Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

MRH.arkadaşlar sizde beni kesin hatırlarsınız evet hepinizi o kadar iyi hatırlıyorum ki ve o kadar çok sevindim ki ne kadar güzel hepiniz yavrularınıza kavuşmuşsunuz.... çok mutlu oldum ...ve burdan grup tan hala arkadaş olduklarım ve konuştuklarım var....sizi burda görmek beni de çok mutlu etti....ama ben maalesef hala yılmadım ve devam ediyorum olmadı ...nasip değilmiş 2 ay sonra tekrar dan son denememizi yapıcaz ve olmassa da yapıcak birşey yok artık allahım bana anne olmayı nasip etmemiş dicem ve yoluma bakıcam artık......çok yorumdum ve bittim artık .......hepinizi çok öpüyorum....arkadaşlar...
Canım merhaba,inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Allah kaderimize yazdıysa oluyor,içini rahat tut.Dualarım seninle...

selam herkese:)

kızlar sizleri burda gördüğüme çok ama çok sevindim:) cycas cycas , kalbiminozu kalbiminozu , ozlem_hakaan ozlem_hakaan , M Mormutfakli , P perceneige , blue-eyes blue-eyes , purplelife34 purplelife34 :KK200: hepinizi ayrı ayrı öpüyorum:KK15:

ben Kaan Hoca'nın çok karmaşık olmayan ve ilk denemesinde hamile kalan bir hastası olarak burda çok ahkam kesmek istemedim. çok daha zor durumda olup bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımın yorumları ilaç gibi geldi bana.

Sevgili arkadaşlar, yaşadıklarınızı kimse küçümsemiyor, kimse olur böyle şeyler demiyor; ancak eğer bu merkezle ve doktorla tedavinize devam etmiyorsanız, daha önce yaptığınız başınıza gelen yorumları tekrar tekrar yazarak şu anda tedaviye Kaan Hoca'yla başlamış olan, tedavisi süren, hatta transfer aşamasında olan birçok arkadaşımızın moralini bozuyorsunuz. ben Kaan Hoca'yı araştırıp bulduktan sonra ilk adresim bu topic oldu. kararım bu sayfalarda kesinleşti. transfer dönemim buradaki arkadaşlarımın güzel yorumlarıyla sakin ve stressiz geçti. ve çok şükür sonuç olumlu oldu. evet yaşadıklarınızı yazın elbette, ama uzatıp durmanın bir manası yok, bu sayfayı üye olmadan okuyan onlarca insan var, her gün güzel birşeyler duymak için takip ediyorlar burayı.... siz de biliyorsunuz ki bu tedavide moral çok önemli, tedavisi süren arkadaşların moralini bozmaya da kimsenin hakkı yok. tekrar söylüyorum yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın demiyorum ama devamlı her sayfada tekrarlamak çok da hoş değil.

tuzu kuru biri gibi konuşmak istemem, bebeğim olduğu halde bu sayfayı takip etmemden anlamışsınızdır öyle olmadığımı, her arkadaşımızın olumlu sonuçlar almasını bebeğine kavuşmasını yürekten istiyorum, güzel haberler almak umuduyla takip ediyorum sayfayı ki bizim zamanımızdan çok az arkadaşımız yazmaya devam ediyor, tanımadıklarımızın bile güzel haberleri bizi mutlu ediyor.

Güzel haberlerin geldiği günler olsun yine umarım, öfkeli arkadaşlarımız da burada değilse de başka merkezlerde bebeklerine kavuşurlar inşallah...

purplelife34 purplelife34 pozitif enerjine hayranım canım benim:KK15: Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin meleğini, hem de doğal yollardan inşallahh:KK200:

Şimdi gelelim KAAN BOZKURT à. .
Kaan hocama,İrenbe nin gülen yuzune..
Baştan söyleyeyim arkadaşım ben kaan hocami çok severim..güler yüzlü halini de gördüm,asik süratli halini de,sakalastigimiz da oldu, terslestigimizde...ama ben onun hep gecenin 2 bucugunda aglayarak aradigimdaki sevkat dolu sesiyle hatirliyorum..
Kaan hocamla 2014 kasim da tanıştık
2 opu yapıldi
2 transfer
İlki kimyasal gebelik..çok üzüldüm. Baya bi kaçtım ikinci denemeden..sonra gittim aldım embriklerimi..öncesinde denk geldik ustumde ameliyat önlüğüye bekleme bölümünde sohbet ettik kaan hocamla..elinde telefonu vardı hiç unutmam ne yapıyordu biliyormusun arkadasim taaaaa maraş daki bi hastaya bilgi veriyordu belki de yolu hiç kesismeyecek bir hastaya vakit ayiriyordu..idrak edebiliyorsun değilmi inceliği, nezaketi? Ayni seyi kendisiyle hiç alakası olmayan ve hiç görüşmedigi iki tüp bebek hastası arkadaşıma da yaptı sadece telefonla yardimci olmaya yol göstermeye çalıştı..gel göreyim demedi..
Ben 2. Denememde kavustum KELEBEĞİME..önce yüce Rabbimin sonra kaan hocamın ve ekibinin sayesinde..çok zorlu bi hamilelik gecirdim.11. Haftada plasenta yirtildi.kadın doğum hastanesinde eşime bırak bebeği eşini kurtarirsak öp basının üstüne koy dedi nobetci doktor esime.dedi ve gitti saat gece 2.. yarım saat sonra yatış yapıldı kaan hocami aradim açtı konuştuk sakinleştirdi.diğer doktoru hiç görmedim bi daha,düşün...öğlen bi doktor kontrole geldi,vajinal kontrol dedi dedim ama doktor çok riskli bizim durum,çok biliosunuz herseyi dedi burda yatiosan günde 3 defa bu kontrol olacak sonra kalkip doktor benimle ilgilenmedi diye ortalığı ayağa kaldiriosunuz dedi..çok agladim..dusun sırf sus diye hiç durumunu dusunmeden kontrole alacak,belki iyi olacak ama muameleye bakar misin? Kaan hocam aradı o an..ne oldu nasılsın dedi anlattım. Hemen çık ordan dedi..celal Bayar hastanesinde odani ayarlatiyorum oraya geç 3 gün gözetim de kal dedi.çıktık cbü ye gittik herkes haberdar,nöbetçi doktor hemen ilgilendi..
Sonrasında da takibi yaptı, her gittigimde uzun uzun konuştu benimle sakinleştirdi.hatta yukarda yetmedi çıkışta kapı onunda karşılaştık gelip elinı omzuma koydu "bebeğinde sen de iyisin merak etmé sakin ol ve dinlen" dedi..sonra şeker çıktı tansiyon çıktı hep yanimdaydı hep gece gündüz...ne zaman mesaj atsam döndü ne zaman arasam açtı..dogumumu manisa da yaptım..3. Gün acillik oldum 18 10 tansiyonla doğumunu yaptıran doktor telefonu açıp kapattı konuşmadan ama kaan hocam açtı, gece 3...dogumu onda yapmadığım için gönül koymadi,sen nasıl istersen dedi üstüne üstelik bir de gece vakti aramalarimà cvp verdi..
Şimdi arkadasim..ne kadın doğumda koşa koşa gittigimde ölürsün deyip yanıma bile uğramaya doktor ne ertesi gün azarlayan doktor ne de doğumumu yaptıran doktor kötü değil...kötü diyemem...manisa küçük yer,hepsini de bilirim,bir çok arkadasim ozellikle çok sevip bi doktorlar da hamilelik takibi yaptirdilar,kesinlikle başka doktora gitmem dediler..kotulemedim ben sustum hayırlısı olsun dedim..sayfa sayfa arayıp bulup asagilayici cumlelerle öfke kusmadim..
Demem o ki arkadasim..yapma bunu..tedavi görene yazik..Moral cok onemli bunu hepimiz biliyoruz..
Tecrübeni paylasabilirsin..ama kin kusma..şifan başka kapıdadır,belki..rabbim yardımcın olsun şifa olacak ellerle karşılaştırın, en hayırlı en tez vakitte kavuş mucizene inşallah allahin izniyle..
Senin begenmediğin o Kaan hoca sayesinde bugün bi arkadaşım kiziyla yeniden doğdu hayata..O çok ovdugunuz istanbul da ki doktorlar "yumurtaların kesinlikle dollenmiyor anne olman mümkün degil" demişti...şifası kaan hocammış çok şükür...
Başka bir arkadasim tup bebek istiyorum ben diye gittiğinde yapmam deyip kapıdan çevirmis "gayet iyisiniz,polikistiksin ama doğal hamile kalabilirsin" diye bakma bizimkiler kabına sigamayıp bi kaç ay sonra tekrar gidip beklemek istemiyoruz diyince tüp bebek denediler ve ilk denemede kavuştu oglusuna..yani bi çok doktor gibi al reçeten hemen başlayalım demedi..
İşte böyle arkadaşım...evet türüyoruz çünkü biz sizden cookkkk daha fazlayiz..siz de artık lütfen kininizi başka yerde kusun..bu sayfada tedavisi devam eden insanları da uzmeyin..tecrübe paylaşmayın demiyoruz,hemen cemkirmeyin...sadece kin kusmayın..
Tedavi gören arkadaslarim dilerim ki kaan hocamla bulursunuz sıfanizi..dilerim ki bu Son kapınız olur..dilerim ki minik mucizeniz sizé en kisa zaman da merhaba der...
Rabbim bu meşakkatli yolda hepinizin yardımcısı olsun,iyi konusanin da kötü konuşaninda..çünkü bu yol zor bi yol insanı yıpratan bi yol..dilerim mutlu sonlariniz olsun
Sevgiyle kalin
Canim Merhaba
O duayen dr un sanırım kim olduğunu biliyorum. FMK dan bahsediyorsun. Ben de onun hastasıydım. İlk dis gebelikten sonra tupumu kaybetmiş br şekilde çıktım karşısına. Gerkekten çok rahat konuştu. 6 ay deneyin eğer olmazsa rahim filmi cekelim dedi. Bekledik olmadı. Bu ağustosta 900 liraya grandmedical de rahim filmim çekildi baktı etti açık dedi sıkıntı yok. Gerçekten de acikmis ama fizyolojik bi sorun varmış. Neyse rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra adetime 13 gün felan var hadi dedim bi gebelki testi yapayım Nedense öyle biri durttu beni. Kopkoyu 2 cizgi. Nasıl sevindik anlatamam. Hemen beta hcg baktirdim 1240!! FMK yu aradım 2 gün sonra tekrar et dedi. Yani hiç nasıl olur adete 13 gün kala senin daha yeni yumurtlamis olman gerekir felan demedi. Neyse 2 gün sonra 2400 Ohh dedim şükür artık keseyi gorebikiriz. Muayenehane sine gittik. Baktı baktı bi şey yok alttan USG ile çoktan gözükmesi gerekirken. Son anda sekreteri burda bi şey var dedi. Haa evet evet burda dedi. Tabi çok sevindik. 1 hafta sonra gel dedi. Ertesi gün ilk dis gebelikte olduğu gibi kahverengi kanamalarim oldu. Eyvah dedim yine aynı şey. Beta hcg ye baktirdim 2 günde 2400 den 2600 e cikabilmis. Hemen dedi progesteron a baktır. GittiM progesteron 2.33 cikti. İlacını içmeye başladım. Dedi 2 gün sonra tekrar baktır 2700 olmuş. Yok dedim daha duramicam. Kese meşe yok ortada bu yine dis gebelik. Hemen celal bayara yatış im yapıldı. Metotreksat 2 doz vuruldu. Bu hücre yokedici bir ilaç. Tupum alınmadan yok edildi. Çok zordu çok yipraticiydi. Değer tamamen dustuk ten sonra dr un yanına gittik. Ben tup bebek yaptırmak istiyorum dr bey dedim. " hayirr" dedi gerek yok. Laparoskopi yapalım tupun üze bakalım eğer sikintiliysa sizden imza alır baglariz doğal yollarla denemeye devam" biz tabi ne cesaretle deneyelim artık. 6 ay dinlendim. Merkez arastirmasina gittim. Şu an kent hastanesinde tedavi görüyorum. Dr um DİLEK ASLAN . dün OPU oldum. Bakalim pazartesi felan transferim olucak sanırım.
Allah nasip eder de hamile olursam manisa da hangi dr ile devam edeyim bilemiyorum. ÖZGÜR ATLİ yi çok duyuyorum. Bakalim tabi o sonraki is. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada FmK bana "trombofili paneli " testini yaptırmamı istemişti. Alsancakta bi laboratuvarin kartını vermisti. Eşimle suna bak ya anlasmis buraya bizi gonderiyor" dedik. Nitekim geçen ay ogrendim ki bende kan pihtilasmasi sorunu varmış. Dr u kotuleyemem senin dedigin gibi.

Şimdiii şöyle başlayalım, en basitinden başlığın adı ne?"İzmir Dr Kaan Bozkurt" di mi?Yani şair burda şöyle demek istemiş,Kaan Bozkurt hakkında açılmış bir topik ve olumlu olumsuz insanlar eleştrilerini buraya yazabilir.Heeee başlığın adı "Kaan Bozkurt'u övme topiği" olurdu hepiniz haklıydınız.Memnun olmayanlar gitsin başka yerde yazsın ama eleştri dediğin 2 yönlü olur.Olumlu ve olumsuz!Olumlu düşünenler, olumsuz düşünenlere sataşmasa,klavye delikanlılığı yapıp sayfayı kimseye bırakmayız ağzına girmese hiç bu kadar mahalle kadını kavgasına dönüşmeyecekti iş.Halbuki empati kurabilmek ne kadar önemli.Ne güzel kimi arkadaşımız yazmış başınıza gelenlere üzüldüm, umarım yeni merkezde evladınıza kavuşursunuz diye.Herkes bunu başarabilseydi inanın muhabbet çoktan kapanmıştı.Ne güzel aramızda her doktor herkese iyi gelmez diyenler de var çok doğru.Memnun olmayan insanların; maddi, manevi,sağlık yönünden yaşadığı sıkıntıları düşünürsek (ki az çok hepimiz aynı paraları harcadık,aynı yollardan geçtik biliyoruz) oturup burda külhanbeyi tavrına girmektense,pozitif aldığımıza şükredip,hallerine üzülmemiz,iyi ki onların yerinde ben yokum dememiz yeterli olacaktı.Şu an tedavi sürecinde olanlar zaten burda zaman harcamasın.Bırak bi pozitifi gör ondan sonra savun sana cevap veren olursa hepimiz burda aslan kesiliriz hiç üzülme!Çünkü transfer olana kadar burda herkesle ağız dalaşına girip,negatifi aldıktan sonra sesi kısılan, eminim yeni merkez arayan çok oldu.Ne zamandan beri memnuniyetsizliğini dile getirmek karalama kampanyası oldu?Olabilir ya, insanların yaşadığını sen ben yaşamadık, kim bilir ne sınavlardan geçti, yazılanların iyice okuyun.Resmen algı değiştiriyorsunuz! Arkadaşlar şunu unutmayın,%70 insan bu topiği okuyup da kararını veriyor,sonra negatifi alanlar eşinden ailesinden sen istedin, sen buldun da gittik azarını işitiyor.Sanki yaşadıkları, evlat hasreti yetmiyormuş gibi!Bırakın okuyan insanlar memnun olan kadar,olmayanı da görsün.İyice ölçsün tartsın ona göre gitsin ne var bunda?Eğer memnun olan sayısı,olmayan sayısından çoksa zaten gitmekten yana kararını kullanacaktır.Lütfen çoğumuz 30 yaş üstü kadınlarız.18-25 yaş arası çocuk ağzıyla, liseli kavgası eder gibi birbirimize girmeyelim ne gerek var?Memnun olmayana vereceğin maksimum cevap yaşadıklarına üzüldüm,ben doktor beyden çok memnunum deyip geçin işte.Mahalle kadını ağzına ne gerek var,elini beline koyup buraları sahipsiz mi sandın muhabbeti çok komik :KK48: isteyen bana istediği cevabı yazsın daha da girip okumayacağım,girmeyin okumayın kafanız rahat olsun bu kadar basit!ben girene kadar bilmem kaç sayfa yazarsınız zaten hiiiç de geriye dönüp cevap vericem diye uğraşamam.istediğiniz triplere girin burda.bu kadar çok savunma olunca insan doğal olarak şüpheleniyo bu fanatiklik,hayranlık nerden diye?merkezden birilerinin yazdığına eminim,benim akrabam orda çalışıyor ve o uyardı zaten yaşını,hastalığını,transfer günlerini,hangi gün kontrole gittiğini,doktorun ne dediğini vs sakın yazma,takip ediyorlar,kim olduğunu bilirler diye.hatta bu işle görevlendirileni de biliyorum ama neyse...adminlere sesleniyorum bu sayfa kapansın,yeni topikler açarsınız zaten olumlu ve olumsuz düşünenler diye,o zaman görelim kim daha çok?:KK45:ben şu an nötrüm,sonuç almadan iyi kötü bişey yazamam.hatta burayla hiç ilgilenemem ama agresifliği konusunda kim ne diyosa sonuna kadar katılıyorum.

kızlar sizleri burda gördüğüme çok ama çok sevindim:) cycas cycas , kalbiminozu kalbiminozu , ozlem_hakaan ozlem_hakaan , M Mormutfakli , P perceneige , blue-eyes blue-eyes , purplelife34 purplelife34 :KK200: hepinizi ayrı ayrı öpüyorum:KK15:

ben Kaan Hoca'nın çok karmaşık olmayan ve ilk denemesinde hamile kalan bir hastası olarak burda çok ahkam kesmek istemedim. çok daha zor durumda olup bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımın yorumları ilaç gibi geldi bana.

Sevgili arkadaşlar, yaşadıklarınızı kimse küçümsemiyor, kimse olur böyle şeyler demiyor; ancak eğer bu merkezle ve doktorla tedavinize devam etmiyorsanız, daha önce yaptığınız başınıza gelen yorumları tekrar tekrar yazarak şu anda tedaviye Kaan Hoca'yla başlamış olan, tedavisi süren, hatta transfer aşamasında olan birçok arkadaşımızın moralini bozuyorsunuz. ben Kaan Hoca'yı araştırıp bulduktan sonra ilk adresim bu topic oldu. kararım bu sayfalarda kesinleşti. transfer dönemim buradaki arkadaşlarımın güzel yorumlarıyla sakin ve stressiz geçti. ve çok şükür sonuç olumlu oldu. evet yaşadıklarınızı yazın elbette, ama uzatıp durmanın bir manası yok, bu sayfayı üye olmadan okuyan onlarca insan var, her gün güzel birşeyler duymak için takip ediyorlar burayı.... siz de biliyorsunuz ki bu tedavide moral çok önemli, tedavisi süren arkadaşların moralini bozmaya da kimsenin hakkı yok. tekrar söylüyorum yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın demiyorum ama devamlı her sayfada tekrarlamak çok da hoş değil.

tuzu kuru biri gibi konuşmak istemem, bebeğim olduğu halde bu sayfayı takip etmemden anlamışsınızdır öyle olmadığımı, her arkadaşımızın olumlu sonuçlar almasını bebeğine kavuşmasını yürekten istiyorum, güzel haberler almak umuduyla takip ediyorum sayfayı ki bizim zamanımızdan çok az arkadaşımız yazmaya devam ediyor, tanımadıklarımızın bile güzel haberleri bizi mutlu ediyor.

Güzel haberlerin geldiği günler olsun yine umarım, öfkeli arkadaşlarımız da burada değilse de başka merkezlerde bebeklerine kavuşurlar inşallah...

purplelife34 purplelife34 pozitif enerjine hayranım canım benim:KK15: Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin meleğini, hem de doğal yollardan inşallahh:KK200:
Bende cok mutlu oldum sizleri gormekten ama keske guzel gunlerde gorusebilseydik.. Ne yazikki hala kendilerini hakli görenler var!! Okudukca sinirim bozuldu. Bizmi anlatamiyoruz onlarmi anlamiyorlar bilmiyorum ama dedigimiz olumsuzlari yazmayin degil yazin ama sonra burda baska merkezin baska dotkorun reklamini yapmak ne denli mantikli burayi cozemedim kendileride diyor baslikkaan bozkurt diye baska bir doktor adi yaziyorda bizmi goremiyoruz acaba.? En cok sinir oldugum konu buraya yazilan poztif sonuclarin ve kisilerin gercekle ilgisi olmadigi konusu bizim bir cikar iliskisi icinde oldugumuzu dusunuyor olmali yazik cok yazik kendileri cikar iliskisi icinse olmadan yasayamadiklarindan sanirim herkesi kendileri gibi görüyorlar. Evet topigimizi gecmisten bu yana sahsen kaan beyin kendiside zaman zaman takip ediyor.
Olumsuz sonuc alanlarin amaci nedir ki acaba kendileri olumsuz sonuc aldi diye herkesin olumsuz sonuc almasimi ne kadar bencilce yasiyorlar.
Kusura bakma canim senin mesaj alintinin altina yazdim dediklerim sana degil cok öpüyorum..

krc05 krc05 beni gördüğüne sevinmedin mi :)) Ben de diyordum nerde bu
Şaka arkadaşım şaka :)
öpüyorum seni ve minik oğlunu...

Canim Merhaba
O duayen dr un sanırım kim olduğunu biliyorum. FMK dan bahsediyorsun. Ben de onun hastasıydım. İlk dis gebelikten sonra tupumu kaybetmiş br şekilde çıktım karşısına. Gerkekten çok rahat konuştu. 6 ay deneyin eğer olmazsa rahim filmi cekelim dedi. Bekledik olmadı. Bu ağustosta 900 liraya grandmedical de rahim filmim çekildi baktı etti açık dedi sıkıntı yok. Gerçekten de acikmis ama fizyolojik bi sorun varmış. Neyse rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra adetime 13 gün felan var hadi dedim bi gebelki testi yapayım Nedense öyle biri durttu beni. Kopkoyu 2 cizgi. Nasıl sevindik anlatamam. Hemen beta hcg baktirdim 1240!! FMK yu aradım 2 gün sonra tekrar et dedi. Yani hiç nasıl olur adete 13 gün kala senin daha yeni yumurtlamis olman gerekir felan demedi. Neyse 2 gün sonra 2400 Ohh dedim şükür artık keseyi gorebikiriz. Muayenehane sine gittik. Baktı baktı bi şey yok alttan USG ile çoktan gözükmesi gerekirken. Son anda sekreteri burda bi şey var dedi. Haa evet evet burda dedi. Tabi çok sevindik. 1 hafta sonra gel dedi. Ertesi gün ilk dis gebelikte olduğu gibi kahverengi kanamalarim oldu. Eyvah dedim yine aynı şey. Beta hcg ye baktirdim 2 günde 2400 den 2600 e cikabilmis. Hemen dedi progesteron a baktır. GittiM progesteron 2.33 cikti. İlacını içmeye başladım. Dedi 2 gün sonra tekrar baktır 2700 olmuş. Yok dedim daha duramicam. Kese meşe yok ortada bu yine dis gebelik. Hemen celal bayara yatış im yapıldı. Metotreksat 2 doz vuruldu. Bu hücre yokedici bir ilaç. Tupum alınmadan yok edildi. Çok zordu çok yipraticiydi. Değer tamamen dustuk ten sonra dr un yanına gittik. Ben tup bebek yaptırmak istiyorum dr bey dedim. " hayirr" dedi gerek yok. Laparoskopi yapalım tupun üze bakalım eğer sikintiliysa sizden imza alır baglariz doğal yollarla denemeye devam" biz tabi ne cesaretle deneyelim artık. 6 ay dinlendim. Merkez arastirmasina gittim. Şu an kent hastanesinde tedavi görüyorum. Dr um DİLEK ASLAN . dün OPU oldum. Bakalim pazartesi felan transferim olucak sanırım.
Allah nasip eder de hamile olursam manisa da hangi dr ile devam edeyim bilemiyorum. ÖZGÜR ATLİ yi çok duyuyorum. Bakalim tabi o sonraki is. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada FmK bana "trombofili paneli " testini yaptırmamı istemişti. Alsancakta bi laboratuvarin kartını vermisti. Eşimle suna bak ya anlasmis buraya bizi gonderiyor" dedik. Nitekim geçen ay ogrendim ki bende kan pihtilasmasi sorunu varmış. Dr u kotuleyemem senin dedigin gibi.
Çok geçmiş olsun..ve tedavi hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavusursun mucizene..evet FMK ta kendisi maalesef.manisa da su an hamilelik takibinde ilk akla gelen isim Özgür Atlı özellikle normal doğumu destekliyor olması tercih sebebi..önce bi hayırlı haberlerini alalım da inşallah allahin izniyle..sonra bu konuyu özel olarak konusuruz:KK76: güzel haberlerini bekliyorum..rabbim yüzünuzu güldürsun

Olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız en kısa zamanda evlat sahibi olmanızı gönülden diliyorum.Üzüntünüzü,stresinizi,korkularınızı o kadar iyi anlıyorum ki...Hep söylerim;ailelerimiz dahi bizi bizim kadar anlayamazlar sadece durumumuzu tahmin edebilirler.Çünkü bu tedaviyi görmeyen ve çocuk sahibi olmama ihtimalini yaşamayan bilemez.

Biz yaşdık,biz ağladık,biz dua ettik,ya olmazsa dedik,tekrarlanan opular,tekrarlanan transferler,embriyo olacakmı,yumurta kaç tane olacak,iğneler iyi gelecek mi,histeroskopi nedir ne çıkacak...her aşaması heyecan korku...

Ama olacak arkadaşlar,bu devirde tıp bu kadar ilerlemişken,bu uğurda bu kadar emek ve maddi/manevi uğraşlar inşallah hepiniz evlat sahibi olacaksınız.

Dualarım hepinizle,Sevgiyle kalın...

size kısa bi örnek vermek istiyorum arkadaşlar.. günlerce, yeni üye olan ve olumlu görüşlerini dile getiren arkadaşlarımıza, sizin gecmisiniz yok neden yeni üyesiniz gibi onlarca mesaj yazdılar.. biraz önce bi arkadaşa baktım o da yeni üyeydi, yazmışta yazmış..bende kib yaptım ne de olsa kişi kendinden bilir işi diye, yanılmamışım :halay: hepinize mutlu hafta sonları :KK15:

Bende cok mutlu oldum sizleri gormekten ama keske guzel gunlerde gorusebilseydik.. Ne yazikki hala kendilerini hakli görenler var!! Okudukca sinirim bozuldu. Bizmi anlatamiyoruz onlarmi anlamiyorlar bilmiyorum ama dedigimiz olumsuzlari yazmayin degil yazin ama sonra burda baska merkezin baska dotkorun reklamini yapmak ne denli mantikli burayi cozemedim kendileride diyor baslikkaan bozkurt diye baska bir doktor adi yaziyorda bizmi goremiyoruz acaba.? En cok sinir oldugum konu buraya yazilan poztif sonuclarin ve kisilerin gercekle ilgisi olmadigi konusu bizim bir cikar iliskisi icinde oldugumuzu dusunuyor olmali yazik cok yazik kendileri cikar iliskisi icinse olmadan yasayamadiklarindan sanirim herkesi kendileri gibi görüyorlar. Evet topigimizi gecmisten bu yana sahsen kaan beyin kendiside zaman zaman takip ediyor.
Olumsuz sonuc alanlarin amaci nedir ki acaba kendileri olumsuz sonuc aldi diye herkesin olumsuz sonuc almasimi ne kadar bencilce yasiyorlar.
Kusura bakma canim senin mesaj alintinin altina yazdim dediklerim sana degil cok öpüyorum..
önemli değil canım benim anlıyorum ben seni:KK66:
krc05 krc05 beni gördüğüne sevinmedin mi :)) Ben de diyordum nerde bu
Şaka arkadaşım şaka :)
öpüyorum seni ve minik oğlunu...
ayy olur mu öyle şey canımm:))
seninle gene arada görüştük yazıştık ya ondan, diğer arkadaşlar uzun zamandır yoktu ortalıkta:)
buralardayım canım, fırsat buldukça bakınıp yazmaya çalışıyorum
ben de seni ve tatlı kızını öpüyorum kocaman:KK15:

Biz eskiden topiklerde sen hangi ilaci kullandin, opuda agri oluyo mu, kontrolun nenzaman kac embriyon var gibi konulari konusur birbirimize destek olun, dua ederdik..... burdaki nasil mevzu olumlu vrya olumsuz surekli dr uzrrine yazismalar bence....

Hal hatir sormayi bile unutarak surekli suclamalar.... hani tedavide olanlar neden takip ediyor denilmesini de hayretle karsiliyorum. Zaten tedavi surecinde konusmak dertlesmek icin burda degilmiyiz.... o kadar etkileniyorsaniz takip etmeyin demek ne demek arkadaslar.... o zaman karsi taraf da olumlu seyler okumaya tahammulunuz yoksa takip etmeyin diyor...

Yapmayin bi sakin olalim hep beraber.

Her birimiz hangi dr da tedavi gorursek gorelim insallah sonu hayallerimizden de guzel olsun....

Mrhb bende kaan beyin hastasiyim benim 2 yasinda bi kizim var oda tup bebek.kaan beye ilk gittigimizde yumurta rezervi az oldugu icin sansimizin az oldugunu ogrenmistik ama cok sukur ilk dwnememizde kizimiza kavustuk.simdi 2. Cocuk icin yine kaan beydeyiz 2 defa negatif sonuc almama ragmen 3.yude kaan beyle deniycem pztsi opum var allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin insllh.

Arkadaşlar 2 gün ceza aldık diye bir çok arkadaş gelmiş ,çok da çirkin üsluplarla yazmış da yazmış.Kin tutan azınlık demeler,çemkirmeyin demeler,bu sayfa sahipsiz değil hadi bakalım falan şeklinde kaba dayı üsluplar sizler gibi anne Yada anne adayı insanlara yakıştıramadım doğrusu.Herkes olumlu olumsuz görüşünü yazabilir elbette.Siz de yazacaksınız biz de yazacağız.İnsanlar bir merkezi ve doktoru araştırırken iyi yorumları da kötü yorumları da okuyup kendileri karar verebilirler.Bu kimseyi karalama kampanyası değil.Sizin sandığınız gibi sadece negatif sonuç alıp kinle yazılmış konular değil.Bu kadar basit değil.Eğer düzgün okumuş olsaydınız hiç birimizin yazdığı konunun negatif almakla ilgili olmadığını anlardınız.Yanlış tedavi uygulandığı İçin başarısız olunmasına idi tepkiler.Ancak sizler Bunca üzüntü yaşamış olan insanları anlamak yerine savaş açıyorsunuz.Resmen kişilere saldırır ve tahrik eder tavır ve söylemleriniz var.Kendi adıma derdim kimseyle polemik yaşamak değil.Ben bu merkez ve doktordan hiç memnun kalmadım,hayatta yaşamak istemeyeceğim hatırlamak dahi istemediğim çok üzücü olaylar yaşattılar bana.Bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve yaşadıklarımı da buradan hiç kimseye ne doktora Ne de hastalara hakaret etmeden dile getirdim.Sizlerin içinde de ne mutlu ki güzel şeyler yaşayanlar da olmuş söa bunu dile getirme şeklimiz bu olmamalıydı.Karşınızdaki kadınların içinde bulunduğu durumları da göz önünde bulundurun lütfen.Bizim hala gözümüzde yaş bir umut bir hayal bebek sahibi olmayı düşlerken sizler bir anda ortaya çıkıp haydi halay çekelim,haydi bu kötü tecrübe yaşamışları püskürtelim şeklinde yaklaşmanız herşeyden öte bir kadın olarak bir insan olarak kimseye yakışmaz.Madem burayı takip edenleri çok düşünüyorsunuz Siz kutlama yaparken burada dağa Yen'i negatif sonuçlar almış olup yas tutan arkadaşları da düşünün.Seviyeyi aşağıya çekmezsek eğer burada herkes birbirine faydalı olabilir.Olumsuz düşüncelerini paylaşanlar kendi duygularını paylaştı aranızdan bazılarının yaptığı gibi karşı tarafı tahrik etmeye yönelik davranmadı.Polemik olmasın diye kimseden alıntı yapmadan yazdım yazacaklarımı siz de öyle yaparsanız konu tartışmaya dönüşmez.Aksi taktirde cevap hakkı doğuyor.Olay çirkinleşmesin.Üzüntüsü olan insanlara da biraz anlayış vs saygı gösterilsin lütfen.

Sorun olumsuz durumun yazılıp çizilmemesi değil.Sorun artık hicbir ilisiginiz kalmamasına rağmen hatırlamak istememenize rağmen bu topige gelip sürekli karalama değil kin düşmanlığı değil o zaman şikayet etmeniz. Suçlu göstermeniz. hemde başka merkezde tedavi görmeye başlamanıza rağmen bu topikte o merkezin doktorlarını laboratuvarını hemşiresini vs. Anlatmaniz ovmeniz. Bir kere yazdınız çizdiniz bu kadar ısrar niye? Varsa bir alacağınız Túrk mahkemeleri ne güne duruyor? Ayrıca eskiden bu topikte acıyı mutluluğu birlikte yaşayıp paylaştığımız hicbir arkadaşımızin tahrik edici konuşması olmadı ben dahil. Birlik beraberlik içinde kendimizi sizin yerinize de koyarak sizlere gönülden anne olma dileklerimizi diledik. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım annelik gibi yüce duyguyu en kısa sürede yaşarsınız.

Merhaba arkadaşlar, ben ne olumlu ne de olumsuz bir yorum yapabilcek durumda değilim.sadece sebepsiz infertitite teşhisiyle ikinci denemesi de negatif olan biriyim.burada doktor suratsız, doktor azarlıyor,doktor çok iyi, doktor baba gibi yorumları çok okudum ve bu yorumları kişsel buldum.bu konuda benim de tabi ki fikirlerim var ama dile getirmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.bunlar kişden kişiye değişir.ancak burada bazı olumsuzluklardan bahsedildi ki bunlar kişisel yorumlar değildi.insanlar birebir yaşadıklarını anlattı.keşke yaşamasalardı.onlar adınq çok ama çok üzüldüm.o esnada tedavi aşamasındaydım.ama hiç bir zaman niye olumsuzlukları yazıyorlar demedim.bu platform sadece olumlu değil olumsuzlukları da yazma platformu.burada kimse kimseye şunu yaz bunu yazma diyememeli.asıl yanlış olan bu bence.birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşmalyız arkadaşlar,hepimiz aynı yollardan geçtik, geçiyoruz.

X