- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.981
başınız sağolsun @medesa Allah yerinde dinlendirsin....Canım merhaba,epeydir bakamadım buraya kusura bakma.13 mart gecesi beklenmedik şekilde babamı kaybettim maalesef.Toparlanamıyorum.Şu an tedaviye devam edebilecek durumda değilim,ara verdim.İnşallah biraz zaman geçtikten Sonra devam edebileceğim canım
merhaba öncelikle isteyen herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alması dilerim
uzun süredir bu forumu takip ediyordum ve sizin yazdıklarınız bana çoğu zaman umut oldu aslında buraya yazma sebebim yaşadıklarımı anlatıp belki benim gibi bu foruma okuyanlara umut olmak
aslında anlatacağım okadar çok şey var ki nereden başlayacağımı inanın bende bilemiyorum ben 9 yıllık evliyim 18 yaşında evlendim.
ilk 2 yıl çocuğumuz olur diye bekledik olmayınca yaşadığım yerde yani kuşadasındaki doktorlara başvurduk aldığım cevap ne aceleniz var
zamanla olur oldu ama aradan 5 yıl geçmesine rağmen çocuğumuz olmadı ve biz tüp bebek düşünmeye başladık kuşadasındaki doktorum
bize Özel Ege Tüp merkezini önerdi oradaki ilk doktorum kaan beydi hemen tedaviye başlandı ve herşey yolunda gitti 12 gün sonra sonuç pozitifti
ilk denememde hamile kalınca kendimizi çok şanslı hissettik ama aradan 3 gün geçtikten sonra kan testini tekrarlayınca
sonuç negatifti dünya başımıza yıkıldı 2 ay sonra yeniden aynı hastaneye başvurduk ilk doktorum kaan bey oradan ayrılmıştı
başka bir doktorla yeniden denemeye karar verdik bu sefer yumurta toplama işleminde sadece 1 yumurta elde edilebildi
ondan sonra 3. gün transfer için hazırlandım ama doktor bey o yumurtanın boş olduğunu transfer yapılamayacağını söyledi
ama biz asla umudumumuzu kaybetmedik aradan 1 yıl geçti tekrar aynı hastaneye başvurduk bu sefer genetiklere bakıldı ve
bende kan pıhtılaşması olduğu söylendi ona göre tedavi düzenlendi ama maalesef sonuç yine negatifti aradan 2 yıl daha geçti ve bu sefer
medicana hastanesine gittik ne yazık sonuç yine negatif her defasında okadar çok üzüldük ki dünya başımıza yıkıldı hem maddi hem manevi o kadar çok yıprandık ki
ama yapacak birşey yoktu ve evlat sahibi olmak istiyorduk 6 ay sonra Tepecik Eğitim ve Araştırmada tedaviye tekrar başladık oradanda bir sonuç alamdık bunları yazınca
sanki bugünmüş gibi herşey gözümde canlanıyor hani ağlamamak için kendimi zor tutuyorum dile kolay tam 5 tüp bebek denemesi sonuç hüsran ilk doktorum kaan beyi
o kadar çok aradık ki ilk tedavide kimyasal da olsa gebelik gerçekleştiği için kaan beye tekrar gitmek istedik İrenbe de çalıştığını öğrenince hemen oraya başvurduk eşimle beraber
içeri girerken içimizde burası bize iyi gelecek hissi vardı ki öylede oldu danışmadakiler bize o kadar çok soru sorduki nerede olduğumuzu şaşırdık daha doğrusu ilk gittiğimiz
hastanelerde bu kadar ilgi görememiştik gerçi ilgiden ziyade bizi sonuç ilgilendiriyordu ama o ilgi biraz daha iyi hissetmemize neden oldu sonra kaan bey beni muayene etti ve
yumurtalarımın az olduğunu söyledi öncelikle bazı ilaçlar ve bitkisel destekler yazdı reçeteye ilk başta acele etmicez dedi 1 ay sonra 2. muayeneye gittik hala
yumurtalarınaz olduğunu biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi ona güvendiğmiz için bizde siz bilirsiniz deyip tedaviye devam ettik ve sonunda beklediğimiz gün gelmişti
bir sonraki muayenemizde yumurtalarımın çoğaldığını söyleyip bu ay tedaviye başlıyoruz dedi ve çok şükür ki herşey yolunda gitti 12 gün sonra kanda gebelik bakıldı ve pozitif sonuç
alınca dünyalar bizim oldu 1.2.3. gebelik testlerinde de değerler güzel olunca artık gerçekten hamileyim diye nasıl sevindik anlatamam 9 yıl sonra bunun olabildiğine inamadık
sanki mucize gibi birşeydi herşeyi önce allaha sonra kaan beye borçluyuz bebeğime her baktığımda kaan beye olan minnetim hiç bitmeyecek
bunları yazmamın nedeni umudunuzu kaybetmeyin hiç vazgeçmeyin eminim allah birgün hepinize evladınızı kucağınaza almayı nasip edecek
ölene kadar allah kimseye evlat hasreti çektirmesin diye dua edicem hepinize sağlıklı güzel günler işallah
Kizlar selam.fikirlerinize ihtiyacim var.polikistik overim ve kaan beyle bi yola grmek uzereyim.aranizda pko olup kaan beye giden varsa nolur yazsin...kaan bey ortalama tupten once kac ay vitamin takviyesi yapiyor?bana acil cewap
Hayırlısı olsun umarım en kısa sürede sende bebeğini kucağına alırsın...1 ay vitamin tedavisi veriyor. Senin yasina esinin yasina amh ve spermler onemli tabi bu surec icin herkese ayni tedavi uygulanmiyor malesef ☺
1 ay vitamin tedavisi veriyor. Senin yasina esinin yasina amh ve spermler onemli tabi bu surec icin herkese ayni tedavi uygulanmiyor malesef ☺
merhaba, Allah yardımcınız olsun öncelikle. ben bütün tahlillerimi devlette yaptırdım, sadece amh özelde yapılıyor, daha doğrusu ücretli. onun dışındakileri hep devlette yapıyorlar.Kizlar gunaydin.bisey sorucam.kaan beyin ilk verdigi tahliller hani hastalik falan rubella varmi vs diye baktirdiklari nekadar pahali ya??nerde yaptirdiniz siz devlet yapiuormu onlari?
merhaba, Allah yardımcınız olsun öncelikle. ben bütün tahlillerimi devlette yaptırdım, sadece amh özelde yapılıyor, daha doğrusu ücretli. onun dışındakileri hep devlette yapıyorlar.
Saol cnm Allah razi olsun.sen daha yenimi yaptirdin yoksa baya oldumu?sonuclar nekadarda ckiyor devlette bliomusun?ozel hastanedekiler bize devlette 3 5 ayda falan dediler.
ne demek canım.ben 2015'te yaptırmıştım tedavimden hemen önce, amaSaol cnm Allah razi olsun.sen daha yenimi yaptirdin yoksa baya oldumu?sonuclar nekadarda ckiyor devlette bliomusun?ozel hastanedekiler bize devlette 3 5 ayda falan dediler.
ne demek canım.ben 2015'te yaptırmıştım tedavimden hemen önce, amapurplelife34 'ın dediği gibi hemen 1 günde çıkmıştı sonuçlar. özeller resmen para harcayın diye demişler. ben de tüp bebek yaptıracağımı, bu tahlilleri yaptırmam gerektiğini söylemiştim. açıkçası tüp bebeği duyunca daha duyarlı davranmışlardı, tüm testlerimi yaptırdım ama genetik testi yaptırmamıştım ben.
hakkınızda hayırlısı, gelişmeleri yazın buraya da lütfen
Eki Görüntüle 1978256 KAAN ABİMİZİ ZİYARETTEN KALANLAR:)
Benimde oğlum olursa adı Kaan olacak masallah oğlunuz cok tatlı
ArkadaşlAr merhaba uzun zamandır girmedim sayfaya ben kaan beyin eski hastası verdiği vitaminlerden sonra kendiliğinden hamile kalmıştım elimde ilaçlar duruyor almak isteyenlere az miktarda bir ödemeyle yollayabilrim
Biliyorsunuz o vitaminler cok pahali
Elimde olanları yazıyorum:
Neptune krill oil omega3/ kutuda 35 adet sonkullanım temmuz 2017
Ace plus selenyum/kutuda 19 adet/son kullanım şubat 2018
New life b12 plus /kutuda 70 adet/son kullanım aralık 2018
New life Coenz QH/kutuda 21 adet/son kullanım mart 2019
Minamix/kutuda 19 adet/son kullNım temmuz 2018
DHEA biosteron/kutuda tahmini 50 tane/son kullanım nisan 2018
İsteyen arkadasım varsa özelden yazabilir allah hepinize şifa versin bu yollardan gectim 2 yıldır hiç yumurtam oluşmuyordu umarım sizleride birgün muciZe bulur dualarım sizinle
Ah canım verdimMerhaba ilaçları birine vermediyseniz ben alabilirim.
olsun canım sağlık olsun. başladınız mı tedaviye? ne durumdasınız? hayırlısı inşallah hakkınızda, güzel haberler bekliyoruz...Bugun ozelde yptirdik cnm;(
maaşallah Kaan bey pek yakışıklı olmuş annesi:) biz de inşallah ziyaret edicek Kaan Hocamızı ama bir türlü fırsat bulamadık...Eki Görüntüle 1978256 KAAN ABİMİZİ ZİYARETTEN KALANLAR:)