Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ya canım kusuruma bakma nolur eşim biraz sıkıntı ediyor ondan numaramı veremiyorum. Ama sen aklına takılan vs bişey olursa istediğin zaman yaz bana
Yok önemli değil buradan zor oluyor diye öyle dedim kromozon testi ile histerskobi önerdi bugun bisürü olumlu haber vardı mutlu oldum

Yok önemli değil buradan zor oluyor diye öyle dedim kromozon testi ile histerskobi önerdi bugun bisürü olumlu haber vardı mutlu oldum
Kromozom testi dediğin karı koca bakılan ise aklında olsun devlette ücretsiz bakıyorlar. Ben tepecik eğitim araştırma bornava şubesi tıbbi genetik bölümünde baktırdım. Tüp bebekte olumsuz denemelerim var dedim 2 tane de düşüğüm var dedim aslında kimyasal gebelikti biraz beyaz yalan oldu :KK48: hemen yaptılar testleri sağolsunlar 1 ayda çıktı

Kromozom testi dediğin karı koca bakılan ise aklında olsun devlette ücretsiz bakıyorlar. Ben tepecik eğitim araştırma bornava şubesi tıbbi genetik bölümünde baktırdım. Tüp bebekte olumsuz denemelerim var dedim 2 tane de düşüğüm var dedim aslında kimyasal gebelikti biraz beyaz yalan oldu :KK48: hemen yaptılar testleri sağolsunlar 1 ayda çıktı
Yaptrdık 350 TL

Naslsn cnm nasıl gidiyor hamişlik

işte kan tahlil sonuclarını bekliyoruz sonra görüşmeye gideceğim. Merak ettim seni yazayım dedim
Benim bulantım var hafif ama devamlı ondan canım hiç bişey yapmak istemiyor telefonu bile elime alasım gelmiyor ama bi taraftan da seviniyorum demekki bebek iyi diye. Bizim gibiler hamile kalınca da rahatlayamıyor hep tedirginlik, zor bulduğumuz için :KK43:

Benim bulantım var hafif ama devamlı ondan canım hiç bişey yapmak istemiyor telefonu bile elime alasım gelmiyor ama bi taraftan da seviniyorum demekki bebek iyi diye. Bizim gibiler hamile kalınca da rahatlayamıyor hep tedirginlik, zor bulduğumuz için :KK43:
ümit hnmla mı devam edeceksiniz gebelik takibine

Aslında niyetimiz bu, ben çok istiyorum ümit hanımda doğum yapmayı ama fiyatları vs nasıl, prosedür nasıl hiç bilgim yok inşallah maddi durumuzu çok aşırı zorlamazsa orda devam edicem. Daha çok erken diye hiç sormadım fiyat vs.
Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evladın olsun inşallah kalp atışını duydun demi

Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin hayırlı evladın olsun inşallah kalp atışını duydun demi
İnşallah canım inşallah sana da nasip olur en yakın zamanda. Evet duyduk çok şükür. Beni gören kimse umudunu kaybetmesin ben 6 senedir uğraşıyordum sayısız doktor sayısız tedavi tam umudum bitmişken geldi minik mucize :)

X