- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.141
Purplelife34 canım sana kaan bey başka iğneler mi verdi yoksa gonalf ve menopurlamı devam ettiniz. Birde doz yüksek mi uygulandı.Kizlar cidden bu bulusma fikrini sevdim. Ne de olsa isi de birakacagim her saat uyar artik bana :)
Hayırdır canım neden karar veremediniz. Bir sorun yok değilmi. Geç olsun güç olmasın canım. Hayırlısı diyelim yeterki bebek gelsin.Bende görüşmeden çıktım transfere karar veremedik aralıkta bir daha muayeneye gidicem öyle karar vereceğiz korkuyorum sanırım
renbede fiyat transfer dahil 4500 tl. Fakat iğneler dahil değil. Birde kullanılan vitaminler var kullanacağın aya göre bittimi alman gerekiyor. ve opudan sonra histeroskopi yapılıyor ve 1000 tl. Yani 10000 gidedilir. Bazılarının 7000-8000 arasında tutmuş. Umarım hayırlısı olur hakkında
Amin canım şimdilik bir sorun yok çok şükür ocak ayı gibi düşündüm sonra mart nisanmı olsa dedim eşim geç olur dedi erteleme nedenim korktuğumdan sanıyorum hayırlısı olsun inşallahHayırdır canım neden karar veremediğim. Bir sorun yok değilmi. Geç olsun güç olmasın canım. Hayırlısı diyelim yeterki bebek gelsin.
merhaba soruyu bende cevaplamak istedim.tereddütsüz irenbe derim ben . türkiye genelinde gezmiş biri olarak. irenbe ve kaan bozkurt sevgiler.çokkk teşekkürler peki kalbimim özü ege üniv.yoksa irenbemi diye sorsam
Ege Üniversitesi'nde yaptırmadım ben ora hakkında yorum yapamam ancak irenbede düşünecekseniz kaan bozkurt kesinlikleçokkk teşekkürler peki kalbimim özü ege üniv.yoksa irenbemi diye sorsam
Ben ilk egeden randevu almıştım aylar sonraya vermişlerdi sonra buranın vasıtasıyla kaan beyle yolumuz kesişti. Merkezin ve kaan Beyin başarısı tecrübesi tartışılmaz karar sizin bir önceki görüşme yapabilirsin içine sinerse burada başlarsın. Bu arada sorun ne idiçokkk teşekkürler peki kalbimim özü ege üniv.yoksa irenbemi diye sorsam
Ayyysüper çok sevindim canım tebrik ederim. İnşallah devamı gelirbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4[/
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah hamişler çoğaldı :) gaza gelip ocakta transfer isticem :)
Tebrik ederim canım:) Şükürler olsun ne güzel hamilelik haberleri geliyor çok seviniyorum. İnşallah değerlerin katlayarak yükselir. Darısı bütün emek veren isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:)bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
Hamişler dua edin bizlere dekalbiminozu laughnow çok teşekkür ederim çok sağolun.... çok mutluyum kiii şimdi sizler için dua edicem hep beraber hamililer topiği yapıcaz burayı..
sen içini rahat tut arkadaşım. güzel düşün güzel şeyler olsun ben hep öyle yapıyorum. adet kanaması gibi kanamam olduğunda bile bebeğimin beni bırakmadığına inandım ve öylede oldu çok şükür. gelişmelerden haberdar et bizi:)
Canım hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama kaan bey ile bir ön görüşme ypmanı öneririm ona göre de kararını verirsinsorunum haşimato hastasıyım fsh 13 amh1.25 3 aşılama tutmadı 1 dış gebelik var bazende prolaktinim yüksek kalbimin özü edremitten gelicem 10binde epeyce çok gibi yaş 37