- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.181
Sagol cnm ben dondurulmus embriyo ile tekrar denicem ilki olmadi.ama ilkinde de boyle bi islem olmadi.hsg çekildim temiz cikti
Kızlar bir sonraki adetimle iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla 3-4 yumurta elde ederiz dedi kaan bey bilmiyorum kaçı döllenir kaçı sağlikli olur oofff kafam cok karisik
canım ya şuanki mutluluğunu tahmin edebiliyorumm...bizim için çokkkkk dua etPrincess35 karanfil1990 agapo iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. darısı sizlerin başına. inşallah sizler de teker teker çoşturursunuz topiğimizi..Kaan bey 10 gün sonra keseyi görebiliriz dedi sonucu öğrenince ilk tepkisi 'ikiz olmasın' oldu
vallah canım benimki ikizseBenim 13. gün değerim 117,6 çıktı. Senin benden yüksek, bakarsın ikiz olur ...
bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
canım sakin ol Allah ın izni ile görünenden daha fazla yumurtan toplanacaktır benim taslak olarak sağda 5 solda 5 gözüküyordu sonra sadece sağdakiler gelişti ama 11 tane yumurtam toplandı 6 tane kardan bebeğim vardı 2 si transfer edildi 3. ü hala kardan bebeğim olarak duruyorlar.. ve şuan en az birinin benim bebeğim olduğunu biliyorum önemli olan sağlıklı bir tane olması ama emin ol daha fazlası oalcak dualarım seninle...Kızlar bir sonraki adetimle iğnelere başlıyoruz hayırlısıyla 3-4 yumurta elde ederiz dedi kaan bey bilmiyorum kaçı döllenir kaçı sağlikli olur oofff kafam cok karisik
yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
banusu35 wiolettt cycas @ozlem_arica melekler17 hamile
Princess35 karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
canımm kuzuummm kader arkadaşımm amin inşallah sağlıklı hamılelıkler diliyorum hepimize sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi.. üçüz müüüüücanııım arkadaşım yoldaşım bebişlerimin teyzesi yiğenlerimin anası tebrik ederim kuzuuuum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kalp atışları için aynı gün gidelim kaan beye
Canım ne güzel moral verdin bana siz kader arkadaşlarım allah sizden razı olsun bebiş bekleyenler insallah bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız tedavide olan arkadaşlar göbişlerimiz bebeklerle dolsunagapo stres yapma canım.. 20 tane toplansa sağlıklı olmadıktan sonra ne ıse yarar..az olsun öz olsun kalıteli olacaklar güzel güzel döllenip annelerinin göbüşünde büyüyecekler mınnaklar..
Ben hatırlayamadım neyse yarın bilgisayardan bakarım bugunluk kotam doldu da :)
Canim hayirlisi olsun Inşallah hic kotu düşünme az olsun senin olsun sonunda evladina kardes olsun onemli olan bu...Canım ne güzel moral verdin bana siz kader arkadaşlarım allah sizden razı olsun bebiş bekleyenler insallah bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız tedavide olan arkadaşlar göbişlerimiz bebeklerle dolsun
Bn daha once hic kullanmadim canim sadece bugun estrofem verdi 7 gun kullanicakmisim gunde ikitaneKızlar kaan bey saizen estrofem testojel verdi iğnelere kadar bunlari kullanacakmisim bunları kullanan varmı?
aaaa süperr olmuşşş canım ya...benim daha ne olduğu elli değil henüz vitamin ilaçları kullanıyorum..yarın kaan beyi arıcam bakalım ne diyecek.yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
banusu35 wiolettt cycas @ozlem_arica melekler17 hamile
Princess35 karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?