-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.881
amiinnnnn nerde varsa rabbim herkesin bu yolda yardımcısı olsunAyy herkes yazmış ben de yazayımben de Kaan beyin hastasıydım bir zamanlar, kızım bir yaşına girdi. Önce Allah’ın sonra Kaan beyin sayesinde Ayağı taşa değmesin tüm hastaları bir bir hamile kalsın inşallah
Amiiiiiin canım benim çok sağolamiinnnnn nerde varsa rabbim herkesin bu yolda yardımcısı olsunsizin ilk denemede mi tuttu peki ? allah bağışlasın bebişinizi sağlıklı uzun ömürleri olsun darısı başımıza
Ben 2016 da tedavi oldum kendisine 2 negatifimde de çok üzüldü gerçekten hissettim Kaan beyin üzüldüğünü ,evet iki negatif aldım ama ben memnundum kendisinden merkezden burada da hep dile getirdim, ama malesef negatifi alan atıp tutuyor doktorlar hakkında .Amiiiiiin canım benim çok sağolsayısız yumurta toplama iki ameliyat ve 6. transferden sonra kızıma kavuştum Kaan beyde ikinci transferimde hamile kaldım. Hiç unutmuyorum Kaan beyde ilk transferim olumsuz sonuçlanınca görüşmeye gittim tekrar ne zaman tedaviye başlayalım diye, o kadar morali bozuktu ki burayı takip ediyormuş ve çok olumsuz yazılar yazanlar olmuş. Bana dedi ki istersen bu tedavini başkasında yaptır benim için yazılan bir sürü olumsuz yazı var sen de okuyup moralini bozarsın, bu tedavide de tutmazsa ben çok üzülürüm, ben de hayır dedim ben sizde devam etmek istiyorum. Çok şükür olumlu sonuçlandı allahım ikimizi de sevindirdi rabbim sizleri de sevindirsin inşallah en hayırlısından en sağlıklısından evlatlar nasip etsin
Amiiiiiin canım benim çok sağolsayısız yumurta toplama iki ameliyat ve 6. transferden sonra kızıma kavuştum Kaan beyde ikinci transferimde hamile kaldım. Hiç unutmuyorum Kaan beyde ilk transferim olumsuz sonuçlanınca görüşmeye gittim tekrar ne zaman tedaviye başlayalım diye, o kadar morali bozuktu ki burayı takip ediyormuş ve çok olumsuz yazılar yazanlar olmuş. Bana dedi ki istersen bu tedavini başkasında yaptır benim için yazılan bir sürü olumsuz yazı var sen de okuyup moralini bozarsın, bu tedavide de tutmazsa ben çok üzülürüm, ben de hayır dedim ben sizde devam etmek istiyorum. Çok şükür olumlu sonuçlandı allahım ikimizi de sevindirdi rabbim sizleri de sevindirsin inşallah en hayırlısından en sağlıklısından evlatlar nasip etsin
Ben transfer oldum. İmpyrl teatrio verdi doktorum. İmsiyi hatırlamıyorum ama mikro chip vardı kesinSiz tedavidesiniz sanırım şuan vitamin falan ne verdiler. Birde imsi falan uygulanıyor mu bilginiz var mı?
Benim doktorum ümit hanım ama Kaan bey de iyi bir doktor. İlk transfer olumsuz oldu ikinci transferi yaptık. Hem doktorum hem merkezdeki herkes elinden geleni yaptı. Gerisi nasip artıkne durumdasınız peki şu anda bende bir panik var malum ilk deneme
Evladıma kavuşsam da burayı takip ediyorum ve herkese dua ediyorum. İnşallah sizler de evlatlarınıza bir an önce kavuşursunuzgerçekten sizde çok zorlu bir süreçten geçmişsiniz ama önemli olan sonuç şu an bebişiniz kollarınızda ne mutlu sizeumut dolu gidicem merkeze sayenizde umarım sonu güzel olur benimde okuyabildiğim kadar okudum aslında buradaki geçmiş yazıları malum çok fazla yorum var olumsuz yorumlarıda okudum ama olumlu olanların duaları şükürleri beni çok etkiledi sanırım. en iyi kararı vermişsiniz geçmiş öykünüzü bilen bir doktora güvenerek bende güvenmek istiyorum ilk görüşmeyi bi atlatsam amiiinnnn canımm benim o sevinci bizlerde yaşayalım inşallah bir gün şimdilik çok uzak geliyor bana tüm bebişler annelerini üzmeden gelse ne güzel olur
Heyecanlı bekleyişinin sonucu inşallah güzel olur, buraya hamileyim diye yazmak nasip etsin allahım sanaBen transfer oldum. İmpyrl teatrio verdi doktorum. İmsiyi hatırlamıyorum ama mikro chip vardı kesin
hadi hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sımsıkı tutunsun sizeBenim doktorum ümit hanım ama Kaan bey de iyi bir doktor. İlk transfer olumsuz oldu ikinci transferi yaptık. Hem doktorum hem merkezdeki herkes elinden geleni yaptı. Gerisi nasip artık
İnşallah pozitif sonuç alırım, çok teşekkürlerhadi hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sımsıkı tutunsun sizebizlerede haber verin mutlaka pozitifi aldığınız gün dualarımız sizinle
Sonucunuz ne oldu acaba?İnşallah pozitif sonuç alırım, çok teşekkürler
İlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bileSonucunuz ne oldu acaba?
Canim hayırlı olsun. Inşallah kucağına da alırsın. Inşallah değerin ikiye katlar.İlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bile
Hayırlı olsun :)kaç çıktı değerinizİlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bile
İnşallah devam eder canım sen gönlünü ferah tutİlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bile
Sonucunuzu merak ediyorum, belli mi?İlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bile
Hangi ilaçları kullandınız acaba .Kaan bey farklı olarak ne uyguladı.Merhabalar uzun süredir kk kullanıcısıyım ama pek yazı yazmıyorum. Kaan beyin hastasıyım. Ben Kaan beyi bizim akrabanın 10 yaşındaki ikizlerinden biliyordum ancak başka şehirde olduğum için maalesef en başta gidemedim.Boşa denemelerim oldu. İlk iki denememde 27-28 yaşlarındaydım olmadı. Sonraki 4 denememde döllenme dahi olmadı. Sonunda İrenbe ye gitmeğe karar verdim. İlk iki denememde gebelik oluştu ama 7 ve 9. Haftalarda düşük oldu. Bu arada benim amh 0,82 ve havuz oluşturduk. Yanlış saymadıysam 9 senede toplam15 defa yumurta toplattım. Kaan beyde ilk denememde hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra havuz oluşturmaya devam ettik. En sonunda geçen sene Nisan ayındaki transferde hamile kaldım. 3 aylık oldu bile kızım. Her gün dua ediyorum Kaan Bey'e. Hatta 3 tane havuzda embriyom duruyor. Yaşım 34 oldu. Rezervim kötü olmasına rağmen Kaan beyin çabaları ve düzgün tedavi uygulamasıyla hamile kaldım. Bana Diyarbakır'daki doktorum senin yumurtalardan çocuk mocuk olmaz yurtdışında başkasının yumurtalarıyla dene dedi. Ben Kaan beyin tedavisi ile hamile kaldım. Ben de çok istedim ve çok hırslıydım. Kaan bey de ilgisini hiç eksik etmedi. Ne sorsam yanıtsız kalmadı. Şunu itiraf etmeliyim. Çok konuşkan değil ama çok konuşup işini kötü yapan ya da moral bozan kişiliğe sahip değil. Çok konuşkan olmasa da her zaman ismimle bana hitap eder yolculuğumu sorardı. Tedavimde hep değişik ilaçlar denedi.
Gene okuyup geçecektim ama yazılanları görünce yazmak istedim. Beni tanıyan arkadaşlar var. Hepsine selamlar. Bundan sonra girip yazmaya çalışacağım. Deneme sayım birçok kişiden fazladır. Nasip kısmet tabiki bu işler ama moral bozmayın. Ben stresli amh sı 0.82, fsh 15 civarı olan, diğer testleri de hiç iç açıcı olmayan bir hastaydım. Moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Artık rutine bağlamıştım. İrenbe dekilerle çok samimi olduk gide gele. Elimden geleni yapayım sonra pişman olmayayım mantığıyla hırsla denedim. Yoksa yakınlarım dahi bana evlat edinmeyi öneriyordu. Ona da çok soğuk bakmadım ama hırsla denemeye devam ettim. Çok şükür kızım oldu. Gebeliğimi takip eden doktorum dahi hikayemi dinleyince tedavimi yapan doktoru yani Kaan Bey'i sordu ve hastalarına önerdi. İsteyen herkese nasip olur umarım. Sorusu olan arkadaşlar özelden yazarlarsa cevaplamak isterim. Rabbim herkese kolaylık versin
6 gün sonra tekrar bakıldı tam 2 kat artmamış ama %75 civarı artış olmuş 10 gün sonra muayene olucak inşallah sağlıkla devam eder. Tam 2 kat artsa daha rahat olacaktımSonucunuzu merak ediyorum, belli mi?
kızlar yeni girebildim çok sevindim pozitifi görmenize6 gün sonra tekrar bakıldı tam 2 kat artmamış ama %75 civarı artış olmuş 10 gün sonra muayene olucak inşallah sağlıkla devam eder. Tam 2 kat artsa daha rahat olacaktım
Sağol cnm inşallah, herkese sağlıklı pozitif görmek nasip olur inşallahkızlar yeni girebildim çok sevindim pozitifi görmenizedualarımız seninle yat dinlen bol bol. inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi