Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam kizlar lutfen biseyler diyin..carsamba ogleden sonra transferim oldu.dun gece wcye kalktim hadi bi bardakta su iceyim dedim.bi anda bi ates basmasi bi terleme nasil istifra ettim saniyede anlamadim.e tabi haliyle ikinma oldu.bi zarari olurmu ya bisey soyleyin bana?neden olmustur bu??prednol kullaniyorum ondan olurmu?kortizon????

Nasil yaaa???tam tersi kullanilan ilaclar yapiuo zaten cnim cogumuzu kabiz.ilaclardan once 2kere buyuge cikan biriyim ben yani
Brn hamileyken gynoferon kan ilaci kullanmistim b3nde kesinlkkle kabizlik yaomadi aksine bagirsak duzenimi olusturdu 30. Haftadan sonrada magnezyum kullanmam gerekti oda zaten bagirsak hareketlerini hizlandiran bir ilacti yani hic kabiz olmadim sansima ve ilaclarin hunyeme kattiklari ile

muhtemelen vucudunembrıyoya tepkı verıyor. benım bı arkadasımda aynısı oluyordu. bagısıklık sıstemının cok guclu olmasından kaynaklanıyordu onun. ama merak etme bu kullanılan ılaclar o dırence karsı embrıyonun tutunmasını saglıcaklar. cok onemlı bır sey degıl. vucudunda farklı bırseyler oluyor ve vucudun da buna tepkı gosterıyor. aslında bu senın ıcın ıyı bırsey. gelısımı gorebılıyorsun. gnluk hayatına devam et bence. kabızlıga cok takılma. ben de tup bebek transferımın olacagı donemde kabız olmustum kı normalde hıc yasamazdım. rahımın ıcı gayet embrıyo ıcın korunaklı bı yer. soyle dusun, eskıden kadınlar bızım nınelerımız yumurtanın embrıyo halıne donusmesınden doguma kadar tarlalarda calısırlarmıs bebek saglıklı dogarmıs. ben 3 yıl once transferımın ardından 7. gun tura cıkmıstım[işim dolayısıyla] kı traktor ustunde hoplaya hoplaya bazı yerlerde yolculuk yapmıstık. ve transferımın ardından gunluk ıslerımı yaptım pazara bıle gıtmıstım. ınsallah pozıtıf sonuc alırsın , hayırlısı olsun hakkında

Yazini cok severek okudum cnm Allah razi olsun rahatladim.yani bu bi isaretmi diosun sen??vucudun tepkimi veriuor diosun??bu bile heycanlanmama yetti :))inan kiii.peki sen kabizligini nasil gecirdin?haklisin eski insanlar hep tarladaydi gebe bile olduklarini anlamazlardi

:))) sevındım cnm. ben duphalac dıye bı ılac ıcıyordum bana merkezden tavsıye etmıslerdı. duphalac kana karısmıyor hıc bı sekılde. o yuzden bu donemde de ıcebılıyorsun. yanı bu yasadıkların hep ısaret tabıkı ıcındekı embrıyoya vucudun verdıgı tepkı , onemlı olan tutnsun ınsallah senın durumunu da takıp edıyor olacagım hadı hayırlııs

Tsk cnim eksik olma.banada verdiler duphalac cnm.ama bugun kendime kndime cktim wcye sukur.sabah ac karna zeytinyagi icmistim 2tanede gun kirusu yedim

Ben transfer olmadan önce başladım zeytinyağı içmeye sabah akşam bir çorba kaşığı içiyorum hiç böyle bişey duymadım şimdi bi araştırayım dedim de zeytinyağı içmek fetüsün gelişimine olumlu yönde etkisi varmış ayrıca annenin yediği içtiği şeyler mideye ordan da bağırsaklara gider bebeğe doğrudan hiçbirşey gitmez şifa olsun lolita555

Bende sasirdim ve korktum bianda canim.cok sagol icmeye devam ozaman.sen icmissin bak yaramis..senin kacinci gun embiryosuydu cnm?

Ayy cok sukur hamile kalabilmissin cnm ne mutlu.hepsini kaan beydemi oldun?belirtin olmusmuydu peki?
Kaan beyde ikinci transferimdi, hiç belirti olmadı 8. Gün idrar testinde silik pozitif çıktı, 11. Gün tekrar test yaptım silik çizgi bile yoktu ben de ilaçların hepsini kestim öğleden sonra kan testine gittik 26 çıktı sonuç, çok düşük gibi geldi bana. Merkezi aradım hayırlı olsun 4 gün sonra tekrar yaptırın dediler ama benim iki gün sonra kanamam oldu, herhalde düşürüyorum dedim tekrar test yaptırdım 65 çıktı öyle öyle yükseldi değerlerim Bacaklarımın altına yastık koyup sürekli yattım hele kanamam olduğunda yerimden kalkıp yatağıma bile gitmedim, hiç belirtim olmadı benim hatta dedim ya idrarda bile negatif çıktı ama çok şükür kızım beni bırakmadı inşallah seninkiler de seni bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar sana

Ins cnm seni brakmadigi gibi benide brakmazlar ins.ama duymustum kiz cocugu tutunurmus annesine...suan nasilsin peki normal hayata devammi?yatiyomusun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…