Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaslar ben 3 senelik evliyim ama bebegim yok bazen yumurtaliklarim calismiyor manisa 8 eylul hastanesinde tedavi gordum 2 sene esimin sperm haraketi %8 sperm sayisi 9 milyon flandi di o zmanlar 1 asilmam oldu ama tutmadi smdi irenbe tup bebek merkezinde kaan bozkurta tedvi goruyorum esimin orda spermi 50 milyon sperm sayisida %20 cikti doktor asilma yapalim dedi sizce tutarmi boyle olup hamile kaln varmi bu arada esim evicap kulniyor suan da birde bu doktra gidp olumlu sonuc alan oldumu lutfen yardimci olun

Evet cnm Allahimin izniyle kaan beyin vesilesiyle 6 aylik oglum war suanda cok skur.Rabbim sizede versin ins.

merhaba çarşamba ön görüşme için randevu aldım daha yolun ennn başındayım umarım olumlu geçer ve tedaviye başlarız

Benimde ikinci tedavimde doktorumdu Kaan Bey, 3.de ünlü bir doktora gittik çok pişman oldum .4. Tedavimde kaan beyde başlamayı düşünüyorum. Daha zamanımız var ama şimdiden araştırıyorum tedavi olanları merak ettim.Merkezde değişiklik var mı farklı yöntemler uyguluyorlar mı acaba imsi falan, bağışıklıkla ilgili testler falan yapıyorlar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…