-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.961
sonuclarım cıktı kromozon testi ile görşmeye gideceğim yazarım buraya inşallah canım çok umutlandım sayende :)İnşallah sana da iyi gelir
Kaan bey cok ilgili biri ilk onunla konustum ama ümit hnm ile gorusme yaptm sen blrsn ikiside cok iyiselam kızlar hamile olan arkadaşlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah olmayan benim gibi arkadaşlarında kucağını boş bırakmasın inşallah bende bu ay kaan beye başlamayı düşünüyorum erdal aktan la arasında baya kararsız kaldım ama sanirim kaan beye gidecegim
valla kent hastanesi olmasında heryere gittamam cnm onuda bi araştırayım sağol kaan bozkurta yeni başlayacak var mi diğer sayfalarda irembe için baya kötü yorumlar var inşallah hayel kırıklığına uğramam
Basladı mı tedaviye cnmtamam cnm onuda bi araştırayım sağol kaan bozkurta yeni başlayacak var mi diğer sayfalarda irembe için baya kötü yorumlar var inşallah hayel kırıklığına uğramam
ben varımmmtamam cnm onuda bi araştırayım sağol kaan bozkurta yeni başlayacak var mi diğer sayfalarda irembe için baya kötü yorumlar var inşallah hayel kırıklığına uğramam
Nasıl gidiyor tedavinben varımmm
vitaminlere başladık eşimle canım adetimle de iğnelere başlıcaz nasipse. geçen ay çatlamamış yumurtam kist olmuş ona sıkıldım birazcıkNasıl gidiyor tedavin
Bizde genetik sonucu bekliyoruz kan sonucu cıkmadı bana taze koyacakmıs ümit hnmvitaminlere başladık eşimle canım adetimle de iğnelere başlıcaz nasipse. geçen ay çatlamamış yumurtam kist olmuş ona sıkıldım birazcıkgenetik sonucumuz hala çıkmadı onu da bekliyoruz bi yandan. bu ayın 18i gibi giderim tahminen umarım herşey yolundadır da başlarız hemen. rahim dinlendirme yapılacakmış opudan sonra.transfer Nisan ayını bulur sanırım
hangi hastanede yaptırmıştın genetiği canım 15 ocakta yaptırdım ben yeşilyurtta. beni İsmail bey muayene etti Kaan Bey yoktu gittiğim gün. pko olduğum için sanırım dinlendirmeyi uygun gördü.Bizde genetik sonucu bekliyoruz kan sonucu cıkmadı bana taze koyacakmıs ümit hnm
İrenbede cnmhangi hastanede yaptırmıştın genetiği canım 15 ocakta yaptırdım ben yeşilyurtta. beni İsmail bey muayene etti Kaan Bey yoktu gittiğim gün. pko olduğum için sanırım dinlendirmeyi uygun gördü.
ben devlette yaptırdım tüm testleri eşimin genetiği çıktı ben hala bekliyorumİrenbede cnm
Yok cnm bidaha gitmemi istedi kan sonucu beklioz sperm testleri ile gittik ondan vermedi sanrmben devlette yaptırdım tüm testleri eşimin genetiği çıktı ben hala bekliyorumvitamin verdiler mi size de?
anladım canım bizim biraz hızlı ilerledi görüşme hemen testler üstünede regl olunca. vitamin aldık bi sürü kaliteli sperm ve yumurta olması için.inşallah sizinde su gibi olsun bitsin beklemek ayrı eziyetYok cnm bidaha gitmemi istedi kan sonucu beklioz sperm testleri ile gittik ondan vermedi sanrm
Size ne kadar ücret dediler zam gelecekmiş öyle dedianladım canım bizim biraz hızlı ilerledi görüşme hemen testler üstünede regl olunca. vitamin aldık bi sürü kaliteli sperm ve yumurta olması için.inşallah sizinde su gibi olsun bitsin beklemek ayrı eziyet
hadi yaaaaSize ne kadar ücret dediler zam gelecekmiş öyle dedi
6500 dedi bide zam gelecek dedihadi yaaaaben soralı baya oldu açıkçası ilk araştırma zamanımda 6000tl opu transfer sadece.size ne kadar dediler peki?