Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam kızlar bende başımdan geçenleri anlatayım ilk tedavim tınaztepede oldu erdal aktan çok iyi nir doktor babacan fakat benim tedavim çok oldu bittiye geldi bir anda tedavide buluverdim kendimi 19 yumurtam toplandı transfer günü öğrendim ki dondurulacak kalitede embriyom kalmamış kalitesizmiş ama transfer ettiklerimiz çok iyi dediler içime tabiki sşnmedi sonuç negatif oldu arada 10 ay geçti irenbeye başladım ümit ha ıma tahlil ve genetik bakıldı sorun yok pco var bende tedaviye başladık 42 yumurtam toplandı şükür şu an 16 tane donmuş embriyom var 2. Adetinde gel transfere başlayalım dedi bıgün adrt oldum hemen randevu aldım ayn 15 i irenbede olacağım süreç nasıl işler bilmiyorum ilk donmuş tedavim hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım
hayırlısı olsun cnm maşallah senin yumurtanın 3/1 bende çıksa keşke benim bi tane zor çıkıyor ama hiç umudumu kaybetmiyorum allah birseyi gönlüne düşürüyorsa sana vereceği için diyorlar inşallah öyledir bizde biran once sağlıklı bebişlerimizi kucağımiza aliriz

hayırlısı olsun cnm maşallah senin yumurtanın 3/1 bende çıksa keşke benim bi tane zor çıkıyor ama hiç umudumu kaybetmiyorum allah birseyi gönlüne düşürüyorsa sana vereceği için diyorlar inşallah öyledir bizde biran once sağlıklı bebişlerimizi kucağımiza aliriz
Bende bugun aradılar kromozon testi temiz cıkmıs kan sonucları ile reglde gel dediler Allah yardımcımız olsun

Aman aman medicalden uzak durun o malum prof en kötü tedavimi yaptı benim. Devlet hastanesi gibi muamele gördüm nerdeyse. İrenbeye geçince ohhh bee dedim[/QUOT
ben kendisini göremedim bile. muhtemelen de pek göremicektim zaten. o yüzden vazgeçtim. irenbe ye gittiğim an zaten başladılar hemen testlere. medikal den çıkınca eşimle birbirimizin yüzüne baktık ne yapıcaz biz şimdi diye anlamadık çünkü:63: ne olur sonu bilmiyorum ama rahatım canım en azından sadece tüp bebek ile ilgilenen bi merkezdeyim.maddi olarak neyse de manevi olarak çok güçlü değilim maalesef. :KK43: o ilgisizliği kaldıramazdım kafama takıp demorilize olurdum sürekli.

Allah razı olsun canım inan ki bu süreçler çok zor inşallah tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize

amin cnm perşembe gittim salı günü histereskopi yapacaklar hemde rahime çizik atacakmis kaan bey %5 bile olsa şansı arttiriyormus başka dr.kaan bozkurta giden var mi biraz soğuk bir doktor bilgi falan veriyorda öyle moral falan vermiyor ne ise onu söylüyor sanirim

Yaaa benim dr hep 10.:30 civarı olmalı dedi. Normalde 15.00dan sonra hep boşum ama sabah yapılmalı filan dedi hep işten izin almak zorunda kaldım. Demek ki işine öyle geldiği için bana öyle demiş.
Ben ümit hanımın hastayım belki her doktorun çalışma saatleri farklıdır onu bilemedim

bende kaan beyin hastasıyım. verdiği takvıyelerı kullanıyorum. erken yumurtlama problemım ve rezerv azlığım vardı. 1 ay sonrasında 8. gun olan yumurtlamam 12. gun olmaya başladı. kaan bey acele etmeyelim kalıtesını arttıralım dedı. bende oyle yapıcam uc ay kullanmayı surdurucem zaten nısanda ancak maddı olarak tamamlayabılıcem. kaan beyın herseyınden memnunum verdıgı takvıyeler blgıcı becerısı bu zaten bellı oluyor ama su konuda memnun degılım. muayeneye gıttıgım ay apar topar daha kendısıyle görüşmeden benı muayeneye aldılar ben hazırlanırken daha bırseyler anlattı cogunu gıyınırken duymadım bıle. tahlıl sonuçlarımızı gosterıcektık onu bıle gosteremedık. toplanda bes dk ıcınde gırdık çıktık. başka bı ılden geldıgım ıcın o gun cok mutsuz ayrıldım açıkçası hıcbısı soramadan tahlıllerımı gösteremeden apar topar oldu bıttı çıktık..:KK43:

bende kaan beyin hastasıyım. verdiği takvıyelerı kullanıyorum. erken yumurtlama problemım ve rezerv azlığım vardı. 1 ay sonrasında 8. gun olan yumurtlamam 12. gun olmaya başladı. kaan bey acele etmeyelim kalıtesını arttıralım dedı. bende oyle yapıcam uc ay kullanmayı surdurucem zaten nısanda ancak maddı olarak tamamlayabılıcem. kaan beyın herseyınden memnunum verdıgı takvıyeler blgıcı becerısı bu zaten bellı oluyor ama su konuda memnun degılım. muayeneye gıttıgım ay apar topar daha kendısıyle görüşmeden benı muayeneye aldılar ben hazırlanırken daha bırseyler anlattı cogunu gıyınırken duymadım bıle. tahlıl sonuçlarımızı gosterıcektık onu bıle gosteremedık. toplanda bes dk ıcınde gırdık çıktık. başka bı ılden geldıgım ıcın o gun cok mutsuz ayrıldım açıkçası hıcbısı soramadan tahlıllerımı gösteremeden apar topar oldu bıttı çıktık..:KK43:
Bence rahatsız olduğunu belirt ben ümit hanıma gidiyorum bende cok memnunım

Bence rahatsız olduğunu belirt ben ümit hanıma gidiyorum bende cok memnunım
bidahaki gittiğimde belirticem ya uygulaması tedavısı herseyı ıyıde ınsan konuşmak durumu ıyıce anlamak ıstıyo . hayatımda kac defa bı tup bebek tedavısı yaptırdımki zaten tedırgınım umudum az insan bıraz moral bulmak ıstıyo. dıyorum tahlıllerımı bıle gormedıkı belkıde onlardan bırı uygun degıldı mesela umıt hanımıda duydum canım oda cok basarılıymıs

bidahaki gittiğimde belirticem ya uygulaması tedavısı herseyı ıyıde ınsan konuşmak durumu ıyıce anlamak ıstıyo . hayatımda kac defa bı tup bebek tedavısı yaptırdımki zaten tedırgınım umudum az insan bıraz moral bulmak ıstıyo. dıyorum tahlıllerımı bıle gormedıkı belkıde onlardan bırı uygun degıldı mesela umıt hanımıda duydum canım oda cok basarılıymıs
45 dakika konusuyor sagolsun cok sevdim vitamin verdi demir takviyesi verdi herşeyle ilgileniyor histereskopi yapacak simdi

Neler kullaniyorsun canim.senin yasin ve sorunun neydi
Sperm azlığı var eşimde 2 kez kentten tüp yaptık ilki düşük oldu 2nci hic tutmadı ama hic memnun kalmadım kentten irenbe ye karsı ön yargı vardı taki ümit hnmla tanısın aya kadar glifor folikasit d vitamini omepa q10 kullanmaz yarın dogum gunum 29 yasım

Son düzenleme:
kaan bey bana da biraz soğuk geldi ama guvenebilecegimi bilmiyorum arkadaşım önceden yanında çalışıyordu ve olmayacaksa ümit bile vermiyormuş çok ağlayarak çıkan kişi gördüm diyor yani ne ise onu söylüyormuş benimde durumum aynı en azından olmaz dememiş sana da bana da ilaç ne verdi sana bende de yumurta çıkmıyor

Sperm azlığı var eşimde 2 kez kentten tüp yaptık ilki düşük oldu 2nci hic tutmadı ama hic memnun kalmadım kentten irenbe ye karsı ön yargı vardı taki ümit hnmla tanısın aya kadar glifor folikasit d vitamini omepa q10 kullanmaz yarın dogum gunum 29 yasım
yeni yaşın hayırlı uğurlu olur ınsallah ve yeni yaşında bünyende iki kişi olursunuz ınsallah:)

kaan bey bana da biraz soğuk geldi ama guvenebilecegimi bilmiyorum arkadaşım önceden yanında çalışıyordu ve olmayacaksa ümit bile vermiyormuş çok ağlayarak çıkan kişi gördüm diyor yani ne ise onu söylüyormuş benimde durumum aynı en azından olmaz dememiş sana da bana da ilaç ne verdi sana bende de yumurta çıkmıyor
canım ben burda cok okudum bulunduğum ildeki kadın dogumcularda ırenbeyı cok tavsıye ettıler doktoru ben kendım sectım ya pısmanmıyım degılım ama burda okuduğum yorumlarla alakası yok sıcakkanlı ıste guleryuzlu falan dıye okumuştum gercı ılk sayfalardan başladım okumaya yıl nerdeyse 2014 falan adam huymu degıstırdı ben gıdene kadar yada dıyorumkı adam benımı sevmedı acaba oyle kıl bı karaktrde degılımdır ama:)Allahtan canım senın ıs olmaz falan demedı ona dua edeyım bari:KK43:sadece bu takviyelere devam edelım derım acele etmeyelim dedı benım ıcınde daha uygun olur cunku nısanda maddı olarak daha ıyı olucak bızım ıcın.bana canım omega, ımpyl, Proxy woman, dhea verdi ocağın 12 sınde başladım kullanmmaya ancak 1.5 aya yaklaştı.benım rezervım baya az canım 0,20 ve yas faktörümde var:KK43:((( senın yas kac canım ve sana neler verdi ne kadar kullanacakmıssın

canım ben burda cok okudum bulunduğum ildeki kadın dogumcularda ırenbeyı cok tavsıye ettıler doktoru ben kendım sectım ya pısmanmıyım degılım ama burda okuduğum yorumlarla alakası yok sıcakkanlı ıste guleryuzlu falan dıye okumuştum gercı ılk sayfalardan başladım okumaya yıl nerdeyse 2014 falan adam huymu degıstırdı ben gıdene kadar yada dıyorumkı adam benımı sevmedı acaba oyle kıl bı karaktrde degılımdır ama:)Allahtan canım senın ıs olmaz falan demedı ona dua edeyım bari:KK43:sadece bu takviyelere devam edelım derım acele etmeyelim dedı benım ıcınde daha uygun olur cunku nısanda maddı olarak daha ıyı olucak bızım ıcın.bana canım omega, ımpyl, Proxy woman, dhea verdi ocağın 12 sınde başladım kullanmmaya ancak 1.5 aya yaklaştı.benım rezervım baya az canım 0,20 ve yas faktörümde var:KK43:((( senın yas kac canım ve sana neler verdi ne kadar kullanacakmıssın

banada benzer şeyler verdi dha multivitamin impyl d vitamini ben artık işini iyi yapıyor beni çocuk sahibi yapacaksa soguk olmasina raziyim doktorun bundan önceki doktorum çok güler yüzlüydu ama rahimde perde var mis onu bile görmemiş cnm o yüzden çok tatlı dilli olmasida bişeyi degistirmedi içime sindi benim kaan bey devam edeceğim hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba arkadaslar. Ben kaan beyin en eski hastalarindanim. 2014 yilinda tedaviye baslamis uzun yorucu zor bir yoldan gecip 2015 yilinin mayis ayinda ilk ve tek transferde ikiz hamile kalmistim. Yasim suan 39. O zamanlar fsh:21 amh:0.13 idi. Erken menepoz kalitesiz yumurta ve rezerv azligi. 1 sene de 3 tane 2. Kalite embriyo elde ettik(4,5,6 hucreli) ve nu embriyolardan suan 3 yasinda ikizlerim var. Asil mucize normal yoldan hamile kalamiyorum nasil olsa deyip hic korunmadik ve o kadar kotu rezerve, kalitesiz yumurta varligina ragmen dogal yoldan hamile kaldim ve simdi 13 aylik oldu bile. Diyecegim su ki asla yilmayin. Sartlar hastaliklar ne kadar zor olsa da Allahtan umit kesilmez. Doktorunuza guvenin. Kaan beyin yapisi tarzi oyle. Fazla konusmaz az oz bilgi verir. 7/24 ulabilirsiniz kendisine. Oyle uzun uzun sohbet edememesinin nedeni cok yogun olmasi. Bizim zamanimizda da bu konu cok tartisildi suratsiz 5 dakika oturup konusamiyoruz vs diye. Herkese 45 dakika ayirdigini dusunsenize. O zaman yetebilecegi yardim edebilecegi umut verebilecegi insan sayisi ne yazikki gunde 15 kisiye dusecekti. Ben avukati degilim nerdeyse 2 senedir kaan beyi gormuyorum ama takip ediyorum kendisini. İsini iyi yapan guvenilir bir doktor. Bazen size mutsuz gorunebilir o da bazen hastasi olumsuz sonuc aldimi mutsuz olan bir doktor. Modu dusebiliyor. Ayrica bir insan oldugunu ve bazen sinirli mutsuz olabilecegini unutmamak gerekir. Hee isine yansitmali mi o ayri konu. Yansitmamali ama insaniz iste zayif yonlerimiz hep var. Umit hanimda cok iyidir. Gebelik takibimi kaan bey yapmisti ama birkac kere umit hanimda takip etmisti. İyi guler yuzlu bir doktor. Oraya herkes tek bir amac icin gidiyor cocuk sahibi olabilmek icin. İnsallah Allah size de en guzelinden nasip eder. Bu guzel duyguyu yasarsiniz.

X