Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bir daha kan testi yaptrdnzmı bende bahceci dusunuyordum eşim istemedi
Yok doktor direk ultrason muayenesi için gün verdi. Aslında çok iyi oldu. Hem kan verip durup canım yanmadı hem de her kan tahlilinde acaip stres yapıyorum ben. Bizde bahçeci den son anda vazgeçmek zorunda kaldık ama iyi ki gitmemişim orda da kimse sorsam hep aynı tedaviyi uyguluyorlar basma kalıp hem de izmire göre çooook daha fazla pahalı. Ümit hanım sağolsun aratmadı İstanbulu bana

Darısı basıma insallah

İnstagram üzerinden yazdım görmedi tel ile mi gorustunuz ümit hnmla

İnstagram üzerinden yazdım görmedi tel ile mi gorustunuz ümit hnmla
Öngörüşmeyi randevu alıp muayenehanesinde yaptık. Hastası olduktan sonra da önemli bir şey olduğu zaman ya merkezi arayıp müsait olunca bana bağlamalarını Rice ettim ya da kendisine mesaj attım. Bazen doğuma filan giriyor ondan geç dönebiliyor ama hep mesajlarımı cevapladı sağolsun, araması gereken durumlarda müsait olunca aradı konuştuk

tamam canım ben acık dille zaten numarasını isticem cunku kafamda soru işareti kalsın istemiyorum ama ben dilek aslana kendimi hiç yakın hissetmedim nosu vardı yazmadım yazsamda koordinatörüne yönlendiriyordu doktor arkadasım var kadın dogumcu hep ona yazdım

Kendisi kartını verdi zaten. Pozitif sonuç aldığımda merkezdr yoktu ben de bu güzel haberi kendisine de iletmek istedim mesaj attım müsait değildi sanırım birazdan arıcam dedi aradı ve tebrik etti güzel dileklerini iletti neler yapmam gerektiğini söyledi bu bile benim için çok güzel bir davranış. Ben ümit hanımdan o yakınlığı o sıcaklığı hissettim hep, negatif denemeden sonra bile 45 dk teselli etti beni daha ne yapsın. İnşallah siz de aynı frekansı yakalarsınız

İnsallah cnm Allah bebeğini size bagıslasın saglık la Kucagına al

Okadar uzgunum ki kalbim taşa döndü birde guvensizlik yasamak beni derinden yaraladı

Şuanda irenbedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…