- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.201
Onlar 5. Gune transferden sonra gitti yani transfer gunu çözüldü 5. Gune gidecegi belli degildi ki bide 5. Gun embriyosu bi tane koyalar ama 3. Gun iki tane koyalar aslinda buda kendi icinizde vermeniz gereken bir kararDemekki gidebiliyor 5.gune.ama peki o niye 3.gun embiryosu koydurdu 5.gune giden embiryosu varken???
Onlar 5. Gune transferden sonra gitti yani transfer gunu çözüldü 5. Gune gidecegi belli degildi ki bide 5. Gun embriyosu bi tane koyalar ama 3. Gun iki tane koyalar aslinda buda kendi icinizde vermeniz gereken bir karar
çok sağol canım amin. Allah sana da nasip etsin:)Aaa oylemi Allah size bagislasin yavrunuzu cnm.12tane war 4u orta kalite 8i iyi kalite.ne demeliyim acaba?3.gunden 5.gune gitmesini isyiyorum desem bana ne der acaba ???
çok sağol canım amin. Allah sana da nasip etsin:)
baya varmış maaşallah, kalitelilerin de sayısı epey var. söyle canım denemek istiyorum olabilir mi de, düşüncesini bör öğren bakalım. bence olabilir der çünkü sayı olarak gayet iyi durumdasın.
İkisini de ben de yaptırdım.neogopeni transfere karar verilince hemen yapmışlardı.ve transfer sabahı yaptırıyorlar ikincisini.fiyatı da yüz tl idi.
Selam cnm.neupogeni tek satiyolarmi?
lolita sen hangı asamadasın suanda. transfer oldun mu yoksa beklıyor muusn?
Carsamba nasipse transferim olucak cnm?sen yenimi basladin kaan beydemisin,?
Hayirlisi olsun cok az kalmis inşallah hayırlısı ile pozitif sonuc alirsin benimde çarşamba histeroskobim varCarsamba nasipse transferim olucak cnm?sen yenimi basladin kaan beydemisin,?
Hayirlisi olsun cok az kalmis inşallah hayırlısı ile pozitif sonuc alirsin benimde çarşamba histeroskobim var
Evet 26 aylık bir kızım var dondurulmus embriyolarimiz icin basliyoruz tedaviye size ozel mesaj attim bakabilirmisinizmerhaba bu konunun ılk sayfalarında 2014 lerdekı yazılarınızı okudum kısmen. o tedavıleın sonucunda cocugunuz oldu mu? sızın durumunuz ne suanda?
Hayirlisi olsun cok az kalmis inşallah hayırlısı ile pozitif sonuc alirsin benimde çarşamba histeroskobim var
Evet 26 aylık bir kızım var dondurulmus embriyolarimiz icin basliyoruz tedaviye size ozel mesaj attim bakabilirmisiniz
Ilk transferim öncesinde de yapilmisti tuplerde bi yapisiklik varmi rahim ici normalmi diye bakacaklar bu kez bakilmasinin sebebide sezaryen doğum ve uzerinden zaman geçmesinden ötürü irenbe tüp bebek hastalarina 1000 lira aliyordu sanirim hala ayni islem ucretihitereskobi yı neden istiyor doktor. ve ne kadar ucret alıyor ıren be bu işlemden
Allah analı babalı buyutsun. Sizin adınıza çok sevindim. Kafein meselesine gelince. ...bazen küçük bir bilgi büyük fark yaratır. Anlatmadigim ayrıntılar da var. Özellikle anlatmıyorum. Dediginiz gibi tedavi surecindeki arkadaşları demoralize etmemek için... Kaan beyin kötü bir Dr. Olduğunu da düşünmüyorum. Ama bilgisini Dr. Olarak değil ticaret adamı olarak kullandigini düşünüyorum... kesinlikle çok zeki bilgili ve mesleğine hakim biri. Küçük bir farkla... o da çalıştığı kurumdaki bekasini sağlama adına bizlerin durumuna istediği şekilde yön verme kararı. ..merhaba öncelikle,
başınıza geleni yazmakta haklısınız. tüp bebek tedavisinde olumlu sonuca ulaşmak biraz şans işi. sebepsiz infertelite denen bişey var, kimsede sorun olmadığı halde gebelik gerçekleşmiyor hani, bunu nasıl açıklarsınız mesela? sağlam sperm, sağlam yumurta ama sonuç yok?:) gerçekten yalnızca kafeinin olumsuz sonuca ulaştırdığını söylemek talihsiz bir açıklama dr. açısından. şimdiki tedavinizde kavuşursunuz meleğinize inşallah ama, eğer ulaşamazsanız bu dr.un açıklaması ne olurdu acaba? tek bir şeye bağlamak hata, bunu demek istiyorum. şu anki dr.larınıza çok güveniyorunuz, inşallah güveninizi boşa çıkarmazlar.
ha bunun yanında daha önceden anlattığınız şeyleri hatırlıyorum aşağı yukarı. hakkınızda hayırlısı. Allahım size de nasip etsin inşallah, isteyen herkese de...
ama lütfen kötülemeyin kimseyi. bir şekilde Kaan Hoca'da karar kılmış insanları demoralize ediyorsunuz. biliyorsunuz ki tedavide moral ve inanç en önemli şeyler. yaşadıklarınızı anlatın, ama kötüleyip durmayı lütfen.
bu arada evet Kaan Hoca sayesinde kavuştuk meleğimize, Allah razı olsun, hatta daha önce bahsetmiştim, 35. haftada önemli bir problemi farketti Kaan Hoca oğlumla ilgili, biz bile ilk aşamada önemsememiştik ama sayesinde problem büyümeden önlemini aldık. o yüzden elbette bizim için çok önemli ama onu savunmak değil bu yazdıklarım. tedavisi devam edenleri düşünüyorum hepsi bu.
sağlıklı ve güzel günler dilerim
Para konusunda Kaan hocaya bu şekilde bi konuşma yapamazsınız paradan daha cok hastalarını ve ne yaparımda onları evlat sahibi yaparım düşüncesinde bir doktor herkes memnun olmak zorunda tabiki değil siz para düşünen bir doktora hiç denk gelmemişsiniz benim 8. Denemem ve İrenbe 5. Merkezim burda da 2. Denemem içlerinde bir merkez vardıkı asıl orası ticaret yeriydi cok iyi denilen profa bile gittim hepsi para para dedi ama Kaan hoca hiçbir zaman para lafını bile etmiyor pahalı olan testleri bile söylüyor bizi bizden daha iyi düşünüyor para işleri veznede bebek işi Kaan hoca daAllah analı babalı buyutsun. Sizin adınıza çok sevindim. Kafein meselesine gelince. ...bazen küçük bir bilgi büyük fark yaratır. Anlatmadigim ayrıntılar da var. Özellikle anlatmıyorum. Dediginiz gibi tedavi surecindeki arkadaşları demoralize etmemek için... Kaan beyin kötü bir Dr. Olduğunu da düşünmüyorum. Ama bilgisini Dr. Olarak değil ticaret adamı olarak kullandigini düşünüyorum... kesinlikle çok zeki bilgili ve mesleğine hakim biri. Küçük bir farkla... o da çalıştığı kurumdaki bekasini sağlama adına bizlerin durumuna istediği şekilde yön verme kararı. ..
Kendisini hiç iyi anmama sebebim de tam olarak budur.
Kişinin parasını calarsaniz zamanla yerine koyar. Malını calsaniz yenisini alır. .. Ama kişinin ZAMANINI CALMAK !!!
bunun geri dönüşü yok. Hele ki biyolojik saatimiz aleyhimize çalışırken. ..
Para konusunda Kaan hocaya bu şekilde bi konuşma yapamazsınız paradan daha cok hastalarını ve ne yaparımda onları evlat sahibi yaparım düşüncesinde bir doktor herkes memnun olmak zorunda tabiki değil siz para düşünen bir doktora hiç denk gelmemişsiniz benim 8. Denemem ve İrenbe 5. Merkezim burda da 2. Denemem içlerinde bir merkez vardıkı asıl orası ticaret yeriydi cok iyi denilen profa bile gittim hepsi para para dedi ama Kaan hoca hiçbir zaman para lafını bile etmiyor pahalı olan testleri bile söylüyor bizi bizden daha iyi düşünüyor para işleri veznede bebek işi Kaan hoca daAllah analı babalı buyutsun. Sizin adınıza çok sevindim. Kafein meselesine gelince. ...bazen küçük bir bilgi büyük fark yaratır. Anlatmadigim ayrıntılar da var. Özellikle anlatmıyorum. Dediginiz gibi tedavi surecindeki arkadaşları demoralize etmemek için... Kaan beyin kötü bir Dr. Olduğunu da düşünmüyorum. Ama bilgisini Dr. Olarak değil ticaret adamı olarak kullandigini düşünüyorum... kesinlikle çok zeki bilgili ve mesleğine hakim biri. Küçük bir farkla... o da çalıştığı kurumdaki bekasini sağlama adına bizlerin durumuna istediği şekilde yön verme kararı. ..
Kendisini hiç iyi anmama sebebim de tam olarak budur.
Kişinin parasını calarsaniz zamanla yerine koyar. Malını calsaniz yenisini alır. .. Ama kişinin ZAMANINI CALMAK !!!
bunun geri dönüşü yok. Hele ki biyolojik saatimiz aleyhimize çalışırken. ..
Para konusunda Kaan hocaya bu şekilde bi konuşma yapamazsınız paradan daha cok hastalarını ve ne yaparımda onları evlat sahibi yaparım düşüncesinde bir doktor herkes memnun olmak zorunda tabiki değil siz para düşünen bir doktora hiç denk gelmemişsiniz benim 8. Denemem ve İrenbe 5. Merkezim burda da 2. Denemem içlerinde bir merkez vardıkı asıl orası ticaret yeriydi cok iyi denilen profa bile gittim hepsi para para dedi ama Kaan hoca hiçbir zaman para lafını bile etmiyor pahalı olan testleri bile söylüyor bizi bizden daha iyi düşünüyor para işleri veznede bebek işi Kaan hoca dalütfen tedaviye başlayacak arkadaşları ve tedavide olan kişileri düşünerek yazalım hepimiz zor bi süreçten geçiyoruz tek duam hepimizin kucağı boş kalmasın
Para konusunda Kaan hocaya bu şekilde bi konuşma yapamazsınız paradan daha cok hastalarını ve ne yaparımda onları evlat sahibi yaparım düşüncesinde bir doktor herkes memnun olmak zorunda tabiki değil siz para düşünen bir doktora hiç denk gelmemişsiniz benim 8. Denemem ve İrenbe 5. Merkezim burda da 2. Denemem içlerinde bir merkez vardıkı asıl orası ticaret yeriydi cok iyi denilen profa bile gittim hepsi para para dedi ama Kaan hoca hiçbir zaman para lafını bile etmiyor pahalı olan testleri bile söylüyor bizi bizden daha iyi düşünüyor para işleri veznede bebek işi Kaan hoca dalütfen tedaviye başlayacak arkadaşları ve tedavide olan kişileri düşünerek yazalım hepimiz zor bi süreçten geçiyoruz tek duam hepimizin kucağı boş kalmasın