılacakmış. ayrıca verilen ilaçlar tüp bebek yumurta toplama işlemine kadar sürekli kullanılacak ilaçlarmış. şimdi biz her ay kontrollerde tekrar mı 400 tl muayene ücreti ödeyeceğiz ayrıca sonra histeroskopi vb filmlerde istenecekmiş. zaten bu işin sonunda 7500 tl ödenecek. birde yumurta toplama işlemi sırasında ki iğne ilaçlar 2500 tutsa. yani bu muyene ücretinin bir kere olması gerekmezmiydi. öyleyse 15000 tl yi rahat bulur gibi
Hayır yumurta takibi ignelere başladığınızda gelişimlerini takip edecekler onu da ücretli yapıyorlar muayene ücreti her yeni tedaviye başlamada alınıyoryumurta takibi dediğiniz havuz yöntemi gibi bir şey yapılırsa mı yani birden fazla yumurta toplama işlemi gerçekleştirilirse mi? 7500 ün içinde sanırım 1 yumurta toplama işlemi dahil. 2 ve üzeri yumurta toplama işlemlerinde herbir toplama 3900 galiba gerçi şuana kadar bizimle ücret konuşanda olmadı aşamaları konuşanda olmadı. her ay muayene ücretide mi vereceğiz ayrıca?
Her ay galiba muayene ucreti sormak lazım ben herseyi soruyorum valla para kazanmak kolay mıyumurta takibi dediğiniz havuz yöntemi gibi bir şey yapılırsa mı yani birden fazla yumurta toplama işlemi gerçekleştirilirse mi? 7500 ün içinde sanırım 1 yumurta toplama işlemi dahil. 2 ve üzeri yumurta toplama işlemlerinde herbir toplama 3900 galiba gerçi şuana kadar bizimle ücret konuşanda olmadı aşamaları konuşanda olmadı. her ay muayene ücretide mi vereceğiz ayrıca?
İrenbe ümit hanm doktorum 3ncu denemem ilk 2 kentte oldu Dilek aslan asla önerme olmadı diye degl paramızla rezil olduk histerskobi oldum vitamin tedavisi oldum bu regl de baslıcam ama adetim gecikti 4 gundurSizde mi irenbe de. Hangi aşamalardan gectiniz neler yapıldı ücretlendirme nsl
bendede aynı ümitsizlik var nedense Allah yanımızda olsun canım benım uzun protokoldü bakalım yarın toplama var dua etmini tüp bebek deneyen ve başarılı olan arkadaşlar varmı acaba...bu ay sadece iki folıkul görünüyor o kadar umıtsızımkı(
ederim canım etmemmı cok cok ıyı anlıyorum senı..bendede aynı ümitsizlik var nedense Allah yanımızda olsun canım benım uzun protokoldü bakalım yarın toplama var dua et
bunları hastaneye sor canım kişiye göre bu değişiyor diye biliyorum bana taze transfer yapacagını söyledi ümit hanım 11inde basladım ben iğnelere yarın toplama olacakMerhaba arkadaşlar. Kaan bey de tedavi oluyoruz şuan eşim ve bana çeşitli ilaçlar verdi yumurta ve sperm kalitesini artırıcı onları kullanıyoruz. çok yakın zamanda histereskopi yapacak ve bu işlemde ayrıca rahime çizik atarak ileride yapılacak embriyo trasnferinde tutunmayı daha güçlü kılmak için sanırım. histereskopiyi izleyen ay içerisinde 10-12 günlük iğne ve akabinde yumurta toplama ve sperm verme işlemi yapılıp embriyo oluşumu mu gerçekleştirilecek acaba. daha önceleri başka yerlerdeki başarısız tüp bebek denemelerinden sonra istenilen kalite ve sayıda elde edilemeyen embriyo bu sefer bu ilaçlar ve tedaviyle inş olumlu olur. sanırım sonra dondurma işlemi ve sonra ki aylarda da transfer mi oluyor. inralipid serum embriyo transferi sırasında mı yapılıyor. ayrıca en iyi spermi seçmek için mikroçipte mi yapılıyor. sürece hakim olan arkadaşlardan rica etsem konuyla ilgili paylaşımlar gelebilir mi?