- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.881
Buda bizim zamanimizdan topikteki tedavide bulunan arkadaslarin listesi son guncel halini bulamadim ama en az 3-4 kisi daha hamile kaldi biliyorum belki daha fazladir ama dogumdan sonra hic takip edemedim.. Eki Görüntüle 1961385
Cok sukur iyiyim kizimda iyi büyüyor vallah okurken senin adini gördüm hatirladim senin icin cok sevindim darisi herkesin basinaİnanmıyorum bayağı eskilere gittim şuanbaksana bende mutsuz surat varmış.. Rabbime binlerce şükür şuan yüzüm gülüyor..
Canım nasılsın? Bebişin nasıl? Bende bi kac gündür neler neler yazdım yok anlatamadım.. zamanında beni de ağlatan drlar oldu ama hic bi zaman yüklenmedim.. içim haz etmedi dedim oradan hemen ayrıldım. Rabbim zamanını biliyor.
Cok sukur iyiyim kizimda iyi büyüyor vallah okurken senin adini gördüm hatirladim senin icin cok sevindim darisi herkesin basina
İZMİR İRENBE DR KAAN BOZKURT İLE HAYALİME YOLCULUĞUM...
Arkadaşlar merhaba.Bende sizler gibi uzun bir tedavi sürecinden geçtim.8 yıllık evliyim ve 4 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.Ne yazıkki ticari amaç güden ve hastanın duygularını önemsemeyen hekimlerle yola çıktım.Tabi sonuç hep hüsran oldu.3 aşılama denedim biri pozitif sonuçlandı ancak 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldumSonrasında ise hızla büyüyen bir çikolata kisti ve arkasından gelen ameliyat...8 cm olan kist bedenimden çıktığımda hissettiğim acıyı sanırım tarif edemem.Tabi ameliyat sonrası yine tedavilere başladım.Gittiğim hekimler başta çok pozitif davranıyor işin sonuna doğru bütün hevesimi kırıyorlardı.Resmen sallıyolardı bunu yürekten hissediyordum.Hepsi sen normal hamile kalabilirsin ya da aşılama yapalım diye beni aylarca oyaladılar.Son aşılama tedavimide İzmir Ege Doğum Hastanesinde deneyip negatif sonuç aldıktan sonra dedimki ben bu işi artık uzatmayacağım.Kimin ne dediği umrumda değildi ve doğrudan İrenbeyi arayıp randevu aldım.Esasında randevu aldığım kişi Kaan Bey değildi.Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile İrenbedeki başka bir hekimimize randevu almıştım.Ancak burdan ve internet üzerinden yapmış olduğum bütün araştırmaların sonu ısrarla bana Kaan Bey'i gösteriyordu.Daha kendisini görmeden büyük bir hayranlık uyanmıştı bende.Eşimi arayıp ben diğer randevuyu iptal ettireceğim Kaan Bey'den randevu alacağım dedim ve hemen o haftasonuna randuvumuzu aldık.Yaptığım araştırmalar sonucu kendisinin çok içten,samimi mesleğinde başarılı biri olduğunu bilerek girdim odasına.ilk olarak hazırladığım dosyamı inceledi.Ne tedaviler geçirdiğimi,sonlanan gebeliğimi,ameliyatımı tek tek konuştuk.Muayene etti arkasından ve en başından itibaren herşeyi,yapacaklarını birebir anlattı bize.Uzun bir sürecin beni beklediğini anladım ama hiç endişelenmedim.Daha en başından size o güveni veriyor inanın.Bize hep taze transferdense dondurulmuş embriyo transferinin gebelik şansını dahada artırdığını,bunun artı bir maliyetinin olmadığını,biraz sabır gösterirsek olumlu sonuç alma olasılığımızın yüksek olduğunu belirtti.Biz eşimle kendisine sonsuz güveniyorduk ve "siz nasıl yönlendirirseniniz öyle yapacağız" dedik.İnanın ne zaman aradıysam dönüş yaptı.Yoğun olduğunu bildiğim için mesaj yazıyordum bazen kendisine ve bıkmadan bütün mesajlarımı cevaplıyordu.Ben karşımda bir hizmet insanı görüyordum hep.Hiçbir zaman bana minicik bile olsa ticari bir hissiyat vermedi asla.Hem kendisi hemde ekibi.Tahlillerimi bile dışarda devlette yaptırmamı önerdi.Ben Kaan Bey'i anlatmaya ne sayfa ne de kelimeleri yetirebilirim arkadaşlar.Kısacası mart ortasında yaptığımız ilk görüşme sonrası süre gelen kontroller,tahliller,histereskopi,ilaçlar,transfer öncesi rahim çizme operasyonu vs bütün hazırlıklarını bitirdikten sonra haziran başında yumurtalarım toplandı.Ameliyat olduğum için rezervim yaşıtlarıma göre daha azdı ama bu beni hiç bir zaman üzmedi.Kaan Bey olumlu olumsuz bütün detayları tek tek anlatıyordu bana.Asla kafamda bir soru işareti kalmıyordu.Toplanan 5 yumurtamda döllendi ve 4 embriyom donduruldu.Dondurulmuş embriyolarımın 2 tanesi 1 ağustosta tarnsfer edildi.Burdan sonraki sürecin ilk haftasını çok keyifli geçirdim.Kuzenlerimle beraber sohbet ediyorduk.Çok olmamakla beraber yürüyüşler yaptık.İnanın onlar hatırlatmasa ben transfer yapıldığını unutuyordum bile.Ama b-hcg baktırcağımız güne 4 gün kala inanılmaz bir stres başladı bende.Sebepsiz ağlıyordum yine negatif olursa ben ne yapacağım hissi vardı.Sonra eşim çekti kenara beni"neden canını sıkıyorsun Allahın takdiri bu iş.Hekimimiz çok iyi Allah razı olsun elinden geleni fazlasıyla yaptı.Burdan sonrası Allaha kalıyor dua et içini ferah tut" diye hep teselli etti beni.Sonunda beklenen gün geldi çattı ve dün yani 13 ağustosta çok keyifli bir şekilde bize güzel haberimizi verdi sevgili doktorumuz.Evet hamileydim:))Hala inanamıyorum ve rüyada gibi hissediyorum kendimi.Başından beri doktoruma güvenmem,inanmam ve onun bizi daha en başından dondrulmuş embriyo transferine yönlendirmesi mutlu sona ulaştırmıştı bizi.Kaan Bey bizim hem doktorumuz hemde çok ma çok sevdiğimiz bir ağbimiz.Allah nasip ederse doğuma kadar onunlayız.Sizlere gönül ferahlığı ile sevgili doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum.Lütfen benim gibi yersiz bir şekilde vakit kaybetmeyin ve İrenbede Kaan Beye ulaşın ve ne derse kulak verip sabredin.Heleki dondurulmuş embriyo transferi önerisini muhakkak değerlendirin.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.İnşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız.Sevgiler:)
İZMİR İRENBE DR KAAN BOZKURT İLE HAYALİME YOLCULUĞUM...
Arkadaşlar merhaba.Bende sizler gibi uzun bir tedavi sürecinden geçtim.8 yıllık evliyim ve 4 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum.Ne yazıkki ticari amaç güden ve hastanın duygularını önemsemeyen hekimlerle yola çıktım.Tabi sonuç hep hüsran oldu.3 aşılama denedim biri pozitif sonuçlandı ancak 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldumSonrasında ise hızla büyüyen bir çikolata kisti ve arkasından gelen ameliyat...8 cm olan kist bedenimden çıktığımda hissettiğim acıyı sanırım tarif edemem.Tabi ameliyat sonrası yine tedavilere başladım.Gittiğim hekimler başta çok pozitif davranıyor işin sonuna doğru bütün hevesimi kırıyorlardı.Resmen sallıyolardı bunu yürekten hissediyordum.Hepsi sen normal hamile kalabilirsin ya da aşılama yapalım diye beni aylarca oyaladılar.Son aşılama tedavimide İzmir Ege Doğum Hastanesinde deneyip negatif sonuç aldıktan sonra dedimki ben bu işi artık uzatmayacağım.Kimin ne dediği umrumda değildi ve doğrudan İrenbeyi arayıp randevu aldım.Esasında randevu aldığım kişi Kaan Bey değildi.Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile İrenbedeki başka bir hekimimize randevu almıştım.Ancak burdan ve internet üzerinden yapmış olduğum bütün araştırmaların sonu ısrarla bana Kaan Bey'i gösteriyordu.Daha kendisini görmeden büyük bir hayranlık uyanmıştı bende.Eşimi arayıp ben diğer randevuyu iptal ettireceğim Kaan Bey'den randevu alacağım dedim ve hemen o haftasonuna randuvumuzu aldık.Yaptığım araştırmalar sonucu kendisinin çok içten,samimi mesleğinde başarılı biri olduğunu bilerek girdim odasına.ilk olarak hazırladığım dosyamı inceledi.Ne tedaviler geçirdiğimi,sonlanan gebeliğimi,ameliyatımı tek tek konuştuk.Muayene etti arkasından ve en başından itibaren herşeyi,yapacaklarını birebir anlattı bize.Uzun bir sürecin beni beklediğini anladım ama hiç endişelenmedim.Daha en başından size o güveni veriyor inanın.Bize hep taze transferdense dondurulmuş embriyo transferinin gebelik şansını dahada artırdığını,bunun artı bir maliyetinin olmadığını,biraz sabır gösterirsek olumlu sonuç alma olasılığımızın yüksek olduğunu belirtti.Biz eşimle kendisine sonsuz güveniyorduk ve "siz nasıl yönlendirirseniniz öyle yapacağız" dedik.İnanın ne zaman aradıysam dönüş yaptı.Yoğun olduğunu bildiğim için mesaj yazıyordum bazen kendisine ve bıkmadan bütün mesajlarımı cevaplıyordu.Ben karşımda bir hizmet insanı görüyordum hep.Hiçbir zaman bana minicik bile olsa ticari bir hissiyat vermedi asla.Hem kendisi hemde ekibi.Tahlillerimi bile dışarda devlette yaptırmamı önerdi.Ben Kaan Bey'i anlatmaya ne sayfa ne de kelimeleri yetirebilirim arkadaşlar.Kısacası mart ortasında yaptığımız ilk görüşme sonrası süre gelen kontroller,tahliller,histereskopi,ilaçlar,transfer öncesi rahim çizme operasyonu vs bütün hazırlıklarını bitirdikten sonra haziran başında yumurtalarım toplandı.Ameliyat olduğum için rezervim yaşıtlarıma göre daha azdı ama bu beni hiç bir zaman üzmedi.Kaan Bey olumlu olumsuz bütün detayları tek tek anlatıyordu bana.Asla kafamda bir soru işareti kalmıyordu.Toplanan 5 yumurtamda döllendi ve 4 embriyom donduruldu.Dondurulmuş embriyolarımın 2 tanesi 1 ağustosta tarnsfer edildi.Burdan sonraki sürecin ilk haftasını çok keyifli geçirdim.Kuzenlerimle beraber sohbet ediyorduk.Çok olmamakla beraber yürüyüşler yaptık.İnanın onlar hatırlatmasa ben transfer yapıldığını unutuyordum bile.Ama b-hcg baktırcağımız güne 4 gün kala inanılmaz bir stres başladı bende.Sebepsiz ağlıyordum yine negatif olursa ben ne yapacağım hissi vardı.Sonra eşim çekti kenara beni"neden canını sıkıyorsun Allahın takdiri bu iş.Hekimimiz çok iyi Allah razı olsun elinden geleni fazlasıyla yaptı.Burdan sonrası Allaha kalıyor dua et içini ferah tut" diye hep teselli etti beni.Sonunda beklenen gün geldi çattı ve dün yani 13 ağustosta çok keyifli bir şekilde bize güzel haberimizi verdi sevgili doktorumuz.Evet hamileydim:))Hala inanamıyorum ve rüyada gibi hissediyorum kendimi.Başından beri doktoruma güvenmem,inanmam ve onun bizi daha en başından dondrulmuş embriyo transferine yönlendirmesi mutlu sona ulaştırmıştı bizi.Kaan Bey bizim hem doktorumuz hemde çok ma çok sevdiğimiz bir ağbimiz.Allah nasip ederse doğuma kadar onunlayız.Sizlere gönül ferahlığı ile sevgili doktorum Kaan Bozkurt'u tavsiye ediyorum.Lütfen benim gibi yersiz bir şekilde vakit kaybetmeyin ve İrenbede Kaan Beye ulaşın ve ne derse kulak verip sabredin.Heleki dondurulmuş embriyo transferi önerisini muhakkak değerlendirin.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.İnşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız.Sevgiler:)
Duygularimizi ifade etmissin canimmm....agzina eline koluna saglik..beni bir turlu anlamak istemedikleri gibi tum iyi niyetime ragmen meslegime kadar laf soyledi bayanlar ne yazik ki...KAAN BEYi birakmakla iyi yapmislar bence..zira aksi kaan bey icin cok yorucu olurdu bence...ozlem_hakaan Özlemcim agzina eline koluna sağlık
ozlem_hakaan Özlemcim agzina eline koluna sağlık
Duygularimizi ifade etmissin canimmm....agzina eline koluna saglik..beni bir turlu anlamak istemedikleri gibi tum iyi niyetime ragmen meslegime kadar laf soyledi bayanlar ne yazik ki...KAAN BEYi birakmakla iyi yapmislar bence..zira aksi kaan bey icin cok yorucu olurdu bence...
Bende özledim yakisikli pasami op benim icinsenin da canım benim.. özledim seni. öpüyorum kuzumu.
Vay bee ön hazırlık aşamasındaymışım :). Şimdi de 30 haftalık hamileyim. Benim de negatiflerim olmadı mı? Elbette oldu. 1 aşılama, 1 tüp bebek Kaan Beyde negatif sonuçlandı. Üzüntümüzü paylaştık ama hiç bir zaman nefret kusmadık. Belki son denemede de olmasaydı merkez ve doktor değiştirmeyi düşünecektim. Çünkü Kaan Bey bile bunu teklif etmişti. Demişti ki her doktor herkese iyi gelmez bazen 6 kere başka merkezlerde deneme yapmış kişi benim tedavimle hamile kalıyor. Bazen de ben 3 kere deniyorum merkezi değiştiriyor o hekimde hamile kalıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin ancak kimsenin kimseyi aşağılamaya, mesleğini icra ediş şeklini bu denli acımasızca eleştirmeye hakkı yok.Buda bizim zamanimizdan topikteki tedavide bulunan arkadaslarin listesi son guncel halini bulamadim ama en az 3-4 kisi daha hamile kaldi biliyorum belki daha fazladir ama dogumdan sonra hic takip edemedim.. Eki Görüntüle 1961385
Tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...Benim kızım 4 buçuk aylık oldu çok şükür...Vay bee ön hazırlık aşamasındaymışım :). Şimdi de 30 haftalık hamileyim. Benim de negatiflerim olmadı mı? Elbette oldu. 1 aşılama, 1 tüp bebek Kaan Beyde negatif sonuçlandı. Üzüntümüzü paylaştık ama hiç bir zaman nefret kusmadık. Belki son denemede de olmasaydı merkez ve doktor değiştirmeyi düşünecektim. Çünkü Kaan Bey bile bunu teklif etmişti. Demişti ki her doktor herkese iyi gelmez bazen 6 kere başka merkezlerde deneme yapmış kişi benim tedavimle hamile kalıyor. Bazen de ben 3 kere deniyorum merkezi değiştiriyor o hekimde hamile kalıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin ancak kimsenin kimseyi aşağılamaya, mesleğini icra ediş şeklini bu denli acımasızca eleştirmeye hakkı yok.
Merhaba canım,Ben inanıyorum ki sen bize güzel haber vereceksin arkadaşım.Allah emeğini boşa çıkarmasın,en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı canı gönülden istiyorum...cycas listenin en başında da ben varmışım:) Hey gidi günler :)
Oy oy hakikaten neler olmuş burada.
Ben de çok eskilerdenim ve maalesef birlikte başladığımız arkadaşlarım gibi olumlu sonuç alamadım. Çok uzun bir tedavi gördük ama başarılı olamadık.
Bu ne Kaan Bey'in, ne de merkezin suçu. Bu tamamen takdir- i ilahi.
Aynı durumda olan kader arkadaşlarımın çocukları hatta ikizleri olurken aynı durumda olan benim olmadı.
Yine yüce rabbim bilir ama belki de evladım olmayacak. Olsun denedim ve bunu çok iyi bir doktor ile yaptım.
Asla da pişman değilim. Çünkü doktorum ve ben elimizden gelenden daha da fazlasını yaptık.
Transfer anındaki dualarını, elimi sıkışını, babacanlığını unutamıyorum.
Çok emeği var, çok iyiliği. Allah ondan razı olsun.
İnşallah nerede varsa Allah kimsenin emeğini, boşa çıkarmasın. Allah isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah bütün çocukları korusun, ailelerine bağışlasın.
Temiz kalpli arkadaşım Allah razı olsun. Allah en hayırlısı ne ise onu versin inşallah hepimize. Kızını öp benim için. Allah sağlıklı, uzun ömür versin inşallah.Merhaba canım,Ben inanıyorum ki sen bize güzel haber vereceksin arkadaşım.Allah emeğini boşa çıkarmasın,en hayırlı zamanda evladına kavuşmanı canı gönülden istiyorum...
Sağ ol canım benim. Allah razı olsun. Öpüyorum güzel, tatlı prensesi :)Canim arkadaslarim sizleri yeniden gormek cok guzel buralardapurplelife34 insallah rabbim sanada nasip eder annelik duygusunu yasamani bebegini büyütmeni hopebaby güzeller güzeli gebemiz saglicakla gelsin prensesin zaman cabuk gecmis vallah 30 haftaa