- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.301
lolita555 canim senin adina çok sevindim Rabbim devaminida saglicakla nasip etsin kucagina aldigin günleri görelim
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...2673&view=permalink&object_id=738471609684788Amiiin kuzuuum Allah razi olsun...Rabbim tez zamanda sana ve tum isteyenlere versin saglikli hayirli evlatlar.amin.119.6 cnm degerim
Amin canım inşallah masallah değer cok güzelhadi bakalım sıra 2. değerde
Sen içini ferah tut kuzum herşey güzel olacakYukselir dimi canim yaaa nasipse
Yukselir dimi canim yaaa nasipse
cok sewındım hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kcagına al ınsallah. yarın tekrar mı test yapıyorsun
lolita555 canım ne güzel bir haber. inşallah devamı gelir. bence bu beklemeler hiç bitmiyor. yok değer yükselecek mi yok kese yok kalp atışı yok cinsiyeti yok tekmeleri bu yüzden stressiz güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum Allah tamamını gösterdin inşallah. tebrikler taze Anne
Sen içini ferah tut kuzum herşey güzel olacak
Saol cnm tskler.carsamba bida yaptiricaz cnm.yukselir dmi yaaa
ınsallah yukselecektır degerın ıyı cıkmıs. ama carsambaya beklemene gerek yok kı pazartesı 48 saat gecmıs oluyor. %60 ve yukarı bır katlanma olursa zaten kafan rahat edecektır. doktorlar ıkı gunde bır 3 defa takıp yapıyor zaten. sen de masallah ne sabırlısın lolıta. :))))))))
Anladim cnm cok tsk bilgi icin.2gunde bir 3test neydi kan testimiydi sadeve?
evet canım kan testikalbiminozu nun sogledıgı gıbı ılk testten sonra 2 gunde bır olcum ıstıyor doktorlar mesela cumartesı ılk test pazartesı bır daha ve sonuncusu da carsamba. ama senın doktorun ne dedıgı onemlı tabıkı bak degısmıs dıyor arkadas. artık kaan bey bu sekılde yapıyormus. onemlı olan katlansın da gerısını bosver. hayırlı haberlerle ınsallh.optm
Allah yardımcın olsun canım inşallah sen de Lolita gibi burdan yazarsın hamileyim diyeKızlar Pazartesi günü transferim vardualarınızı bekliyorum
Kızlar Pazartesi günü transferim vardualarınızı bekliyorum
Evet cnim haklisin katlansinda tek duamiz buu suanda saglikla gelsin ins..kaan beyin sistemi boyle demekki