- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.161
Evet görüşenlerden biride benBizde yapiyoruz cokca... yani sadece irenbede degil disarda da gorustuklerimiz oluyor... insallah den geliriz...
Canım Şimdiden hayırlı olsun kardeş candır gerçekten doğru seçimEvet nasipse ikinci icin gideceğim bende eylül 19-20 muhmetel ilk gidis tarihim olur rastgeliriz onsallah tanismayi cok isterim ayrica eski geleneğimizide devam ertirmis oluruz biz eskiden randevu saatlerimizi yakin alip bulusurduk arkadaslarimizla bir suru dost edimdim irenbeden
Canim amh bu kadar riskliyken kaan bey de ya da irenbede vakit kaybetme. Ben kaybettim çünkü. 3 başarısız transfer ve göz Yaşları. Şimdi başka bir Dr. A gidiyorum ve nasipse yeni yumurta geliştirme aşamasındayim. Igneleri ve ilaçları kullanırken kesinlikle kafein veya bitki Çayı yad gazlı içecekler vs. Kullanılmaması gerekiyormus. Embriyo kalitesini bozduğu için.merhaba ben 41 yaşındayım hafta sonu için ümit hanımdan randevu almıştım ama burayı okuduktan sonra dr.kaan beye karar verdim .umarımm hayırlısı olur. aydında yaşıyorum.
AMH 0.278 çıktı erken menopoz olabilir.ilk görüşme için ne lazım.
Merhaba bence çok yanlış düşünüyorsunuz keşke olay kafein tüketmemek kadar basit olsaCanim amh bu kadar riskliyken kaan bey de ya da irenbede vakit kaybetme. Ben kaybettim çünkü. 3 başarısız transfer ve göz Yaşları. Şimdi başka bir Dr. A gidiyorum ve nasipse yeni yumurta geliştirme aşamasındayim. Igneleri ve ilaçları kullanırken kesinlikle kafein veya bitki Çayı yad gazlı içecekler vs. Kullanılmaması gerekiyormus. Embriyo kalitesini bozduğu için.
Fakat ben kaan beyle tedavi gördüğüm zamanlarda ısrarla sormuştum kafein olumsuz etkiler mi diye. Neymiş efendim günde bir iki fincan zarar etmezmis. Şimdiki Dr. Um azı çoğu yok kesinlikle kullanma diyor..... Bu çok önemli bir ayrıntı diyor....
Burada anlatmadigim çok ayrıntı var. Giden zamanima mi yansam. Yediğim onca igneye mi. Giden paralara mi eşimle ayrilmanin eşiğine geldigimize mi...
Senin gibi sınırda amh değeri olan biri için kaan bey ciddi bir vakit kaybeder.
Ne mutlu ki hamilesiniz...Allah kucaginiza almayi nasip etsin.Merhaba bence çok yanlış düşünüyorsunuz keşke olay kafein tüketmemek kadar basit olsaben kafein ini k sını ağzıma sürmem ama ilk dört tedavimde de olumlu sonuç alamadım başka doktorlarda vakit kaybettim şimdi önce Allah'ın sonra da Kaan beyin sayesinde kızıma hamileyim Kaan beyde ikinci transferimde mutlu sonucu aldık. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah
Banada aynısını söylemişti o yüzden bir daha düşünmüyorum...Ne mutlu ki hamilesiniz...Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Herkes kendi yaşadığını bilir arkadaşım bende kendi tecrübemi söyledim. Kafein malesef küçük ama önemli bir ayrintiymis. Burda ayrintisina girmedigim şeyler de var.. benim de sizin gibi bebeğim olsaydı bende olumlu konusurdum.... ama olumsuz ve bana mantıklı makul hiç bir sebep soylenmedigi gibi son başarısızlık sonrası konuştuğumuzda telefonda sebebini bende bilmiyorum adette gel konuşalım dendi. (Su an gittiğim yer neden başarısızlık olmuş onu bir anlayalım deyip belli testler yaptırdı.) Pgt den bahsetti. Alternatif yöntemler vs.) Bunları söylemek yerine sadece BİLMİYORUM SEBEBİ BENDE DUSUNUCEM ne demek.?
Amin teşekkür ederim Allah size de nasip etsin daha fazla aratmasınNe mutlu ki hamilesiniz...Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Herkes kendi yaşadığını bilir arkadaşım bende kendi tecrübemi söyledim. Kafein malesef küçük ama önemli bir ayrintiymis. Burda ayrintisina girmedigim şeyler de var.. benim de sizin gibi bebeğim olsaydı bende olumlu konusurdum.... ama olumsuz ve bana mantıklı makul hiç bir sebep soylenmedigi gibi son başarısızlık sonrası konuştuğumuzda telefonda sebebini bende bilmiyorum adette gel konuşalım dendi. (Su an gittiğim yer neden başarısızlık olmuş onu bir anlayalım deyip belli testler yaptırdı.) Pgt den bahsetti. Alternatif yöntemler vs.) Bunları söylemek yerine sadece BİLMİYORUM SEBEBİ BENDE DUSUNUCEM ne demek.?
Merhaba seciminiz insallah hakkınızda hayirlisi olandir bu vesileyle bebeginize kavusursunuz evet 2 embriyo transfer edilmisti biri tutunamadi zaten 2 tane transfer olmasinin sebebi sansi yukseltmekti ben buyuk ihtimal bu hafta ici gideceğim ikinci transferimin ilk gorusmesi icin gerci kaan bey suan sehir disinda konferansta ama 16-18 arasi yaziyor herhalde gelir bilgisi olan varmi bu konudaMerhabaaa.. kaç gündür okuyorum yazılanları en son 200. Sayfaya geldim sen 9. Günde öğrenmiştin pozitifi..sonra dedim bi de sonlara bakayım..İkinci için tekrar gidecekmişsin..iki transfer olmuştu sana biri noldu merak ettim süreci? Ben de 4 ya da 9 ekimde afyondan gideceğim kaan beye.. ilk muayene için adetli olmak ya da olmamak önemli mi?
İnşallah ya yeni yeni dostlar ediniriz ben uzun zamandir takip etmediğim icin artik unuttum kimin ne durumda oldugunu ismini hatirliyorum eskilerdenCanım Şimdiden hayırlı olsun kardeş candır gerçekten doğru seçimbenimde reglim 28 29 gibi transfer için görüşücem inşallah denk geliriz
Çok teşekkür ederimMerhaba canım şehir dışından geldiğin için adetli olman daha iyi olur hem muayenede olmuş olursun
İnşallah canım uğraşan bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır inşallah..senin üç yıl önce birisine dediğin çok etkilemişti beni..kaderinde 1 tane varsa 5 tane de koydursan biri tutunur ama 2 tane varsa bir tane de koydursan ikiz olabilir demiştin..dediğin gibi de olmuş iki tane koydurmana rağmen nasibin birmiş. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.benim ilk denemem olacak kaan bey hakkında hep olumlu şeyler duydum ama bir tane bile olumsuz yorum duyunca insanın aklında soru işareti oluşmuyor değil.bi yakınım da ümit hanım da yaptırmış o da ondan çok memnun mesela.çok kararsız kaldım fikirlerini yazarsa arkadaşlar da daha net karar vercem sanırımMerhaba seciminiz insallah hakkınızda hayirlisi olandir bu vesileyle bebeginize kavusursunuz evet 2 embriyo transfer edilmisti biri tutunamadi zaten 2 tane transfer olmasinin sebebi sansi yukseltmekti ben buyuk ihtimal bu hafta ici gideceğim ikinci transferimin ilk gorusmesi icin gerci kaan bey suan sehir disinda konferansta ama 16-18 arasi yaziyor herhalde gelir bilgisi olan varmi bu konuda
Bu konuda doktor cok önemli tabi ama nasip meselesi canim eger vakti zamani varsa hangi doktora gidersen git beklemen gerekecek ben kaan beye giderken deblet hastanesindeki doktoruma sormustum hangi merkez diye irenbe demisti doktor adi sormaya firsatim olmamisti daha sonra bizim doktor konferansa gitti diyede bi daha goremedim merkezin sayfasını acip ozgecmislerine baktim o günün tarihiyle aral bey ve kaan bey arasinda kaldim kaan beyi sectim hayırlısı buymus benim icin. Ümit hanimi cok tanımıyorum daha once merkzde bi iki kez gordum güler yüzlü bi bayan ve hastalari ile birebir ilgileniyordu memnun olmayan hastasinidi henuz duymadım. Kaan bey icin yorum yapmama gerek yok kötü yorumlara bence cok takilma elbette memnun olmayanlar olacak negatif sonuc alanlarda olacak insallah pozitif sonuc alanlardan olursunİnşallah canım uğraşan bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır inşallah..senin üç yıl önce birisine dediğin çok etkilemişti beni..kaderinde 1 tane varsa 5 tane de koydursan biri tutunur ama 2 tane varsa bir tane de koydursan ikiz olabilir demiştin..dediğin gibi de olmuş iki tane koydurmana rağmen nasibin birmiş. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.benim ilk denemem olacak kaan bey hakkında hep olumlu şeyler duydum ama bir tane bile olumsuz yorum duyunca insanın aklında soru işareti oluşmuyor değil.bi yakınım da ümit hanım da yaptırmış o da ondan çok memnun mesela.çok kararsız kaldım fikirlerini yazarsa arkadaşlar da daha net karar vercem sanırım
İlk defa duydumbende merak ettim böyle kullanan var mı hangi aşamadasın canım
Merhaba bence çok yanlış düşünüyorsunuz keşke olay kafein tüketmemek kadar basit olsaben kafein ini k sını ağzıma sürmem ama ilk dört tedavimde de olumlu sonuç alamadım başka doktorlarda vakit kaybettim şimdi önce Allah'ın sonra da Kaan beyin sayesinde kızıma hamileyim Kaan beyde ikinci transferimde mutlu sonucu aldık. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah en yakın zamandaTebrikler cnim Rabbim kucagina aldirsin.bizede dua et.yasin kac kactane koydurdun embiryo?
Merhaba canim hayirlisi olsun inşallah istegine kavusursun benim ilk gebeligimde iki embriyo ttansfer edilmisti o zaman 25 yasindaydim bi tanesi tutundu bir kızım oldu simdi tekrar ikinci bebegi düşünüyorum yine iki tane koydurmayi istiyorum 3 tane dondurulmus embriyom var tabi cozulunce ne durumda olurlar bilmiyorum ve kaan bey bu konuda ne der ama benim gönlüm yine 2 den yana bu kez yasim 28 olacakKizlar selam nasilsiniz?suan transfer asamasindayim estrofem ve diger ilaclari kullaniyorum.yasim 27.kac embiryo koydurdunuz yaslariniz kac?
Regli olunca transfer için kaan hocaya gidicem safra kesesi aml olduğum için transfer olamadım bu ay belli olacak canım senin transfer günü belli miAyy pek rahatmis cnim.progestan fitilden daha kolaymis Valla.suan kalinlastirma asamasina gectik cnm.sndemi suan kaan beyde tedavidesin?
Regli olunca transfer için kaan hocaya gidicem safra kesesi aml olduğum için transfer olamadım bu ay belli olacak canım senin transfer günü belli mi
Regli olunca transfer için kaan hocaya gidicem safra kesesi aml olduğum için transfer olamadım bu ay belli olacak canım senin transfer günü belli mi