Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tabi ki bizi de zorluyor ama bana aynı anda medikal park 9000 tl fiyat verdi . ki zam gelecek diye ekleme de yapıldı ön görüşme için gittik 175tl muayene parası ödedik.
Onlar kafayı yemiş devlet bunları denetlemiyor galiba İstanbul da bir cok merkez 7000 TL maksimum en iyi merkezler 9000 İzmir piyasasına göre cok fazla sürümden kazanmaları lazım sen baya güvenmişsin cok güzel ama para kazanmak cok zor kolay degılki

Ben gittiğim dönem 6dı suan ucmuslar asla gitme zaten hayatımda en kötü muameleyi orada gördüm

bide şimdi isim vermeyim prof var orda ona görüşmeye diye gittim 1 ay yokmuş yardımcısını bekledik 1 saat kadar olur hallederiz falan ne bilgi ne bişey. kapıdan çıkarken de adıma ödeme yapın dedi bi daha da gitmedim. kentte de 2 negatif alan bi tanıdığımız var hatta hemşire kendisi başka bir hastanede para tuzağı sadece dedi ve bahsettiğin gibi başına gelmeyen kalmamış ordan da vazgeçtik.en iyi muamele irenbedeydi kısacası.hakkımızda hayırlısı bundan sonra hepimiz kucağımız dolu dönelim inşallah bunlar da anı kalsın bize

Amin cnm insallah

bende adet olmayı bekliyorum ilk gün ariycam kaan bozkurt a karar verdik hsg yapacak ve rahme çizik atacakmış sonraki ayda yumurta olursa tedavi dedi

Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim de transferim olacak ancak biliyorsunuz yumurta kontrolü yapılıyor büyüdü mü diye ili üç kez. Bunun sabah saatlerinde olması zorunlu mu?

Aman aman medicalden uzak durun o malum prof en kötü tedavimi yaptı benim. Devlet hastanesi gibi muamele gördüm nerdeyse. İrenbeye geçince ohhh bee dedim

slm kizlar nihayet adet oldum yarin randevum var kaan beyde muayeneden sonra rahme bakıp çizik atacakmış operasyon tarihi verecek şu rahme çizik attırıp ise yarayan var mi bebeğin tutunmasini sağlıyormuş

Selam kızlar bende başımdan geçenleri anlatayım ilk tedavim tınaztepede oldu erdal aktan çok iyi nir doktor babacan fakat benim tedavim çok oldu bittiye geldi bir anda tedavide buluverdim kendimi 19 yumurtam toplandı transfer günü öğrendim ki dondurulacak kalitede embriyom kalmamış kalitesizmiş ama transfer ettiklerimiz çok iyi dediler içime tabiki sşnmedi sonuç negatif oldu arada 10 ay geçti irenbeye başladım ümit ha ıma tahlil ve genetik bakıldı sorun yok pco var bende tedaviye başladık 42 yumurtam toplandı şükür şu an 16 tane donmuş embriyom var 2. Adetinde gel transfere başlayalım dedi bıgün adrt oldum hemen randevu aldım ayn 15 i irenbede olacağım süreç nasıl işler bilmiyorum ilk donmuş tedavim hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…