Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim hayirlisi olsun Inşallah hic kotu düşünme az olsun senin olsun sonunda evladina kardes olsun onemli olan bu... :KK70:
Canım eğer rabbim verirse oğlumun yüzü suyu hürmetine vericek arada bir karnımı seviyor annecim göbeğinde bebek ver sen onu hissedemezsin o şimdi bir hücre diyor içine doğuyor herhalde en cokta ona bir kardeşin olacak demeği hayal ediyorum kızlar bu arada tüp bebekler acayip zeki oluyorlar haberiniz olsun:KK45:

yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
@kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
@denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
@banusu35 wiolettt wiolettt cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan @melekler17 hamile :anneadayı:
:anneadayı:
@Princess35 karanfil1990 karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
rahim çizme işlemini herkese yapıyomu kaan beyy

canım sakin ol Allah ın izni ile görünenden daha fazla yumurtan toplanacaktır benim taslak olarak sağda 5 solda 5 gözüküyordu sonra sadece sağdakiler gelişti ama 11 tane yumurtam toplandı 6 tane kardan bebeğim vardı 2 si transfer edildi 3. ü hala kardan bebeğim olarak duruyorlar.. ve şuan en az birinin benim bebeğim olduğunu biliyorum önemli olan sağlıklı bir tane olması ama emin ol daha fazlası oalcak dualarım seninle...
Canım inşallah öyle olur benim taslak olarak 6-7tane görünüyor 3-4tane yumurta toplanır o da bize yeter dedi kaan bey

tabi canim 3 ya da 4 yumurta olmasi yeterli. Insallah ilk toplamada da olacaktir. rahat ol bak. sen hem bizden deneyimlisin :)
Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sanki şimdi daha karışık geldi bana şu an hiç tüp bebek yapmamış gibiyim hersey cok değişmış ama şu da bir gercek tıp çok ilerlemiş

cycas cycas bide kedili biri vardı..:KK37::KK37:
aaaahhhaaahhhaa ayy yerim ya :KK70:ne güldüm menekşe cim evet benim o kedili:KK31: canım benim çoook tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah çok çoook sevindim güzel haberine:emir_bebek:.Beni de hatırlattığın için teşekkür ederim.Ben epey başındayım daha yolun.O yüzden atlanmış olabilirim :KK22:Önümüzdeki hafta iğnelere başlıycaz diye konuştuk Kaan Bey le.Şu an vitamin depolama aşamasındayım. Ama tablo işi çok iyi olmuş kızlar.Benim de kafam iyice karışmıştı:confused:E baya kalabalığız artık farz olmuştu.İnşallah tablomuz hamişlerle dolsun en kısa zamanda :KK15:

yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
purplelife34 purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
@kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
agapo agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
M Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
laughnow laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
@denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
@banusu35 wiolettt wiolettt cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan @melekler17 hamile :anneadayı:
:anneadayı:
@Princess35 karanfil1990 karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
harikasın:)

aaaahhhaaahhhaa ayy yerim ya :KK70:ne güldüm menekşe cim evet benim o kedili:KK31: canım benim çoook tebrik ederim Allah tamamına erdirsin İnşallah çok çoook sevindim güzel haberine:emir_bebek:.Beni de hatırlattığın için teşekkür ederim.Ben epey başındayım daha yolun.O yüzden atlanmış olabilirim :KK22:Önümüzdeki hafta iğnelere başlıycaz diye konuştuk Kaan Bey le.Şu an vitamin depolama aşamasındayım. Ama tablo işi çok iyi olmuş kızlar.Benim de kafam iyice karışmıştı:confused:E baya kalabalığız artık farz olmuştu.İnşallah tablomuz hamişlerle dolsun en kısa zamanda :KK15:
canımm cok teseekur ederım darısı sızlerın basına hep dua edıyorum Allah ım ısteyen herkese nasip etsin..unutulur musun hiç :KK68: cok kalabalık olduk ya ondan :KK22:@cycas kuzucuğum tablomuzu yapsın da kafamız karışmasın:KK37:

X