öncelikle merhaba,
2015 yılının Haziran ayında kesişti yollarımız Kaan Hoca'yla. ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacaktık, Kaan Hoca'dan evvel kimseyle görüşmedik. Eşimde sprem morfoloji bozukluğu vardı, kontrol sırasında bende de yumurta rezervi azlığı olduğu görüldü. hemen vitamin takviyelerine başladık eşimle. daha sonra da benim iğnelerim başladı. yumurta toplama, histereskopi derken transferime 3 gün kala saframda taş olduğunu öğrendim. Kaan Hoca ameliyat olmamı, gebelik sırasında bir sıkıntı olursa ameliyatın riskli olabileceğini söyledi. uzatmiyim, ameliyatımı oldum, 1 ay sonra da transferim gerçekleşti. transferden 10 gün sonra şükürler olsun, hamile olduğumu öğrendim. Geçen Haziran'da oğlumu kucağıma aldım.
şimdi sizi daha çok ilgilendiren kısma geçiyorum.
Kendim sıcak kanlıyımdır, kendim gibi sıcak kanlı insan severim, herkes gibi:) ama Kaan Hoca'nın tedavi süresince genelde soğuk bir mizacı vardı. fakat her ne olursa olsun, ben her zaman Kaan Hoca'ya güvendim. bana lafı dolandırmadan, net ifadelerle anlattı herşeyi. şüpheye yer bırakmadı hiç. varsın çok muhabbet etmesin, işini doğru yapması benim için öncelikliydi. attığı adımlar, ince eleyip sık dokuyan eşimde bile bir güven yarattı. sanırım ona güvendiğimden, her zaman çok umutlu ve pozitiftim. hatta eşim bir keresinde, canım bak illa pozitif çıkıcak diye bir şart yok, tutmayacabileceğini de unutma demişti bir kere, çünkü o kadar umutluydum. sanırım dr.uma güvenmek ve benim pozitif yaklaşımım da ilk seferdeki tedavimizin sonuçlanmasında etkiliydi. sonuç olarak, oğlum şimdi 10,5 aylık, nerdeyse yaşına girecek ve ben her günümü şükrederek, bu yolda çaba gösterenleri dualarıma katarak geçiriyorum. Allahım isteyen herkese, hayırlısıyla nasip eder inşallah...
soracaklarınız varsa, arada girdiğimde cevaplarım arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun inşallah