Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim hayirlisi olsun Inşallah hic kotu düşünme az olsun senin olsun sonunda evladina kardes olsun onemli olan bu...
Canım eğer rabbim verirse oğlumun yüzü suyu hürmetine vericek arada bir karnımı seviyor annecim göbeğinde bebek ver sen onu hissedemezsin o şimdi bir hücre diyor içine doğuyor herhalde en cokta ona bir kardeşin olacak demeği hayal ediyorum kızlar bu arada tüp bebekler acayip zeki oluyorlar haberiniz olsun

rahim çizme işlemini herkese yapıyomu kaan beyy

Canım inşallah öyle olur benim taslak olarak 6-7tane görünüyor 3-4tane yumurta toplanır o da bize yeter dedi kaan bey

tabi canim 3 ya da 4 yumurta olmasi yeterli. Insallah ilk toplamada da olacaktir. rahat ol bak. sen hem bizden deneyimlisin :)
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sanki şimdi daha karışık geldi bana şu an hiç tüp bebek yapmamış gibiyim hersey cok değişmış ama şu da bir gercek tıp çok ilerlemiş

cycas bide kedili biri vardı..
aaaahhhaaahhhaa ayy yerim ya ne güldüm menekşe cim evet benim o kedili canım benim çoook tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah çok çoook sevindim güzel haberine.Beni de hatırlattığın için teşekkür ederim.Ben epey başındayım daha yolun.O yüzden atlanmış olabilirim Önümüzdeki hafta iğnelere başlıycaz diye konuştuk Kaan Bey le.Şu an vitamin depolama aşamasındayım. Ama tablo işi çok iyi olmuş kızlar.Benim de kafam iyice karışmıştıE baya kalabalığız artık farz olmuştu.İnşallah tablomuz hamişlerle dolsun en kısa zamanda

harikasın:)

canımm cok teseekur ederım darısı sızlerın basına hep dua edıyorum Allah ım ısteyen herkese nasip etsin..unutulur musun hiç cok kalabalık olduk ya ondan @cycas kuzucuğum tablomuzu yapsın da kafamız karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…