-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.861
Merhaba arkadaslar ben 3 senelik evliyim ama bebegim yok bazen yumurtaliklarim calismiyor manisa 8 eylul hastanesinde tedavi gordum 2 sene esimin sperm haraketi %8 sperm sayisi 9 milyon flandi di o zmanlar 1 asilmam oldu ama tutmadi smdi irenbe tup bebek merkezinde kaan bozkurta tedvi goruyorum esimin orda spermi 50 milyon sperm sayisida %20 cikti doktor asilma yapalim dedi sizce tutarmi boyle olup hamile kaln varmi bu arada esim evicap kulniyor suan da birde bu doktra gidp olumlu sonuc alan oldumu lutfen yardimci olun
Sizinde asilamami cnmEvet cnm Allahimin izniyle kaan beyin vesilesiyle 6 aylik oglum war suanda cok skur.Rabbim sizede versin ins.
Sizinde asilamami cnm
Hayırlı olsun ,fiyat bilgisi alırsanız paylaşabilir misinizmerhaba çarşamba ön görüşme için randevu aldım daha yolun ennn başındayımumarım olumlu geçer ve tedaviye başlarız
inşallah hepimiz için hayırlı olur bebişlerimize kavuşuruzHayırlı olsun ,fiyat bilgisi alırsanız paylaşabilir misiniz
Merkezi arama şansım yok malesef yurtdışındayım şuan. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.inşallah hepimiz için hayırlı olur bebişlerimize kavuşuruztelefonla merkezi ararsanız eğer bilgi verirler ortalama malum hepimizin derdi farklı
anladım özelden yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir.Merkezi arama şansım yok malesef yurtdışındayım şuan. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Siz tedavidesiniz sanırım şuan vitamin falan ne verdiler. Birde imsi falan uygulanıyor mu bilginiz var mı?Ben de irenbe deyim 1 senedir ve çok memnunum
Ne güzel allah bağışlasın.Kizlar kaan bey vesile oldu bize size umut olayim ben :) ogluma kavustuk tabibince Allahim ol dedi oyle oldu
Amin, allah bağışlasın kızınızı güzel ömrü olsun.Ayy herkes yazmış ben de yazayımben de Kaan beyin hastasıydım bir zamanlar, kızım bir yaşına girdi. Önce Allah’ın sonra Kaan beyin sayesinde Ayağı taşa değmesin tüm hastaları bir bir hamile kalsın inşallah
darısı başımıza inşallahhhhhKizlar kaan bey vesile oldu bize size umut olayim ben :) ogluma kavustuk tabibince Allahim ol dedi oyle oldu
Ben de irenbe deyim 1 senedir ve çok memnunum