-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.901
Cnm ümit hanım mı doktorunSağol cnm inşallah, herkese sağlıklı pozitif görmek nasip olur inşallah
Evet canımCnm ümit hanım mı doktorun
Haftaya cuma İcin randevu aldım memnun kaldnmı kent hasta nesi magduruyum 3ncu tedavi tavmergen ile irenbe arasında kaldımEvet canım
Evet ben çok memnun kaldım. Burası benim de 3.tüp bebek merkezim oldu ve diğer ikisine kıyasla çok çok iyi. Daha önce tınaztepede ve medikal parkta denedim bende. Smyran ile ön görüşme yaptım orası da pek içime sinmedi. İstanbulda bahçeci ile görüşme yaptım onlarda iyi ama hem uzak hem pahalı diye vazgeçtim. Ümit hanım hem çok bilgili hem de çok insancıl merhametli nazik bir doktor. Üstelik istediğim zaman rahatça ulaşabildim benim için bu da çok önemliydiHaftaya cuma İcin randevu aldım memnun kaldnmı kent hasta nesi magduruyum 3ncu tedavi tavmergen ile irenbe arasında kaldım
Fiyat bilgisi verrmsnEvet ben çok memnun kaldım. Burası benim de 3.tüp bebek merkezim oldu ve diğer ikisine kıyasla çok çok iyi. Daha önce tınaztepede ve medikal parkta denedim bende. Smyran ile ön görüşme yaptım orası da pek içime sinmedi. İstanbulda bahçeci ile görüşme yaptım onlarda iyi ama hem uzak hem pahalı diye vazgeçtim. Ümit hanım hem çok bilgili hem de çok insancıl merhametli nazik bir doktor. Üstelik istediğim zaman rahatça ulaşabildim benim için bu da çok önemliydi
Mayısta ödeme yapmıştım ben 5500 tedavi (yumurta toplama-transfer-bazı tahliller) ücretiydi sonra zam geldi ama ne kadar oldu bilmiyorum. Aralıkta da donmuş embriyo transferi oldu 3000 küsür bişi ödedik 3200 müydü ne tam emin olamadım eşim ödemiştiFiyat bilgisi verrmsn
Sonucunuz kac cıktı sizi uzun süredir takip ediyorum bahceci ye gidecektinizMayısta ödeme yapmıştım ben 5500 tedavi (yumurta toplama-transfer-bazı tahliller) ücretiydi sonra zam geldi ama ne kadar oldu bilmiyorum. Aralıkta da donmuş embriyo transferi oldu 3000 küsür bişi ödedik 3200 müydü ne tam emin olamadım eşim ödemişti
Ordamsn cnm merak ediyorum seniMayısta ödeme yapmıştım ben 5500 tedavi (yumurta toplama-transfer-bazı tahliller) ücretiydi sonra zam geldi ama ne kadar oldu bilmiyorum. Aralıkta da donmuş embriyo transferi oldu 3000 küsür bişi ödedik 3200 müydü ne tam emin olamadım eşim ödemişti
İlk testim 230 çıkmıştı 6 gün sonra 1300 bi daha baktırmadık sonra. Bu hafta ultrason muayenem varSonucunuz kac cıktı sizi uzun süredir takip ediyorum bahceci ye gidecektiniz
Allah rızası için yardımcı ol ümit hnm mı Erol tavmergen mi sence irenbe hakkında ne dusunuyorsmİlk testim 230 çıkmıştı 6 gün sonra 1300 bi daha baktırmadık sonra. Bu hafta ultrason muayenem var
Valla ben irenbeden ve de ümit hanımdan çooook memnum kaldım. Gerçekten çok çok iyi bir insan. Erol beyle hiç görüşmedim onun hakkında fikrim yok.Allah rızası için yardımcı ol ümit hnm mı Erol tavmergen mi sence irenbe hakkında ne dusunuyorsm
Sana tavsiyem ikisi ile de ön görüşme yap herşeyi sor konuş ona göre içine sinenle devam edersinAllah rızası için yardımcı ol ümit hnm mı Erol tavmergen mi sence irenbe hakkında ne dusunuyorsm
İkisi ilede gorusme yapcam cnm bende kent hastanesi magduruyum ama cidden magdurum ikinci transferde cihaz arızası olmus ve haber vermediler sikayet edince öğrendim cok yıprandımSana tavsiyem ikisi ile de ön görüşme yap herşeyi sor konuş ona göre içine sinenle devam edersin
Aaa ne cihazı bozulmuş?İkisi ilede gorusme yapcam cnm bende kent hastanesi magduruyum ama cidden magdurum ikinci transferde cihaz arızası olmus ve haber vermediler sikayet edince öğrendim cok yıprandım
Embrıyo dondurma cihazıAaa ne cihazı bozulmuş?
Ümit hanım bu yönden çok iyi sağolsun ne sorsam çok nazik şekilde detaylıca cevaplar hep.Bende ilgi istiyorum soru sordum mu yanıt almak istiyorum
Nasıl yaaa.. Embriyolara nolmuş?Embrıyo dondurma cihazı
Yazık yaa o kadar para emek ilaçNolmıssa 12 kişi transfer olduk hepsi negatif ve ben ilkinde hamile kaldım taze transferle