Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Duygularımıza ve düşüncelerimize tercüman olmuş bir yazı

Bu arkadas bizi donanimsiz hicbirsey bilmeyen insanlar saniyor galiba.yapilan yorumlari keske okuyup o zaman psikolog gozuyle ahkam kesseydiniz bize.biz burda yanlis teshisten dr un alayci assaglatici tutumundan hastane ekibinin lakayit tavrindan bahsediyoruz bir tek olaydan degil hepsi birlesince boyle oluyor.ayrica dr ve merkez ustune dusen herseyi yaptiktan sonra negatifte olabilir sonuc ki ben daha once baska merkez ve dr da iki kez negatif aldim ama drun elinden gelen herseyi yaptigini biliyorum neden onu elestireyim ya da suclayayim.dr her soruya donemez demissiniz oyle bir durum yok donmeli cunku soyledigim gibi bizlerde universite okumus neyin ne oldugunu bilen kisisel olarak gelismis cogumuz 35 yas ustu insanlariz sizin bize ogretmen edasiyla ders verir bir uslupla yaklasmaniz cok anlamsiz ve suhpe dolu 100-200 sayfa yapilmis yorum var sadece medesa arkadsdimiza yuklenmek yerine hepimizin yorumlarini okuraniz daha genis kapsamli dusunursunuz belki

Arkadaslar kimse ard niyetli degil..herkes sadece kendi dusuncelerini ifade ediyor...ve bende oyle...herkes kendi acisindan olaya bakiyor degerlendiriyor...ama burada yapilan olumsuz yorumlara karsilik bende yasadigim olumlu surecten bahsettim ve bir nebzede olsa belki farkli acidan bakmaninda gerekli oldugunu hatirlatmak istedim..evet yazilanlari gorunce uzuldum ve dun uye oldum..ben bunu saklamiyorum...ama burada birini savunmak yada suclamak gibi bir durumda soz konudu degil...bende kimseye hakaret etmedim ve neden boyle dusunuyorsunda demedim...bu kadar agresif bir cevaba gerek yoktu...beklentilerinize kavusmaniz dilegimle...

Tabiki sizde yasadiginiz sureci yazicaksiniz nasil isterseniz buna bizim soz soylemeye karismaya hakkimiz yok.biz olumsuz aldik siz olumlu aldiniz neden yorum yapiyorsunuz diye bir dusunce olmasi mumkun mu? Ama cok detay okumadan ogretmen edasiyla yaptiginiz yorumlar ve dr hatasi olan bir duruma dr u suclamamak gerek diye bir yaklasim ne kadar dogru?medesa arkadasiminda agresif bir cevap verdigini dusunmuyorum.uslubu sizin yazdiginiza karsi hicte sert degil madem psikologsunuz empatiyi herkesten daha iyi yapmalisiniz

Yazdiklarimi bakinca saygidiz yada bu sekilde tepki vermenize sebep olacak tek bir cumle yok ne dudunuyorsam saygi cercevesi icerisinde ifade etmisim...sizin bana bu sekilde cevaplar vermeniz uzgunum ama isin icinde bir ard niyet oldugunu dusunduruyor bana...kaldiki burada bunkadar yumusak ifade edilmis bu cumlelere bile bu sekilde cevap veriyorsaniz...siz yazi dilinde bile bu sekilde konusurken baskalarindan saygi yumusaklik ve ihtimam talebinde bulunmakta ayrica cok ironik...yazilan hicbirseye cevap vermeyecegim artik...ancak usluba baktigimda da bilincli ve de iyi niyet sinirkarinin tamamen disinda bir yaklasim goruyorum sadece...

Siz diye konusurken nasil saygisiz bir uslup takinmis olabilirim kendi adima yazdigim hicbir cumlede saygisizlik emaresi yok siz tek tarafli bakmayi tercih ediyorsunuz bencede cevap yazmamaniz cok mantikli olur cunku ayni noktada bulusabilecegimizi hic sanmiyorum

Bu orgutlu karalama kampanyasina donmus belli..nette 20 bin yorum var kaan beyle ilgili acip okuyun...allsh herkesin gonlune gore versin arkadaslar..ben birinden memnun degilsem once kenfisiyke,olmadi calistigi kurumun yonetimiyle konusurum...1 veya 2 olumsuz yorum yazarim..doktorumu degistiririm..ama oturupta tek bir kisi olarak bu kadar mesai harcayip karalamaya calismam...hayirli bir evlat sahibi olmaya cabalarken, insanlarin ekmek parasi ile oynayip hayirsiz bir baslangic yapmayada korkarim.....allah hepimizin gonlune niyetine gore versin...

Sizin bu ithamlariniz cok sacma olaylarin nasil sekillendigini ne durumda oldugunu bilmeden nasil yorum yapabiliyorsunuz?e ekmek parasi diyorsunuz bizlerin verdigi bosuna giden paralar ne olucak?orgutlu bir karalama derken nasil boyle onyargili olabiliyorsunuz gercekten aklim almiyor.hayirsiz bir baslangic kanisina nerden vardiniz siz korkularinizla devam edin yolunuza herkes kendi yasadigini cektigini biliyor cevap yazmiyayim diyorum ama bu suclar ve hedef gosteren tutumunuz cok anlamsiz ve sacma sonra saygidan bahsediyorsunuz.

Karalama kampanyası mı? Zaten biz işsiz güçsüz, cahil tipleriz işimiz yok ya klavye holiganlığı yapıyoruz. Doğru bizim bi öncemiz yok,böyle iki günde üye olduk yaşadığımız hiçbir şeyi anlatmadan böyle iki mesajla karalamaya çalışılıyoruz!!!! Tıpkı, son anda üye olup takip etmeden sadece bir kişiye değil;bir hastane personeline yapılan eleştirileri karalama algısı gibi göstermeye çalışarak üye olanlar gibi. (?)Meslek etiğinizde var olmayan, ancak göstermiş olduğunuz İthamlarınız ve bize olan ön yargılarınızla psikolog olan mesleğinize saygı duyarak (!)iyi günler diliyorum.(umarım kinayeden anlıyorsunuzdur mesajım genel olarak kinaye içerir.)

Niye durduk örgütlü karalama diyorsunuz ben burdaki arkadaşları tanımam onlar da beni,insanlar yanlış tedavilerini söylemesin mi bu sadece kaan bey için geçerli değil başka merkezde de bu şekilde olursa onu da yazarlar eminim.Mesela bana bir ay önce vitamin ilacı verdi daha dolu kutu varken tekrar gittiğim de başka bir vitamin ilacı verdi var dedim yoktur dedi eve geldim söyledim o zaman farketmez ikisinden birini kullan dedi.Kendisine facebookdan ulaşabildim telefonu yoktu.Yani ya hastası çok diye kime ne verdiğini unutuyor kafası dalgın bilemiyorum.Daha önce okuduklarım kadarıyla irenbe ve kaan beyin basarısı daha fazlaymış şimdi yanlış tedavi olanlar ve memnun kalmayanlar daha fazla.Bence biraz düşünmeliler nerde yanlışlık var diye.Benim dokuz eylülde ameliyat olduğum doktorum Erbil Doğanın telefonu vardı bende en ufak sorunda arıyordum soru soruyordum.Psikolojiye önem vermiyorsunuz ama benim için çok önemli rahmim Erbil Doğanla da kanayabilir alınabilirdi ama bu onu insanı korkutmadan tatlı dille riskin çok az olduğunu elinden gelenin en iyisini yapcağını söylerek sakinleştirdi beni ama ege üniversitesindeki doktor Teksin Çırpan bey soğuk şekilde kanarsa alırız rahmini dedi.O yüzden doktor değiştirdim.İkisi de gerçeği riski söyledi ama ben sonuçta pozitif bakan beni motive eden doktoru seçtim.

Arkadaşım aynen benim de söylemek istediğim bu ama nedense günah keçisi ilan ettiler.ben araştırdığım zaman daha çok olumlu yorum vardı bunlara güvenerek tedaviye burada başlama kararı aldım fakat daha Sonra gördüm ki maalesef hiç pozitif sonuç yoktu hayal kırıklığına uğradım.Herkes gibi başıma gelenleri iyisiyle kötüsüyle paylaştım.Keşke güzel şeyler yaşamış olsaydım da övgü dolu yorumlarda bulunsaydım,bunu ben istemez miydim? Tıpkı sizde olduğu gibi bana da çeşit çeşit ilaç verildi bir sürü gereksiz vitamin.Teansfer sonrası ilaçları yazdırabiliyormuşuz fakat bu konuda da irenbeden tarafımıza bilgi vermedi ve avuç dolusu para döktük o ilaçlara .Kimse kusura bakmasın ama bunda da art niyet arıyorum.Reçete yazıp hemen alın gelin anlatalım diyorlar.Çevredeki eczanelerle anlaşmaları olduğunu düşünüyorum yoksa neden ilaçları devlette yazdırabikeceğimizin bilgisi verilmesin ki? Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ama hiç sorun değil kapıdan kovsalar bacadan girer yine de birilerine faydam olsun diye çırpınırım.Benim başıma gelenler hayallerinin peşinde koşan başkalarının başına gelmesin diye uğraşıyorum ,bunu anlamak bu kadar zor mu? Başka hiç bir niyetim Yok benim.@sunkiss arkadaşım 1-2 olumsuz şey yazarsınız yeter demişsin ya İnan ben de aynı şeyleri defalarca yazmaya meraklı değilim.Boş boş bilgisayar başında oturup bugün Ne yazsam diye düşünmüyorum heralde.Fakat her yeni gün türeyen gerçeklikten uzak olduğunu düşündüğüm bazı yorumlara Yada direkt şahsıma cevap hakkı oluşturan ithamlara karşı sessiz kalamıyorum!

Herkeze mrh arkadaşlar bende eski üyelerdenim ve hala kk...yı uzaktan takip ediyorum ve zaman buldukça da yazıyorum...hatta geçen günlerde başımdan geçenleri bende yazdım bütün olumsuzlukları ...herkez başından iyi kötü ne geçtiyse yazsın lütfen burdan herkez biribirine çare ve derman oluyor fikir alış verişinde bulunuyor.........fakat lütfen artık kaan bey i ve irembe yi....koruyup durmayın neden zorunuza ve güçünüze gidiyor ya ....biz çektik yandık siz yanmayın bilinçli olun bizim başımıza gelen hatalar size yapılmasın bunları yazmak sizin için iyi mi kötü mü onu düşünün lütfen keşke baştan bize de bu kadar çok hataları ve yanlışlıkları söyleyen birileri olsaydı da ....bizde ona göre davransaydık ama olmadı.... nasip böyleymiş dedim ve geçtim ...........herkezin allahım gönlüne göre herşeyi versin...ve evladına kavuştursun inş.....herkeze iyi günler diliyorum....

Merhaba arkadaslar. Oncelikle Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Bende aradabir bu siteyi takip ediyorum. Bende kaan beyin hastasiyim. Burada yazilanlari okuyunca uye olup yazmak istedim. Cunku kaan beye bu kadar haksiz yorumlar yapilmasina uzuldum. Sanirim bir cok olumlu sonuc alan hastasi buraya yazmiyor ki bende hic yazmayi dusunmuyordum. Fakat yorumlarda basari orani yok denildigi icin bende kaan beyin basarilari hastalarindan biri ben oldugumu gostermek icin buraya yazma geregini duydum. Ben kendisinden cok memnun kaldim. Iyi ki arkadasimin tavsiyesi ile ona gitmisim.

Arkadaşlar yazdığınız iyi veya kötü yorumlar burda, kaybolmuyor yani o yüzden herkese tek tek aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz ok sizi anladık başınızdan geçenlerin elbette telafisi yok haklısınız ama bizler naapabiliriz? Artık Kaan beyin hastası değilseniz lütfen rica ediyorum sayfayı takip etmekten vazgeçin sizin için zaten yıpratıcı bi süreçten geçiyorsunuz en azından kendiniz için bu iyiliği yapın dediğim gibi yazdıklarınız burda arşivlendi isteyen herkes yorumlarınızı okuyabiliyor ona göre karar verir zaten. Ben de geçen hafta negatif sonucumu aldım ve Kaan beyde devam etmeye karar verdim. Polemik yaşamamak adına lütfen beni alıntılıyarak cevap yazmayın çünkü kimseyle polemiğe girmek istemiyorum zira yeterince üzgün ve yorgunum..

Sana cevap vermiyeyim ama ben soyledim geri cekiliyorum diye beklemen anlamsiz tabi koncevap hakki doguyor bu durumda.ne mutlu sana dilerim pozitif gorursun en kisa zamanda yoruma yorum seklinde devam ettigi icin uzuyor ve oyle olacaginada eminim.herkes ne kadar tarafli bakiyor boyle sizin gibi uzgun ve yorgun olanlar tepkilerini farkli veriyorlar herkesin ayni tepkiyi vermesini bekleyemezsiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…