-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.821
Niki hatırlayamadım cnm ama evet 4 yıl olmustur ilk tedavinin üstünden geceli:) zor sürecler dogru, şimdi yine sonuç bekliyorum hatta bu gün alıcam sonucumu.belirti yok desem yerıdır cok farklı şeyler bel agrısı var ara ara .bakalım!aaaa merhaba canımbilmiyorum hatırladın mı ? aynı dönem tedavi sürecindeydik.. yazılara şöyle bir baktım da neler atlattık yok vitaminiydi yok iğnesiydi derken toplamda nerdeyse 3 4 yıl oldu hayırlısı olsun 2ciye başlamışsın..
Canim degerin artti inslh dimi, bir daha yazmadin hayirlisi ile kalp atisini da duyarsin insllhSsrn_35
Ay hadi maşallah cok sevindim cok guzel. Rabbim kucagina almak nasip etsin.Bende haftayacuma transfer olucam nasipse. Bugunde bagisiklik için serum tedavisi uyguluyorlar. Insllh iyi gelir.Merhaba degerim şimdilik guzell gidiyor yarın yine son tahlil ınş oda iyi çıkar sonra kese kontrolü Allahim a emanetiz
Serum tedavisi nasıl oluyor cnm? Ücreti ne kadar? Bana da uygulanacak daAy hadi maşallah cok sevindim cok guzel. Rabbim kucagina almak nasip etsin.Bende haftayacuma transfer olucam nasipse. Bugunde bagisiklik için serum tedavisi uyguluyorlar. Insllh iyi gelir.
Serum 175lira eczaneden aldik canim . Hastane de yaptirin dedikleri icin Egepol diye ozel bir hastane ye geldik. Burda hastaneye yatirdilar 240 yada 250 lirada buraya odenecekmis yatis parasi. Serum 9,10 saat suruyormussuan yatiyorum cok yavas akan bir serum.Serum tedavisi nasıl oluyor cnm? Ücreti ne kadar? Bana da uygulanacak da
1 seferlik bir şey değil mi cnm? Serum bitince taburcu olacaksın yani? Bunu transferden ne kadar zaman önce yapıyorlar?bilgilendirme için sağolSerum 175lira eczaneden aldik canim . Hastane de yaptirin dedikleri icin Egepol diye ozel bir hastane ye geldik. Burda hastaneye yatirdilar 240 yada 250 lirada buraya odenecekmis yatis parasi. Serum 9,10 saat suruyormussuan yatiyorum cok yavas akan bir serum.
Serum bitince cikicam evet. Transferim nasipse hafta ya cuma 1 hafta var yani transfere bugun mutlaka yaptırmami soylediler. Bilmiyorum bir daha yapilacak mi dr a sormak aklima gelmedi. Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu1 seferlik bir şey değil mi cnm? Serum bitince taburcu olacaksın yani? Bunu transferden ne kadar zaman önce yapıyorlar?bilgilendirme için sağol
Amin canim cok teşekkür ederim. İnsllh guzel haberler bende verebilirimGüzel sonuçlara dönüşür inşallah. .cuma gunu dualarım seninle olacak
Allah a emanet ol....
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın cnm :)Serum bitince cikicam evet. Transferim nasipse hafta ya cuma 1 hafta var yani transfere bugun mutlaka yaptırmami soylediler. Bilmiyorum bir daha yapilacak mi dr a sormak aklima gelmedi. Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu
olsun canımNiki hatırlayamadım cnm ama evet 4 yıl olmustur ilk tedavinin üstünden geceli:) zor sürecler dogru, şimdi yine sonuç bekliyorum hatta bu gün alıcam sonucumu.belirti yok desem yerıdır cok farklı şeyler bel agrısı var ara ara .bakalım!
Amin inşallah. Eskiden burada çok şey paylaştım güzel arkadasliklar edindim işim bitti coluk çocuğa karistim diye burayi yasadiklarimi unutmuyorum. Vefa borcu bir nebze. Ve yol arkadaşlarıma az da olsa moral umit verebilmek. İnşallah güzel haberlerinizi buradan okumak nasip olur.Cok teşekkür ederiz,ne guzel anlatmissiniz. Sizin gibi guzel ornekleri gordukce,okudukca umudumuz artiyor,Allah icin imkansiz diye birsey yok zamani geldiginde insllh bizlerde anne olucaz. Rabbim evlatlariniza saglik afiyet nasip etsin.Dualarda bulusmak dilegiyle
Aminnnnn,Teşekkür ederim canim. Insllh sende bende tum bu mucizeyi bekleyen arkadaslarda olumlu sonuc alir :)İnşallah pozitif sonuçlar alırsın cnm :)
Sonucum 100,8 cnm şimdilik pozitif:) yarın 2. Testimi yaptırıcam inş katlanmaya devam eder.yas durumu da; eger kimseden destek almadan yalnız büyütüyorsan ve kucak isteyen bir bebekse 1 yıl beklemen iyi olur.benim kızım hala kucakcı mesela bu durum brz zorlayacak gibi .ama yalnız büyümesini de istemedim daha fazla malum artık yavaş yavaş farkında bazı şeylerin.sen kendi şartlarına göre nasl uygun görürsen öyle yap cnm .bir de merak ettiğim bu degerle ikiz gebelik olabilir mi acaba ? Okuyan arkadaşlar ikiz bebekleri olanlar ilk degerlerini yazarsa cok sevinirim.olsun canımhadi bakalım inşallah güzel sonuçlarını duyarız. aralarında 3 yaş olcak güzel bir yaş bende çok aradayım ama 1 sene daha bekleyeyim diyorum
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah tez zamanda toparlanirsin ve normal yoldan hamile kalirsinMerhaba arkadaslar. 3.tup bebek tedavik irenbe kaan beyde tedavi gordum tuttu,degerlerim cok iyiydi keseyi içinde bebegi gormustuk. Ama anidem kanama baslayinca drum kan sulandirici igneyi biraktirdi. Kanamanin ertesi gunu hala kesem buyuyordu bhcg de cok yuksek cikti korkma kanama olur dediler normal dediler. Sonra kanamam kesildi.Nedendir bilmem bu olaydan 10 gun sonra bebegimin kalbi atmadi dun tam 8.haftamizdi ve kurtaj oldum. Cok uzgun perisanim
Amin canim. Ama hic umidim kalmadi artik, 3 asilama 3 tup bebek hep olumsuz. Ilk defa tup bebegimin biri tuttu onunda kalbi atmadi. Dusun yani bu kadar igbe ilaca ragmen hamile olamiyorum. Kendiliginden imkansizCanim çok geçmiş olsun. Inşallah tez zamanda toparlanirsin ve normal yoldan hamile kalirsin
Aynen dua ediyorum bol bol. Ama cokta catesizlik icindeyim. Nasip...Hiç belli olmaz nasip bu isler. Dua edip oluruna bırak.