- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.181
Regli olunca transfer için kaan hocaya gidicem safra kesesi aml olduğum için transfer olamadım bu ay belli olacak canım senin transfer günü belli mi
Merhaba canim hayirlisi olsun inşallah istegine kavusursun benim ilk gebeligimde iki embriyo ttansfer edilmisti o zaman 25 yasindaydim bi tanesi tutundu bir kızım oldu simdi tekrar ikinci bebegi düşünüyorum yine iki tane koydurmayi istiyorum 3 tane dondurulmus embriyom var tabi cozulunce ne durumda olurlar bilmiyorum ve kaan bey bu konuda ne der ama benim gönlüm yine 2 den yana bu kez yasim 28 olacak
Sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallah en yakın zamandabende rezerv sıkıntısı vardı sadece bir yumurtam oluyordu her ay, tek embriyoyla bu günlere geldik çok şükür yaşım 37
günaydınbiraz ucundan mini minnacık canlanmış bu topik... herkese tedavilerinde mutlu sona ulaşmalarını diliyorum. hamile arkadaşlarım Allah tamamını erdirsin inşallah.
Kac embriyon varKizlar lutfen cewap werin.kaan bey genelde hep 3.gun embiryosumu koyuyor???neden 5.gun degil???sansi daha fazla degilmi??yada desemki kendisine cozdurup 5.gune gitmesini istiuorum desem nasil olir?
merhaba öncelikle,Canim amh bu kadar riskliyken kaan bey de ya da irenbede vakit kaybetme. Ben kaybettim çünkü. 3 başarısız transfer ve göz Yaşları. Şimdi başka bir Dr. A gidiyorum ve nasipse yeni yumurta geliştirme aşamasındayim. Igneleri ve ilaçları kullanırken kesinlikle kafein veya bitki Çayı yad gazlı içecekler vs. Kullanılmaması gerekiyormus. Embriyo kalitesini bozduğu için.
Fakat ben kaan beyle tedavi gördüğüm zamanlarda ısrarla sormuştum kafein olumsuz etkiler mi diye. Neymiş efendim günde bir iki fincan zarar etmezmis. Şimdiki Dr. Um azı çoğu yok kesinlikle kullanma diyor..... Bu çok önemli bir ayrıntı diyor....
Burada anlatmadigim çok ayrıntı var. Giden zamanima mi yansam. Yediğim onca igneye mi. Giden paralara mi eşimle ayrilmanin eşiğine geldigimize mi...
Senin gibi sınırda amh değeri olan biri için kaan bey ciddi bir vakit kaybeder.
canım Kaan Hoca garantici, embriyoların 5. güne gitmeme ihtimallerini düşündüğünden 3. güne ulaşanları hemen transfer ediyor. yapay ortamdansa anne karnında daha güvenli olurlar diye düşünüyor sanırım:)Kizlar lutfen cewap werin.kaan bey genelde hep 3.gun embiryosumu koyuyor???neden 5.gun degil???sansi daha fazla degilmi??yada desemki kendisine cozdurup 5.gune gitmesini istiuorum desem nasil olir?
Kac embriyon var
canım Kaan Hoca garantici, embriyoların 5. güne gitmeme ihtimallerini düşündüğünden 3. güne ulaşanları hemen transfer ediyor. yapay ortamdansa anne karnında daha güvenli olurlar diye düşünüyor sanırım:)
Embriyo sayin iyimis eger 5. Gun embriyosu istiyorsan bu konuyu kaan beyle tartisabilirsiniz beraber ortak bir karara varsiniz iki embriyo istiyorsan belirtirsen eger koyabilir tabi senin durumunu daha iyi o bilir ikiz gebelik hiraz riskli ve dogunca bakimi zor ama egerki bunlari goze alirsan 2 ye hayir demiyorlardiKizlar benim yasim 27.ve kaan beyden 2 embiryo koymasini istesem sizce ne der?mumkunmu bu?benim yasimdakiler kactane koydurdunuz?
Embriyo sayin iyimis eger 5. Gun embriyosu istiyorsan bu konuyu kaan beyle tartisabilirsiniz beraber ortak bir karara varsiniz iki embriyo istiyorsan belirtirsen eger koyabilir tabi senin durumunu daha iyi o bilir ikiz gebelik hiraz riskli ve dogunca bakimi zor ama egerki bunlari goze alirsan 2 ye hayir demiyorlardi
canım ben eski hastasıyım Kaan Hoca'nın. eski dediysem de 2015 yılından yani.. oldu bitti, oğlum 15 aylık oldu bileIns oyle olur cnm ya.senin oldumu transferin?
Benim ilk transfer zamanimda bi arkadasim vardi oda 3 mu 5 mi karar verememisti hatta kaan bey son dk ona eger istiyorsan 5. Gune goturebiliriz demisti embriyolari tabi onunkilerde dondurulmustu daha sonra onlarsa 3. Gun 2 embriyoda karar kildilar ama transfer gunu tum embriyolari cozduruldu ikisi transfer edildi digerleri 5. Gune gitti ve blast olarak tekrar donduruldu suan 5 embriyosu var 5. Gun olan ve bir kiziPeki cnim 3.gunde dondurulan embiryonun 5.gune gitmesini beklemekte risk yani bi yandan.bozulma ihtimali var bence.ne bileyim herkes 5.gun embiryosu koyduruyor
Ikinciyi ne zaman dusunursun canim yada dusunuyormusun hunili arkadas ariyorumcanım ben eski hastasıyım Kaan Hoca'nın. eski dediysem de 2015 yılından yani.. oldu bitti, oğlum 15 aylık oldu bile
senin embriyo sayın baya varmış. Kaan Hoca'yla görülebilirsin bu konuyu. benim 4 dondurulmuşum vardı, direkt 2'sini transfer ettiler bana, konuşmadık bu konuyu... ama sen görüş istersen.
hahahhh canım ya:)) biz korunmuyoruz pek. şu an hayatımızda bir takım değişiklikler var eğer herşey yolunda olursa seneye düşünüyorum ben daha gecikmeden. huniyi takarım eğer olursa, şu an bile çok sağlıklı sayılmamIkinciyi ne zaman dusunursun canim yada dusunuyormusun hunili arkadas ariyorum
canım ben eski hastasıyım Kaan Hoca'nın. eski dediysem de 2015 yılından yani.. oldu bitti, oğlum 15 aylık oldu bile
senin embriyo sayın baya varmış. Kaan Hoca'yla görülebilirsin bu konuyu. benim 4 dondurulmuşum vardı, direkt 2'sini transfer ettiler bana, konuşmadık bu konuyu... ama sen görüş istersen.
Benim ilk transfer zamanimda bi arkadasim vardi oda 3 mu 5 mi karar verememisti hatta kaan bey son dk ona eger istiyorsan 5. Gune goturebiliriz demisti embriyolari tabi onunkilerde dondurulmustu daha sonra onlarsa 3. Gun 2 embriyoda karar kildilar ama transfer gunu tum embriyolari cozduruldu ikisi transfer edildi digerleri 5. Gune gitti ve blast olarak tekrar donduruldu suan 5 embriyosu var 5. Gun olan ve bir kizi