- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.981
Caresiziz yaa yaparlar valla6500 dedi bide zam gelecek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caresiziz yaa yaparlar valla6500 dedi bide zam gelecek dedi
doğrudur canım herşeye zam geldi ki ben bakmıyorum 3e 5e olsun yeter6500 dedi bide zam gelecek dedi
Ama benm 3ncu tedavim 3 5 ayda 1000 TL zam cok yanlıs abartmamaları lazımdoğrudur canım herşeye zam geldi ki ben bakmıyorum 3e 5e olsun yeter
tabi ki bizi de zorluyor ama bana aynı anda medikal park 9000 tl fiyat verdi . ki zam gelecek diye ekleme de yapıldı ön görüşme için gittik 175tl muayene parası ödedik.Ama benm 3ncu tedavim 3 5 ayda 1000 TL zam cok yanlıs abartmamaları lazım
Onlar kafayı yemiş devlet bunları denetlemiyor galiba İstanbul da bir cok merkez 7000 TL maksimum en iyi merkezler 9000 İzmir piyasasına göre cok fazla sürümden kazanmaları lazım sen baya güvenmişsin cok güzel ama para kazanmak cok zor kolay degılkitabi ki bizi de zorluyor ama bana aynı anda medikal park 9000 tl fiyat verdi . ki zam gelecek diye ekleme de yapıldı ön görüşme için gittik 175tl muayene parası ödedik.
Ben gittiğim dönem 6dı suan ucmuslar asla gitme zaten hayatımda en kötü muameleyi orada gördümkent hastanesinde ne kadardı canım ? ben oraya gitmedim bi tanıdığımız sakın gitmeyin demişti
Onlar kafayı yemiş devlet bunları denetlemiyor galiba İstanbul da bir cok merkez 7000 TL maksimum en iyi merkezler 9000 İzmir piyasasına göre cok fazla sürümden kazanmaları lazım sen baya güvenmişsin cok güzel ama para kazanmak cok zor kolay degılki
Ben gittiğim dönem 6dı suan ucmuslar asla gitme zaten hayatımda en kötü muameleyi orada gördüm
Amin cnm insallahbide şimdi isim vermeyim prof var orda ona görüşmeye diye gittim 1 ay yokmuş yardımcısını bekledik 1 saat kadar olur hallederiz falan ne bilgi ne bişey. kapıdan çıkarken de adıma ödeme yapın dedi bi daha da gitmedim. kentte de 2 negatif alan bi tanıdığımız var hatta hemşire kendisi başka bir hastanede para tuzağı sadece dedi ve bahsettiğin gibi başına gelmeyen kalmamış ordan da vazgeçtik.en iyi muamele irenbedeydi kısacası.hakkımızda hayırlısı bundan sonra hepimiz kucağımız dolu dönelim inşallah bunlar da anı kalsın bize
Hayırlı olsun cnm banada histereskopi önerdi ümit hnm kromozon sonucu bekliyoruzbende adet olmayı bekliyorum ilk gün ariycam kaan bozkurt a karar verdik hsg yapacak ve rahme çizik atacakmış sonraki ayda yumurta olursa tedavi dedi
hakkımızda hayırlısı cnmHayırlı olsun cnm banada histereskopi önerdi ümit hnm kromozon sonucu bekliyoruz
Aman aman medicalden uzak durun o malum prof en kötü tedavimi yaptı benim. Devlet hastanesi gibi muamele gördüm nerdeyse. İrenbeye geçince ohhh bee dedimbide şimdi isim vermeyim prof var orda ona görüşmeye diye gittim 1 ay yokmuş yardımcısını bekledik 1 saat kadar olur hallederiz falan ne bilgi ne bişey. kapıdan çıkarken de adıma ödeme yapın dedi bi daha da gitmedim. kentte de 2 negatif alan bi tanıdığımız var hatta hemşire kendisi başka bir hastanede para tuzağı sadece dedi ve bahsettiğin gibi başına gelmeyen kalmamış ordan da vazgeçtik.en iyi muamele irenbedeydi kısacası.hakkımızda hayırlısı bundan sonra hepimiz kucağımız dolu dönelim inşallah bunlar da anı kalsın bize
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Bulantılarla boğuşuyorum biraz. İnşallah sizlerinde yakında bulantılı günleri olur ama hafif bulantılı inşallahShinSeGi nasılsın cnm
Ben irenbeye hep öğleden sonra gittim kontrollereArkadaşlar bir şey soracağım. Benim de transferim olacak ancak biliyorsunuz yumurta kontrolü yapılıyor büyüdü mü diye ili üç kez. Bunun sabah saatlerinde olması zorunlu mu?
Tadını cıkar kuzum bunu cok hakkettin maşallahİyiyim canım sağol sen nasılsın? Bulantılarla boğuşuyorum biraz. İnşallah sizlerinde yakında bulantılı günleri olur ama hafif bulantılı inşallah