Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırdır canım neden karar veremediğim. Bir sorun yok değilmi. Geç olsun güç olmasın canım. Hayırlısı diyelim yeterki bebek gelsin.
Amin canım şimdilik bir sorun yok çok şükür ocak ayı gibi düşündüm sonra mart nisanmı olsa dedim eşim geç olur dedi erteleme nedenim korktuğumdan sanıyorum hayırlısı olsun inşallah

çokkk teşekkürler peki kalbimim özü ege üniv.yoksa irenbemi diye sorsam
Ben ilk egeden randevu almıştım aylar sonraya vermişlerdi sonra buranın vasıtasıyla kaan beyle yolumuz kesişti. Merkezin ve kaan Beyin başarısı tecrübesi tartışılmaz karar sizin bir önceki görüşme yapabilirsin içine sinerse burada başlarsın. Bu arada sorun ne idi

bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

9. gün değerim 102,4
Tebrik ederim canım:) Şükürler olsun ne güzel hamilelik haberleri geliyor çok seviniyorum. İnşallah değerlerin katlayarak yükselir. Darısı bütün emek veren isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah:)

ozlem_hakaan inşallah keseyi görmek pıt pıtları duymak nasip olur..
sen içini rahat tut arkadaşım. güzel düşün güzel şeyler olsun ben hep öyle yapıyorum. adet kanaması gibi kanamam olduğunda bile bebeğimin beni bırakmadığına inandım ve öylede oldu çok şükür. gelişmelerden haberdar et bizi:)

sorunum haşimato hastasıyım fsh 13 amh1.25 3 aşılama tutmadı 1 dış gebelik var bazende prolaktinim yüksek kalbimin özü edremitten gelicem 10binde epeyce çok gibi yaş 37
Canım hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama kaan bey ile bir ön görüşme ypmanı öneririm ona göre de kararını verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…