Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Güzel haberlerini takip ediyorum bana moral ol inşallah
Hadi inşaAllah canım saatim geldiyse olacaktır gelmediyse hayırlısı olsun bakalım merkez ve doktorum elinden geleni yaptı embriyolog Zerrin hanımda dahil mutlu ayrıldım merkezden sen de son durum ne canım

Hadi inşaAllah canım saatim geldiyse olacaktır gelmediyse hayırlısı olsun bakalım merkez ve doktorum elinden geleni yaptı embriyolog Zerrin hanımda dahil mutlu ayrıldım merkezden sen de son durum ne canım
Merhaba canım bugün embryologla görüştüm bana 9 hücreli 2 tane 7 hücreli 3 tane embryon var dedi kaç tanesi gelişir kaç tane nakil olur bilemiyorum . Beşinci gün embriyosu transfer olacak yarın. Doktorlar hemşireler embriyologlar hepsi çok iyiler .. inşallah bu sefer benimde saatim gelmiştir . İsterken dilerken benimle tüm bekleyenler diye içimden herkesi geçiriyorum tüm annne olmayı bekleyenleri . Her güzel haberler hepimize gelsin...

Çok Sıkma canını güzel düşünelim güzel olsun içimdeki ses saatinin geldiğini söylüyor genelde yanılmam hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Her masalın sonu güzel bitmez.. Bazen kırmızı başlıklı kızı kurt yer !

Bizim masalımız da bu kez kötü sonla bitti hayırlısı böyleymiş çok şükür bir kızım var vakti zamani gelince inşallah bir kardeşi olur.
Şuan tedavide olanlar için dualarım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…