Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tedaviniz icin olumlu yada olumsuz kimseden etkilenmeyin kalbinizin sindigi kisi olsun.. Önemli olan caniniza can katilmasi mutlulukla olsun kin ve nefretle degil!

Buda bizim zamanimizdan topikteki tedavide bulunan arkadaslarin listesi son guncel halini bulamadim ama en az 3-4 kisi daha hamile kaldi biliyorum belki daha fazladir ama dogumdan sonra hic takip edemedim.. Eki Görüntüle 1961385

İnanmıyorum bayağı eskilere gittim şuan baksana bende mutsuz surat varmış.. Rabbime binlerce şükür şuan yüzüm gülüyor..

Canım nasılsın? Bebişin nasıl? Bende bi kac gündür neler neler yazdım yok anlatamadım.. zamanında beni de ağlatan drlar oldu ama hic bi zaman yüklenmedim.. içim haz etmedi dedim oradan hemen ayrıldım. Rabbim zamanını biliyor.

Cok sukur iyiyim kizimda iyi büyüyor vallah okurken senin adini gördüm hatirladim senin icin cok sevindim darisi herkesin basina

Tüm topik takipçilerine merhabalar. Şimdi diyeceksiniz ki bu yukardaki yazıyı neden paylaştın? Paylaşmamın en öncelikli sebebi; bu topiğin yeni değil yaklaşık 3 yıllık üyesi ve takipçisi olmam. Gelelim 69.sayfasından girdiğim ve şuanda 2188 lerde olan bu topiğin vahim haline. Yoğun ve stresli bir işte çalışıyor olmam sebebiyle uzun süredir takip edemiyordum. Bugün ilk bulduğum fırsatta topiğe girip üyelerin aşamalarına bakmak istedim. Acaba birilerinin bir desteğe ya da yardıma ihtiyacı var mıdır diye? Yani sabahtan beri "girmez olaydım bu yazılanlara şahit olmaz olaydım" diye söyleniyorum. Arkadaşlar ben ve benim gibi binlerce kişi sizlerin geçtiği evrelerden geçtik. Daha azını yaşayanda var inanın çok daha fazlasını yaşayanda... Zaten yukarıda yazımı okursanız ne demek istediğimi eminim çok iyi anlayacaksınız. Öncelikle negatif sonuç alan üyelere geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Hala tedavisi devam eden ve etmeye karar kılan herkese bu zorlu mücadelede gönülden kolaylıklar diliyorum. Emin olun sizleri en iyi anlayanlardan biriyim. Ben 2015 Nisan ayında kavuştum oğluma bin şükür. Rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Oğlumun adı KAAN... Ben Kaan'a 9 yıl sonra kavuştum. Ona kavuşana kadar verdiğim mücadeleyi inanın kelimelere sığdırıp buraya aktaramam. Bildiğim tek şey daha oğlum olacağını öğrenmeden onu da bırakın transfer aşamasına bile gelmeden, bir oğlum olursa adını Kaan koyacağımdı. Neden mi? Çünkü ben orda burda gereksiz ve anlamsız şekilde zaman kaybederek hem maddi hem manevi anlamda çok yıpratıldım. Yanlış ve yersiz tedaviler sebebiyle 9 cm ye yaklaşan bir kist yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım. İnanın bana geçici menopoz tedavisi olsaydım diye çok dövdüm dizlerimi. Çünkü kist ameliyatıyla birlikte sol yumurtalığım işlevini kaybetme noktasına geldi. Bu arada gördüğüm tedaviler sırasında aldığım kiloları yazmıycam bile. Kaan Bey'i nasıl buldum nasıl bir tedavi süreci izledim yukardaki yazımda zaten mevcut. Dileyen okur diye düşünüyorum. Önemli olan tek şey ben her ihtiyaç duyduğum anda Kaan Bey bir adım ötemdeydi. 10 haftalık hamileyken pulmoner emboli sebebiyle nefessiz kalıp hastanelik olduğumda bile.... İnanın Celal Bayar Ünv.Hastanesinde bana teşhis koyamayıp, hamile hamile röntgen ve MR çekmeyi planlandılar. Tam 2 gün boyunca kan almak için kalbura çevirdiler. Hatta ve hatta üniversitedeki o Proflar!!!! "bırakın bebeği gerekirse alırız hasta ölüyor" deyip bebeğimi önemsemediklerinde de Kaan Bey yanımdaydı.... Ve benim tedavimi ünv. hastanesinin hekimlerine kendisi tarif edip, sabah akşam yapılacak olan clexcan iğneyle hem benim hem de oğlumun hayatını kurtardı. Nefes alamayan,nabzı 145 lerde gezen ve 2 gün üniversite hastanesinde süründürülen ben ertesi gün ayaklandım Kaan Bey'in ilaç tedavisiyle. Her lekelenmemde, her kanamamda ben "gitti bebek düştü bebek" diye şuursuzca ağlarken o hem kızdı hem de nasıl çare olurum derdine düştü. Ara sıra suratı asık olurdu derdimki ya bugün neden böyle? O komik esprili sevecen abim gitmiş başka biri var karşımda. Sonra öğrenirdim ki bir hastası negatif sonuç almış. Arkadaşlar bunları pozitif sonuç alıp çocuğuma kavuştuğum için yazmıyorum. Biz 13.08.2014 tarihinde eşimle birlikte transfer sonucumuzu irenbede beklerken, olumlu olsun ya da olmasın yolumuza Kaan Bey'le devam etme kararı almıştık. Kaan Bey üniversiteyi Türkiye 6.sı TUS gibi zorlu bir sınavı da Türkiye 1.si olarak kazanmıştır. Mesleki deneyim ve başarılarını anlatmaya zaten gerek yok. İsteyen araştırıp okuyabilir. İstese profesörde olurdu ordinaryüste!!!!!! Ama o isminin önüne bol şafşatalı ünvanları doldurmak yerine, hastalarıma nasıl daha faydalı olurumu esas almıştır. Onun için başarı hastasını mutlu etmektir, pozitif sonuç almaktır. Sizler olumsuz sonuç almış olabilirsiniz. İnanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim en kısa zamanda gönlünüzün muradını versin. Ama arkadaşlar Allah aşkına bir insana üstelikte bu kadar insana faydalı olmuş bir hekime bu denli acımasızca ve usulsüzce yorum yapmak nedir ? Ben hala okuduklarıma ve yazılanlara inanamıyorum. Elbette Kaan Bey'i sevmek ya da tedavisini beğenmek zorunda değil hiç kimse. Bir başka hekime gitmekse en doğal hakkınız. Fakat burada başka bir hekimin reklamını yapar gibi yazışmalar yapmak hakikaten komik. Bende 3 hekimden ve 3 farklı merkezden olumsuz sonuçlar aldım. Ne hiç birini deşifre ettim ne de acımasızca böyle sosyal medyadan haklarında bildirimlerde bulundum. Çıkıp hekimlerin kendilerine usulünce onlarla devam etmeyeceğimi ve neden devam etmeyeceğimin sebeplerini belirttim. Ha gelelim o bahsettiğiniz hekimlere. Hepsinden bir şekilde yolum geçti. Erol Tavmergen'inden tutunda Sema Kaharaman'ına kadar. Onlarla yaşanmış deneyimlerimi urda anlatmak istemezdim ama bu haksızlığa daha fazla tahammül edemediğim için kısaca belirticem. Bu şahışlardan bir tanesi bizzat kuzenimin başvuru yaptığı ancak yüzüne bile bakılmadığı bir hekim. İşi kolay olan hastayı herkes kapar önemli olan zoru başarmaktır. Kuzenimin ve eşinin de durumları bir hayli zor olduğu için daha ilk görüşmeden sonra kendilerini, sayın prof. asistanlarına sevk etmiştir. O sayın profun başka bir hastası da, bana boş yere izmirde ,irenbede ve kaan beyde vakit kaybettiğimi belirtmiş, bu işin (tövbe haşa) ilahının bu prof olduğunu belirtmiştir. Ancak rabbime şükür ki oğlum 2 yaşına girmeye hazırlanırken bana bu deyişi yapan arkadaşım hala çocuk sahibi olmak için uğraşmakta. Ha seviniyor muyum asla... Keşke böyle konuşmak yerine tercihinin o hekimden yana olduğunu belirtip çekilseydi. Keşke kimse böyle bir mücadele vermek zorunda kalmasa, rabbim herkese nasip etse. Bu benim her sabah her akşam ettiğim duadır. Her tedavi pozitif sonuçlanacaktır diye beklemek bizleri sadece böyle hayal kırıklığına uğratır. Bu işin en mühim tarafı nasiptir arkadaşlar. 17 yıl görmediği tedavi kalmayan ve asla denilen komşu kızım bile kendiliğinden hamile kalmış ve doğum yapmıştır. Demem o ki; eleştri yapmak elbette her insanın hakkı. Ama bu saygısızlık ve karalama tarafına giderse işte orda kendimde müdahale etme hakkı görürüm. Bu kadar pozitif sonuç alıp halada tedaviye devem etmekte olan hastalar varken bu denli acımasızca yorum yapmak bence kul hakkıdır. Kul hakkı affı olmayan tek şeydir...

uzun zamandır yazmıyorum da bakmıyorum da....

yazmama sebebim, burda arkadaşlar "olumlu şeyler yaşayanlar kadar OLUMSUZ yaşayanlar da var; onlarda dilediklerini yazabilir" diyor... evet yazabilir elbette ama şöyle bir şey var, olumsuz şeyler yaşayanlar olumlu şeyler yazılmasına tahammül edemiyor arkadaşlar.... her olumlu yazıda "sen öyle yaşadıysan bizde böyle yaşadık onu anlatıyoruz"la başlayan ve bitmeyen suçlamalar yada tekrarlayan cümleler....

onları dinledim "istemiyorsanız, olumsuz etkileniyorsanız okumayın, gelmeyin"dediler gelmedim, tartışmayayım, canım sıkılmasın, kimseleri de kırmayayım ve kırılmayayım diye...... bayaadır da gelmiyordum birkaç sayfa geriye gittim, aynı insanlar aynı hikayeleri hatta aynı cümlelerle anlatarak aynı kavgalara devam ediyor....

Allah hepimizin yardımcısı olsun ve dualarını kabul etsin.... inşallah burası da bi sakinlesin, ve tedavi görenler bilgi alışverişi yapabilsin(amin) o günleri görürüz inşallah :))))

ben; gelmesem daha iyiydi diyebildim sadece.... ve yine bakmama kararı aldım, uzunca bi süre....

ozlem_hakaan Özlemcim agzina eline koluna sağlık
Duygularimizi ifade etmissin canimmm....agzina eline koluna saglik..beni bir turlu anlamak istemedikleri gibi tum iyi niyetime ragmen meslegime kadar laf soyledi bayanlar ne yazik ki...KAAN BEYi birakmakla iyi yapmislar bence..zira aksi kaan bey icin cok yorucu olurdu bence...

Saygı duymak bir erdemdir. S sunkiss sizin de gönlünüze sağlık. dediğim gibi beğenmek devam etmek zorunda değil hiç kimse. ama saygı duymak zorundayız. tıpkı bizim onların bu acımasızca yaptıkları yorumlara halen saygılı davranıyor olduğumuz gibi....

cycas listenin en başında da ben varmışım:) Hey gidi günler :)

Oy oy hakikaten neler olmuş burada.
Ben de çok eskilerdenim ve maalesef birlikte başladığımız arkadaşlarım gibi olumlu sonuç alamadım. Çok uzun bir tedavi gördük ama başarılı olamadık.
Bu ne Kaan Bey'in, ne de merkezin suçu. Bu tamamen takdir- i ilahi.
Aynı durumda olan kader arkadaşlarımın çocukları hatta ikizleri olurken aynı durumda olan benim olmadı.

Yine yüce rabbim bilir ama belki de evladım olmayacak. Olsun denedim ve bunu çok iyi bir doktor ile yaptım.

Asla da pişman değilim. Çünkü doktorum ve ben elimizden gelenden daha da fazlasını yaptık.

Transfer anındaki dualarını, elimi sıkışını, babacanlığını unutamıyorum.
Çok emeği var, çok iyiliği. Allah ondan razı olsun.

İnşallah nerede varsa Allah kimsenin emeğini, boşa çıkarmasın. Allah isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah bütün çocukları korusun, ailelerine bağışlasın.

Buda bizim zamanimizdan topikteki tedavide bulunan arkadaslarin listesi son guncel halini bulamadim ama en az 3-4 kisi daha hamile kaldi biliyorum belki daha fazladir ama dogumdan sonra hic takip edemedim.. Eki Görüntüle 1961385
Vay bee ön hazırlık aşamasındaymışım :). Şimdi de 30 haftalık hamileyim. Benim de negatiflerim olmadı mı? Elbette oldu. 1 aşılama, 1 tüp bebek Kaan Beyde negatif sonuçlandı. Üzüntümüzü paylaştık ama hiç bir zaman nefret kusmadık. Belki son denemede de olmasaydı merkez ve doktor değiştirmeyi düşünecektim. Çünkü Kaan Bey bile bunu teklif etmişti. Demişti ki her doktor herkese iyi gelmez bazen 6 kere başka merkezlerde deneme yapmış kişi benim tedavimle hamile kalıyor. Bazen de ben 3 kere deniyorum merkezi değiştiriyor o hekimde hamile kalıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin ancak kimsenin kimseyi aşağılamaya, mesleğini icra ediş şeklini bu denli acımasızca eleştirmeye hakkı yok.

Tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...Benim kızım 4 buçuk aylık oldu çok şükür...
Uzun uzun yaşamam duygularımı,Veren Allah bunu biliyoruz.Ama Kaan Bey...Allah ondan bin kere razı olsun bizim hayatımızda yeri çok büyük ve hep dualarımızda...
Sevgiler hepinize...

Merhaba canım,Ben inanıyorum ki sen bize güzel haber vereceksin arkadaşım.Allah emeğini boşa çıkarmasın,en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı canı gönülden istiyorum...

Canim arkadaslarim sizleri yeniden gormek cok guzel buralarda purplelife34 insallah rabbim sanada nasip eder annelik duygusunu yasamani bebegini büyütmeni hopebaby güzeller güzeli gebemiz saglicakla gelsin prensesin zaman cabuk gecmis vallah 30 haftaa

Merhaba canım,Ben inanıyorum ki sen bize güzel haber vereceksin arkadaşım.Allah emeğini boşa çıkarmasın,en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı canı gönülden istiyorum...
Temiz kalpli arkadaşım Allah razı olsun. Allah en hayırlısı ne ise onu versin inşallah hepimize. Kızını öp benim için. Allah sağlıklı, uzun ömür versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…