Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sen de öylesin canım benim. Seni pozitif enerjinle hatırlıyorum hep. Bir seçim yapmak lazım bu hayatta, başımıza ne gelirse gelsin. Sahip olduklarımıza sarılıp şükretmek mi, neden olmadı diye kendimize hayatı zehir etmek mi. İlk seçeneği yapmaya çalışıyorum ben. Hayırlısı diyorum. Sağlığıma, huzuruma, dünya iyisi bir eşe sahip olmama ve daha bir sürü şeye sahip olmama şükrediyorum hep.
Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Neler okuyoruz duyuyoruz çocuğumun olmaması da neymiş bu da dert mi diyorum bazen bunları gördükçe.
Allah önce can sağlığı ve sevdiklerimizin sağlığını versin de her şeyin bir çözümü var bu hayatta. Çok öpüyorum seni ve de tatlı yavrunu :)

Transfer aşamasında burda yazmıştım negatif aldım pazartesi gidiyorum tekrar Kaan hocama 2. Icin karar vericez bu yola çıkarken en fazla yüzde 50 şansımız olduğunu biliyoruz ve negatif alinca doktorumu karalicak degilim nasip degilmis dedik yeni testler yapilip 2. Ye daha iyi hazirlanicaz Kaan BOZKURT benim icin cok degerli ve beni evladima kavuşturacak inanıyorum ve çok seviyorum doktorumu negatif alincada sesim kesilmedi her zaman burdayım yardım isteyen soru sormak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olurum ve bende bilmediklerimi öğrenirim diye..

Canım benim oldu mu olacak mı derken 14 aylık olmuşlar bile. Rabbim huzurla sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Bilmeyenler için eskilerdenim oldukça benim de iki negatifim var tüp bebekte kısmet olmadı. Eskileri görmek çok duygulandırdı beni çok güzel zamanlardı negatiflerim de desteğiniz olmasa nasıl atlatırdım bilmiyorum. Üçüncü de inşallah rabbimin de izniyle alırım kucağıma bu ay bekliyordu Kaan abi beni ama bir kür yapıp nisan gibi transfer yaptırmayı düşünüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah Transfer aşamasına geçmeden kafanızı şişiririm yine ne yiyeyim ne içeyim diye Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Buda bizim zamanimizdan topikteki tedavide bulunan arkadaslarin listesi son guncel halini bulamadim ama en az 3-4 kisi daha hamile kaldi biliyorum belki daha fazladir ama dogumdan sonra hic takip edemedim.. Eki Görüntüle 1961385

ya listeyi gördüm fena oldum kız ne günlerdi özledim gerçekten prensesi de görmedim uzun zamandır keşke görsem

ağzına sağlık kuzum gayet güzel dile getirmişsin. bundan sonra düzenli olarak takip edeceğim yine.

bende sizleri gördüğüme çok sevindim canım..

Merhabalar herkese ☺ inşallah tedaviye başlayanlar güzel haberleri ile tekrar sevindirirler bizi:)
Size sormak istediğim bir konu var ben donmus embriyo transferi icin tedaviye basladim cuma transfer diye konusulmasina ragmen progesteron yuksek( yumurtlama olmus) diyerek iptal edildi. Başına böyle bir durum gelenler var mi acaba ?

Benim başıma gelmedi ancak başına gelenler oldu. Transfer öncesi o hormonu muhakkak ölçüyorlar. Sanırım yumurtlama olmuş olması başarıyı oldukça düşürüyor. Maalesef yeni transferred tarihinde için beklemen gerekecek

Merhaba arkadaşım, benim de yükselmişti diye hatırlıyorum ama iptal olmadı.ilaç vermişti doktor.ama benim anlamadığım.cyglo veriliyor, ilaç veriliyor bu dönemde yumurtlama olmaz diye biliyorum.transferden sonra yumurtlamanın da embriyoyu etkiledipini biliyorum, yanlış bilgi olabilir.lütfen bu konuda bilgisi olup paylaşırsa sevinirim

Benim malesef iptal oldu Yarin gidip iğne olucakmışım geçici menapoz sağlıyormuş tekrar böyle bir durum başımıza gelmesin diye Cyglo dogum kontrol ilaci degil ki ve ben beyazlarını kullaniyorum sadece .

Cok sevindim cnm. Eşinin ikna olmasına çok mutlu oldum. Tedavin hayirli olsun. Bu tedavin sana insallah ikinci bebisini getirir. Ben embriyo biriktirme aşamasındayım.

Merhabalar uzun süredir kk kullanıcısıyım ama pek yazı yazmıyorum. Kaan beyin hastasıyım. Ben Kaan beyi bizim akrabanın 10 yaşındaki ikizlerinden biliyordum ancak başka şehirde olduğum için maalesef en başta gidemedim.Boşa denemelerim oldu. İlk iki denememde 27-28 yaşlarındaydım olmadı. Sonraki 4 denememde döllenme dahi olmadı. Sonunda İrenbe ye gitmeğe karar verdim. İlk iki denememde gebelik oluştu ama 7 ve 9. Haftalarda düşük oldu. Bu arada benim amh 0,82 ve havuz oluşturduk. Yanlış saymadıysam 9 senede toplam15 defa yumurta toplattım. Kaan beyde ilk denememde hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra havuz oluşturmaya devam ettik. En sonunda geçen sene Nisan ayındaki transferde hamile kaldım. 3 aylık oldu bile kızım. Her gün dua ediyorum Kaan Bey'e. Hatta 3 tane havuzda embriyom duruyor. Yaşım 34 oldu. Rezervim kötü olmasına rağmen Kaan beyin çabaları ve düzgün tedavi uygulamasıyla hamile kaldım. Bana Diyarbakır'daki doktorum senin yumurtalardan çocuk mocuk olmaz yurtdışında başkasının yumurtalarıyla dene dedi. Ben Kaan beyin tedavisi ile hamile kaldım. Ben de çok istedim ve çok hırslıydım. Kaan bey de ilgisini hiç eksik etmedi. Ne sorsam yanıtsız kalmadı. Şunu itiraf etmeliyim. Çok konuşkan değil ama çok konuşup işini kötü yapan ya da moral bozan kişiliğe sahip değil. Çok konuşkan olmasa da her zaman ismimle bana hitap eder yolculuğumu sorardı. Tedavimde hep değişik ilaçlar denedi.
Gene okuyup geçecektim ama yazılanları görünce yazmak istedim. Beni tanıyan arkadaşlar var. Hepsine selamlar. Bundan sonra girip yazmaya çalışacağım. Deneme sayım birçok kişiden fazladır. Nasip kısmet tabiki bu işler ama moral bozmayın. Ben stresli amh sı 0.82, fsh 15 civarı olan, diğer testleri de hiç iç açıcı olmayan bir hastaydım. Moralimi yüksek tutmaya çalıştım. Artık rutine bağlamıştım. İrenbe dekilerle çok samimi olduk gide gele. Elimden geleni yapayım sonra pişman olmayayım mantığıyla hırsla denedim. Yoksa yakınlarım dahi bana evlat edinmeyi öneriyordu. Ona da çok soğuk bakmadım ama hırsla denemeye devam ettim. Çok şükür kızım oldu. Gebeliğimi takip eden doktorum dahi hikayemi dinleyince tedavimi yapan doktoru yani Kaan Bey'i sordu ve hastalarına önerdi. İsteyen herkese nasip olur umarım. Sorusu olan arkadaşlar özelden yazarlarsa cevaplamak isterim. Rabbim herkese kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…