Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

lolita555 canım ne güzel bir haber. inşallah devamı gelir. bence bu beklemeler hiç bitmiyor. yok değer yükselecek mi yok kese yok kalp atışı yok cinsiyeti yok tekmeleri bu yüzden stressiz güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum Allah tamamını gösterdin inşallah. tebrikler taze Anne

Amin ins canim tskler.saglikli hayirli evlat olsunda canim..

Saol cnm tskler.carsamba bida yaptiricaz cnm.yukselir dmi yaaa

ınsallah yukselecektır degerın ıyı cıkmıs. ama carsambaya beklemene gerek yok kı pazartesı 48 saat gecmıs oluyor. %60 ve yukarı bır katlanma olursa zaten kafan rahat edecektır. doktorlar ıkı gunde bır 3 defa takıp yapıyor zaten. sen de masallah ne sabırlısın lolıta. :))))))))

Canim ne sabirlisin lolita derken ne dion vala anlamadim ))ay ins yukselir cnm.doktorum carsmba istedi neden okadar uzak bende anlamadim???doktorlar nasil 2gunde 1 3defa takip yapio cnm anlamadim???k bakma kafam durdu dunden beri

lolita555 canım bizim zamanımızda 2 günde bir isterlerdi kan testini. şimdi 4 günde bir istiyorlar. yani Kaan Bey bu şekilde istiyor. E efra_09 arkadaşımızın anlatmak istediği bu olsa gerek. 2 günde bir 3 test istenirdi. zaten 1500 ve üstünde kese için çağırırlar daha sonra da kalp atışı için.

Anladim cnm cok tsk bilgi icin.2gunde bir 3test neydi kan testimiydi sadeve?

Anladim cnm cok tsk bilgi icin.2gunde bir 3test neydi kan testimiydi sadeve?

evet canım kan testi kalbiminozu nun sogledıgı gıbı ılk testten sonra 2 gunde bır olcum ıstıyor doktorlar mesela cumartesı ılk test pazartesı bır daha ve sonuncusu da carsamba. ama senın doktorun ne dedıgı onemlı tabıkı bak degısmıs dıyor arkadas. artık kaan bey bu sekılde yapıyormus. onemlı olan katlansın da gerısını bosver. hayırlı haberlerle ınsallh.optm

Evet cnim haklisin katlansinda tek duamiz buu suanda saglikla gelsin ins..kaan beyin sistemi boyle demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…