- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.501
Tabiki herşeyin hayırlısı herkes için
Filiz adım canım senin adın ?İsmin ne canim senin ismen dua edicem sana
Filiz adım canım senin adın ?
Memnun oldum bebeğinin kalp atımını duydun mu nasıl keyiflerNur canim
Memnun oldum bebeğinin kalp atımını duydun mu nasıl keyifler
Çok şükür canım bol bol dinlen Şafak 9Bende memnun oldum cnm.cok sukur duyduk cnm.Rabbime hesapsiz sukurler olsun...Rabbim sanada duyursun.biraz kanamam vardi ama kesildi cok skur
Çok şükür canım bol bol dinlen Şafak 9
Bu arada dua Edicem demiştin Allah cc razı olsun kabul olsun inşaAllah duan canımOle yapiyorum canim temkinliyim..say bakalim gunleri :)
Bu arada dua Edicem demiştin Allah cc razı olsun kabul olsun inşaAllah duan canım
Güzel haberlerini takip ediyorum bana moral ol inşallahBebişim transfer oldu
Hadi inşaAllah canım saatim geldiyse olacaktır gelmediyse hayırlısı olsun bakalım merkez ve doktorum elinden geleni yaptı embriyolog Zerrin hanımda dahil mutlu ayrıldım merkezden sen de son durum ne canımGüzel haberlerini takip ediyorum bana moral ol inşallah
Merhaba canım bugün embryologla görüştüm bana 9 hücreli 2 tane 7 hücreli 3 tane embryon var dedi kaç tanesi gelişir kaç tane nakil olur bilemiyorum . Beşinci gün embriyosu transfer olacak yarın. Doktorlar hemşireler embriyologlar hepsi çok iyiler .. inşallah bu sefer benimde saatim gelmiştir . İsterken dilerken benimle tüm bekleyenler diye içimden herkesi geçiriyorum tüm annne olmayı bekleyenleri . Her güzel haberler hepimize gelsin...Hadi inşaAllah canım saatim geldiyse olacaktır gelmediyse hayırlısı olsun bakalım merkez ve doktorum elinden geleni yaptı embriyolog Zerrin hanımda dahil mutlu ayrıldım merkezden sen de son durum ne canım
İnşallah çok güzel haberler alırsınMerhabalarcycas ,
Uzun süredir girmiyordum foruma. Yarın test gününmüş umarım ki hayırlı sonuç alırsin. Duam seninle
Hadi bakalımİnşallah çok güzel haberler alırsınbizede moral olur benimde yarın transferim var
Sıkma canını güzel düşünelim güzel olsun içimdeki ses saatinin geldiğini söylüyor genelde yanılmam hadi bakalım hakkımızda hayırlısıMerhaba canım bugün embryologla görüştüm bana 9 hücreli 2 tane 7 hücreli 3 tane embryon var dedi kaç tanesi gelişir kaç tane nakil olur bilemiyorum . Beşinci gün embriyosu transfer olacak yarın. Doktorlar hemşireler embriyologlar hepsi çok iyiler .. inşallah bu sefer benimde saatim gelmiştir . İsterken dilerken benimle tüm bekleyenler diye içimden herkesi geçiriyorum tüm annne olmayı bekleyenleri . Her güzel haberler hepimize gelsin...
Hadi güzel haberler olsun canım bize müjde vermeyi unutma ya Allah cc ya bismillah diyelim bakalımHayirlisi olsun inşallah 7 kasım benimde test günüm
Teşekkürler cnmÇok
Sıkma canını güzel düşünelim güzel olsun içimdeki ses saatinin geldiğini söylüyor genelde yanılmam hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Transferin oldumu mutlaka haber ver dua edelim sanaTeşekkürler cnm