Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba,
eski arkadaslarimi görmek ne güzel geldi...nekdr ozlemisim sicak ve icten muhabbetinizi .bende ozmnki listeye baktimda transfer hazirligindaymisim.kimbilir hangi denemenin hazirligiydi..Rabbime cok sukur ki bende su an 31haftalik gebeyim. Rabbim bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin bu mutlulugu...

O listede olanlardan ben de varimmmçok şükür şimdi kızım 6 aylikrabbim dileyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin insallahhh

canim benim Rabbim ummadigin anda kendiliginden nasip etsin mucizesini sana insallah..

Merhabalar. Ben kaan beyle tanisip tup bebek icin karar verdim. Su an vitamin kullanma asamasindayim. Iyi yorum yapanlara cook cokk tesekkur etmek istyorum doktorumu seviyorum sorduklarma cevap veryo hic bir soguk tavruni gormedim. Ama burada yazilan kotu yorumlara cok uzuldum ve etkilendim iyi yorumlarla icimi ferahlattiniz cok tesekkur ederiim

canim benim Rabbim ummadigin anda kendiliginden nasip etsin mucizesini sana insallah..

Mormutfaklı senin adına çok ama çok sevindim.. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin...

Bizimde negatif aldığımız sonuclar oldu hatta benim 12 tane yumurtamdan bi tanesi döllenmediği zamanda oldu ama biz hep Kaan beye inandık yılmadık.. Şimdi 13 aylık peşinden koştuğum kızımızla o kadar mutluyuz ki.. şükürler olsun Rabbimize...

O kadar güzel haberler okudumki bugun burda eskiden tanidigim animsadigim insanlardan cok mutlu oldum
Evet bende çok sevindim ve şu an gözlerim doldu. O zaman paylaşımlarımız,dualarımız,heyecanlarımız ve korkularımız geldi aklıma...Ben o listeye adımı ekletmemiştim,transferim 1 sene sonra olmuştu öyle işte o zaman öyle düşünmüşüm.

Herkese sevgiler,Evlatlarımıza Allahım sağlık uzun ömür verdin,Doğum yapacaklara hayırlı Doğum ve bu uğurda el açmış herkesi evlat sahibi yapsın.

Sayın Doktorumuz Kaan Beyi de Allah ömür boyu evlatlarıyla mutlu etsin...

tesekkur ederim cnm,amin
rabbim herkesin evlatlarini korusun acilarini gostermesin insallah

Amin canim insallah

Merhaba arkadaşlar. Doğum yaptım diye Kaan Bey ile ilgili bu topigi bırakmış değilim. Zaman zaman aktif bir şekilde katıldım zaman zamanda uzaktan olan bitenleri okudum. Son zamanlarda yapılan bu yakışıksiz yazışmaları şaşkınlıkla okudum. Anne olma duygusunun bu kadar yıkıcı yakıcı olduğunu bazı arkadaşlar sayesinde okuyup gördük. Yaşanılan olumsuz bir durum var ve dile getirerek hem içinizdeki acıyı azalttiniz hemde dillendirdikce de hem tartışmaların fitilini ateşlediniz hemde saygısız tartışmaları. bir zamanlar cıvıl cıvıl olan bu topigi sessizliğe mahkum ettiniz bende kaan beyin eski hastalarındanim. Tam 1 sene tedavim sürdü. En zor hastalarındandim. Ve şu sözünü hiç unutmuyorum. Seni dogurtana kadar bırakmayacağım. Bu sözün samimiyetine inandım her zaman. Evet soğuk evet sert ama işini hakkiyla yapmaya çalışan bizlerle üzülüp bizlerle sevinen bir doktor bir abi bir baba. Çok şükür dediğini yaptı ve beni doğurttu. Simdi bebeklerim 14 aylık oldular. Ben ona her zaman güvendim. Her sıkıntımda elini omzuma atıp yanimda olduğunu biliyordum ki çok zor bir hamilelik yaşadım. Ben bir o 9 doğurdu benimle. Demem o ki arkadaşlar yapmayın etmeyin tedavi gören onca insanin umudunu kırmayın. Yazdınız çizdiniz kaan beyle ve irenbe ile ilişkiniz bitti. Artık yeni bir yerde umut arıyorsunuz. İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Bizim zamanımızda böyle değildi. Acıyı da mutluluğu da birlikte yaşayıp kenetleniyorduk. Öyle degilmi cycas M Mormutfakli @blue-eyes bebitom02 purplelife34 P perceneige @ozlem_ hakaan @Can sesi banusu35 @agapo wiolettt laughnow @shallow09 @baharbaha35 , zu_zu, ve nickini hatırlayamadım bu forumdan edindiğim onca arkadaşım. Biz gerçekten ÇOKmusuz. Öyle bir iki kişiye bırakacak kadar da sahipsiz değil kaan bey ve topigi.

Son düzenleme:
kalbiminozu canim ne guzel yazmissin cok haklisin kaan bey sert mizacinin altında cok iyi biri tanidikca çözdükçe daha cok seviyorsun. Biz kalabalik bir aileyiz bizden sonrada niceleri geldi doğumlardan sonra takip edemedik.. Kizim 2 yasini doldursun karden bebeklerim icin gidecegim belki bu sefer tel seferde olmaz ama bunda kaan beyin ne sucu var o elinden gelenim en iyisini yapiyor hatta daha fazlasi...

Kesinlikle...kimseleré birakmiyoruz:)))

Kaan hocam candir. 15 martta Akhisara gelecekmiş seminer vericek ümit hocayla ve embriyolog zerrin hanım la. Akhisarda olan varsa aramızda bilginize

Aynen öyle.. Bi de biz 3-4 kişi değil 20-30 kişiydik negatifi alan bizler, hiçbir zaman böyle karalamadı Kaan Bey ve İrenbe'yi.. nasip değilmiş dedik yolumuza baktık.. bi de biz burada birbirimiz için üzüldüğümüzün yanında çokta eğlendik..

Selamlar kaan bey sayesinde 9 hafta 6 günlük bebisiim var.herkeze kaan beyi önerebilirim.12 yıllık özlemim kaan bey sayesinde son bulacak inşallah.

Oh be topikte görmek istediğim insanlar görmek istediğim insanlar nihayet nihayet ve nihayet...olması gerektiği gibi şuanda grup ben zamanında söyleyince bazı şeyleri topa tutulmuştum ve şuan anlıyorum ki doğruyu söyleyen herzaman kazanırmışHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum va kaan hocanın gerçek hastalarını sevgiyle kucaklıyorum

MRH.arkadaşlar sizde beni kesin hatırlarsınız evet hepinizi o kadar iyi hatırlıyorum ki ve o kadar çok sevindim ki ne kadar güzel hepiniz yavrularınıza kavuşmuşsunuz.... çok mutlu oldum ...ve burdan grup tan hala arkadaş olduklarım ve konuştuklarım var....sizi burda görmek beni de çok mutlu etti....ama ben maalesef hala yılmadım ve devam ediyorum olmadı ...nasip değilmiş 2 ay sonra tekrar dan son denememizi yapıcaz ve olmassa da yapıcak birşey yok artık allahım bana anne olmayı nasip etmemiş dicem ve yoluma bakıcam artık......çok yorumdum ve bittim artık .......hepinizi çok öpüyorum....arkadaşlar...

Benimde kızım büyüsün biraz hayırlısıyla,İrenbe de kardan bebeklerim var canım...Kaan Bey ile tekrar yollarımız kesişecek Allah kısmet ederse...

İrenbe Bebekleri diye aslında her yıl İzmir'de buluşsak ne güzel olur...Birbirimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz ne çok dualarımız var...

Hepinizin yeri ayrı bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…