- 25 Şubat 2008
- 488
- 78
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.481
Herkese merhaba yumoşlarım toplandı 9 tane ama 2 dolu çıktı merkezden haber bekliyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba yumoşlarım toplandı 9 tane ama 2 dolu çıktı merkezden haber bekliyorum kızlar
En güzel haber gelsin inşallahHayirlisi olsun inşallah 7 kasım benimde test günüm
İnşaallah canım bugün haber bekliyorum herşey yolunda giderse cuma günü transfer var dualarınıza talibim sevgilerHadi gozunaydin cnm..ins o 2side sana evlat olur
İnşaallah canım bugün haber bekliyorum herşey yolunda giderse cuma günü transfer var dualarınıza talibim sevgiler
Teşekkür ederim canım tek embriyo transferim var yarın saat 11 de Allah cc nasip kısmet ederse son yumurtam son şansım hakkımda hayırlısıHayirlisi olsun hakkinda canim
Teşekkür ederim canım tek embriyo transferim var yarın saat 11 de Allah cc nasip kısmet ederse son yumurtam son şansım hakkımda hayırlısı
Allah cc razı olsun hamilesin anladığım kadarıyla bana dua edebilirmisinIns oda sana hayirli bi evlat olur cnm benim ❤
Allah cc razı olsun hamilesin anladığım kadarıyla bana dua edebilirmisin
Allah cc razı olsun sağlıkla kucağına al bebeğine inşaAllahTabikide ederim cnm herzaman ediyorum herkese..
Allah cc razı olsun sağlıkla kucağına al bebeğine inşaAllah
Bebişim transfer olduAmin cnim ins
Bebişim transfer oldu
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun sana dualarımız seninle canım dikkat et kendineBebişim transfer oldu
Hayırlısıyla inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBebişim transfer oldu
Çok teşekkür ediyorum kızlar 2.ci gün 4 hücreli transfer yaptı Kaan hoca bir embriyo konuldu iğnelerimi ilaçlarımı saati saatine alıyorum herşey yolunda bol bol bebeğimle konuşuyorum transfer günü çok pozitif geçti mutlu ayrıldık irenbeden babamız devamlı bebeğiyle konuşma halinde bu süreç bile çok güzel çok şükür bu kadar yol aldık sonucu da inanıyorum çok güzel olucak dualarınıza talibim sevgiler
Tabiki herşeyin hayırlısı herkes içinRabbim ol desin olsun ins canim..herseyin hayirlisini iste...