Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Purplelife34 canım sana kaan bey başka iğneler mi verdi yoksa gonalf ve menopurlamı devam ettiniz. Birde doz yüksek mi uygulandı.
Canim kaan bey 2.toplama icin en yuksek dozu uyguluyorum dedi. Gunde 4 igne vuruyordum. ignelerin hepsi ayni . Saizeninden merional e tum igneler vardi. Daha regl olmadan 3.ye gectik bu sefer sadece tek igne iki doz merionel vurdum. Baska igne yoktu. 2.den sonra bu bana cocuk oyuncagi geldi :)

bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

9. gün değerim 102,4
Ana aferin kiz :) okadar dinlenmedim temizLik yaptim diyince kizmistim sana ama allah nasip edecekse ediyor tabi yine de tebbirli olmakta fayda var : ) Cok sevindimmmm canim allah kucagina almayi da nasip etsin.

merhaba soruyu bende cevaplamak istedim.tereddütsüz irenbe derim ben . türkiye genelinde gezmiş biri olarak. irenbe ve kaan bozkurt sevgiler.
bence de tereddütsüz irenbe ve özellikle kaan bey.. şu anda başarı oranları çok yüksek. Ege üniversitesinde yapan arkadaşım var, kız perişan oldu...irenbede sgk geçmediği için daha pahalı tabi ama gördüğün muamele de çok farklı..

bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

9. gün değerim 102,4
ollleeeeeyyyyy yaşasın canım çok tebrik ederim hayırlıyla inşallah Allah kucağına almayı nasib etsin darısı başımıza

sorunum haşimato hastasıyım fsh 13 amh1.25 3 aşılama tutmadı 1 dış gebelik var bazende prolaktinim yüksek kalbimin özü edremitten gelicem 10binde epeyce çok gibi yaş 37
canım herkeste rakamlar farklı benim 7000 civarı tuttu sen bi öngörüşme yap fiyat konusundada sağlığın konusundada daha net bilgilere ulaşırsın

canım herkeste rakamlar farklı benim 7000 civarı tuttu sen bi öngörüşme yap fiyat konusundada sağlığın konusundada daha net bilgilere ulaşırsın
Biz 7 aydir vitamin kullaniyoruz. Ayda 300 tl. Bu hafta 3. Toplama olacak. 4. Kesin olmakla birlikte belki 5. Toplama da olacak. Her toplama igneler dahil yaklasik 4500 tl. Daha rahim cizme operasyonu var 1000 tl. Ttansfer takip 2000 tl. Hesap biraz ortada gibi :) ama benim ornek uç bir ornek en yuksek ucret diye dusunebilirsin. En az 8000 tl yi gozden cikartmak gerek.

menekseg5 cok tebrik ederim rabbim devamini artarak getirsin insallah git gide cogaliyor guzel haberler bol bol dua edin hemislerin duasi tutarmis.
Bende çıktım görüşmeden 24unde kontrol var rahimi kalinlastirmaya baslayalim aralik 10-15 arasi transfeer gibi konustuk hayirlisi insallah

çokkk teşekkürler peki kalbimim özü ege üniv.yoksa irenbemi diye sorsam
Merhaba rahatsizligin hakkinda bilgim yok ama yasin 37 oldugu icin kesinlikle irenbe derim... ben bir kere egede olumsuz tup bebek tedavisi gecirdim ve kesinlikle onermiyorum orada resmen herkese ayni tedaviyi uyguluyorlar ayni ilac ayni tedavi duz mantik gidiyorlar isin allaha ve sansa kaliyor bwnim tam 1 yilim gitti elde var sifir ayrica git gel yol parasi ilac hastane yine 4-5bin gitti ikisinede para gidiyor en azindan 5 fazla verim insan gibi muamelle olmak bana gore daha mantikli derim yinede sn gonlunden geceni yap tabiki bu bi fikir sadece....

9. gün değerim 102,4
ay ne güzel ya hamilelik haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum.çok sık hamilelik haberleri gelmeye başladı...allah sana bu haeri vermeyi nasip etti..sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah

sorunum haşimato hastasıyım fsh 13 amh1.25 3 aşılama tutmadı 1 dış gebelik var bazende prolaktinim yüksek kalbimin özü edremitten gelicem 10binde epeyce çok gibi yaş 37
canım hiç zaman kaybetme ve kaan beye gel bence.ben ege ünv. gittim ve inan zaman kaybından başka bişey yapmadılar..boşu boşuna iki senemi yediler...iki sene boyunca aşılamayla ve kendi kendine olsun diye uğraştılar.olmayınca tüp bebeğe geçelim dediler ..tüp bebek için de üç ay sonraya gün verdiler...yani canım yaşında çok küçük olmadığı için zaman kaybetme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…