- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.201
Canım eğer rabbim verirse oğlumun yüzü suyu hürmetine vericek arada bir karnımı seviyor annecim göbeğinde bebek ver sen onu hissedemezsin o şimdi bir hücre diyor içine doğuyor herhalde en cokta ona bir kardeşin olacak demeği hayal ediyorum kızlar bu arada tüp bebekler acayip zeki oluyorlar haberiniz olsunCanim hayirlisi olsun Inşallah hic kotu düşünme az olsun senin olsun sonunda evladina kardes olsun onemli olan bu...
Aslında bunu tablo yapabiliriz bayilirim tablolara :) hem aydinlatici oluyor kizlarda fikirlerini soylerse olur
rahim çizme işlemini herkese yapıyomu kaan beyyyaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
@kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
@denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
@banusu35wiolettt cycas ozlem_hakaan @melekler17 hamile
@Princess35karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
Evet bizimde olsun çok güzel fikir kızlarAa gulay_izmir de vardı unutmusumyarin tablo ayarlamaya calisirim kizlar yazilmasini istediginiz bilgiler varsa yazin yapalım herkesin tablosu var bizimde olsun :)
Canım çok teşekkürler içimi rahatlattinHaydi hayırlısı hiç endişelenme stres olma. İnşallah embriyoların olur güzel güzel bir tane de olsa 3 tane de olsa önemli olan tutması Allahın izni ile onu da yaşayacaksın Güzel düşün
Canım inşallah öyle olur benim taslak olarak 6-7tane görünüyor 3-4tane yumurta toplanır o da bize yeter dedi kaan beycanım sakin ol Allah ın izni ile görünenden daha fazla yumurtan toplanacaktır benim taslak olarak sağda 5 solda 5 gözüküyordu sonra sadece sağdakiler gelişti ama 11 tane yumurtam toplandı 6 tane kardan bebeğim vardı 2 si transfer edildi 3. ü hala kardan bebeğim olarak duruyorlar.. ve şuan en az birinin benim bebeğim olduğunu biliyorum önemli olan sağlıklı bir tane olması ama emin ol daha fazlası oalcak dualarım seninle...
tabi canim 3 ya da 4 yumurta olmasi yeterli. Insallah ilk toplamada da olacaktir. rahat ol bak. sen hem bizden deneyimlisin :)Canım inşallah öyle olur benim taslak olarak 6-7tane görünüyor 3-4tane yumurta toplanır o da bize yeter dedi kaan bey
Insallah guzel.fikir. sanirim.listede en son sirada ben yer alacagim. Ilk transferde olsun da son olayim dimi ama :)Helal olsun Wallacycas sana ne guzel tespitlerde bulunmussun bi kac ay sonra herkesin kac aylik hamile oldugunuda yazarsin insallah taboya
Supersin guzel anne :)Aa gulay_izmir de vardı unutmusumyarin tablo ayarlamaya calisirim kizlar yazilmasini istediginiz bilgiler varsa yazin yapalım herkesin tablosu var bizimde olsun :)
Insallah guzel.fikir. sanirim.listede en son sirada ben yer alacagim. Ilk transferde olsun da son olayim dimi ama :)
Evet canim.yeter ki olayimmm. Cok guzel dedin.
Evet canim.yeter ki olayimmm. Cok guzel dedin.
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sanki şimdi daha karışık geldi bana şu an hiç tüp bebek yapmamış gibiyim hersey cok değişmış ama şu da bir gercek tıp çok ilerlemiştabi canim 3 ya da 4 yumurta olmasi yeterli. Insallah ilk toplamada da olacaktir. rahat ol bak. sen hem bizden deneyimlisin :)
aaaahhhaaahhhaa ayy yerim ya
harikasın:)yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
@kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
@denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
@banusu35wiolettt cycas ozlem_hakaan @melekler17 hamile
@Princess35karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
canımm cok teseekur ederım darısı sızlerın basına hep dua edıyorum Allah ım ısteyen herkese nasip etsin..unutulur musun hiçaaaahhhaaahhhaa ayy yerim yane güldüm menekşe cim evet benim o kedili canım benim çoook tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah çok çoook sevindim güzel haberine .Beni de hatırlattığın için teşekkür ederim.Ben epey başındayım daha yolun.O yüzden atlanmış olabilirim Önümüzdeki hafta iğnelere başlıycaz diye konuştuk Kaan Bey le.Şu an vitamin depolama aşamasındayım. Ama tablo işi çok iyi olmuş kızlar.Benim de kafam iyice karışmıştı E baya kalabalığız artık farz olmuştu.İnşallah tablomuz hamişlerle dolsun en kısa zamanda
evet canım hemen hemen herkese yapıyorrahim çizme işlemini herkese yapıyomu kaan beyy