- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.841
Merhaba arkadaslar. 3.tup bebek tedavik irenbe kaan beyde tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanamanin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan 10 gun sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
Cok sagol canim. Rabbim sana da evladini saglicakla buyutmek nasip etsin. Kurtajdan sonra cok kotuydum haşa umudum bile kalmamisti. Cok perisandim. Ama gunler gectikce insan daha iyi oluor. Boyle yazdiysa El-Alim olan Allah vardir hikmeti. Tez zamanda Rabbim benimde ruhuma huzur evime evlat nesesi verir insllh.Umutsuz olma cnm benim.bende once Rabbimin izniyle sora kaan beyin tedavisiyle hamile kaldim.suan oglum 4 aylik olmak uzere.hicbizaman umudunu kaybetme hemde hicbjzaman...Rabbimden hep iste sen...
Merhaba arkadaslar. 3.tup bebek tedavik irenbe kaan beyde tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanamanin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan 10 gun sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
Cok sagol canim. Rabbim sana da evladini saglicakla buyutmek nasip etsin. Kurtajdan sonra cok kotuydum haşa umudum bile kalmamisti. Cok perisandim. Ama gunler gectikce insan daha iyi oluor. Boyle yazdiysa El-Alim olan Allah vardir hikmeti. Tez zamanda Rabbim benimde ruhuma huzur evime evlat nesesi verir insllh.
Pruloton depot verdi kanama oldugunda. Ama kan sulandiriciyi kesti. 3 gunde bir pruloton depot vuruldum. Kese hep iyiydi ama bebegin kalp atisi olmadığından kurtaj oldum. Allah bir daha yasatmasin canim. Seninde mi kan sulandiriciyi kesti doktorunMerhaba aynı durumu bende yaşadım ama biraz trajedisi.peki doktor progesteron iğnesi vermedi mi.
?sadece kan sulandiruci iğneleri mi kesti
Duygularını okadar iyi anlıyorum ki ben hala toparlanamafim
Amin canim. Dualarinizda beni de unutmayin.Amin cnm amin.Allah razi olsun.sen umudunu kaybetme duani et.Rabbim verir ins.
Hersey nasip isi canim. Hakkimizda hayirlisi. Bu dunyada riziklari olsaydi Allah dunyaya gelmelerini nasip ederdiBenim de 1 tane var 2. Için 2 defa tup bebek yaptırdım 1. Kimyasal oldu. 2.si negatif. Cok uzuldum ama nasibimde varsa olur diyorum hayırlısı.
Sagol canim. Yok hicbir aciklama. Kaan Beyi en bastan beri cok sevdim cok.ilgilendi, ne zaman arasam acti. Fakat bebek alinicakti tamam aldir dedi bu kadar. Ben kendim genetige gonderilmesini istedim. Simdi sonuc bekliyorum. Kaan beye de soyledim genetik isteyelim diye iyi olur dedi sadece. Ben demesem genetige bile gitmicekti. Sebebini kimse arastirmiyorÇok üzüldüm canım, acını tahmin ediyorum. Nedenini söylmediler mi?
Ben kaan beyde taktirdim irenbenin verdigi serum en az 10 saat duruyorİntralipid serum taktıran var mı, kızlar kaç saat sürüyor bitmesi?
Sağol cevap için cnm benimki de 10 saati geçicem sanırımBen kaan beyde taktirdim irenbenin verdigi serum en az 10 saat duruyor
Çok üzüldüm yaSagol canim. Yok hicbir aciklama. Kaan Beyi en bastan beri cok sevdim cok.ilgilendi, ne zaman arasam acti. Fakat bebek alinicakti tamam aldir dedi bu kadar. Ben kendim genetige gonderilmesini istedim. Simdi sonuc bekliyorum. Kaan beye de soyledim genetik isteyelim diye iyi olur dedi sadece. Ben demesem genetige bile gitmicekti. Sebebini kimse arastirmiyor
Sagol canim. Yok hicbir aciklama. Kaan Beyi en bastan beri cok sevdim cok.ilgilendi, ne zaman arasam acti. Fakat bebek alinicakti tamam aldir dedi bu kadar. Ben kendim genetige gonderilmesini istedim. Simdi sonuc bekliyorum. Kaan beye de soyledim genetik isteyelim diye iyi olur dedi sadece. Ben demesem genetige bile gitmicekti. Sebebini kimse arastirmiyor
Ttansferden once yaptilar serum.. Sonra.hamile kaldigimi ogrendigim gun ve ondan sonra her 14 gunde bir serum yaptilar. 3 kere oldum serum, 3 aylik olana kadar her 14 gunde bir serum alicaksin deei hemsiresi. Nasip 8 haftalikkrn bebegim gittiSağol cevap için cnm benimki de 10 saati geçicem sanırım
Aynen, Allah kimseyi doktorlara dusurmesin ne kadar iyi olursa olsun durum onlar icin cok basitGebelik sonrası çok ilgisiz cımbızla bilgi alıyorsun
Kıyamam canım yaaTtansferden once yaptilar serum.. Sonra.hamile kaldigimi ogrendigim gun ve ondan sonra her 14 gunde bir serum yaptilar. 3 kere oldum serum, 3 aylik olana kadar her 14 gunde bir serum alicaksin deei hemsiresi. Nasip 8 haftalikkrn bebegim gitti
Amin sagolasin. Insan verdigi emeklere üzülüyor git gel saatlerce serumlar, agri sanci cabasi. Ama nasipten oteyede gecilmiyor ilk defa hamile kalabilmistim, 2 dondurulmusum var hayirlisiKıyamam canım yaadondurulmuş embriyon var mı? İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur canım, bulup da kaybetmek çok daha zor Rabbim acını unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim de başka merkezlerde sil baştan 3 denemem oldu 2si kimyasal gebelik olduAmin sagolasin. Insan verdigi emeklere üzülüyor git gel saatlerce serumlar, agri sanci cabasi. Ama nasipten oteyede gecilmiyor ilk defa hamile kalabilmistim, 2 dondurulmusum var hayirlisi
Cok zor gercekten insanin bu kadar caresiz olmasi, yasadiklarm cok agir geliyor. Allaha siginiyorum ama olmuyor yuregim sonmuyorBenim de başka merkezlerde sil baştan 3 denemem oldu 2si kimyasal gebelik olduşimdi 4.denemem... Bak ne güzel en azından senin dondurulmuşun varmış, inşallah bi dahaki sefere kucağına almak nasip olur