- 18 Ağustos 2016
- 40
- 29
- 42
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.801
Burada olumsuz sonuç alan herkes bu tedavi sürecinde olumsuzluklarla karşılaşma ihtimalinin olabileceğinin bilincinde. Ancak şu da bir gerçek anne olmak umuduyla yola çıkan tüm kadınlar hele bir de bu uğurda tüm imkanlarini ortaya koyuyorsa ve bunun için özel bir merkezde tedaviye başlıyorsa o merkez o kişinin kucağına bebeğini vermeyi başaramasa bile verdiği hizmetle tatminkâr olmalıdır. Ben gördüğüm tedavinin ayrıntılarını neden internetten öğrendim??? Bana ve eşime süreçle ilgili doğru dürüst bilgi bile verilmedi.... Keşke benim de bu merkezle aramda bir sevgi bağı oluşabilseydi.... Maalesef bu bağın kurulması için bana karşı özel bir çaba sarf dilmediBen bir gün önce üye olmadım bu bir bir çok konuda da mesajlarım vardır benim instagramdan görüştüğüm bir çok arkadaşım kaan hocanın hastası ve çoğu da ilk denemede olumlu sonuç aldı tabiki olumsuz olanlarda vardır herkes yaşadığını bilir ben yanlızca kaan hocayı gerçekten sevdiğim için yorum yapmak istedim bu da kimseyi ilgilendirmez
Önerin için çok teşekkürler, paylaşımlarını bekliyorum seni de yakından takip edeceğim umarım her şey yolunda gider bana umut olursun... Ben umut arıyorum ve umuda giden sevgiyle ilgiyle alakayla karşılandığım bir yol bulacağıma inanıyorum.canım ben sana kent hastanesi dilek aslanı önerebilirim. biz de önce irenbe de karar kılmıştık ama eşimin içine sinmemişti. sonra kent ile görüştük. dilek hanım çok iyi bir dr. cok pozitif neşe dolu... çok da kalabalık değil. fiyat da 6500 paket artı ilaçlar. şu an yumurta iğnelerimi oluyorum 7. gündeyim. 200 doz puregon ve orgalutran vuruyorum. bir kaç güne toplanıcak sanırım yarın tekrar kontrolm var. neyse çok konuştum :)
Ananasi asla onermiyorlar odem atici oldugu icin sanirim yanlis bilgilenmissiniz.benim takibi yapan dr umun ilk soyledigi ananas ve ananas suyundan uzak dur olmustu adacayi gibicrn91bb canım öncelikle inşallah bebişin tutunur..Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama ben trasfer zamanında ciğ Kabak cekirdeği, dut kurusu ve bol ananas yemistim.. tutunmasına yardımcı oluyor diye duymuştum.. onların etkisi var mı bilmiyorum.. bence denemekte fayda var. Hep mutlu olacağın şeylerle ilgilen.. Hayırlısı olsun canım
Canım sen de bizler gibi madur olmuşsun İnan çok üzüldüm.Ben yazdıkça burada bazı arkadaşlar beni günah keçisi ilan ediyorlar fakat görünen köy kılavuz istemez işte maalesef hep birbirine benzer hikayelerSüreç hem maddi hem de manevi olarak fazla yipraticiydi daha kendime gelemedim.... öyle çok ilaç içtim ki vücudumun dengesi hala yerine gelemedi.... annem suan devlet hastahanesinde baska bir konuyla ilgili tedavi görüyor oradaki doktor ve hemşireler bile Irenbe 'deki tüm çalışanlardan daha ilgili... 15 bin lira ödeme yaptım ilgi alaka 0 .... başarısız bir tüp bebek süreci yaşadım.... maddi ve manevi olarak toparlanma sürecine girdik. En kisa zamanda dosyamı alıp Irenbe ile tüm bağlantımı kesecegim hatta dosyamı almaya bile o hastaneye gitmeyeceğim. Kapisindan girmeye bile tahammülüm yok eşim alacak. Farklı merkezlerde tedavilerine devam eden ve benim gibi Irenbe mağduru olan arkadaşları takip edip mutlu hissedebileceğim bir yol çizecegim kendime. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Benim gibi tedavi gören gerçek insanların deneyimlerini paylaştığı forumları sıkı bir şekilde takip edeceğim. Keşke daha çok insan günümüz olanaklarından faydalanarak deneyimlerini paylaşsa.. bu sayede insan sağlığı odaklı merkezler kendilerine çeki düzen verir belki..
Teşekkür ederim çok evet yiyorum onları inşallah hepimiz için hayırlısı olsuncrn91bb canım öncelikle inşallah bebişin tutunur..Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama ben trasfer zamanında ciğ Kabak cekirdeği, dut kurusu ve bol ananas yemistim.. tutunmasına yardımcı oluyor diye duymuştum.. onların etkisi var mı bilmiyorum.. bence denemekte fayda var. Hep mutlu olacağın şeylerle ilgilen.. Hayırlısı olsun canım
Canım İnan gözünde büyütecek bişey Yok.Ben istanbulda sadece 4 gün kalıp döndüm izmire.Taze embriyo transfer edilecek olsaydı da 10 gün kalıp dönecektim.Bu çok Gözde büyütülecek bişey değil.İnan dün gibi ön görülmeye gidişim şimdiyse yumurtalarım çoktan toplandı Bile:)açıkçası bende tedavime Istanbul da devam etmeyi istiyorum ancak eşim de ben de özel sektörde yoğun tempoda çalışıyoruz izin almak problem oluyor umarım bir çıkış yolu buluruz.
Canım sen de bizler gibi madur olmuşsun İnan çok üzüldüm.Ben yazdıkça burada bazı arkadaşlar beni günah keçisi ilan ediyorlar fakat görünen köy kılavuz istemez işte maalesef hep birbirine benzer hikayelerSonra da çıkıp ilk denemede herkes hamile kalmış vs gibi gerçekten çok uzak şeyler yazılınca gerçekten üzülüyorum çünkü bunları yazan arkadaşlar unutmamalılar ki bu kadar kutsal bir yola baş koymuş bir evlat sahibi olmak İçin pek çok şeyini feda etmiş insanları yanlış yönlendirmek ve olmayan bir şeye inandırmaya çalışmak çok büyük bir vebaldir.Lütfen vicdanlı davransın ve başını yastığa huzurla koysun.Canım yardımcı olabileceğim ne olursa elimden gelen herşeyi yaparım ve sormak istediğin ne olursa memnuniyetle cevaplarım
Tedavi sürecindeki tüm paylaşımların için çok teşekkürler arkadaşım sayende bilmediğim çok şey öğrendim bu forumu sakın terk etme senin gibi açık fikirli ve deneyimlerini tüm gerçekliği ile paylaşan arkadaşlara ihtiyacımız var. Ben bir süre sizi takip edip vücudumun kullandığım onca ilaçtan arınmasını bekleyeceğim çünkü adetim hala düzene girmediCanım sen de bizler gibi madur olmuşsun İnan çok üzüldüm.Ben yazdıkça burada bazı arkadaşlar beni günah keçisi ilan ediyorlar fakat görünen köy kılavuz istemez işte maalesef hep birbirine benzer hikayelerSonra da çıkıp ilk denemede herkes hamile kalmış vs gibi gerçekten çok uzak şeyler yazılınca gerçekten üzülüyorum çünkü bunları yazan arkadaşlar unutmamalılar ki bu kadar kutsal bir yola baş koymuş bir evlat sahibi olmak İçin pek çok şeyini feda etmiş insanları yanlış yönlendirmek ve olmayan bir şeye inandırmaya çalışmak çok büyük bir vebaldir.Lütfen vicdanlı davransın ve başını yastığa huzurla koysun.Canım yardımcı olabileceğim ne olursa elimden gelen herşeyi yaparım ve sormak istediğin ne olursa memnuniyetle cevaplarım
Sen sırf kaan doktorunu sewiyosun die böyle at gözlüğü takmış gibi görmezden gelemezsin insanların maduriyetlerini kendin söylüyorsun herkes yaşadığını bilir die evet bizde yaşadığımızı biliyoruz.ben hala menepozdayım ve sinir hastası olduö 30 yaşımda.bu zorlukları sen yaşasan severmiydin acaba.Ben bir gün önce üye olmadım bu bir bir çok konuda da mesajlarım vardır benim instagramdan görüştüğüm bir çok arkadaşım kaan hocanın hastası ve çoğu da ilk denemede olumlu sonuç aldı tabiki olumsuz olanlarda vardır herkes yaşadığını bilir ben yanlızca kaan hocayı gerçekten sevdiğim için yorum yapmak istedim bu da kimseyi ilgilendirmez
Canım benim rica ederim.Benim kimseyle bir alıp veremediğim Yok sadece başıma gelen tecrübelerimi iyisiyle kötüsüyle paylaşıyorum ki başka arkadaşlara yol gösterebileyim.Ben madur olduysam başka arkadaşlar madur olmasın ,belirtilen konulara dikkat etsinler,bilinçli olsunlar diye yol göstermeye çalışıyorum.Yeri geldi burada teşekkür etmeleri gerekirken yerden yere vuranlar kızlar oldu yeri geldi irenbe yönetiminden ve kaan beyden buraya yazmamamız konusunda uyarıda bulunanlar oldu.Fakat kimse kusura bakmasın.Şahsen ben kimseye hakaret etmedim,küfür etmedim.Nasıl ki olumlu yorumlar olacaksa olumsuz yorumlar da olacaktır.irenbenin bu konuda daha profesyonel davranıp sorunlarını çözmesini dilerdim.Nerede yanlış varsa düzeltmelerini dilerdim.Kendi bilecekleri şey tabiki.Ben sadece annelik hayali kuran,kutsal bişeye baş koymuş olan bunca insan madur olmasın diye tüm gerçekliğiyle anlattım yaşadıklarımı.İsteyen dikkate alır isteyen almaz.Ben kendime Düşeni yaptım.Vicdanım rahat şükürler olsun.Bundan Sonra da hangi konuda yardıma desteğe ihtiyacınız olursa elimden geleni yapmaya hazırım.İnşallah ben de sizler de hepimiz en kısa zamanda Sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz:)Tedavi sürecindeki tüm paylaşımların için çok teşekkürler arkadaşım sayende bilmediğim çok şey öğrendim bu forumu sakın terk etme senin gibi açık fikirli ve deneyimlerini tüm gerçekliği ile paylaşan arkadaşlara ihtiyacımız var. Ben bir süre sizi takip edip vücudumun kullandığım onca ilaçtan arınmasını bekleyeceğim çünkü adetim hala düzene girmedi
Canım Dilek Arslan ve Ahmet Zeki Işık'ı ben de çok duydum Fakat kendilerinin hastası olmadığım İçin iyi Yada kötü yorum yapabilecek bir durumum yok.Umarım yola kiminle çıkarsan ilk denemende seni başarıya ulaştırsınBenim ilk baştan moralim bozuldu irenbede tedaviye bile başlamadan bıraktım.Bana ne sperm var ne yumurta tüp bebekde başarı şansı yüzde 25 dedi Kaan bey.Baştan böyle denince insan da zaten moral kalmıyor ki.Kullandım vitaminleri sonra gitmedim.Bende Dilek Aslan hakkında olumlu yorumlar okudum birde medical park Ahmet Zeki Işık içinde olumlu yorumlar var.Bir tanıdıkta tepecik tup bebekte yaptırmış bebeği vardı çok memnundu baya ilgileniyorlar demişti.
Sağol canım amin cümlemizi.Yani ikisi içinde başarılı ve pozitif insanlar olduğu yorumlarını okudum benim için moral veren ilgilenen beni dinleyen doktor önemli.Gittiğimde yüzüme bile doğru düzgün bakmayan ilgisiz doktorla istemiyorum.Ben iki yıl önce miyom ameliyatımı sırf bu yüzden başka doktor ve hastanede oldum.Ege üniveritesindeki prof.çok soğuk ve ilgisizdi miyom kanarsa rahmi alırız diye soğuk dille söyledi bu risk var ama bu şekilde denmez bende dokuzeylül de pozitif ve neşeli Erbil Doğana ameliyat oldum.Canım Dilek Arslan ve Ahmet Zeki Işık'ı ben de çok duydum Fakat kendilerinin hastası olmadığım İçin iyi Yada kötü yorum yapabilecek bir durumum yok.Umarım yola kiminle çıkarsan ilk denemende seni başarıya ulaştırsın
Canım geçmiş olsun üzüldüm senin adınaKizlar merhaba ben 10 gun once ilk asilamami yaptrdim fakat tutmadi hcg 0.848 cikti doktorumu degistrmeye karar verdim smryna'ya gtmek istiyorum bu arada benim ve esimin hic bir problemi yok ben vajinismusum yani iliskiye giremedgm icin asilamayi sectim 3 yumurtam gelisti hersey cok guzeldi adetime 5 gun kala yani dün test yaptm negatf sonuc aldimfikirlerinizi bekliyorum
Ben kent hastanesi dr dilek aslan ile tedavime devam ediyorum canım. Tabi daha bir nihayet e ermedi ama su anlık memnunum. Tepecikten memnun olan arkadaşım var. Eşinin sadece 4 tane spremi vardı. Şimdi ikizleri olduBenim ilk baştan moralim bozuldu irenbede tedaviye bile başlamadan bıraktım.Bana ne sperm var ne yumurta tüp bebekde başarı şansı yüzde 25 dedi Kaan bey.Baştan böyle denince insan da zaten moral kalmıyor ki.Kullandım vitaminleri sonra gitmedim.Bende Dilek Aslan hakkında olumlu yorumlar okudum birde medical park Ahmet Zeki Işık içinde olumlu yorumlar var.Bir tanıdıkta tepecik tup bebekte yaptırmış bebeği vardı çok memnundu baya ilgileniyorlar demişti.
Tüp bebekAyyy be guzel masallah aşılama mi tup bebek mi