-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.461
Dr Kaan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanında burda yaptığım yorumlar yüzünden hoş olmayan şeyler yaşandı ama isterseniz özelden anlatırım kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen dikkate alın !!!merhaba Kaan bey ile ilgili ve sorunumla ilgili görüşlerinize ihtiyacım var
yaşım 27 geçen sene kasımda gebe kaldım 13 haftalıkken öldü 8 aydır da olmuyor endişeliyim çünkü ben gibi çocuk kaybedenlerin bazısı aşılama ve tüp bebek yapmak zorunda kalmış bi daha olmayınca eşimde de bende de sıkıntı yok gittiğim doktorum vardı yumurta takibini bitirdi bu ay aşılamaya geçeceğiz kasımda regl olursan dedi bunn üstüne araştırmaya geçtim doktorlara yazıp durdum İRENBE DOKTORLARINDAN BARIŞ BEY sağolsun ilgilendi ancak bu konuda gördüğüm kadarıyla KAAN BEY iyi onun hakkında olumsuz yorumada çok denk geldim o yüzden bu merkezden geri durdum doktor merkez ve ücretler hakkında (hem aşılama hem tüp bebek) bilgi verebilecek anne adayı var mıdır acaba
Çok merak ediyorum özelden yazarmısınız banaDr Kaan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanında burda yaptığım yorumlar yüzünden hoş olmayan şeyler yaşandı ama isterseniz özelden anlatırım kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen dikkate alın !!!
İnşaAllah canım umutla yola devam ediyoruz merkezden ve Kaan hocadan umutluyum Allah cc yüzümüzü kara çıkarmasın aminHadi hayirlisi cnm.masallah.Rabbim nasib etsin ins cnm
İnşaAllah canım umutla yola devam ediyoruz merkezden ve Kaan hocadan umutluyum Allah cc yüzümüzü kara çıkarmasın amin
Amin canım inşaAllahAmin...Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese nasib etsin saglikli hayirli evlatlar
Merhaba canim ben ilk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim gobegimde sasece bi tane tuhaf catlak gibi bisey var 1.5cm bile degil oyle beyaz beyaz yok ama bu brnce tamamen genetik bisey catlayacak insana ne yapsan kar etmiyor.Kizlar selamlar iyi aksamlar.hamilelikte gobek ve gogus catlamalari icin neler kullandiniz yada kullaniyorsunuz??nezaman baslamak lazim önlem almaya??birde meme basi yarasi hakkinda bilginiz varmi???onceden surulmesi gereken kremler falan warmis?????
Merhaba canim ben ilk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim gobegimde sasece bi tane tuhaf catlak gibi bisey var 1.5cm bile degil oyle beyaz beyaz yok ama bu brnce tamamen genetik bisey catlayacak insana ne yapsan kar etmiyor.
Meme basi yaralari icin lansinoh markasi vardi etkeni lanolin miyri neydi o kremi kullanmaya baslamistim dogumdan önce 26. Haftada ara ara surerek baslamistim. Yinede hafif catlamalar oldu ama oyle cok yara olmadi onun etkisiymiydi olmayacakmiydi bilmiyorum sende kullan insallah kremin etkisidir yaralar berbat oluyor çünkü
canım ben geçen hsmileliğimde kakao yağı kullandım sadece. bu hamileliğimde de kakao yağına birkaç hafta oldu yeni başladımKizlar selamlar iyi aksamlar.hamilelikte gobek ve gogus catlamalari icin neler kullandiniz yada kullaniyorsunuz??nezaman baslamak lazim önlem almaya??birde meme basi yarasi hakkinda bilginiz varmi???onceden surulmesi gereken kremler falan warmis?????
canım ben geçen hsmileliğimde kakao yağı kullandım sadece. bu hamileliğimde de kakao yağına birkaç hafta oldu yeni başladımcycas ın dediği gibi biraz genetik. annen çatladıysa sende çatlayabilirsin ki inşallah olmaz. meme başı için ise lansinoh kullandım o da doğumdan 1 hafta önce. çünkü göğüslerin fazla uyarılmaması gerekiyor kasılmaya sebep oluyormuş. doğumdan sonra ise hiç birşey kullanmadım. o göğüs yaraları yanlış tutuştan kaynaklı. bebek tam kavramalı. doğru pozisyonda doğru tutuş olursa yarasız acısız geçiyor o günler. inşallah gerek kalmaz. zamanı gelince emzirme pızisyonlarını vs herşeyi okursun.
Hayırlısı olsun yarın benim yumoşlar sabah 10 da toplanacak bakalım sonrası ne olacak herkese bol şansMerhaba kızlar haber bekleyenler en güzellerini alsınbenimde transfer tarihim belli oldu 7 kasımda 5.gün embriyosu transfer yapılacak...5 tane dondurulmuşum var ... ikinci transferim olacak . ilkinde 3 . Gün embriyolarıydı tutunmadılar.. inşallah bu sefer olur
Hayirlisi olsun inşallah 7 kasım benimde test günümMerhaba kızlar haber bekleyenler en güzellerini alsınbenimde transfer tarihim belli oldu 7 kasımda 5.gün embriyosu transfer yapılacak...5 tane dondurulmuşum var ... ikinci transferim olacak . ilkinde 3 . Gün embriyolarıydı tutunmadılar.. inşallah bu sefer olur
Merhaba kızlar haber bekleyenler en güzellerini alsınbenimde transfer tarihim belli oldu 7 kasımda 5.gün embriyosu transfer yapılacak...5 tane dondurulmuşum var ... ikinci transferim olacak . ilkinde 3 . Gün embriyolarıydı tutunmadılar.. inşallah bu sefer olur
Hayirlisi olsun inşallah 7 kasım benimde test günüm
Hayırlısı olsun yarın benim yumoşlar sabah 10 da toplanacak bakalım sonrası ne olacak herkese bol şans
proluton progestantan cok daha etkili bir progesteron türevi bir bildiği vardir ondan kesmitir gönlünü ferah tut bu arada çok geçmiş olsun canim Rabbim korusun meleginiKizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.kaan beyde dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk ((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse
proluton progestantan cok daha etkili bir progesteron türevi bir bildiği vardir ondan kesmitir gönlünü ferah tut bu arada çok geçmiş olsun canim Rabbim korusun melegini