Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sevgili medesa yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum ve dilediğin bebeğine en kısa zamanda kavuşmanı umut ediyorum..yazdıklarını okuyunca hem senin için yaşadıklarından dolayı, hemde kaan bey için üzüldüm..çok istediğin bir şeye sahip olamamanın ne demek olduğunu bildiğim için yaşadıklarını anlıyorum..ancak sahip olamadıklarımız dan bir başkasını sorumlu tutmak ve bu kadar yüklenmek ne kadar doğru ..Kaan beyi tanırım bende onun hastasıyım..tüm yoğunluğunun içinde elinden geleni yapan, işini ciddiye alan ve en önemlisi de dobra biridir..bu zaman zaman bazılarımızın canını yaksa bile, boş umutlara kapılıp hayal kırıklığına uğramaktansa, olanın olduğu gibi söylenmesini tercih ederim..evet hepimiz ücret ödüyoruz ama ücret ödememiz doktorumuzun hayatını satın aldığımız anlamına gelmez..7-24 telefonlara cevap verdiklerini sorulan her soruyu cevapladıklarını düşünün..zira ben düşünemiyorum..en ufak bir şeyde arayan yada en basit şeylerde bile cevap bekleyen, cevap verdikçe daha çok soru soran kadınlar düşünün..korkunç bence( zira benim de danışanlarım ile yaşadığım bir sorun olduğu için doktor beyi çok iyi anlıyorum bu anlamda)..ayrıca pek çoklarının dediği gibi moralim baştan bozuldu da hamileliğim olmadı da gibi bahaneler yaşanan, hayal kırıklığı için bahanelerdir..bende psikoloji alanında eğitim almış biri olarak bunların etkisinin yok denecek kadar az olduğunu belirtmek isterim..kaldı ki hiçbir doktor, olabilme ihtimali olan bir durumda hele ki özel sektörde çalışıyorsa riski göze almaz..biyolojik bir yapımız var..yapı itibari ile bazılarımız kolayca bazılarımız destekle bebek sahibi olabiliyoruz..ve bazılarımızda tüm çabalara rağmen ne yazık ki bu duygudan o yada bu şekilde mahrum kalıyoruz.ailemdeki hekimlerinde söyledikleri gibi insan bedeni derya deniz..aynı hastalıktan kimimiz hiç tedavi görmeden kurtulup, kimi en iyi şartlarda bir kaç günden fazla yaşayamaya biliyor..ayrıca denediniz olmadı ise bir başkasında bir kez daha deneyin..ama verilmiş bir emeğe böylesi yüklenmek buradan bakınca bana kötü geldi.. tanıdığım bana çok iyi hekimlik yapmış doktorum Kaan Bey için yazdıklarınızı okuyunca cevap vermekten kendimi alamadım..
En kısa zamanda annelik duygusunu tatmanız dileğimle..Sevgiler..
Gerçekten okurken okdr çok sinirlendim ki bu kadar taraflı ve görmezden gelinemezdi.ne emeğinden bahsediyorsunız.yanlış teşhis konularak ilaç tedavisiyle 1 yıldır menepoza koyulmaktan mı emek dediğiniz.bu tehditlere bu korumalara boyun eğmiyeceğiz.size iyi hekimlik yapmış olabilr ama bana yapmadı bunu görmezden gelerek sadece kendi durumunuzu gözönünde bulundurarak yapmayın yorum lütfen.

Arkadaslar kimse ard niyetli degil..herkes sadece kendi dusuncelerini ifade ediyor...ve bende oyle...herkes kendi acisindan olaya bakiyor degerlendiriyor...ama burada yapilan olumsuz yorumlara karsilik bende yasadigim olumlu surecten bahsettim ve bir nebzede olsa belki farkli acidan bakmaninda gerekli oldugunu hatirlatmak istedim..evet yazilanlari gorunce uzuldum ve dun uye oldum..ben bunu saklamiyorum...ama burada birini savunmak yada suclamak gibi bir durumda soz konudu degil...bende kimseye hakaret etmedim ve neden boyle dusunuyorsunda demedim...bu kadar agresif bir cevaba gerek yoktu...beklentilerinize kavusmaniz dilegimle...
Sağlık konusunda agreaif olmamız normal değilmi sizce.nedense her yeni katılan üye artık açıklama yapıyor.bunca zaman olumlu düşüncelerinizi bizim yorumlarımızı okuduktan sonra mı yazma kararı aldınız.günah valla.bizim yaşadıklarımızı çürütmeye çalıştığınız için sizede günah.Allahıma havale ediyorum tüm kötü niywtli insanları.umarım bigün bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız.olumlu sonuç aldığunız için bkdr koruyosunuz ya sağlık konuaunda farklı bi yaşanmışlığınoz olduğunda acaba nasıl olucaksınız.ven utanırım yazmaya ya okumlu bile olsa derimki yazık kimbilir neler yaşamışlar yalan mı söylüyoruz biz burda neyin koruması neyin savunması bu.bize böylemi destek oluyorsunuz.

Merhaba arkadaslar. Oncelikle Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Bende aradabir bu siteyi takip ediyorum. Bende kaan beyin hastasiyim. Burada yazilanlari okuyunca uye olup yazmak istedim. Cunku kaan beye bu kadar haksiz yorumlar yapilmasina uzuldum. Sanirim bir cok olumlu sonuc alan hastasi buraya yazmiyor ki bende hic yazmayi dusunmuyordum. Fakat yorumlarda basari orani yok denildigi icin bende kaan beyin basarilari hastalarindan biri ben oldugumu gostermek icin buraya yazma geregini duydum. Ben kendisinden cok memnun kaldim. Iyi ki arkadasimin tavsiyesi ile ona gitmisim.
Yaz yaz sende yaz türeyin hepiniz inadına biz yazdıkça yazın.şimdimi memnuniyet duyguların kabardı.hiçmi vicdan yok ya utanor insan üzülür yanlış tedaviden bahsediyorum ben ölseydim de yazardınız si ben sewiyorum kaan doktorumu diye böyle bir vicdan var sizde.bebeğini kucağına almışsın allah uzun ömür versin. Senin canın yanmadığı için anlamazsın.benim mesela annemin canı çok yandı evladını böyle gördüğü için.umarım sen ewladından görmezsin

Maalesef dondurulmuş embriyom yok herşeye sil baştan başlayacağız bu aşamada hepinizden en azından saygı duymanızı bekliyorum, kimseyi burda kırmadım kırılmakta istemiyorum.. ayrıca hakim değiliz ki ceza keselim biz hastalarından ne istiyorsunuz anlamıyorum?

Hanımlar,
sitede reklam yapmak kadar karalama yapmakta hem kurallara aykırıdır hem de kanunlara göre suçtur.

Olumlu veya olumsuz görüşler, eleştiriler olacaktır elbette ama yorumlar reklam veya karalama boyutunda olamaz.

İddiaların yeri forum siteleri olamaz, Tabipler Odası, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerine başvurulması gerekir.

Yeni üyeliklerle alakalı ithamlarda bulunmak, reklam yaptığını ima edip burada tartışmaya girmek yerine yorumların sol altında yer alan K.İ.B harfleriyle simgelenmiş Kötü İçerik Bildirimi'ne basıp gönderirsiniz, reklam üyeliği mi değil mi araştırılır.

Rica ediyorum artık buradaki kavgalara bir son verilsin.

Merhabalar ;

Öncelikle adıma sorulmuş bir kaç soruya açıklık getirip , biraz olsun içinize su serpmek istedim :) yeni üyeyim evet , sebebi de şu ; deneyimleri burada paylaşıp tedavi aşamasında olan insanlara yol gösterdiğini düşünüyorum. sizin kadar müsadenizle bizimde yaşadıklarımızı yazmaya hakkımız var fakat polemiğe girecek kadar zamanım yok malesef. Ben burada yazılanlar nedeniyle Kaan Bey 'de karar kıldım , çok şükür iyi de bir netice aldık . neden çok fazla mesajım yok , çünkü İrenbe'de danışman ile görüşmeye gittiğimde burada yazılanlardan bahsettim yani amh seviyemde sadece tüp bebek olurmuş vs şeklinde. Sağolsun beni uyardı , herkesin yapısı farklı ayrıca daha çok olumsuz deneyim yaşayan kişiler bu tarz yazılar yazmaya eğilimlidir dedi. bende tedavim süresince internetten uzaklaştım. Şuan dediğim gibi hamileyim ve 9 haftanın içindeyiz , gerçekten isteyen herkese rabbim nasip etsin , o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. şuan vaktim olduğunda internetten sadece bebeğim için ürün bakıyorum. onun haricinde zaten zor geçiyor , işe de gittiğim için her boş fırsatta uyuyorum , bulantılar vs. gerçekten vaktiniz olmuyor.

Bende olumsuz bir deneyim yaşadım yıkıldım , hatta isimde vereyim GÖzde Hastanesinde oldu. eşimle hayatımız kabusa döndü. Ama o zaman nasip değildi demek ki , napalım. sizlere naçizane tavsiyem biraz kendinizi rahatlatın ve internetten uzaklaşın. Spor yapın mesela , vücudunuzu bebeğiniz için hazırlayın , stresten uzak durun , burada aynı seyleri tekrar tekrar yazarak , birbirinizi doldurarak sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.

Hepiniz için gerçekten dua ediyorum , ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum . Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.

Eee artık biz de konuşalım değil mi? Şu kin kusan azınlık biraz beri dursun...
Evet tam olarak türüyoruz,neden biliyor musun? Çünkü biz sizden çok daha fazlayiz..farkında değil misiniz?dön de geçmişi oku istersen...
Susarsiniz..anlarsınız...insafa gelirsiniz diye naçizane bir bekleyisimiz vardı ama yok yok yok..bu nasıl bir kin nasıl bir nefret..
Biz dizi okuduk dinledik..şimdi biraz da siz bizi dinleyin..
Haaa bu arada hemen bi NOT düşeyim şuraya bana yeni üye diye tırnaklarını çıkarmayı bekleyen çok sevgili arkadasim yeni falan degilim telefonumun azizligine uğradım şifrem kayıtlı olduğu için sürekli giriş yapmıyorum haliyle unutmuşum sifremi, telefon bozulunca şifre de gitti (diğer kullanıcı adım perceneige hani araştırmak istersen)
Gelelim benim hikayeme..
Öyle çabucak evlat sahibi oluverenlerden değilim...cok doktor değiştirdim.cok kapı kapı gezdim 5 yıl boyunca..
Manisaliyim.manisa da başladı tüp bebek serüvenimiz.bir çok kadın gibi ilk aldigim tepki şimdi git 1 sene sonra gel oldu,hormonlar düzgün, smear temiz..duramadik..5 ay sonra başka doktor,rahim filmi,tuplerden biri kapalı biri açık...al şu klomeni kullan,çatlama iğnesini gerek yok..aaaa tüh catlamamislar 6 7 tane kist olmuş ca125 olmuş tavan..doktordan aldığım tepki "allah allah niye catlamiyor senin yumurtalarin" (hayır hayır kendisi kötü bi doktor değil, gayet tabi gidip memnun kalan onlarca insan taniyorum,bize şifa olamadi),koştur koştur aynı gün akşam üzeri başka bir doktor "kesinlikle ilişki yasak,direk tüp bebek,tüplerin sıkıntılı hamile kalsan bile dış gebelik olur,açık ameliyat olursun tüp gider yumurtalık gider" ağla ağla gözlerim şişmiş halde kocam aradım, çabuk gel diye,oturdum bi kaldirimin kenarına ağladım, daha 7 aylık evliyim..hiç birşey bildiğim yok ve duyduklarıma inanmak istemiyorum.eşim geldi saat 6 hadi başka bi doktora..manisa da kadın hastaliklarinda duayen kocaman bi isim..Manisalı her kadın bilir..Ha bu arada ca125 denilen değer kanser tanisinda da kullanılıyor, kimde açıklama yapmamis netten bulmuştum, içim darlaniyor,çünkü kist denilen şeyin ne oldugunu bile bilmiyorum ki..kist var ca 125 yüksek tüpler kapalı...ölüyorum herhalde ben dedim.neyse görüştük duayen doktorumuzla içimize sulan serpti,yukluce de bi miktar aldi,10 tane iğne verdi 10 gün kullan tahlili yenile gel laparoskopi yapip tuplerin durumunu netlestirelim dedi.gittim değer dusmus super..reçete aldı "klomen" yazdı. Hocam ama ben bunu kullandim kist oldu,iğneyi onun için kullandık dedin. Dogru ya unutmuşum dur dosyanı isteyeyim dedim..dosya geldi anlattı etti dinlemedim.yüklu bir miktar daha ödeyip kaçarak uzaklaştim.sonra başka bir doktor,ilk aşılama, tüplerde durum net olmamasına ragmen,sonuç negatif,aynı doktor laparoskopi,tüpler komple kapalı, ilk tüp bebek zar zor elde edilen 3 yumurta,transfer günü zorla Embriyologu yanıma çağırıp bilgi aldım Embriyolar hakkında yüzünde amannn ne de çok şey istiyorsun ifadesiyle..sonuç negatif...
Bunları niye anlattım biliyormusun?o zor yollardan bi sen geçmedin,bir tek senin hayallerin yikilmadi,sen karsilasmadin eksikliklerle...ama bil arkadaşım her doktor her hastaya iyi gelmez..her el herkese şifa olmaz..tevekkül şart...
O duayen anne karnında bebeği ameliyat etti,kaç kadını olumlerden çevirdi ama bana çare olamadi,kötü bi doktor diyebilir miyim?haşa..ilk tüp bebek doktorum bie çare olamadi ama eşimin kuzenini erken menopozdan dondurdu 40 FSH ı düşürdü ve ilk tüp ile de bebegine kavuştu...hatta üstüne bı dé doğal hamile kaldı onuda aldı kucağına...kötü diyebilir miyim bana çare olamadi diye...yada ordaki embriyolog bana kötü davrandı diye..

Şimdi gelelim KAAN BOZKURT à. .
Kaan hocama,İrenbe nin gülen yuzune..
Baştan söyleyeyim arkadaşım ben kaan hocami çok severim..güler yüzlü halini de gördüm,asik süratli halini de,sakalastigimiz da oldu, terslestigimizde...ama ben onun hep gecenin 2 bucugunda aglayarak aradigimdaki sevkat dolu sesiyle hatirliyorum..
Kaan hocamla 2014 kasim da tanıştık
2 opu yapıldi
2 transfer
İlki kimyasal gebelik..çok üzüldüm. Baya bi kaçtım ikinci denemeden..sonra gittim aldım embriklerimi..öncesinde denk geldik ustumde ameliyat önlüğüye bekleme bölümünde sohbet ettik kaan hocamla..elinde telefonu vardı hiç unutmam ne yapıyordu biliyormusun arkadasim taaaaa maraş daki bi hastaya bilgi veriyordu belki de yolu hiç kesismeyecek bir hastaya vakit ayiriyordu..idrak edebiliyorsun değilmi inceliği, nezaketi? Ayni seyi kendisiyle hiç alakası olmayan ve hiç görüşmedigi iki tüp bebek hastası arkadaşıma da yaptı sadece telefonla yardimci olmaya yol göstermeye çalıştı..gel göreyim demedi..
Ben 2. Denememde kavustum KELEBEĞİME..önce yüce Rabbimin sonra kaan hocamın ve ekibinin sayesinde..çok zorlu bi hamilelik gecirdim.11. Haftada plasenta yirtildi.kadın doğum hastanesinde eşime bırak bebeği eşini kurtarirsak öp basının üstüne koy dedi nobetci doktor esime.dedi ve gitti saat gece 2.. yarım saat sonra yatış yapıldı kaan hocami aradim açtı konuştuk sakinleştirdi.diğer doktoru hiç görmedim bi daha,düşün...öğlen bi doktor kontrole geldi,vajinal kontrol dedi dedim ama doktor çok riskli bizim durum,çok biliosunuz herseyi dedi burda yatiosan günde 3 defa bu kontrol olacak sonra kalkip doktor benimle ilgilenmedi diye ortalığı ayağa kaldiriosunuz dedi..çok agladim..dusun sırf sus diye hiç durumunu dusunmeden kontrole alacak,belki iyi olacak ama muameleye bakar misin? Kaan hocam aradı o an..ne oldu nasılsın dedi anlattım. Hemen çık ordan dedi..celal Bayar hastanesinde odani ayarlatiyorum oraya geç 3 gün gözetim de kal dedi.çıktık cbü ye gittik herkes haberdar,nöbetçi doktor hemen ilgilendi..
Sonrasında da takibi yaptı, her gittigimde uzun uzun konuştu benimle sakinleştirdi.hatta yukarda yetmedi çıkışta kapı onunda karşılaştık gelip elinı omzuma koydu "bebeğinde sen de iyisin merak etmé sakin ol ve dinlen" dedi..sonra şeker çıktı tansiyon çıktı hep yanimdaydı hep gece gündüz...ne zaman mesaj atsam döndü ne zaman arasam açtı..dogumumu manisa da yaptım..3. Gün acillik oldum 18 10 tansiyonla doğumunu yaptıran doktor telefonu açıp kapattı konuşmadan ama kaan hocam açtı, gece 3...dogumu onda yapmadığım için gönül koymadi,sen nasıl istersen dedi üstüne üstelik bir de gece vakti aramalarimà cvp verdi..
Şimdi arkadasim..ne kadın doğumda koşa koşa gittigimde ölürsün deyip yanıma bile uğramaya doktor ne ertesi gün azarlayan doktor ne de doğumumu yaptıran doktor kötü değil...kötü diyemem...manisa küçük yer,hepsini de bilirim,bir çok arkadasim ozellikle çok sevip bi doktorlar da hamilelik takibi yaptirdilar,kesinlikle başka doktora gitmem dediler..kotulemedim ben sustum hayırlısı olsun dedim..sayfa sayfa arayıp bulup asagilayici cumlelerle öfke kusmadim..
Demem o ki arkadasim..yapma bunu..tedavi görene yazik..Moral cok onemli bunu hepimiz biliyoruz..
Tecrübeni paylasabilirsin..ama kin kusma..şifan başka kapıdadır,belki..rabbim yardımcın olsun şifa olacak ellerle karşılaştırın, en hayırlı en tez vakitte kavuş mucizene inşallah allahin izniyle..
Senin begenmediğin o Kaan hoca sayesinde bugün bi arkadaşım kiziyla yeniden doğdu hayata..O çok ovdugunuz istanbul da ki doktorlar "yumurtaların kesinlikle dollenmiyor anne olman mümkün degil" demişti...şifası kaan hocammış çok şükür...
Başka bir arkadasim tup bebek istiyorum ben diye gittiğinde yapmam deyip kapıdan çevirmis "gayet iyisiniz,polikistiksin ama doğal hamile kalabilirsin" diye bakma bizimkiler kabına sigamayıp bi kaç ay sonra tekrar gidip beklemek istemiyoruz diyince tüp bebek denediler ve ilk denemede kavuştu oglusuna..yani bi çok doktor gibi al reçeten hemen başlayalım demedi..
İşte böyle arkadaşım...evet türüyoruz çünkü biz sizden cookkkk daha fazlayiz..siz de artık lütfen kininizi başka yerde kusun..bu sayfada tedavisi devam eden insanları da uzmeyin..tecrübe paylaşmayın demiyoruz,hemen cemkirmeyin...sadece kin kusmayın..
Tedavi gören arkadaslarim dilerim ki kaan hocamla bulursunuz sıfanizi..dilerim ki bu Son kapınız olur..dilerim ki minik mucizeniz sizé en kisa zaman da merhaba der...
Rabbim bu meşakkatli yolda hepinizin yardımcısı olsun,iyi konusanin da kötü konuşaninda..çünkü bu yol zor bi yol insanı yıpratan bi yol..dilerim mutlu sonlariniz olsun
Sevgiyle kalin

Şimdi gelelim KAAN BOZKURT à. .
Kaan hocama,İrenbe nin gülen yuzune..
Baştan söyleyeyim arkadaşım ben kaan hocami çok severim..güler yüzlü halini de gördüm,asik süratli halini de,sakalastigimiz da oldu, terslestigimizde...ama ben onun hep gecenin 2 bucugunda aglayarak aradigimdaki sevkat dolu sesiyle hatirliyorum..
Kaan hocamla 2014 kasim da tanıştık
2 opu yapıldi
2 transfer
İlki kimyasal gebelik..çok üzüldüm. Baya bi kaçtım ikinci denemeden..sonra gittim aldım embriklerimi..öncesinde denk geldik ustumde ameliyat önlüğüye bekleme bölümünde sohbet ettik kaan hocamla..elinde telefonu vardı hiç unutmam ne yapıyordu biliyormusun arkadasim taaaaa maraş daki bi hastaya bilgi veriyordu belki de yolu hiç kesismeyecek bir hastaya vakit ayiriyordu..idrak edebiliyorsun değilmi inceliği, nezaketi? Ayni seyi kendisiyle hiç alakası olmayan ve hiç görüşmedigi iki tüp bebek hastası arkadaşıma da yaptı sadece telefonla yardimci olmaya yol göstermeye çalıştı..gel göreyim demedi..
Ben 2. Denememde kavustum KELEBEĞİME..önce yüce Rabbimin sonra kaan hocamın ve ekibinin sayesinde..çok zorlu bi hamilelik gecirdim.11. Haftada plasenta yirtildi.kadın doğum hastanesinde eşime bırak bebeği eşini kurtarirsak öp basının üstüne koy dedi nobetci doktor esime.dedi ve gitti saat gece 2.. yarım saat sonra yatış yapıldı kaan hocami aradim açtı konuştuk sakinleştirdi.diğer doktoru hiç görmedim bi daha,düşün...öğlen bi doktor kontrole geldi,vajinal kontrol dedi dedim ama doktor çok riskli bizim durum,çok biliosunuz herseyi dedi burda yatiosan günde 3 defa bu kontrol olacak sonra kalkip doktor benimle ilgilenmedi diye ortalığı ayağa kaldiriosunuz dedi..çok agladim..dusun sırf sus diye hiç durumunu dusunmeden kontrole alacak,belki iyi olacak ama muameleye bakar misin? Kaan hocam aradı o an..ne oldu nasılsın dedi anlattım. Hemen çık ordan dedi..celal Bayar hastanesinde odani ayarlatiyorum oraya geç 3 gün gözetim de kal dedi.çıktık cbü ye gittik herkes haberdar,nöbetçi doktor hemen ilgilendi..
Sonrasında da takibi yaptı, her gittigimde uzun uzun konuştu benimle sakinleştirdi.hatta yukarda yetmedi çıkışta kapı onunda karşılaştık gelip elinı omzuma koydu "bebeğinde sen de iyisin merak etmé sakin ol ve dinlen" dedi..sonra şeker çıktı tansiyon çıktı hep yanimdaydı hep gece gündüz...ne zaman mesaj atsam döndü ne zaman arasam açtı..dogumumu manisa da yaptım..3. Gün acillik oldum 18 10 tansiyonla doğumunu yaptıran doktor telefonu açıp kapattı konuşmadan ama kaan hocam açtı, gece 3...dogumu onda yapmadığım için gönül koymadi,sen nasıl istersen dedi üstüne üstelik bir de gece vakti aramalarimà cvp verdi..
Şimdi arkadasim..ne kadın doğumda koşa koşa gittigimde ölürsün deyip yanıma bile uğramaya doktor ne ertesi gün azarlayan doktor ne de doğumumu yaptıran doktor kötü değil...kötü diyemem...manisa küçük yer,hepsini de bilirim,bir çok arkadasim ozellikle çok sevip bi doktorlar da hamilelik takibi yaptirdilar,kesinlikle başka doktora gitmem dediler..kotulemedim ben sustum hayırlısı olsun dedim..sayfa sayfa arayıp bulup asagilayici cumlelerle öfke kusmadim..
Demem o ki arkadasim..yapma bunu..tedavi görene yazik..Moral cok onemli bunu hepimiz biliyoruz..
Tecrübeni paylasabilirsin..ama kin kusma..şifan başka kapıdadır,belki..rabbim yardımcın olsun şifa olacak ellerle karşılaştırın, en hayırlı en tez vakitte kavuş mucizene inşallah allahin izniyle..
Senin begenmediğin o Kaan hoca sayesinde bugün bi arkadaşım kiziyla yeniden doğdu hayata..O çok ovdugunuz istanbul da ki doktorlar "yumurtaların kesinlikle dollenmiyor anne olman mümkün degil" demişti...şifası kaan hocammış çok şükür...
Başka bir arkadasim tup bebek istiyorum ben diye gittiğinde yapmam deyip kapıdan çevirmis "gayet iyisiniz,polikistiksin ama doğal hamile kalabilirsin" diye bakma bizimkiler kabına sigamayıp bi kaç ay sonra tekrar gidip beklemek istemiyoruz diyince tüp bebek denediler ve ilk denemede kavuştu oglusuna..yani bi çok doktor gibi al reçeten hemen başlayalım demedi..
İşte böyle arkadaşım...evet türüyoruz çünkü biz sizden cookkkk daha fazlayiz..siz de artık lütfen kininizi başka yerde kusun..bu sayfada tedavisi devam eden insanları da uzmeyin..tecrübe paylaşmayın demiyoruz,hemen cemkirmeyin...sadece kin kusmayın..
Tedavi gören arkadaslarim dilerim ki kaan hocamla bulursunuz sıfanizi..dilerim ki bu Son kapınız olur..dilerim ki minik mucizeniz sizé en kisa zaman da merhaba der...
Rabbim bu meşakkatli yolda hepinizin yardımcısı olsun,iyi konusanin da kötü konuşaninda..çünkü bu yol zor bi yol insanı yıpratan bi yol..dilerim mutlu sonlariniz olsun
Sevgiyle kalin
O kadar uzun anlatmıssınız bi de insanlara ayar verme şeklinde konusmussunuz ki cevap vermeden edemedim. Siz pozitif almıs olabilirsiniz ne güzel ne mutlu olumlu olan kadar olumsuz olan da var ve söyle de bir gerçek var burada irenbe nin hemşireleri de reklam yapmak için yazıyor maalesef. Arkadasların yeni üyelere tepkisi bu yüzden olabilir mi? Onun dışında canı yanan da olmus yazıyor bu bir kampanya değil karalama kampanyası değil. Neden olumsuzlar yazmasın Kaan bey pko hastasına yumurtaların az demiş menepoza sokmus kız olumsuz olunca haliyle yazıyor niye bu kadar sinirleniyorsunuz? Benim de tedavi gördüğüm merkezde olumsuz alan var sorun olumsuz almak değil ki yanlıs tedavi yöntemi için kızan olmus burada. Ayrıca bende kaan beyi gecenın 9 unda aradıgımda çok da güzel bakmadı telefona yani size baktıysa bana bakmadı size iyi olduysa dünyanın en iyi dr u da değil bana kötü olduysa en kötü dr da değil. İnsanlar olumluyu da olumsuzu da yazmalı özgür olmalı burada ne yazılacagına siz karar veremezsiniz ki.

4.tup bebek denemesi sonucu şuan 7 aylik hamileyim.Kimin sayesinde tabiki önce Allah 'in sonra da doktorum Kaan Beyin sayesinde.Kaan Bey in de her transferden sonra 'Haydi Allah im yüzümüzü güldür.'demesini de unutmam.Zorlu bir süreçti tabiki bu surec herkes için olduğu gibi benim için de. Ben ilk denememi Ege Üniversitesi nde yaptım. Sonra negatif sonuç alınca merkez ve doktor arayışına başladım. Netten yaptığım araştırmalar beni İrenbe ye ve Doktorum Kaan Bey e götürdü. İyiki de götürmüş. Güler yüzlü bir ekip ve tecrübesiyle güven veren her soruma watsaptan yazdığım sorulara bile anında cevap bulduğum bir doktor.Neyse uzatmayayim.İlk deneme sonucumuz pozitif sevinçten uçuyoruz lakin bu sevinç kısa surdu.8 haftalikken meleğimin kalbinin durduğunu öğrendik. Doktorumun da bu üzüntüyü benimle yaşadığını hissettim.Tüm genetik testler yapıldı. Bende kan pihtilasmasi çıktı .Biraz toparlanıp yine başladık 2.yi denemeye.Sonucumu gönderdiğimde Kaan Bey beni aradı ve kimyasal gebelik hakkında bilgi verdi.Kimseyi suclayamazdim çünkü herkesin elinden geleni yaptığını görüyordum.Tevekkül ettim.Öyle yapmayıp göz göre göre çevremdekilere kin duymuş olsaydım belki şuan minik kızımin mutluluğunu yaşayamayacaklarını. Biraz ara verip dinlendikten sonra.3.denememize karar verdim.Yine irenbe yine Kaan Bozkurt hiç tereddutsuz.Cünkü bize abi gibi davranan,sorularımın cevabını bulduğum ,tecrübesine ve bilgisine guvendigim bir doktorum vardi.Velhasıl arkadaşlarım 3 yilımız İrenbede geçti. Gidip geldikçe Kaan Beyin yoğunluğunu görünce üzülüyordum. Oturup dinlenmeye vakti olmadan özverili çalışıyordu. Hatta gebelik takibini yaptırmak istedim fakat doktorum benim gibi çaresiz anne olmak isteyenlere umut olduğu için olmadi.Şimdi 2 ay sonra minik kızıma kavuşacağım. Onu saglicakla kucağıma alip doktoruna ziyarete götürmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün uzun zamandır girmedim deyip girdiğim kadınlar kulübünde yazılanları görünce acaba yanlış sitede miyim diye düşündüm sasirdim. Basta dediğim gibi burada okuduklarımla ben merkezimi ve doktorumu seçtim. İnanın bende 36 yaşında anne olacağım. Allah size de annelik duygusunu yasatsin.
Arkadaslarim emnun değilseniz merkezinizi doktorunuzu değiştirin. Fakat kimseyi kotulemeye olumsuz etkilemeye hakkınız yok.

O kadar uzun anlatmıssınız bi de insanlara ayar verme şeklinde konusmussunuz ki cevap vermeden edemedim. Siz pozitif almıs olabilirsiniz ne güzel ne mutlu olumlu olan kadar olumsuz olan da var ve söyle de bir gerçek var burada irenbe nin hemşireleri de reklam yapmak için yazıyor maalesef. Arkadasların yeni üyelere tepkisi bu yüzden olabilir mi? Onun dışında canı yanan da olmus yazıyor bu bir kampanya değil karalama kampanyası değil. Neden olumsuzlar yazmasın Kaan bey pko hastasına yumurtaların az demiş menepoza sokmus kız olumsuz olunca haliyle yazıyor niye bu kadar sinirleniyorsunuz? Benim de tedavi gördüğüm merkezde olumsuz alan var sorun olumsuz almak değil ki yanlıs tedavi yöntemi için kızan olmus burada. Ayrıca bende kaan beyi gecenın 9 unda aradıgımda çok da güzel bakmadı telefona yani size baktıysa bana bakmadı size iyi olduysa dünyanın en iyi dr u da değil bana kötü olduysa en kötü dr da değil. İnsanlar olumluyu da olumsuzu da yazmalı özgür olmalı burada ne yazılacagına siz karar veremezsiniz ki.
Yok o ne ayardan ne de uzun yazmaktan bence siz kendinizinı durduramiyorsunuz..neden sürekli bişeyleré cevap yetistirme derdindesiniz zaten bende aynısı soyledim elbette yaşadıklarınizi paylasabilirsiniz ama siz baya baya karalama yapiyorsunuz.şu yaptığınız bile başka bir kapıya çıkmıyor...biraz daha sakin olmayı denemelisiniz,naçizane tavsiyem

Yok o ne ayardan ne de uzun yazmaktan bence siz kendinizinı durduramiyorsunuz..neden sürekli bişeyleré cevap yetistirme derdindesiniz zaten bende aynısı soyledim elbette yaşadıklarınizi paylasabilirsiniz ama siz baya baya karalama yapiyorsunuz.şu yaptığınız bile başka bir kapıya çıkmıyor...biraz daha sakin olmayı denemelisiniz,naçizane tavsiyem
Ya kendinizi durduramıyorsunuz diyorsunuz da ben dogru düzgün yazmamısım bile bi okuyun isterseniz hem diyorsunuz her dr her hastaya iyi değil diye hem de diyorsunuz niye kötü yazıyorsunuz size iyi gelen ona iyi gelmemiş yazıyor olumlu yazan kadar olumsuz yazan da var Bülent Tıraş için de olumsuz yazan var ne var yani insanlar okusun karar versin kimi insan olumluya kaptırır kendini kaan beye gider kimisi gitmez yani siz ne diye kaan beyi yüceltmeye çalısıyorsanız ( hamile kalmıssınız) belki de karsı taraf kötü şeyler yasadıgı için onlar kötü yazıyor olabilir mi zaten mantıklı olan bu değil mi iyi yaşayan iyi bilir dr u kötü yaşayan da kötü bilir neden bu kadar sinirleniyorsunuz??

Artık yeter evet ürüyoruz biz Kaan hocanın seven hastaları olarak üremeye de devam edicez bu kadar kin nefret bu ne ya her doktor herkese iyi gelmek zorunda değil sırf sen geçmedin bu yollardan tamam memnun olmaya bilirsin ama olay farklı yerlere geldi aldınız sazı elinize çalıp çalıp duruyonuz çaldıkça da birbirinizi gaza getiriyorsunuz biraz saygı tedavi gören hastalar var burası Kaan hoca adına açılmış bir sayfa eee sende artık hastası degılsin burda işin olmasın git kendı merkezinin sayfasına ama yokkk yıne anlamayacaksınız karalamalar devam edecek biz burdayız hadi bakalım......

BENCE BU KONU TOPTAN KAPATILMALI ÇIĞIRINDAN ÇIKTI BU İNSANLAR İYİ YORUM YAPANLARA RESMEN SALDIRIYORLAR !!!!

Burada neler olmuş böyle !!!
Herkes herkesi sevecek diye bir kaide yok.. Doktorun olumsuz yanlarida olabilir ama sen onu burda yerden yere vuramazsin bu forumunda kurallari var sizin amaciniz kaan beyi yermek baska doktorlarin merkezlerin reklamlarini yapmak sanirim.. Ayrica ilk denemede sonuca inanmamak ne demek Rabbimin bilecegi ia bu bazisi ilk denemede olur bazisi 6 kere yumurta toplayarak. Ayrica saat 9 da cevap verilmeyen telefonda bana hic ilginc gelmedi sonucta doktor dediginiz kiside bir insan onunda bir hayati var 7/24 size cevep veremez. Kizim suan 19 aylık tedvi sureceinde bu topikte bir suru arkadasim oldu hatta 6 kisilik can ciger bir grubumuz var biri henüz hala hamile kalamadi ama ne kaan beyden vaz gecti nese bir gun olsun tereddut etti hersey en nihayetinde Rabbimden o ne zaman isterse doktorlarimiz sadece vesiledir. Insallah bir gun hepiniz bir yerler de bi sekilde bebeginize kavusursunuz ama bunu insanlari kotuleyerek yapmayın..

X