Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Dr Kaan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanında burda yaptığım yorumlar yüzünden hoş olmayan şeyler yaşandı ama isterseniz özelden anlatırım kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen dikkate alın !!!

Dr Kaan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum zamanında burda yaptığım yorumlar yüzünden hoş olmayan şeyler yaşandı ama isterseniz özelden anlatırım kesinlikle tavsiye etmiyorum lütfen dikkate alın !!!
Çok merak ediyorum özelden yazarmısınız bana

Kizlar selamlar iyi aksamlar.hamilelikte gobek ve gogus catlamalari icin neler kullandiniz yada kullaniyorsunuz??nezaman baslamak lazim önlem almaya??birde meme basi yarasi hakkinda bilginiz varmi???onceden surulmesi gereken kremler falan warmis?????

Merhaba canim ben ilk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim gobegimde sasece bi tane tuhaf catlak gibi bisey var 1.5cm bile degil oyle beyaz beyaz yok ama bu brnce tamamen genetik bisey catlayacak insana ne yapsan kar etmiyor.
Meme basi yaralari icin lansinoh markasi vardi etkeni lanolin miyri neydi o kremi kullanmaya baslamistim dogumdan önce 26. Haftada ara ara surerek baslamistim. Yinede hafif catlamalar oldu ama oyle cok yara olmadi onun etkisiymiydi olmayacakmiydi bilmiyorum sende kullan insallah kremin etkisidir yaralar berbat oluyor çünkü

Aynen cnm simdiden bilgi edineyim dedim erken ama baya catlagim war suan bile gobegimde.birde vi arkadasin cok kotu olmustu gogusleri ya aglayarak emziriyordu

canım ben geçen hsmileliğimde kakao yağı kullandım sadece. bu hamileliğimde de kakao yağına birkaç hafta oldu yeni başladım cycas ın dediği gibi biraz genetik. annen çatladıysa sende çatlayabilirsin ki inşallah olmaz. meme başı için ise lansinoh kullandım o da doğumdan 1 hafta önce. çünkü göğüslerin fazla uyarılmaması gerekiyor kasılmaya sebep oluyormuş. doğumdan sonra ise hiç birşey kullanmadım. o göğüs yaraları yanlış tutuştan kaynaklı. bebek tam kavramalı. doğru pozisyonda doğru tutuş olursa yarasız acısız geçiyor o günler. inşallah gerek kalmaz. zamanı gelince emzirme pızisyonlarını vs herşeyi okursun.

Aynen cnim zamani gelince daha ayrintili arastiricam.bende okudum yannis pozisyondan oldugunu yaralarin.peki sen benek dogunca hic gogus kremi kullanmadin mi cnim?yara olmadimi hic?kakao yagida cok agir kokuyormus cnm sadece gobegemi surulcek?

Merhaba kızlar haber bekleyenler en güzellerini alsın benimde transfer tarihim belli oldu 7 kasımda 5.gün embriyosu transfer yapılacak...5 tane dondurulmuşum var ... ikinci transferim olacak . ilkinde 3 . Gün embriyolarıydı tutunmadılar.. inşallah bu sefer olur

Hayırlısı olsun yarın benim yumoşlar sabah 10 da toplanacak bakalım sonrası ne olacak herkese bol şans

Hayirlisi olsun inşallah 7 kasım benimde test günüm

İyi akşamlar kızlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle herkesin hayırlı olsun yapılan yaptırcak toplancak olanlar Ben daha önce 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım ama hepsi negatif  2 si dokuz eylülde 3. İsrael Aruh yaptırmıştım oda irenbede yapıyor. Şimdi tekrar yaptırıcam irenbeden dondurulmuş embriyolarım var Dr Kaan Bozkurtu düşünüyorum nasıl bi Dr

Insallah cnim benim Rabbim nasib etsin..sende guzel haberler ver ins

Kizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.kaan beyde dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse

proluton progestantan cok daha etkili bir progesteron türevi bir bildiği vardir ondan kesmitir gönlünü ferah tut bu arada çok geçmiş olsun canim Rabbim korusun melegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…