-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.221
Evet satıyorlar arkadaşımSelam cnm.neupogeni tek satiyolarmi?
Çok sevindim canım inşallah sonucunda mutlu haberlerini de alırızKizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...
Çok sevindim canım inşallah sonucunda mutlu haberlerini de alırızdualarım seninle
Ins canimm.nasip olur ins.Allah razi olsun.napiyim smdi ben nasil yatayim nasil kakayim ne yiyim ne iceyim?
cok sevındım kac tane transfer ettıler, kalıtelerını soyledıler mı?
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruztest tarihi ne zaman
Rabbim.hayirlisi ile pozitif sonuc almani nasip etsin canim transferin ogleden oncemi oldu seninKizlar transferim bugun oldu cok sukur.sira geldi beklemeye....Rabbim cumlemize nasip etsin ins...
Rabbim.hayirlisi ile pozitif sonuc almani nasip etsin canim transferin ogleden oncemi oldu senin
Rabbim.hayirlisi ile pozitif sonuc almani nasip etsin canim transferin ogleden oncemi oldu senin
E efra_09 evet dün histeroskopim vardi bi sorun yokmuş adet olunca başlıyoruz inşallah
lolita555 benim sabahtandi canim sabah trasnfer icin gelen biri vardi acaba senmiydin diye merak ettim neyse oda herkimse inşallah ikinizde pozitif sonuc alirsin bu arada kabak cekirdegi yiyebilirsin ne ise yariyordu suan hatirlamiyorum ama ben transfer sonra evde sürekli kemirmiştim ilkinde
Benim ikinci transferim olacak daha oncede yazdim ama hergun bir suru sey okuyunca aklindan cikmistir ilk transferimden bir kızım var şimdi 2. Kez başladık canim ananasi tavsiye etmeyenler var kabak cekirdegi iydiir hem kabizda olmazsinEvet cnm bende yicem kabak cekirdegi.ananasta kararsizim ama:???senin ikinci denemen mi olucak ?histereskopi demissun ya ilkini denemwden mi yapildi tupin,?
Benim ikinci transferim olacak daha oncede yazdim ama hergun bir suru sey okuyunca aklindan cikmistir ilk transferimden bir kızım var şimdi 2. Kez başladık canim ananasi tavsiye etmeyenler var kabak cekirdegi iydiir hem kabizda olmazsin
Yok canim hic kabiz olmadım hatta gebeligim boyunca hic olmadim normalde kabizlik problemi ceken biriyimPardon cnm.evwt cok kisiyle yazisiyorum ondandir.ya sen kabiz olmusmuydun ?transfer sonrasi??
Yok canim hic kabiz olmadım hatta gebeligim boyunca hic olmadim normalde kabizlik problemi ceken biriyim
Ben pek bisey yapmadim aslında kullandigim ilaclardan dolayi olmadim sanirimHayret ya nasil olmadin peki ?naptin
Ben pek bisey yapmadim aslında kullandigim ilaclardan dolayi olmadim sanirim