Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Her masalın sonu güzel bitmez.. Bazen kırmızı başlıklı kızı kurt yer !

Bizim masalımız da bu kez kötü sonla bitti hayırlısı böyleymiş çok şükür bir kızım var vakti zamani gelince inşallah bir kardeşi olur.
Şuan tedavide olanlar için dualarım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin yaşatsın.

Benimde transfer yapılamadı ama devam eden bekleyenlere dua edicem

Slmlar,dr bana dhea(biesteron ) verdi yumurta kalitemi yükseltmek için sizler kullandınız mı faydası oldumu

Smdi gordum cnim pardon..cok sukur bi evladin varmis cnim ona saril simsiki.Rabbim ins nasib eder vi kardesi olur.

Canım çok üzüldüm. Çok şükür ki sağlıklı bir meleğin var, zamanı değilmiş demek ki, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım transferin olmuş, 13'ünde mi test günün? hayırlısı olsun hakkında, inşallah sağlıklı minnak bebişlere dönüşür embriyoların:) güzel habelerini bekliyoruz.
Merhaba 14 kasım test tarihim sabah 9 da randevu aldım heyecan içerisindeyim olumlu ve olumsuz olursa nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum ayyy çok zormuş çokkkk

Merhaba 14 kasım test tarihim sabah 9 da randevu aldım heyecan içerisindeyim olumlu ve olumsuz olursa nasıl davranıcam onu bile bilmiyorum ayyy çok zormuş çokkkk
Allah herşeyin hayırlısını versin. ben hep olumlu olacak düşüncesindeydim, bu başlıkta da hep söyledim, olmazı düşünmedim, pozitiftim yani. sonuç pozitif oldu binlerce şükür, hatta hep olacağını ben biliyordum ki modundaydım (bir ara olmadı diye düşündüm tabii transfer sonrası ama çok uzun sürmedi). olmasaydı ne düşünürdüm bilemiyorum, sanırım hayal kırıklığı sonrası ayağa kalkıp mücadeleye devam ederdim. bebek isteyip her ay gördüğüm adet sonrasında yaptığım gibi:) siz şimdi olumsuza odaklanmayın, aksine güzel düşüncelerle donatın kendinizi... hayırlısıyla olur inşallah, güzel haberler verirsiniz bize:)

aynen. Bendenpozitifim herşey güzel olucak

Merhaba arkadaşlar,neredeyse bir yıldır hiç yazamadım ama zaman zaman okudum.hepiniz ve kendim için hep duacıydım.size umut olmak için yazmak istedim.hayırlısıyla üçüncü ayım bitmek üzere.ben dört kez izmir ve yakın bir ilinde deneme yaptım.bizim görünen tek sebebimiz sperm problemiydi.son denemeden sonra gereken her yöntemin denendiği diğer yöntemlerin gerek olmadığı söylendi.aynı şeylere devam edilecekti.ben hep bir merkezde en fazla iki deneme yapma taraftarıyım.bunun üzerine başka bir merkez araştırmaya geçtim.bu topikte yazıp başka bir merkezde pozitif almış bir arkadaşımla irtibata geçtim ve merkezle yaptığım görüşmede bana çok daha farklı yöntemler uygulanacağı söylendi ve uygulandı.örneğin imsi, pgt, rahim çizme , dört tüp bebek denemesine rağmen ilk kez rahim filmi çekildi mesela.size yazmamın sebebi şu.lütfen sizin için yapılacakların bitmediğini bilin , sizinle ilgili neler yapılabilir sorısuna cevap arayın, gidin bütün merkezlerle görüşün.hangi yöntemler sizin kafanıza yatarsa onunla devam edin.benim için yapılacak şeyler bunlardan ibaret diye düşünüp yılmayın.Allah hepimizi en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah.

Gebeliğiniz hayırlı olsun nerede oldu acaba son tedavi

İsim vermek istemiyorum burada, ama özelden yaxıcam sana arkadaşım.
İyi akşamlar herkeze arkadaşımın yazdığı mesaja kayıtsız kalamadım benim eski msjlarımada bakabilirsiniz yaşım 35 ileri evre endometriasizim var rezerv azlığı iki kez çikolata kistinden ameliyat oldum tüplerim alındı zorluklarla geçen dört yıl dört tüp bebek denemesi geçici menopız yok vitamin takviyeleri ama olumsuz hep yaklaşık 7.8 ay önce burda bir arkadaşın istanbul tavsiyesiyle gözümüzü kararttık eşimle gittik görüşmeden iki ay sonra tedaviye başladık tek bir yumurtam oluştu çok umutsuzdum 5. Güne kadar geldi embiriomuz transver yapıldı 9. Gün hamikeydim inanılır gibi değil sıfırdan başka rakam görmeyen ben şimdi 7 aylık olduk bir oğlum olucak rabbim herkeze nasip etsin tavsiyem vizyonunuzu dar tutmayın işin maddi boyutuna gelince izmirde mepızdu vitamindi çok daha fazlasını harcadık bende yardımcı olurum isteyene

Teşekkürler bilgilendirme için İzmir bu konuda gerçekten çok kötü hepi topu 2 merkez var omlarında başarı oranı düşük ve irenbenin embriyolaglarıyla ilgili iyi şeyler hiç duymadım benim önümde öncelikli olarak aşılama var ama onun icin bile İzmir’de acaba ?? Diyorum kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…