- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.901
O listede olanlardan ben de varimmmçok şükür şimdi kızım 6 aylikrabbim dileyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin insallahhhCanim arkadaslarim sizleri yeniden gormek cok guzel buralardapurplelife34 insallah rabbim sanada nasip eder annelik duygusunu yasamani bebegini büyütmeni @hopebaby güzeller güzeli gebemiz saglicakla gelsin prensesin zaman cabuk gecmis vallah 30 haftaa
cycas listenin en başında da ben varmışım:) Hey gidi günler :)
Oy oy hakikaten neler olmuş burada.
Ben de çok eskilerdenim ve maalesef birlikte başladığımız arkadaşlarım gibi olumlu sonuç alamadım. Çok uzun bir tedavi gördük ama başarılı olamadık.
Bu ne Kaan Bey'in, ne de merkezin suçu. Bu tamamen takdir- i ilahi.
Aynı durumda olan kader arkadaşlarımın çocukları hatta ikizleri olurken aynı durumda olan benim olmadı.
Yine yüce rabbim bilir ama belki de evladım olmayacak. Olsun denedim ve bunu çok iyi bir doktor ile yaptım.
Asla da pişman değilim. Çünkü doktorum ve ben elimizden gelenden daha da fazlasını yaptık.
Transfer anındaki dualarını, elimi sıkışını, babacanlığını unutamıyorum.
Çok emeği var, çok iyiliği. Allah ondan razı olsun.
İnşallah nerede varsa Allah kimsenin emeğini, boşa çıkarmasın. Allah isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah bütün çocukları korusun, ailelerine bağışlasın.
canim benim Rabbim ummadigin anda kendiliginden nasip etsin mucizesini sana insallah..
Amin Amin Allahım...Dualarım seninle canım benim...Temiz kalpli arkadaşım Allah razı olsun. Allah en hayırlısı ne ise onu versin inşallah hepimize. Kızını öp benim için. Allah sağlıklı, uzun ömür versin inşallah.
Evet bende çok sevindim ve şu an gözlerim doldu. O zaman paylaşımlarımız,dualarımız,heyecanlarımız ve korkularımız geldi aklıma...Ben o listeye adımı ekletmemiştim,transferim 1 sene sonra olmuştu öyle işte o zaman öyle düşünmüşüm.O kadar güzel haberler okudumki bugun burda eskiden tanidigim animsadigim insanlardan cok mutlu oldum
Mormutfaklı senin adına çok ama çok sevindim.. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin...
Bizimde negatif aldığımız sonuclar oldu hatta benim 12 tane yumurtamdan bi tanesi döllenmediği zamanda oldu ama biz hep Kaan beye inandık yılmadık.. Şimdi 13 aylık peşinden koştuğum kızımızla o kadar mutluyuz ki.. şükürler olsun Rabbimize...
Amin canim insallahEvet bende çok sevindim ve şu an gözlerim doldu. O zaman paylaşımlarımız,dualarımız,heyecanlarımız ve korkularımız geldi aklıma...Ben o listeye adımı ekletmemiştim,transferim 1 sene sonra olmuştu öyle işte o zaman öyle düşünmüşüm.
Herkese sevgiler,Evlatlarımıza Allahım sağlık uzun ömür verdin,Doğum yapacaklara hayırlı Doğum ve bu uğurda el açmış herkesi evlat sahibi yapsın.
Sayın Doktorumuz Kaan Beyi de Allah ömür boyu evlatlarıyla mutlu etsin...
Kesinlikle...kimseleré birakmiyoruz:)))Merhaba arkadaşlar. Doğum yaptım diye Kaan Bey ile ilgili bu topigi bırakmış değilim. Zaman zaman aktif bir şekilde katıldım zaman zamanda uzaktan olan bitenleri okudum. Son zamanlarda yapılan bu yakışıksiz yazışmaları şaşkınlıkla okudum. Anne olma duygusunun bu kadar yıkıcı yakıcı olduğunu bazı arkadaşlar sayesinde okuyup gördük. Yaşanılan olumsuz bir durum var ve dile getirerek hem içinizdeki acıyı azalttiniz hemde dillendirdikce de hem tartışmaların fitilini ateşlediniz hemde saygısız tartışmaları. bir zamanlar cıvıl cıvıl olan bu topigi sessizliğe mahkum ettiniz bende kaan beyin eski hastalarındanim. Tam 1 sene tedavim sürdü. En zor hastalarındandim. Ve şu sözünü hiç unutmuyorum. Seni dogurtana kadar bırakmayacağım. Bu sözün samimiyetine inandım her zaman. Evet soğuk evet sert ama işini hakkiyla yapmaya çalışan bizlerle üzülüp bizlerle sevinen bir doktor bir abi bir baba. Çok şükür dediğini yaptı ve beni doğurttu. Simdi bebeklerim 14 aylık oldular. Ben ona her zaman güvendim. Her sıkıntımda elini omzuma atıp yanimda olduğunu biliyordum ki çok zor bir hamilelik yaşadım. Ben bir o 9 doğurdu benimle. Demem o ki arkadaşlar yapmayın etmeyin tedavi gören onca insanin umudunu kırmayın. Yazdınız çizdiniz kaan beyle ve irenbe ile ilişkiniz bitti. Artık yeni bir yerde umut arıyorsunuz. İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Bizim zamanımızda böyle değildi. Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşayıp kenetleniyorduk. Öyle degilmicycas M Mormutfakli @blue-eyes bebitom02 purplelife34 P perceneige @ozlem_ hakaan @Can sesi banusu35 @agapo wiolettt laughnow @shallow09 @baharbaha35 , zu_zu, ve nickini hatırlayamadım bu forumdan edindiğim onca arkadaşım. Biz gerçekten ÇOKmusuz. Öyle bir iki kişiye bırakacak kadar da sahipsiz değil kaan bey ve topigi.
Kesinlikle...kesinlikle birakmiyoruzKesinlikle...kimseleré birakmiyoruz:)))
Merhaba arkadaşlar. Doğum yaptım diye Kaan Bey ile ilgili bu topigi bırakmış değilim. Zaman zaman aktif bir şekilde katıldım zaman zamanda uzaktan olan bitenleri okudum. Son zamanlarda yapılan bu yakışıksiz yazışmaları şaşkınlıkla okudum. Anne olma duygusunun bu kadar yıkıcı yakıcı olduğunu bazı arkadaşlar sayesinde okuyup gördük. Yaşanılan olumsuz bir durum var ve dile getirerek hem içinizdeki acıyı azalttiniz hemde dillendirdikce de hem tartışmaların fitilini ateşlediniz hemde saygısız tartışmaları. bir zamanlar cıvıl cıvıl olan bu topigi sessizliğe mahkum ettiniz bende kaan beyin eski hastalarındanim. Tam 1 sene tedavim sürdü. En zor hastalarındandim. Ve şu sözünü hiç unutmuyorum. Seni dogurtana kadar bırakmayacağım. Bu sözün samimiyetine inandım her zaman. Evet soğuk evet sert ama işini hakkiyla yapmaya çalışan bizlerle üzülüp bizlerle sevinen bir doktor bir abi bir baba. Çok şükür dediğini yaptı ve beni doğurttu. Simdi bebeklerim 14 aylık oldular. Ben ona her zaman güvendim. Her sıkıntımda elini omzuma atıp yanimda olduğunu biliyordum ki çok zor bir hamilelik yaşadım. Ben bir o 9 doğurdu benimle. Demem o ki arkadaşlar yapmayın etmeyin tedavi gören onca insanin umudunu kırmayın. Yazdınız çizdiniz kaan beyle ve irenbe ile ilişkiniz bitti. Artık yeni bir yerde umut arıyorsunuz. İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Bizim zamanımızda böyle değildi. Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşayıp kenetleniyorduk. Öyle degilmicycas M Mormutfakli @blue-eyes bebitom02 purplelife34 P perceneige @ozlem_ hakaan @Can sesi banusu35 @agapo wiolettt laughnow @shallow09 @baharbaha35 , zu_zu, ve nickini hatırlayamadım bu forumdan edindiğim onca arkadaşım. Biz gerçekten ÇOKmusuz. Öyle bir iki kişiye bırakacak kadar da sahipsiz değil kaan bey ve topigi.
Selamlar kaan bey sayesinde 9 hafta 6 günlük bebisiim var.herkeze kaan beyi önerebilirim.12 yıllık özlemim kaan bey sayesinde son bulacak inşallah.kalbiminozu canim ne guzel yazmissin cok haklisin kaan bey sert mizacinin altında cok iyi biri tanidikca çözdükçe daha cok seviyorsun. Biz kalabalik bir aileyiz bizden sonrada niceleri geldi doğumlardan sonra takip edemedik.. Kizim 2 yasini doldursun karden bebeklerim icin gidecegim belki bu sefer tel seferde olmaz ama bunda kaan beyin ne sucu var o elinden gelenim en iyisini yapiyor hatta daha fazlasi...
Benimde kızım büyüsün biraz hayırlısıyla,İrenbe de kardan bebeklerim var canım...Kaan Bey ile tekrar yollarımız kesişecek Allah kısmet ederse...kalbiminozu canim ne guzel yazmissin cok haklisin kaan bey sert mizacinin altında cok iyi biri tanidikca çözdükçe daha cok seviyorsun. Biz kalabalik bir aileyiz bizden sonrada niceleri geldi doğumlardan sonra takip edemedik.. Kizim 2 yasini doldursun karden bebeklerim icin gidecegim belki bu sefer tel seferde olmaz ama bunda kaan beyin ne sucu var o elinden gelenim en iyisini yapiyor hatta daha fazlasi...