Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amiinnnnn nerde varsa rabbim herkesin bu yolda yardımcısı olsun sizin ilk denemede mi tuttu peki ? allah bağışlasın bebişinizi sağlıklı uzun ömürleri olsun darısı başımıza

amiinnnnn nerde varsa rabbim herkesin bu yolda yardımcısı olsun sizin ilk denemede mi tuttu peki ? allah bağışlasın bebişinizi sağlıklı uzun ömürleri olsun darısı başımıza
Amiiiiiin canım benim çok sağol sayısız yumurta toplama iki ameliyat ve 6. transferden sonra kızıma kavuştum Kaan beyde ikinci transferimde hamile kaldım. Hiç unutmuyorum Kaan beyde ilk transferim olumsuz sonuçlanınca görüşmeye gittim tekrar ne zaman tedaviye başlayalım diye, o kadar morali bozuktu ki burayı takip ediyormuş ve çok olumsuz yazılar yazanlar olmuş. Bana dedi ki istersen bu tedavini başkasında yaptır benim için yazılan bir sürü olumsuz yazı var sen de okuyup moralini bozarsın, bu tedavide de tutmazsa ben çok üzülürüm, ben de hayır dedim ben sizde devam etmek istiyorum. Çok şükür olumlu sonuçlandı allahım ikimizi de sevindirdi rabbim sizleri de sevindirsin inşallah en hayırlısından en sağlıklısından evlatlar nasip etsin

Ben 2016 da tedavi oldum kendisine 2 negatifimde de çok üzüldü gerçekten hissettim Kaan beyin üzüldüğünü ,evet iki negatif aldım ama ben memnundum kendisinden merkezden burada da hep dile getirdim, ama malesef negatifi alan atıp tutuyor doktorlar hakkında .

gerçekten sizde çok zorlu bir süreçten geçmişsiniz ama önemli olan sonuç şu an bebişiniz kollarınızda ne mutlu size umut dolu gidicem merkeze sayenizde umarım sonu güzel olur benimde okuyabildiğim kadar okudum aslında buradaki geçmiş yazıları malum çok fazla yorum var olumsuz yorumlarıda okudum ama olumlu olanların duaları şükürleri beni çok etkiledi sanırım. en iyi kararı vermişsiniz geçmiş öykünüzü bilen bir doktora güvenerek bende güvenmek istiyorum ilk görüşmeyi bi atlatsam amiiinnnn canımm benim o sevinci bizlerde yaşayalım inşallah bir gün şimdilik çok uzak geliyor bana tüm bebişler annelerini üzmeden gelse ne güzel olur

Evladıma kavuşsam da burayı takip ediyorum ve herkese dua ediyorum. İnşallah sizler de evlatlarınıza bir an önce kavuşursunuz en sağlıklısından en hayırlısından

Benim doktorum ümit hanım ama Kaan bey de iyi bir doktor. İlk transfer olumsuz oldu ikinci transferi yaptık. Hem doktorum hem merkezdeki herkes elinden geleni yaptı. Gerisi nasip artık
hadi hayırlısı olsun inşallah bebişiniz sımsıkı tutunsun size bizlerede haber verin mutlaka pozitifi aldığınız gün dualarımız sizinle

İlk test pozitif ama inşallah devamı gelir. Daha evvel de kimyasal gebelik oldu o yüzden rahatça sevinemiyorum bile
İnşallah devam eder canım sen gönlünü ferah tut benim de kan testinde düşük çıkmıştı değerim hiç kıpırdamadan yattım üstüne bi de kanamam oldu ama kızım benimleymiş. yediklerine dikkat et, acı,ekşi, tuzlu yeme bi de maydanoz, hurma tüketme inşallah bu sefer olumlu sonucu alırsın

Hangi ilaçları kullandınız acaba .Kaan bey farklı olarak ne uyguladı.

6 gün sonra tekrar bakıldı tam 2 kat artmamış ama %75 civarı artış olmuş 10 gün sonra muayene olucak inşallah sağlıkla devam eder. Tam 2 kat artsa daha rahat olacaktım
kızlar yeni girebildim çok sevindim pozitifi görmenize dualarımız seninle yat dinlen bol bol. inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…