Merhaba arkadaşlar,neredeyse bir yıldır hiç yazamadım ama zaman zaman okudum.hepiniz ve kendim için hep duacıydım.size umut olmak için yazmak istedim.hayırlısıyla üçüncü ayım bitmek üzere.ben dört kez izmir ve yakın bir ilinde deneme yaptım.bizim görünen tek sebebimiz sperm problemiydi.son denemeden sonra gereken her yöntemin denendiği diğer yöntemlerin gerek olmadığı söylendi.aynı şeylere devam edilecekti.ben hep bir merkezde en fazla iki deneme yapma taraftarıyım.bunun üzerine başka bir merkez araştırmaya geçtim.bu topikte yazıp başka bir merkezde pozitif almış bir arkadaşımla irtibata geçtim ve merkezle yaptığım görüşmede bana çok daha farklı yöntemler uygulanacağı söylendi ve uygulandı.örneğin imsi, pgt, rahim çizme , dört tüp bebek denemesine rağmen ilk kez rahim filmi çekildi mesela.size yazmamın sebebi şu.lütfen sizin için yapılacakların bitmediğini bilin , sizinle ilgili neler yapılabilir sorısuna cevap arayın, gidin bütün merkezlerle görüşün.hangi yöntemler sizin kafanıza yatarsa onunla devam edin.benim için yapılacak şeyler bunlardan ibaret diye düşünüp yılmayın.Allah hepimizi en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla kuzucuklarımıza kavuştursun inşallah.