- 13 Kasım 2013
- 214
- 249
- 34
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.961
Evet aynen babası vefat etmiş.o yüzden Haftaya gidicemCanım
geç olsun da güç olmasın. Bu hafta zaten Kaan bey belki olmayabilir. Babası vefat etmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen babası vefat etmiş.o yüzden Haftaya gidicemCanım
geç olsun da güç olmasın. Bu hafta zaten Kaan bey belki olmayabilir. Babası vefat etmiş.
Bilgilendirmeniz için sağolun kızlar,şehirdışındayım haberim olmamıştı.Cok sevgili doktorumuz,oglumun isim babasi Kaan abimizin cok kiymetli babasi Rifat Amcamiz hakkin rahmetine kavustu. Basta Kaan abimiz olmak uzere butun ailesine ve sevenlerine sabirlar ve bassagligi diliyorum. Insallah Kaan Bey gibi bir evlat yetiştiren Rıfat Amcanin mekani cennettir....
Arkadaşım hayırlı olsun bak hamile kalmışsın.bebeğine kavuştuğun için satmasan da bu yolda mücadele eden birine bağışlasan daha şık olur bence.sonuçta tedaviye başlamışsın göze almışsın masraflarıArkadaşlAr merhaba uzun zamandır girmedim sayfaya ben kaan beyin eski hastası verdiği vitaminlerden sonra kendiliğinden hamile kalmıştım elimde ilaçlar duruyor almak isteyenlere az miktarda bir ödemeyle yollayabilrim
Biliyorsunuz o vitaminler cok pahali
Elimde olanları yazıyorum:
Neptune krill oil omega3/ kutuda 35 adet sonkullanım temmuz 2017
Ace plus selenyum/kutuda 19 adet/son kullanım şubat 2018
New life b12 plus /kutuda 70 adet/son kullanım aralık 2018
New life Coenz QH/kutuda 21 adet/son kullanım mart 2019
Minamix/kutuda 19 adet/son kullNım temmuz 2018
DHEA biosteron/kutuda tahmini 50 tane/son kullanım nisan 2018
İsteyen arkadasım varsa özelden yazabilir allah hepinize şifa versin bu yollardan gectim 2 yıldır hiç yumurtam oluşmuyordu umarım sizleride birgün muciZe bulur dualarım sizinle
mmArkadaşım hayırlı olsun bak hamile kalmışsın.bebeğine kavuştuğun için satmasan da bu yolda mücadele eden birine bağışlasan daha şık olur bence.sonuçta tedaviye başlamışsın göze almışsın masrafları
Canim ben yeni basladim tedaviye ama biliorum. 1000 tl histeroskopi rahim filmi daha onceden cekilmediysen yapiliyor. Tup bebekte 5000 tl yumurta toplamdan once de yumurtalim takibi 500 tl canim biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Ilac paralari da kisinin hastaligina yasina gore degisiyor.Arkadaslar irembede tup bebek fiyati ney bilgisi olan yazarsa cok mutlu olurum
teşekkür ederim canm gayet açıklayıcı oldu:) peki sen ne aşamadasın kaçıncı denemen sorun ney sende doktorun kaan bozkurt demi bende gidersem onu seçim die düşünüyorumCanim ben yeni basladim tedaviye ama biliorum. 1000 tl histeroskopi rahim filmi daha onceden cekilmediysen yapiliyor. Tup bebekte 5000 tl yumurta toplamdan once de yumurtalim takibi 500 tl canim biraz karisik oldu ama umarim anlatabilmisimdir. Ilac paralari da kisinin hastaligina yasina gore degisiyor.
Ben su an vitamin kullaniyorum canim adetimde tup bebek ilaclarina basliyoruz bende bi sorun yok esimde sperm sayi ve hareketliligi az. Doktorum kaan bozkurt ve memnunum bu ilk denemem canim hakkimizda hyirlisi olsun insallahteşekkür ederim canm gayet açıklayıcı oldu:) peki sen ne aşamadasın kaçıncı denemen sorun ney sende doktorun kaan bozkurt demi bende gidersem onu seçim die düşünüyorum
Canım merhaba,epeydir bakamadım buraya kusura bakma.13 mart gecesi beklenmedik şekilde babamı kaybettim maalesef.Toparlanamıyorum.Şu an tedaviye devam edebilecek durumda değilim,ara verdim.İnşallah biraz zaman geçtikten Sonra devam edebileceğim canım
Canım Merhaba.Vallahi pkolu değilim ondan yardımcı olamıyorum.Bu sıralar grup biraz pasif (.İnşallah yanıt alırsın.Kizlar selam.fikirlerinize ihtiyacim var.polikistik overim ve kaan beyle bi yola grmek uzereyim.aranizda pko olup kaan beye giden varsa nolur yazsin...kaan bey ortalama tupten once kac ay vitamin takviyesi yapiyor?bana acil cewap
Canım sana yardımcı olmak isterdim ama bu konuda bilgim malesef yok benim rezerv azlığı ilgi alanımKizlar selam.fikirlerinize ihtiyacim var.polikistik overim ve kaan beyle bi yola grmek uzereyim.aranizda pko olup kaan beye giden varsa nolur yazsin...kaan bey ortalama tupten once kac ay vitamin takviyesi yapiyor?bana acil cewap
bende erken menopoz riski grubundayım. kaan beyin genelde 2-3 ay tedavi öncesi vitamin desteği oluyor ama pkolularda bu süre ne kadar olur bilemiyorum....Kizlar selam.fikirlerinize ihtiyacim var.polikistik overim ve kaan beyle bi yola grmek uzereyim.aranizda pko olup kaan beye giden varsa nolur yazsin...kaan bey ortalama tupten once kac ay vitamin takviyesi yapiyor?bana acil cewap